Panagioths Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Όταν κάλεσα χτες να το ενεργοποιήσω ο υπάλληλος έκανε πως δεν ήξερε αλλά μόλις του είπα ποιό ακριβώς ήθελα μου το έκανε το αίτημα. Μετά από 30 λεπτά το είχα. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ψιλομουφα το συγκεκριμενο προγραμμα σαν τα περισσοτερα ...δεν εκπλησομαι καθολου. Κάπως απόλυτοι είστε μερικοί... δεν σας υποχρέωσε κανείς να το βάλετε... γιατι το βρίζετε λοιπόν? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ψιλομουφα το συγκεκριμενο προγραμμα σαν τα περισσοτερα ...δεν εκπλησομαι καθολου. γιατι το λεα αυτο?τι σε ξενερωσε κ τι αποκαλεισ μουφα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Τί λέτε βρε παιδιά?τι επιλεκτικά?μπορεί να ενεργοποιηθει κανονικα σε όλους. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Kai pos enimerononte oti yparxi auto to paketo (500 pros vf) efoson aferesan akoma kai tin anakinosi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Kai pos enimerononte oti yparxi auto to paketo (500 pros vf) efoson aferesan akoma kai tin anakinosi. απο κλήση που λαμβάνεις απο το αρμόδιο τμήμα. ναι μέν μπορεί να την βάλει κάποιος αλλά πως θα το κάνει όταν δεν έχει ενημέρωση? για αυτό είπα επιλεκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 απο κλήση που λαμβάνεις απο το αρμόδιο τμήμα. ναι μέν μπορεί να την βάλει κάποιος αλλά πως θα το κάνει όταν δεν έχει ενημέρωση? για αυτό είπα επιλεκτικά. Τα ίδια και σε εμένα. Πήγα σε κατάστημα και μου έκαναν τους Κινέζους πριν καν δώσω τον αριθμό μου. Τελικά απ'ότι φάνηκε ήξεραν για την προσφορά αλλά την προόριζαν για ειδικές κατηγορίες πελατών. Στον υπολογιστή ο υπάλληλος άνοιξε ένα powerpoint που έλεγε για ποιους προορίζεται το πακέτο. Μεταξύ άλλων μπόρεσα να δω ότι απευθύνεται σε συνδρομητές συμβολαίου που θέλουν να το γυρίσουν σε κατοκινητό ή σε συνδρομητές που θέλουν να κάνουν φορητότητα σε άλλη εταιρεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Για να ξεκαθαριστεί το θέμα: Το πακέτο «Vodafone 500 λεπτά προς VF» ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε συνδρομητές οι οποίοι: -επιθυμούν να μετατρέψουν τη σύνδεσή τους σε καρτοκινητό -επιθυμούν να αλλάξουν δίκτυο επειδή πληρώνουν υψηλούς λογαριασμούς -έχουν ενημερωθεί για το πακέτο από επικοινωνία που έχει κάνει η εταιρεία και το ζητούν -εμφανίζονται ως συμβατοί στα πλαίσια συγκεκριμένων προωθητικών ενεργειών Επίσης με το Vodafone Unlimited WEEKENDS τα λεπτά που διατίθενται ειναι χίλια(1000) και ουσιαστικά ΟΧΙ απεριόριστα. Προσοχή λοιπον. Η λήξη της προσφοράς είναι στις 23/06/09 Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Για να ξεκαθαριστεί το θέμα: Το πακέτο «Vodafone 500 λεπτά προς VF» ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε συνδρομητές οι οποίοι: -επιθυμούν να μετατρέψουν τη σύνδεσή τους σε καρτοκινητό -επιθυμούν να αλλάξουν δίκτυο επειδή πληρώνουν υψηλούς λογαριασμούς -έχουν ενημερωθεί για το πακέτο από επικοινωνία που έχει κάνει η εταιρεία και το ζητούν -εμφανίζονται ως συμβατοί στα πλαίσια συγκεκριμένων προωθητικών ενεργειών Επίσης με το Vodafone Unlimited WEEKENDS τα λεπτά που διατίθενται ειναι χίλια(1000) και ουσιαστικά ΟΧΙ απεριόριστα. Προσοχή λοιπον. Η λήξη της προσφοράς είναι στις 23/06/09 αυτό ακριβώς είναι. PS: κάποιος moderator παρακαλώ να αλλάξει το θέμα! περιέχει ορθογραφικό λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Για να ξεκαθαριστεί το θέμα: Το πακέτο «Vodafone 500 λεπτά προς VF» ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε συνδρομητές οι οποίοι: -επιθυμούν να μετατρέψουν τη σύνδεσή τους σε καρτοκινητό -επιθυμούν να αλλάξουν δίκτυο επειδή πληρώνουν υψηλούς λογαριασμούς -έχουν ενημερωθεί για το πακέτο από επικοινωνία που έχει κάνει η εταιρεία και το ζητούν -εμφανίζονται ως συμβατοί στα πλαίσια συγκεκριμένων προωθητικών ενεργειών Επίσης με το Vodafone Unlimited WEEKENDS τα λεπτά που διατίθενται ειναι χίλια(1000) και ουσιαστικά ΟΧΙ απεριόριστα. Προσοχή λοιπον. Η λήξη της προσφοράς είναι στις 23/06/09 Αυτό είναι ακριβώς το κείμενο που διάβασα κι εγώ στο powerpoint. Στην πράξη όποιος και να πάει να ζητήσει το 500 προς VF, θα του το δώσουν. Αυτό που αυμπεραίνει κανείς είναι ότι η οδηγία που έχει δοθεί στους υπαλλήλους είναι να μην το διαδίδουν σε όλους, αλλά μόνο σε εκέινους που προσέρχονται θέλοντας να κόψουν για κάποιο λόγο το συμβόλαιο, με σκοπό να τους κρατήσουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Αυτό είναι ακριβώς το κείμενο που διάβασα κι εγώ στο powerpoint. Στην πράξη όποιος και να πάει να ζητήσει το 500 προς VF, θα του το δώσουν. Αυτό που αυμπεραίνει κανείς είναι ότι η οδηγία που έχει δοθεί στους υπαλλήλους είναι να μην το διαδίδουν σε όλους, αλλά μόνο σε εκέινους που προσέρχονται θέλοντας να κόψουν για κάποιο λόγο το συμβόλαιο, με σκοπό να τους κρατήσουν πάντως δεν πρέπει να το βλέπουμε τόσο αρνητικά. πιστεύω πάντα γίνονταν αυτά απο όλες τις εταιρίες απλά δεν υπήρχε τόση ενημέρωση Online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Καλά βρε παιδιά είναι σοβαροί και αυτοί; Βγάζουν δελτίο τύπου για το 500άρι, το παίρνουν πίσω και το δίνουν επιλεκτικά σε συνδρομητές που θα τους φύγουν; Και όλα αυτά τη στιγμή που εδώ και ένα 6-7μηνο οι άλλες 2 το έχουν δώσει σε όλους τους συνδρομητές τους και καλύτερο (600 λεπτά ο ένας, sms ο άλλος); Απογοητευτική η κίνηση αυτή. Κρίμα για το κύρος της εταιρείας. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Καλά βρε παιδιά είναι σοβαροί και αυτοί; Βγάζουν δελτίο τύπου για το 500άρι, το παίρνουν πίσω και το δίνουν επιλεκτικά σε συνδρομητές που θα τους φύγουν; Και όλα αυτά τη στιγμή που εδώ και ένα 6-7μηνο οι άλλες 2 το έχουν δώσει σε όλους τους συνδρομητές τους και καλύτερο (600 λεπτά ο ένας, sms ο άλλος); Απογοητευτική η κίνηση αυτή. Κρίμα για το κύρος της εταιρείας. σε αυτό που λές δεν έχεις και άδικο! δέν είχα δει οτι έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση, νόμιζα οτι έγινε απλά αναφορά απο κάποιο μέλος. λογικά θα αναγκαστούν να το κάνουν σε όλους κάποια στιγμή. ειναι σκληρός ο ανταγωνισμός και συνήθως μπορεί η voda να αργεί καμιά φορά αλλά βγάζει καλύτερα πακέτα (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Καλά βρε παιδιά είναι σοβαροί και αυτοί; Βγάζουν δελτίο τύπου για το 500άρι, το παίρνουν πίσω και το δίνουν επιλεκτικά σε συνδρομητές που θα τους φύγουν; Και όλα αυτά τη στιγμή που εδώ και ένα 6-7μηνο οι άλλες 2 το έχουν δώσει σε όλους τους συνδρομητές τους και καλύτερο (600 λεπτά ο ένας, sms ο άλλος); Απογοητευτική η κίνηση αυτή. Κρίμα για το κύρος της εταιρείας. Το ότι απέσυραν το δελτίο τύπου (πράγμα που ξένισε κι εμένα), πρέπει μάλλον να αποδοθεί στο γεγονός ότι θέλουν να προωθήσουν περισσότερο αυτή τη στιγμή το unlimited weekends, στο οποίο και έχει πέσει όλη η διαφήμιση. Παρατηρείται πάντως έντονη κινητικότητα στη vodafone αναφορικά με τις προσφορές τόσο σε συμβόλαιο όσο και σε καρτοκινητή, σε μια περίοδο που συνήθως ήταν «νεκρή» από άποψη τέτοιων προωθητικών ενεργειών. Παρόμοιες επιλεκτικές προσφορές πρέπει να σημειωθεί ότι γίνονται αυτό τον καιρόκαι στην καρτοκινητή. Στο αλακάρτ με προσφορές διπλασιασμού των ανανεώσεων σε ένα συγκεκριμένο διάστημα, και στο cu με διάφορα πακέτα χρόνου ομιλίας προς όλα τα δίκτυα (πχ 30 λεπτά με 3 ευρώ για μία εβδομάδα κ.λπ.) αλλά και με δωρεάν μηνύματα προς όλα τα δίκτυα με κάθε ανανέωση. Ως προς τις αιτίες των προσφορών αυτών, πρέπει να αναζητηθούν στην ανάγκη της εταιρείας να διατηρήσει τους υπάρχοντες συνδρομητές της που μεταναστεύουν τον τελευταίο καιρό σε άλλα δίκτυα, ιδίως προς τα πακέτα οικονομικής καρτοκινητής, αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται μεταξύ άλλων από τα όσα αναφέρονται στις προϋποθέσεις ενεργοποίησης του 500 προς VF (πχ απευθύνεται σε συνδρομητές που επιθυμούν να μετατρέψουν την σύνδεσή τους σε καρτοκινητό, κ.λπ.). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Όλα καλά αυτά που λέμε βρε παιδιά,μια χαρά ευπρόσδεκτες οι προσφορές,είναι για το συμφέρον μας κλπ,κλπ ΑΛΛΑ: γιατί η "αγαπητή" Vodafone τις κάνει για 1 μηνα και με ημερομηνία λήξης για την ενεργοποίηση μάλιστα;Αυτό είναι ανούσιο!Ας τις κάνει μόνιμες!Αυτό που κάνει είναι βλακώδες!Λες κι έχει ανάγκη το δίκτυό της;!Αφού αντέχει!Υποτίθεται αυτού του τύπου τις προσφορές τις έδιναν οι άλλες 2 ανταγωνίστριες που το δικτυο τους δεν έχει την ίδια αντοχή/χωρητικότητα και η Vodafone τις δίνει με το σταγονόμετρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Γιατί πάντα έτσι ήταν η βόνταφον! Πότε την έχετε δει απλώχερη; :P Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonetic Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Γιατί πάντα έτσι ήταν η βόνταφον! Πότε την έχετε δει απλώχερη; :P Απλόχερο είναι μόνο το ΠΙΚΠΑ που είναι κρατικοδίαιτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 γιατι το λεα αυτο?τι σε ξενερωσε κ τι αποκαλεισ μουφα? είναι και το τι θέλει ο καθένας, πχ εμένα θα με βόλευε μπορεί καποιόν άλλον όχι. και έχει δίκο ο nuclogenesis δεν σε υποχρεώνει κανείς να το βάλεις. μια πρόσφορά είναι ΟΧΙ και απο τις καλύτερες, αλλά απο το ολότελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonetic Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 είναι και το τι θέλει ο καθένας, πχ εμένα θα με βόλευε μπορεί καποιόν άλλον όχι. και έχει δίκο ο nuclogenesis δεν σε υποχρεώνει κανείς να το βάλεις. μια πρόσφορά είναι ΟΧΙ και απο τις καλύτερες, αλλά απο το ολότελα... Για πες λοιπόν τις καλύτερες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Ειναι μουφα (για μενα τουλαχιστον) γιατι πανε να μας πλασαρουν πακετα εξωτερικου με τελειως απαραδεκτες τιμες ... flat rate το ιδιο στην Γερμανια 4.95 με απεριοριστα τηλ σε σταθερα και σε ολο το δικτυο της vodafone... και μεις τρωμε το παραμυθι τους για εναν αριθμο και λεμε "Πωωωωωωωωωωωωωω" http://www.vodafone.de/privat/tarife.html σιγα μην τους πω και ευχαριστω.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Ρε παιδιά σίγουρα βολεύει κάποια σημαντική μερίδα συνδρομητών. Ειδικά οι συνδρομητές της βόνταφον το τελευταίο καιρό δεν είχαν κάποιο πρόσθετο καλό πακέτο για να μιλάνε με ένα αριθμό χωρίς να πληρώνουν για 3. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη προσφορά και δεν είναι για όλους. Μια τέτοια προσφορά θα ήταν 5 ευρώ 2.000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα όλες τις μέρες κτλ. ΑΛλά δεν.. :) Όποιος έχει γυναίκα,άντρα,φίλο,φίλη,μάνα,πατέρα,συνεταίρο κτλ που χρειάζεται να μιλάει πολύ μαζί του καθημερινά και δεν ήθελε να πάει σε καρτοκινητό ή να κουβαλάει 2η συσκευή μαζί του θα τον βολέψει πάρα πολύ. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Ειναι μουφα γιατι πανε να μας πλασαρουν πακετα εξωτερικου με τελειως απαραδεκτες τιμες ... flat rate το ιδιο στην Γερμανια 4.95 με απεριοριστα τηλ σε σταθερα και σε ολο το δικτυο της vodafone... και μεις τρωμε το παραμυθι τους για εναν αριθμο και λεμε "Πωωωωωωωωωωωωωω" http://www.vodafone.de/privat/tarife.html σιγα μην τους πω και ευχαριστω.. Μόνο που δεν είμαστε Γερμανία αλλά Ελλάδα. Στα περισσότερα πράγματα είμαστε αλλιώς. Δεν έχει πολύ νόημα να αναλύσουμε το γιατί αν και το ξέρουμε οι περισσότεροι. Το καλύτερο κριτήριο σύγκρισης ενός πακέτου/υπηρεσίας είναι κατά πόσο ικανοποιεί τις ανάγκες μας, το χρειαζόμαστε και πόσο αξίζει σε σχέση με το κόστος του και τις εναλλακτικές που υπάρχουν για την κάλυψη της ανάγκης. Το να το απορρίπτουμε γιατί σε κάποια άλλη χώρα το δίνουν πολύ φθηνά ή τσάμπα θα κάνει κακό σε εμάς τους ίδιους ενδιαφερόμενους. Με την ίδια λογική μέχρι πέρυσι κανείς μας δεν θα έπρεπε να είχε adsl από το 2003 γιατί η τιμή τότε με την τιμή και τα επιπλέον που έδιναν στο εξωτερικό είχαν τέραστιες διαφορές. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Ειναι μουφα (για μενα τουλαχιστον) γιατι πανε να μας πλασαρουν πακετα εξωτερικου με τελειως απαραδεκτες τιμες ... flat rate το ιδιο στην Γερμανια 4.95 με απεριοριστα τηλ σε σταθερα και σε ολο το δικτυο της vodafone... και μεις τρωμε το παραμυθι τους για εναν αριθμο και λεμε "Πωωωωωωωωωωωωωω" http://www.vodafone.de/privat/tarife.html σιγα μην τους πω και ευχαριστω.. To θέμα είναι ότι μένεις στην Ελλάδα. Ξέρεις πως είναι εδώ οι τιμές κινητής. Έχεις να επιλέξεις κάτι καλύτερο (εκτός από το να μεταναστεύσεις)? Και εγώ μπορώ να σου πω ότι τα προγράμματα iPhone στο εξωτερικό είναι πολύ καλύτερα, για τα ελληνικά δεδομένα όμως τα προγράμματα είναι μια χαρά, τι να κάνω, έχω άλλη επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 To θέμα είναι ότι μένεις στην Ελλάδα. Ξέρεις πως είναι εδώ οι τιμές κινητής. Έχεις να επιλέξεις κάτι καλύτερο (εκτός από το να μεταναστεύσεις)? Και εγώ μπορώ να σου πω ότι τα προγράμματα iPhone στο εξωτερικό είναι πολύ καλύτερα, για τα ελληνικά δεδομένα όμως τα προγράμματα είναι μια χαρά, τι να κάνω, έχω άλλη επιλογή? οχι κανεις δεν εχει αλλη επιλογη αλλα προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος και ουτε μου φαινεται γενναιοδωρο πακετο:) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 οχι κανεις δεν εχει αλλη επιλογη αλλα προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος και ουτε μου φαινεται γενναιοδωρο πακετο:) Λογικό. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχεις άλλη επιλογή αν με τα δεδομένα της Ελλάδας σε συμφέρει (με την έννοια ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο) καλώς ή κακώς το βάζεις. Τη δουλειά σου θέλεις να κάνεις (και δεν αναφέρομαι σε εσένα, μιλάω γενικά για όσους μιλάνε πολύ με ένα άτομο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts