TrobocopR Δημοσιεύτηκε February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2004 Ό, τι λέει ο τίτλος... :) Με αφορμή ένα άλλο thread το είδα και σκέφτομαι σοβαρά να το χρησιμοποιήσω... :whistle: Λοιπόν; Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Οι ελληνικές εταιρείες που το διαθέτουν τι υποστήριξη παρέχουν; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Το χρησιμοποιώ συνεχώς, σε Linux, office εχω να αγγιξω κυριολεκτικά χρόνια... Μετά την έκδοση 1.1, μπορώ να πώ, αν και δεν κάνω σημαντικά πράγματα γραφείου, ότι με υπερ-καλύπτει σε ότι του ζητήσω, και είναι και εμφανώς πιο γρήγορο απο παλιότερες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ανοιχτού λογισμικού με πλήρη υποστήριξη ελληνικών και λεξικό. Έτσι και αλλιώς είναι τσάμπα, οπότε δεν χάνεις τπτ να το δοκιμάσεις ακόμα και σε windows. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Ειναι πολύ καλό, σταθερό, αξιόπιστο και μπορείς να κάνεις το 98% των εργασιών που κάνεις και με άλλες σουίτες γραφείου... Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 oi ellinikes etairies ayto pou prosferoun stin ousia einai grammatoseires. den nomizo na aksizei ton kopo. ego to hrisimopoio to teleytaio 6mino se XP kai se apli xrisi to mono problima einai oti tin prwti fora pou anoigeis arxeio kathysterei ligaki parapanw (eipan oti tha diorthothei stin epomeni ekdosi). ehei kapoia enohlitika pragmata, kapoia alla sta opoia pethimisa to office, kapoia alla pou leipoun, alla ehei kai polla thetika. nomizo oti brisketai se poli kalo dromo. pantos pleon ego den skao 100+ eyro gia na agoraso to mic office ektos kai an prosferei kati poli super stin epomeni ekdosi.. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 poly kalo kai aksiopisto, apo thn stigmh pou to egkatesthsa den skefthka oute stigmh na xrhsimopoihsw ms-office. Epishs emena den mou argei ka8olou na anoiksei ta eggrafa. Poly kalo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Άψογο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 το έχω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Καλό είναι, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ξεκολήσω από το Word... Για το Linux πάντως δεν έχω κι άλλη επιλογή. Αυτό που πραγματικά δεν μου αρέσει είναι ότι δείχνει εντελώς out of place τόσο στα Windows (ειδικά τα XP) όσο και στο KDE στο Linux. Κατά τα άλλα όλα ΟΚ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts