harryal Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αν μπορεί κάποιος ας δώσει μια λίστα με τις εφαρμογές και τα links που έχει το τηλ. στο φάκελο start-up. Γιατί φοβάμαι ότι το πείραξα λιγάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aagios Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Νεκρα... Νεκρα... ΅Ειναι γεγονός! Παράθεση Ενα ακόμα 2020 βρήκε τον δικό του κάτοχο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 kala olokliro smartphone kai na min exei mia efarmogi gia ksipnitiri ektos apo tin kalsiki ???????? ti na po ola ta symbian exoyn Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 exei efarmogi pou an thes mporei na bazeis kai opoio mp3 i wav thes san ixo tou alarm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 pedia na kanw mia epigon erwtisi borw apo to kinito na vlepw ta email mou sto hotmail i den iparxei dinatotita gia tetia rithmisi? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 exei to msn messenger apo opou nomizw oti mporeis na blepeis kai ta mail tou hotmail.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 kai kati allo boreis na kaneis setup sindesi aspoume forthnet i tellas pou xrewnese ligotero kai oxi wap? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος του κινητού και έχω 2 απορίες : 1) πως αλλάζω skins; Κατέβασα ένα LCD Plugin και το εγκατέστισα. Προσπαθώ να εγκαταστίσω ένα skin με κατάληξη cab και μου λέει οτι τα permissions δεν είναι σωστά. Τι να κάνω; 2) κάποιο προγραμμα για να γράφω ελληνικά στα sms ; ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Για δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=45384&perpage=20&pagenumber=2 για τα skins.. για τα ελληνικά είναι ένα πρόγραμμα της interkeys..αλλά δεν ξέρω περισσότερα σχετικά με αυτό. αν το πήρες από την ελλάδα τότε απλά βάλε το τελευταίο firmwire της ace-hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogc Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgehh ( 7 Δεκ. 2004 , 01:20) pedia na kanw mia epigon erwtisi borw apo to kinito na vlepw ta email mou sto hotmail i den iparxei dinatotita gia tetia rithmisi? Φυσικά και μπορείς. Εφόσον μπαίνεις κανονικά στο Internet μέσω του pocket Internet Explorer μπορείς να μπεις και στο site του Hotmail όπως και σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iggy75 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrikosBO ( 7 Δεκ. 2004 , 22:56) Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος του κινητού και έχω 2 απορίες : 1) πως αλλάζω skins; Κατέβασα ένα LCD Plugin και το εγκατέστισα. Προσπαθώ να εγκαταστίσω ένα skin με κατάληξη cab και μου λέει οτι τα permissions δεν είναι σωστά. Τι να κάνω; 2) κάποιο προγραμμα για να γράφω ελληνικά στα sms ; ευχαριστώ εκ των προτέρων Για την πρωτη ερωτηση κανε copy το .cab σε ενα φακελο μεσα στο τηλεφωνο, μετα βρες το με τον file manager και τρεξε το .cab οποτε αυτοματα θα εγκατασταθει. Μετα πηγαινε στο settings/home screen και επελεξε το theme που θελεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 ωραία.. κάτι εγινε με αυτά.. τώρα το πρόβλημα είναι άλλο. Πήγα στην σελίδα της ACE για να κάνω τις ρυθμίσεις για MMS, αλλά δεν τα κατάφερα αφου κάποια πράγματα στο E200 μου είναι διαφορετικά. Δηλαδή. Ρυθμίσεις MMS : Επιλέγουμε διαδοχικά: Start->More...->MMS MMS Composer: Επιλέγουμε το Settings Settings: Επιλέγουμε Menu->New (ανάλογα με το δίκτυο σας βάζετε τις παρακάτω ρυθμίσεις) και για CosmOTE Name: Cosmote MMS MMSC URL : http://195.167.65.220:8002 WAP Gateway: 10.10.10.20 1ον : εμένα το στις επιλογές του MMS δεν έχει Settings αλλά Options. άντε αυτό το ξεπερνάμε. 2ον : Στο wap Gateway μπορώ να επιλέξω μονο από τα : - Wap 1.0 Gateway - Wap 2.0 Gateway - Using HTTP 3ον : επιπλέον υπάρχει και το Data Connections και απο κει είναι προεπιλεγμένο το MMS Network. Αυτάαα.. Τί να κάνω; :confused: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Kai's MP3 Alarm Clock 1.2 παιδια αυτο το προγραμμα ειναι ενα γαμ*το ξυπνητηρι για τα smatphone μηπως το εχει κανενας free ???????? ............ α και κατι αλλο όταν κατεβαζω ενα theme με καταληξη zip τι κανω το ξεζιπαρω και το βαζω μέσα στο stora/app/home ?? ολο τον φακελο η τα αρχεια που ειναι μεσα plz help !!!!! υπάρχει κανενα προγραμμα για theme editor γιατι αυτος της microsoft einai gia winmobile2 kai oxi gia 3 Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 α και κατι αλλο απο τα χερια μου εχουν περασει αρκετα κινητα ... 1 το Ν6600, πολυ αργο symbian ειδικα όταν χρησιμοποιεις themes , το SX1 , με πολλαπλα προβλήματα και αισχος μενου, το Κ700 arketa kalo kinhto alla mono ayto , ειδα και το s700, μεγαλη γκουμουτσα και σε δυνατοτητες αν εξαιρεσεις την cam με το κ700 , α και το P900ι , μεγαλο και απελπιστικά αργο , όσο για τα προγραμματα αυτα της symbian ;exoyn ola προβληματα και συνεχη κολλήματα , τωρα έχω το 8080, το οποιο το εχω ξετιναξει και ακομα να μου παθει τρελο κόλλημα, όσο για την μπαταρια μην παραπονιεστε όλα τα κινητα κρατανε το πολυ δυο μερες ειδικα όταν τα χρησιμοποιεις συνεχως !!!!!!!! αυτά ,, ελπιζω το επομενο μου κινητο να ειναι το imade ... ayta to liga Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Να αναφέρουμε ότι το κινητό πλέον έχει 300 ευρώ (299 :P) τελική από το Eshop της Ace Hellas. Εγώ προσωπικά το χτύπησα όμως από εδώ στα 270 χωρίς δεύτερη σκέψη!!! :cool: Ο κύριος Νικολούζος ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικός με ενημέρωσε τηλεφωνικά πως το κινητό έχει εγγύηση από την Ace Hellas και πως αύριο θα το στείλει με την ACS. :D Σάββατο περνάω από το υποκατάστημα και το τσιμπάω!!! :cool: ΈΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεεεφυγε το 6260 πακέτο!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Όποιος ενδιαφέρεται για το 8080 ας ρίξει μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=51799 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 File Cue to link pou mas edwses,apo to opoio pires to 8080 270 eurw,einai me perasmena ellinika apo tin ACE HELLAS? Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Φαντάζομαι πως ναι! Μου είπαν ότι είναι της Ace-Hellas! Σάββατο που θα το έχω θα μπορώ να πω με σιγουριά. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει τότε... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 ti ennoeis de fantazesai na uparxei mexri tote?Oti den tha exoun alla se auto to site?kati asxeto:ti megethos exei to 8080 sugkritika me alla?PX einai san to 7650 i pio mikro? Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Ναι να υπάρχουν άλλα στο site. Σαν όγκο είναι μεγαλύτερο! Σαν ύψος/πλάτος not sure... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 ok thanks....:) Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Xeries kaneis pies kartes Mnimis den pernei to Qtek 8080? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Xeries kaneis pies kartes Mnimis den pernei to Qtek 8080? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 tis kingston den pairnei.... oti allo einai ok! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Its here!!!!! Ανοίγω τώρα και μπαίνει στην μπρίζα. Επανέρχομαι με more info! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts