nectons Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Geia kai apo mena. Exo ena SPV E200 kai parousiazei to ekseis TRELO: Kolaei to pliktro 4! Se tyxees stigmes kolaei kai to patas grafei to 4 mia fora kai meta dead...oses fores kai na to patiso nekro teleios! OMOS...ean p.x kano mia kato to joystick kai meta pali to 4 grafei kai pali to 4 kai meta pali dead kai outokathekseis! Den kolaei metipote, oti kai na tou exo egatstisei, i bataria tou einai psilometria kai den exo provlima me afto, mou stelnoune 10ades mynimata dixos provlima, to doulevo 24oro xoris KANENA apolytos kolima plyn aftou!...kai to periergo einai oti akomi kai me reset soft kai hard den epanerxete me tipote! Meta apo kapoia ora pou monon afto gnorizei erxete sta isa tou kai doulevoune ola apsoga! Me psaksimo pou ekana online vrika kai alous me to idio provlima alla dystixos pane se lyseis xazes kata ti gnomi mou...diladi anoigma kai katharisma klp klp pou eimai 1000% sigouros oti dedn einai thema skonis efoson to mixanima einai kainourgio. Exo kanei omos tin ekseis paranomia : Exo egatastisei tin elliniki version tou 8080 :P Eplizo na einai afti pou ftaiei se synergasia me to e200 kai na min einai p.x. kapoia psixri kolisei sto mothernoard...kamia idea? Kapoios pou exei to idio provlima ? Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Καποιος που να ξέρει ρε παιδιά ας φτίαξει ένα theme με την ελληνική σημαία στο euro ή με το σηματάκι που είναι στην υπογραφή μου. Α ρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!! Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Καλή ιδέα. ΕΛΛΑΔΑΡΑ... ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ,ΤΟ Γ******! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Ελα ρε παιδιά ...έφτιαξα ένα σκίν και μάλιστα με διάφανα παράθυρα !!!! ΑΗΤΩ η ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑ....αλλα που να το κάνω UPLOAD ? Για βοηθήστε λίγο εδώ... Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Να και μερικά screenshots... Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=464331 :cool: :cool: Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 OK! Κατεβάστε το από εδώ ! Καλ'η διασκέδαση! :D Euro 2004 SXP Plus! για την Ελλαδάρα ρε γαμώτοοοοο !!!!! Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Παιδιά σόρυ αλλά δεν κάνει απευθείας d/l ...πρέπει να γίνετε μέλος του γκρούπ. Γίνετε εδώ http://groups.yahoo.com/group/qtek8080greek/files/ Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (26 Ιούν. 2004 , 02:28) Εγώ όμως έφαγα το κόλλημα χωρίς να χρησιμοποιώ GPRS.. Μάλιστα με την καινούρια rom δεν έχω καν ενεργοποιημένο το MMS.. Άρα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα.. Προσωπικά έχω παρατηρήσει το εξής.. Το κόλλημα συμβαίνει όταν έχω ασταθές σήμα και δέχομαι μαζεμένα 2 μηνύματα.. Όλοι που είχαμε πρόβλημα είμαστε σε Tim.. Μήπως τελικά φταίει η sim μας.. Αντίστοιχο κόλλημα δεν έχω βρει σε ξένο forum.. Hey, epitelous, arxisan na exoun ta idia kollimata kai apo Sweden, apo to forum tou Modaco: "My phone works "normally" but people call me home and asks me why they can't reach me on my cell phone?!? After cehecking my phone it appears to work normally, but I still cant recive calls or sms. After restart it working ok. This problem si appearing after upgrade. Anyone with same problem???" :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 @kplr: Ti egine telika me tin kainourgia sim pou tha evazes tin Paraskevi? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Δεν έχω βάλει.. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το p800 μου.. 22 του μηνός που τελειώνω την εξεταστική μου θα το ψάξω πάλι το θέμα.. Εσύ ξαναέφαγες το γνωστό κόλλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 9 Ιούλ. 2004 , 13:40) Δεν έχω βάλει.. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το p800 μου.. 22 του μηνός που τελειώνω την εξεταστική μου θα το ψάξω πάλι το θέμα.. Εσύ ξαναέφαγες το γνωστό κόλλημα; Kai ego tin proigoumeni evdomada xrisimopoiousa to P800. Apo tin Deftera os simera exo to Qtek se 24ori vasi kai den exei kolisei oute mia fora... :wacko: Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Κάνα fix ρε παιδιά για το "κολλημένο" πλήκτρο 4 που ανέφερε ο nectons; (θα δοκιμάσω να περάσω την τελευταία έκδοση (1.9.14.1) από την QTEK για να δω αν το φτιάχνει). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Μόλις ανέβασα στο yahoo group μου το iSilo 4.05 και ένα txt αρχείο με τον τρόπο να ανανεώνετε τις 30 δοκιμαστικές μέρες(το ανακάλυψα τελείως στην τύχη παίζοντας με το registry editor) http://groups.yahoo.com/group/qtek8080greek/ Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsko Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Εχω το Nokia Wireless Headset HS-3W που δουλεύει άψογα με το Ν-Gage. Προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω με το Qtek 8080 που μόλις αγόρασα. Το μόνο που καταφέρνω είναι να κάνω bond τις δύο συσκευές. Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει πώς να μιλήσω μέσω του ασύρματου ακουστικού. Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της ROM της Qtek: 1.7.10.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimbou (12 Ιούλ. 2004 , 00:23) Μόλις ανέβασα στο yahoo group μου το iSilo 4.05 και ένα txt αρχείο με τον τρόπο να ανανεώνετε τις 30 δοκιμαστικές μέρες(το ανακάλυψα τελείως στην τύχη παίζοντας με το registry editor) http://groups.yahoo.com/group/qtek8080greek/ Φυσικά και υπάρχει τρόπος.. Είναι ο ίδιος με τα isilo κάθε έκδοσης (pocket pc, windows, smartphone).. Νόμιζα ότι ήταν γνωστός..Δεν τον είχα αναφέρει ποτέ γιατί μέχρι τώρα το isilo 4.05 ήταν Beta και ούτωσηάλλως έληγε σε 30 μέρες ανεξάρτητα αν είχες serial ή όχι.. Η κανονική έκδοση έχει βγει μερικές μέρες τώρα.. Τα προβλήματα είναι τα εξής 1) Χάνονται οι ρυθμίσεις που έχεις κάνει με τα κουμπιά 2) Το Μοναδικό regeditor που έχουμε δεν επιτρέπει το restore ώστε η διαδικασία να είναι απλή και να μη χάνονται οι ρυθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Ρε παιδιά, μήπως μπορεί κανείς να μου μεταφέρει τα settings που έχει περασμένα η ACE Hellas στην Ελληνική rom για gprs και mms; Flashαρα την Rom της i-mate στο spv μου για να δω αν θα διορθωθεί το πρόβλημα που είχα με το πλήκτρο και ξέχασα να καταγράψω τις ρυθμίσεις πριν το flashάρισμα. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει, είμαι ευγνώμων :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (13 Ιούλ. 2004 , 08:44) Ρε παιδιά, μήπως μπορεί κανείς να μου μεταφέρει τα settings που έχει περασμένα η ACE Hellas στην Ελληνική rom για gprs και mms; Flashαρα την Rom της i-mate στο spv μου για να δω αν θα διορθωθεί το πρόβλημα που είχα με το πλήκτρο και ξέχασα να καταγράψω τις ρυθμίσεις πριν το flashάρισμα. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει, είμαι ευγνώμων :) Yparxoun sto site tis Ace-Hellas: http://www.ace-hellas.gr/qtek/gprs8080.html Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Thx φίλε μου :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Παιδια καλημερα, επειδη σκεφτομαι ν'αγορασω ενα qtek (μαλλον το 8080), λογω κυριως γιατι σκεφτομαι να αναπτυξω software γι'αυτο,μηπως μπορει κανεις να μου απαντησει τα ακολουθα : 1. Επειδη δεν το εχω δει το τηλεφωνο, θα μ'ενδιεφερε να ξερω αν η οθονη του ειναι αρκετα μεγαλη για να δειξει σωστα ενα προγραμμα, αν δηλαδη ειναι αρκετα ευκρινες. 2. Εχει δοκιμασει κανεις να τρεξει καποιο .net application στο 8080 ? Επειδη παιζω με τον emulator του visual studio, θα'θελα να ξερω αν υπαρχει καποιο issue με το .net compact framework που "φοραει" το τηλεφωνο. 3. Οι εφαρμογες pocket word/excel ειναι built-in ? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Γειά σας παιδιά! Να ρωτήσω, θέλω να πάρω ένα 8080 και είδα κάπου που έγραφε κάποιος ότι αν εισαχθεί κάρτα μνήμης το κινητό καταναλώνει ΠΟΛΥ ισχύ, και τεκειώνει γρήγορα η μπαταρία του! Είναι αλήθεια? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezaitis Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Γεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω το 8080. Τό έχει κανείς δουλέψει με outlook 2003? Συνάντησε κανένα πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 1. Επειδη δεν το εχω δει το τηλεφωνο, θα μ'ενδιεφερε να ξερω αν η οθονη του ειναι αρκετα μεγαλη για να δειξει σωστα ενα προγραμμα, αν δηλαδη ειναι αρκετα ευκρινες. Είναι αρκετά μεγάλη.Εξαρτάται βέβαια και τί ψάχνεις .Είναι πιο μικρή από το 2020 και από το Ρ900... 2. Εχει δοκιμασει κανεις να τρεξει καποιο .net application στο 8080 ? Παίζει κανονικά .ΝΕΤ applications 3. Οι εφαρμογες pocket word/excel ειναι built-in ? Όχι,αλλά είναι πολύ εύκολο να τις βρείς αν εισαχθεί κάρτα μνήμης το κινητό καταναλώνει ΠΟΛΥ ισχύ, και τεκειώνει γρήγορα η μπαταρία του! Έχει βελτιωθεί αυτή η κατάσταση.Σίγουρα αν είναι μέσα η κάρτα μνήμης καρατάει λιγότερο η μπαταρία.Εγώ δεν την βγάζω ποτέ την κάρτα και δεν το κλείνω τα βράδυα και μου κρατάει 2 μερες περίπου Τό έχει κανείς δουλέψει με outlook 2003? Συνάντησε κανένα πρόβλημα; Κανένα πρόβλημα.Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Kalisperizw tous katoxous tou QTek 8080. Genika asxoloume para polu me ta kinhta kai allazw kathe 1-2 evdomades. Opws fenetai kai apo to signature mou exw perasei sxedon apo ola ta kinhta.... plhn autwn pou exoun Windows Mobile. Authn thn stigmi exw ena Nokia 6230 kai me exei afisei arketa ikanopoiomeno mias kai exei ta pada... omws kourastika me tin mikri tou othoni. Mporeite na mou apadisete sta parakatw erwthmata? euxaristw 1. Aksizei to Q-Tek 8080 san kinhto? 2. Apo efarmoges einai kalo? Exei kala games ? 3. San ogkos einai megalo i mporei na xarakritistei mikro kinhto? 4. Mp3 i wav ringtones mporoun na mpoun? Euxaristw prokatavolika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manitou Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris (20 Ιούλ. 2004 , 18:44) Kalisperizw tous katoxous tou QTek 8080. Genika asxoloume para polu me ta kinhta kai allazw kathe 1-2 evdomades. Opws fenetai kai apo to signature mou exw perasei sxedon apo ola ta kinhta.... plhn autwn pou exoun Windows Mobile. Authn thn stigmi exw ena Nokia 6230 kai me exei afisei arketa ikanopoiomeno mias kai exei ta pada... omws kourastika me tin mikri tou othoni. Mporeite na mou apadisete sta parakatw erwthmata? euxaristw 1. Aksizei to Q-Tek 8080 san kinhto? 2. Apo efarmoges einai kalo? Exei kala games ? 3. San ogkos einai megalo i mporei na xarakritistei mikro kinhto? 4. Mp3 i wav ringtones mporoun na mpoun? Euxaristw prokatavolika Kalimera file mou. Anaforika me ta erotimata sou: 1. San poiotita kataskevi einai mexri stigmis to kalitero kinoto pou exo poiasei sta xeria mou. Stivaro k me teleia ais8isi sta pliktra 2. Efarmoges den exei toses oses ta symbian kinita alla ipostirizei word, excel arxeia kai exei to poli xrisimo (kata ti gnomi mou) msn messenger to opoio me ejipiretei para poli. 3. Zigizei 130 gr opote einai arketa vari, k fisika den xoraei stin tsepi 4. San ringtones mporeis na valeis mono .wav i .mid ixous Auta, elpizo na se voi8isa stin apofasi sou. p.s. Vasiko meionektima i mikri autonomia mpatarias, alla auto mallon to gnorizeis idi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts