Jump to content

Qtek 8080

PanagiotaroS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

RE paidia rixte OLOI sas mia matia se afto to THREAD:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=45384&perpage=20&pagenumber=1

Symvalete me poio tropo mporite stin anevresi full programs gia windows mobile 2002, 2003 kai 2003SE!!!!!!

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mouyias (11 Δεκ. 2004 , 11:53)

RE paidia rixte OLOI sas mia matia se afto to THREAD:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=45384&perpage=20&pagenumber=1

Symvalete me poio tropo mporite stin anevresi full programs gia windows mobile 2002, 2003 kai 2003SE!!!!!!

Πες τα φίλε μου!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ralfs ( 3 Δεκ. 2004 , 09:16)

Παιδιά πέρασα τη beta έκδοση!

Χαρακτηρίζεται beta για τις εφαρμογές που έχει φιάξει η ACE-Hellas και όχι για το κομμάτι ROM της HTC. Η έκδοση ROM είναι η 1.10.10.1!

Περιλαμβάνει 2 εφαρμογές καταπληκτικές!!!!

Επιτέλους γράφεις SMS και δε χρειάζεται να τα αλλάζεις από μικρά->κεφαλαία αλλά το τηλέφωνο το μετατρέπει μόνο του!!!! Υπάρχει και μια εφαρμογή που το απενεργοποιεί αυτό εαν κάποιος θέλει να στέλνει unicode!

Η άλλη εφαρμογή αλλάζει τις ρυθμίσεις GPRS. Έβαλα μέσα τη κάρτα μου Vodafone και όταν ξεκίνησα το τηλέφωνο μου είχε περασμένες ρυθμίσεις!

Άλλαξα κάρτα και έβαλα της ΤΙΜ και με ρώτησε εαν θέλω να διαγράψω τις παλιές ρυθμίσεις! Του είπα "Ναί" και μου πέρασε τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ!!!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!

Επίσης υπάρχει πλέον και το Smartfilter 1.2!

Συγχαρητήρια στην ACE-Hellas για αυτά τα όμορφα εργαλεία που είναι σίγουρα απαραίτητα για κάθε smartphone ;)

Επιπλέον φαίνεται ότι δεν ξεχνάει τους χρήστες του 8080 παρόλο που κυκλοφορεί σύντομα το 8010!

Παιδιά πέρασα τη beta έκδοση!

Χαρακτηρίζεται beta για τις εφαρμογές που έχει φιάξει η ACE-Hellas και όχι για το κομμάτι ROM της HTC. Η έκδοση ROM είναι η 1.10.10.1!

Περιλαμβάνει 2 εφαρμογές καταπληκτικές!!!!

Επιτέλους γράφεις SMS και δε χρειάζεται να τα αλλάζεις από μικρά->κεφαλαία αλλά το τηλέφωνο το μετατρέπει μόνο του!!!! Υπάρχει και μια εφαρμογή που το απενεργοποιεί αυτό εαν κάποιος θέλει να στέλνει unicode!

Η άλλη εφαρμογή αλλάζει τις ρυθμίσεις GPRS. Έβαλα μέσα τη κάρτα μου Vodafone και όταν ξεκίνησα το τηλέφωνο μου είχε περασμένες ρυθμίσεις!

Άλλαξα κάρτα και έβαλα της ΤΙΜ και με ρώτησε εαν θέλω να διαγράψω τις παλιές ρυθμίσεις! Του είπα "Ναί" και μου πέρασε τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ!!!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!

Επίσης υπάρχει πλέον και το Smartfilter 1.2!

Συγχαρητήρια στην ACE-Hellas για αυτά τα όμορφα εργαλεία που είναι σίγουρα απαραίτητα για κάθε smartphone ;)

Επιπλέον φαίνεται ότι δεν ξεχνάει τους χρήστες του 8080 παρόλο που κυκλοφορεί σύντομα το 8010!

Βγήκε η τελική έκδοση και βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.qtek.gr. Τη δοκίμασε κανείς; Αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσεις από την 1.10.10.0;]

Βγήκε η τελική έκδοση και βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.qtek.gr. Τη δοκίμασε κανείς; Αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσεις από την 1.10.10.0;]

Προσπαθώ τόση ώρα να την κατεβάσω και πάνω από 3Kb/s δε πιάνω!!!! :wacko: και πολλές φορές κόβεται!

Dl manager δε μπορώ να χρησιμοποιήσω! :cry:

Μπορεί να μου την στείλει κάποιος Plz? :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrikosBO ( 8 Δεκ. 2004 , 20:47)

ωραία.. κάτι εγινε με αυτά.. τώρα το πρόβλημα είναι άλλο. Πήγα στην σελίδα της ACE για να κάνω τις ρυθμίσεις για MMS, αλλά δεν τα κατάφερα αφου κάποια πράγματα στο E200 μου είναι διαφορετικά. Δηλαδή.

και για CosmOTE

1ον : εμένα το στις επιλογές του MMS δεν έχει Settings αλλά Options.

άντε αυτό το ξεπερνάμε.

2ον : Στο wap Gateway μπορώ να επιλέξω μονο από τα : - Wap 1.0 Gateway - Wap 2.0 Gateway - Using HTTP

3ον : επιπλέον υπάρχει και το Data Connections και απο κει είναι προεπιλεγμένο το MMS Network.

Αυτάαα.. Τί να κάνω; :confused: :confused: :confused:

κανείς; :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (11 Δεκ. 2004 , 14:20)

Προσπαθώ τόση ώρα να την κατεβάσω και πάνω από 3Kb/s δε πιάνω!!!! :wacko: και πολλές φορές κόβεται!

Dl manager δε μπορώ να χρησιμοποιήσω! :cry:

Μπορεί να μου την στείλει κάποιος Plz? :(

Ντάξει παιδιά τι να πω...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Από το μεσημέρι προσπαθώ να κατεβάσω το fw update και μόλις την τελευταία φορά μου κόπηκε στα 14Mb!! :wacko: :wacko: :wacko:

Έλεος δλδ! Τόσοι πολλοί κατεβάζουνε από τον server και δεν έχει b/w? Και καλά resume γιατί δε παίζει?!

Με 256 ADSL είμαι και δε μπορώ να κατεβάσω ένα αρχείο 16Mb!!! :cry: :cry: :cry:

Και το δράμα συνεχίζεται....

Προσπαθώ όλη μέρα να κατεβάσω το αρχείο με 1-2Kb μέχρι κάποια στιγμή που κάνει timeout ο server και φτου κι απ την αρχή....

:angry::angry::angry::angry:

Παρατήρησε κανείς στην τελευταία εκδοση της ROM ότι η αρχική γαλάζια εικονα(QTEK keep the world in one) εχει καποιο ελάττωμα ή εγω ειμαι ο γκαντεμης με τη προβληματικη εικονα.

Παντως μεγαλο ξενερωμα να ανοιγεις το κινητο και να βγαινει ελαττωματικη εικονα

Just me...

Παιδιά γεια σας, πρόσφατα απέκτησα κι εγώ το 8080 και κάνει τώρα παρέα με το mpx200 μου! Ήδη έχω αρχίσει να διαβάζω το topic από την αρχή αλλά έχω μια απορία.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα / τρόπος να στείλω επαφή / επαγγελματική κάρτα μέσω bluetooth. Από την αναζήτηση δε βρήκα κάτι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jaeger (13 Δεκ. 2004 , 15:51)

Παιδιά γεια σας, πρόσφατα απέκτησα κι εγώ το 8080 και κάνει τώρα παρέα με το mpx200 μου! Ήδη έχω αρχίσει να διαβάζω το topic από την αρχή αλλά έχω μια απορία.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα / τρόπος να στείλω επαφή / επαγγελματική κάρτα μέσω bluetooth. Από την αναζήτηση δε βρήκα κάτι.

μα αν πας απο τις επαφες ->menu -> beam contact στελνει και με bluetooth(αν ειναι ανοικτο φυσικα). το εχω κανει με το ipaq μου.

και μιας και μιλαμε για αποστολη επαφων, αν θελετε να στειλετε καποια επαφη με sms υπαρχει αυτη η εφαρμογη . ειναι free(δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει πιο πριν)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος el00140 (13 Δεκ. 2004 , 02:42)

Παρατήρησε κανείς στην τελευταία εκδοση της ROM ότι η αρχική γαλάζια εικονα(QTEK keep the world in one) εχει καποιο ελάττωμα ή εγω ειμαι ο γκαντεμης με τη προβληματικη εικονα.

Παντως μεγαλο ξενερωμα να ανοιγεις το κινητο και να βγαινει ελαττωματικη εικονα

Τα κατάφερα επιτέλους!

Παρατήρησα το εξής (δε ξέρω αν είναι αυτό που λες και δε θυμάμαι να ήταν στην προηγούμενη).

Στο αριστερό μέρος έχει μια λεπτή λωρίδα από πάνω μέχρι κάτω η οποία είναι πιο φωτεινή.

Α επίσης έφυγε το link της ace-hellas στο κάτω μέρος :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (13 Δεκ. 2004 , 21:30)

Τα κατάφερα επιτέλους!

Παρατήρησα το εξής (δε ξέρω αν είναι αυτό που λες και δε θυμάμαι να ήταν στην προηγούμενη).

Στο αριστερό μέρος έχει μια λεπτή λωρίδα από πάνω μέχρι κάτω η οποία είναι πιο φωτεινή.

Α επίσης έφυγε το link της ace-hellas στο κάτω μέρος :p

ναι αυτο ακριβως εννοω.Δεν υπηρχε σε προηγουμενες εκδοσεις. Πολυ εκνευριστικο αλλά θα επιζησω με αυτο αναγκαστικά

Just me...

μολις πηρα το 8010 υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να μετραει τα τηλεφωνα τα sms,mms,gprs γιατι το i-meterπου εχω για το mpχ δεν παιζει

Ερώτηση: γιατί θα πρέπει να κατεβάσουμε ξανά ολόκληρη την ROM για να βάλουμε απλώς δύο νέα προγραμματάκια αφού δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική αναβάθμιση στο λειτουργικό (ή μήπως υπάρχει;)

Γιατί η ACE δεν δίνει τα ίδια τα προγράμματα για κατέβασμα;

Δεύτερη ερώτηση: Παρατήρησα ότι στο Qtek 8010 υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής νέων λέξεων στο Ελληνικό T9, ενώ όταν γράφεις μια λέξει εμφανίζεται drop-down μενού με προτεινόμενες λέξεις. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω (τον Murdof) είναι αν αυτές οι δυνατότητες έχουν να κάνουν με το λειτουργικό σύστημα ή αν έχουν προστεθεί από εσάς. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση της ROM του Qtek 8080;

Α και κάτι τελευταίο. Το νέο site http://www.qtek.gr είναι κορυφαίο. ΜΠΡΑΒΟ!!!

katebasa thn kainoyria ekdosi apo thn qtec gia to 8080 kai ekei poy moy espase ta nebra giati den ginotan i anabathimsi (pano apo 25 fores ) di=okimasa to aggliko upgrade kai epiase me full ellinika ...... ti periergo ????????????????????????????????????????????/

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

otan leo aggliko ayto poy aposimbiestike aytomata VoUpgradeUT-1.07.1 ayto kai oxi to VoUpgradeUT-GR eno oi odigies elegan to gr //// i aytoi einai megaloi ma::kes h to kinhto moy einai diolemeno ................

Συγνώμη για να καταλάβω.

Έκανες update το κινητό σου, φαντάζομαι αγορασμένο από Ελλάδα σαν Qtek της Ace-Hellas και όχι κάποιο ξένο, με το VoUpgradeUT-1.07.1 έτσι?

Που είναι το περίεργο? :confused:

to periergo einai oti stis odigies elege na kano to VoUpgradeUT-GR kai oxi to

VoUpgradeUT-1.07.1