yiankap74_ Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Πρόβλημα. Έκανα update firmware μέσω του Nokia Update και έχασα τα ελληνικά στο 6600i. Τι κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Πρόβλημα. Έκανα update firmware μέσω του Nokia Update και έχασα τα ελληνικά στο 6600i. Τι κάνω ? Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ... βοήθεια παιδιά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmitz Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ... βοήθεια παιδιά..... Τελικά βρληκατε λύση;; Και εγώ το αγόρασα αλλά φοβάμαι να το κανω update για να μην την πατήσω! Το update το κάνατε μέσω Nokia PC suite? επιλέξατε ελληνικά;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Τελικά βρληκατε λύση;; Και εγώ το αγόρασα αλλά φοβάμαι να το κανω update για να μην την πατήσω! Το update το κάνατε μέσω Nokia PC suite? επιλέξατε ελληνικά;; :worry: Συνήθως χάνονται τα ελληνικά στο update εφόσον πρόκειται για παραεισαγωγή.. κάτι τέτοιες κάνει ακόμη και το ΠΛΑΙΣΙΟ. Περνάνε αυτοί τα ελληνικά κάπως αλλά το product code είναι αλλοδαπό και αναγνωρίζεται ως τέτοιο από το update. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmitz Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 α καλααααα.... :mad: ξέρετε κανένα τρόπο να τσεκάριυμε τη συσκευή μας (τον κωδικό δηλαδή)?? ψάχνω και στο γοογλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Πανεύκολα... στην ετικέτα πίσω από τη μπαταρία αναγράφεται εκτός των άλλων και το επταψήφιο product code. http://www.myphone.gr/gallery/data/3288/product_code.PNG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmitz Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 όντως, και μετά πηγαίνεις εδώ http://www.nokia.gr/support/software/software-update/can-i-update και βάζεις τον κωδικό σου. Σήμερα το πήρα το 6600i από Multirama. Τώρα που μου το είπατε, παρατήρησα ότι το κουτί γραφεί πράγματα στα γερμανικά πάνω, οι οδηγίες είναι στα γερμανικά (γυαλιστερό βιβλιαράκι) και το βιβλιαράκι που είναι οι ελληνικές οδηγίες είναι σε χάλια ποιότητα και προφανώς φωτοτυπημένες. Έλεος! Και δε μ' ενοχλεί που ήρθε από γερμανία, αλλά με ενοχλεί η ιδέα ότι το άνοιξαν (αν ισχύει αυτό) και πρόσθεσαν τα ελληνικά. Και υποθέτω ότι αυτό έκαναν, γιατί είναι λίγο παράλογο μια συσκευή που προορίζεται για γερμανία να έχει στις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ελληνικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 όντως, και μετά πηγαίνεις εδώ http://www.nokia.gr/support/software/software-update/can-i-update και βάζεις τον κωδικό σου. Σήμερα το πήρα το 6600i από Multirama. Τώρα που μου το είπατε, παρατήρησα ότι το κουτί γραφεί πράγματα στα γερμανικά πάνω, οι οδηγίες είναι στα γερμανικά (γυαλιστερό βιβλιαράκι) και το βιβλιαράκι που είναι οι ελληνικές οδηγίες είναι σε χάλια ποιότητα και προφανώς φωτοτυπημένες. Έλεος! Και δε μ' ενοχλεί που ήρθε από γερμανία, αλλά με ενοχλεί η ιδέα ότι το άνοιξαν (αν ισχύει αυτό) και πρόσθεσαν τα ελληνικά. Και υποθέτω ότι αυτό έκαναν, γιατί είναι λίγο παράλογο μια συσκευή που προορίζεται για γερμανία να έχει στις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ελληνικά! Φιλε panmitz και yiankap74_ ριξτε μια ματια εδω περα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2839615#post2839615 Αν θες να ξαναβαλεις τα ελληνικα στο κινητο σου τοτε θα πρεπει να του περασεις το ελληνικο product code.Διαβασε πως μπορεις να κανεις μια τετοια διαδικασια εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380. Το ελληνικο product code για το ΝΟΚΙΑ 6600i ειναι 0581729. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmitz Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Κάποιος που έκανε αναβάθμιση από το firmware V36.16 στο 36.60 μπορεί να μας πει αν είδε κάποια διαφορά; μήπως με το update δίνεται και η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις και τη λειτουργία νάρκης που κάνει την οθόνη να μαυρίζει μετά από 10 sec? :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Θα ήθελα να ζητήσω κάτι από τους συμφορουμίτες που έχουν το Nokia 6600i slide αν μπορούν να στείλουν ένα mail στην Oxygen για να υποστηρίξει το τηλέφωνο στο Oxycube. Το mail πρέπει να πάει προς το support@oxygensoftware.com και να είναι της εξής μορφής Θέμα : OxyCube. Unknown model detected. Κείμενο: Manufacturer: <Nokia> Model name: <6600i slide> Firmware: <36.15> Internal Model Name: RM-570 Country: <Greece> Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ Ο λόγος που θέλω να υποστηρίζεται από το Oxycube είναι για να περάσω operator logo όπως έχω περάσει σε άλλες s40 συσκευές που έχω και υποστηρίζονται από το Oxycube. Edited November 1, 2010 by sthatzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Κανένας ρε παιδιά ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 στα 99 ευρώ καινούριο αξίζει ή να κοιτάξω τίποτα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 το ειδε κανεις να πωλειται σε καποιο καταστημα ?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Πουθενά δεν το βλέπω, αντίθετα με το 6600... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Ξέρετε άν το συγκεκριμένο κινητό υπάρχει στην αγορά ακόμη; EDIT.Μόλις είδα ότι έχουν ρωτήσει ξανά.Πουθενά δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bonasus Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) όπως καταλαβαίνετε είμαι κι εγώ ένας απο δαύτους που κάνανε επαναφορά στο τηλέφωνο τους και η Microsd μου λόκαρε. Τι υπάρχει να κάνω..? να αγοράσω καινούργια..? αν υπαρχει λινκ σας παρακαλώ παραπέμψτε με moderators. thank you! Edited January 3, 2012 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδιά ξεθάβω το θέμα μιας και θέλω τη βοήθεια κάποιου που να ξέρει. Ένας φίλος έχει το συγκεκριμένο κινητό και τελειώνει η μπαταρία πολύ γρήγορα. Πήγε στο Γερμανό και του είπαν ότι είναι θέμα λογισμικού (κουφό). Υπάρχει κάποιος τρόπος/πρόγραμμα να του περάσω τη τελευταία έκδοση λογισμικού που κυκλοφορεί για το συγκεκριμένο κινητό; Αν μπορείτε απαντήστε λίγο γρήγορα... Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgianik Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ποια είναι η τελευταία αναβαθμιση για αυτο το κινητο? εγω εχω την V 36.60... αυτή είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts