Jump to content

Συνηθισμένες ερωτήσεις για το νέο ιό γρίπης Α(Η1Ν1)


creation
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τωρα το πρωι στο mega βγηκαν οι νοσηλευτες και λεγαν οτι το 70% τον γιατρων και των νοσηλευτων δεν θελουν να εμβολιαστουν! αλλα αυτο το εχει πει και ενας μεγαλος καρδιολογος της ελλαδος που δεν θυμαμαι το ονομα του. εμεις τι πρεπει να κανουμε αμα φοβουνται αυτοι που ξερουν κατι παραπανω???
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 137
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΟΥ: Σύσταση για χορήγηση αντιικών κατά της γρίπης Α

Θεραπεία από νωρίς συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Τα αντιικά φάρμακα μπορούν να προλάβουν μια σοβαρή εξέλιξη της νέας γρίπης Α (Η1Ν1), που είναι γνωστή ως γρίπη των χοίρων, και θα πρέπει να χορηγούνται στις εγκύους, στα πολύ μικρά παιδιά και στους ανθρώπους με υποκείμενα προβλήματα υγείας οι οποίοι προσβάλλονται από τη νόσο, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

 

«Στις ομάδες υψηλού κινδύνου, προκειμένου να προληφθεί μια σοβαρή εξέλιξη της νόσου, τα αντιιικά πρέπει να χορηγούνται από νωρίς», δήλωσε η Νίκι Σίντο του παγκόσμιου προγράμματος του ΠΟΥ για την καταπολέμηση της γρίπης.

 

«Αυτό ισχύει και για τους κατά τα άλλα υγιείς ανθρώπους, οι οποίοι παρουσιάζουν επιδείνωση των συμπτωμάτων» της νόσου, σημείωσε η ίδια σε τηλεδιάσκεψη, προσθέτοντας ότι και «οι ασθενείς με πνευμονία θα πρέπει να λαμβάνουν αντιιικά φάρμακα, αντιβιοτικά, οξυγόνο» και χρήζουν μέριμνας για την αποφυγή της αφυδάτωσης με εξισορροπημένη λήψη υγρών.

 

Ο ΠΟΥ είχε παλαιότερα ανακοινώσει ότι έχουν παρουσιαστεί μόνον «μεμονωμένες και σπάνιες» περιπτώσεις ανθεκτικότητας στα αντιιικά, όπως το osetamivir, το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά από την ελβετική εταιρεία Roche Holding.

 

Ο ιός δεν έχει μεταλλαχθεί, σημείωσε και η Σίντο, υπογραμμίζοντας ότι οι έρευνες που έχουν γίνει από την εμφάνισή του νωρίτερα φέτος έχουν δείξει ότι τα αντιιικά φάρμακα είναι ασφαλή για τις εγκύους, τα παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών και τους ευάλωτους ασθενείς.

 

«Αλλάζουμε τις συστάσεις μας καθιστώντας τες πιο σαφείς για τη χορήγηση θεραπείας από νωρίς», σημείωσε η ίδια.

 

Πολλοί γιατροί αναμένουν σήμερα πρώτα την εργαστηριακή επιβεβαίωση ότι οι ασθενείς έχουν προσβληθεί από τον H1N1 και όχι κάποιον άλλο ιό προτού χορηγήσουν αντιιικά φάρμακα.

 

Ωστόσο σύμφωνα με την Σίντο, οι γιατροί σε τοποθεσίες όπου είναι γνωστό ότι κυκλοφορεί ο ιός, «δεν θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων» για να αρχίσουν τη χορήγηση θεραπείας με αντιιικά φάρμακα στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

 

Ταυτοχρόνως η ίδια υπογράμμισε ότι οι υγιείς άνθρωποι δεν θα πρέπει να λαμβάνουν αντιιικά φάρμακα εκτός κι αν τα συμπτώματα που παρουσιάζουν παρουσιάζουν ραγδαία επιδείνωση και τόνισε ότι οι περισσότεροι ασθενείς της νέας γρίπης θα αναρρώσουν χωρίς να χρειαστούν φάρμακα ή νοσοκομειακή περίθαλψη.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/11/2009_307564

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να ρωτήσω τι γνωρίζετε για μία συσκευη καθαρισμού του χώρου απο τα μικρόβια και την γρίπη των χοίρων; Είδα τις προάλλες στον Αντέννα μια διαφήμηση για ένα προϊον το Airfree το οποίο λένε οτι κάνει αυτή την δουλεία. Γνωρίζει κανείς αν έχουν αποτελέσματα αυτες οι συσκευές;
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλωσόρισες στο myphone.gr

 

Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι υπάρχει ήδη θέμα με τίτλο: Συνηθισμένες ερωτήσεις για το νέο ιό γρίπης Α(Η1Ν1).

Καλό θα ήταν την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία της αναζήτησης, γλιτώνεις χρόνο και κόπο!

 

Το παρόν θα μεταφερθεί ..

 

Καλή διαμονή στο myphone.gr.

 

Εκ της διαχείρισης.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

Ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας αρνείται οτι οι θάνατοι έχουν σχέση με το εμβόλιο

 

 

 

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_6814.html

Link to comment
Share on other sites

24.000 οι θάνατοι κάθε χρόνο από την κοινή γρίπη που ποτέ δεν αναφέρθηκαν στις εφημερίδες τα προηγούμενα χρόνια.Μερικά εκατομμύρια το χρόνο από διαβήτη,καρκίνο,καρδιοπάθειες κλπ. Από τη νέα γρίπη μάλλον κάπως λιγότερα δεν είναι;

 

To εμβόλιο που παρρήγγειλε η Ελλάδα έχει ελεγχθεί; Έχουν γίνει δοκιμές;Γιατί άκουσα ότι αυτό που πήραμε από την Ελβετία είναι το πιο "άκυρο" εμβόλιο απ'όλα και δεν είναι αυτό που πήραν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες...ελπίζω να κάνω λάθος,διορθώστε με.

Link to comment
Share on other sites

H γέννηση και η διαδρομή του «εμβόλιου-ιού»

 

 

«Πέρσυ ήταν οι μεταλλαγμένες τροφές. Φέτος είναι GMO Mεταλλαγμένοι άνθρωποι».

Πραγματικά μας ξένισε ο παραπάνω τίτλος στο εξώφυλλο της εφημερίδας Haffington Post αλλά η περαιτέρω ανάλυση ήταν καθ’ όλα ενημερωτική. «Προστάτευσε την τροφή σου και την οικογένειά σου με όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικά προϊόντα διατροφής.

Σοκαριστήκαμε πέρσυ που ανακαλύψαμε ότι η κυβέρνηση των HΠA επέτρεψε στον ιό Eμπολα να χρησιμοποιηθεί στη δημιουργία μεταλλαγμένων GMO τροφών. Tώρα παλεύουμε για τις βελόνες να μείνουν μακριά από τα σώματά μας. Aδοκίμαστα εμβόλια, μια ιατρική κοινότητα που βγάζει δισεκατομμύρια από την ασθένεια και μια κυβέρνηση που τρέχει να μαζέψει χρήματα και ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος. Γι’ αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν γι’ ασφαλή όσο το δυνατόν τρόφιμα σαν το πρώτο και σπουδαιότερο βήμα καταγγέλλοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Aν μπορείς να συντηρήσεις την οικογένειά σου θα το κάνεις κάτω και από οποιεσδήποτε συνθήκες. Oι περισσότεροι οικονομικοί σύμβουλοι κι επενδυτές αγοράζουν τώρα μεγάλες εκτάσεις κατάλληλες προς καλλιέργεια με την προσδοκία ότι θ’ αποδειχτούν αληθινοί στην άποψή τους ότι η τροφή θα έχει περισσότερο αξία σε πέντε χρόνια απ’ ό,τι ο χρυσός.

 

Πώς θα τα πήγαινε η οικογένειά σας χωρίς καθόλου χρυσό την επόμενη εβδομάδα; Πώς θα τα πήγαινε χωρίς καθόλου τροφή την επόμενη μέρα, την επόμενη εβδομάδα; H ασφάλεια των τροφίμων διατηρεί την οικογένειά σου ασφαλή χωρίς βελόνες και σε μια οικονομική ισορροπία. H τροφή είναι η πιο καλή επένδυση. Mην υποτιμάς τους παλιούς αγρότες μας. Πλησίασέ τους για παλιούς και ασφαλείς σπόρους και ξεκίνησε αμέσως από την αυλή σου την προσωπική καλλιέργεια. Θα μάθεις πολλά για την εξοικονόμηση νερού, συντήρησης των υδάτινων πόρων, θα παλέψεις για την ακεραιότητα της γης σου και της οικογένειας σου, όπως οι πρόγονοί μας που πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους σ’ αυτή τη γη».

Ιός εργαστηρίου

Aυτή ήταν η διαφήμιση για σωστή διατροφή και αποφυγή του εμβολίου (βελόνες). Σε κάποιο άλλο σημείο της εφημερίδας αναφέρεται:

«Σαρωτική αυτή η γρίππη γιατί είναι κατασκευασμένος ιός στα εργαστήρια Baxter International με έδρα το Λος Aντζελες , στην Oυκρανία και αλλού», Tο ότι ξεκίνησε από το Mεξικό δήθεν ας μη μας εντυπωσιάζει· συμβαίνουν αυτά σε σχέδια αποδόμησης του πληθυσμού της γης αιώνες τώρα. Yπάρχουν μαρτυρίες ότι τον Φεβρουάριο η Baxter κατά λάθος έστειλε κάποιο αριθμό εμβολίων στην Aυστρία με δείγματα στο συστατικό τους από την γρίππη των πτηνών που χρησιμοποιούνταν σε εργαστήρια σε τρεις γειτονικές χώρες, δημιουργώντας εύλογη ανησυχία για την εξάπλωση της θανατηφόρου ασθενείας. H μόλυνση αυτή των εμβολίων ανακαλύφθηκε στα πειραματόζωα στη γειτονική Tσεχία που μόλις τους έγινε το εμβόλιο πέθαναν όλα.

Βιοτρομοκρατία

H Jane Burgermeister, Aυστριακή δημοσιογράφος, που απολύθηκε τον Iούλιο του 2009, κατήγγειλε επίσημα τον παγκόσμιο Oργανισμό Yγείας, τα Hνωμένα Eθνη και πολλούς υψηλά ιστάμενους όσον αφορά την βιοτρομοκρατία. Aναφέρουμε τι ακριβώς είπε η ίδια:

«H βιοτρομοκρατία αυτή είναι ενάντια στον Aμερικάνικο λαό και στον υπόλοιπο κόσμο και επειδή έχω το δικαίωμα σαν πολίτης να αναφέρω αυτό το έγκλημα, αν υπάρχει έγκυρη μαρτυρία, προτίθεμαι να προχωρήσω σε δικαστικό αγώνα ενάντια στο περιοδικό Pennwell. Eχω ακούσει και για άλλους δημοσιογράφους που απολύθηκαν, επειδή άγγιξαν αυτό το θέμα.

«Ιλλουμινάτοι» και Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Yπάρχει απόδειξη ότι πολλοί οργανισμοί όπως ο Οργανισμός Παγκόσμιας Yγείας, των Hνωμένων Eθνών, των Eταιριών κατασκευής εμβολίων: Baxter και Novartis είναι μέρος ενός και μοναδικού συστήματος κάτω από τον έλεγχο μιας εγκληματικής ομάδας, που έχει τη αρχηγία, και που έχει χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη, κατασκευή και απελευθέρωση κατασκευασμένων ιών για μαζικούς εμβολιασμούς με μια ουσία βιοόπλου για μείωση του πληθυσμού των HΠA, έτσι που να κερδίσει τον έλεγχο των περιουσιών, των πόρων κ.λπ στη Bόρειο Aμερική. Aποδεικνύεται πως «οι Iλλουμινάτοι» ένα μαφιόζικο γκρούπ με οικογενειακές δυναστείες στο πυρήνα του είναι το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο συνδικάτο εγκλήματος, που στηρίζεται σε «off shore» τραπεζικά κέντρα και απασχολεί διεθνείς οργανισμούς όπως το Παγκόσμιο Oργανισμό Yγείας και τα Hνωμένα Eθνη.

Στη μήνυσή της η δημοσιογράφος διατείνεται ότι μια κατασκευασμένη επιδημία γρίπης είναι μέρος ενός μακροχρόνιου σχεδίου από το Συνδικάτο, που έχει κτίσει μεγάλο αριθμό στρατοπέδων συγκεντρώσεως FEMA, με κλιβάνους και έτοιμους μαζικούς τάφους σε πολιτείες όπως της Iντιάνα και της Nέας Yόρκης για να βάλουν σε καραντίνα τους προσβληθέντες και να θάψουν τα σώματα εκείνων που φόνευσε η επίθεση με τα βιοόπλα».

Tο Φεβρουάριο δημοσιεύθηκε μια αναφορά στα FEMA και DHS σχέδια εμβολιασμού και μαζικής ταφής στο Σικάγο και στη Bόρειο Iνδιάνα. Tον Mάρτιο το Infowars δημοσίευσε εκτενέστατο άρθρο για μαζικούς τάφους σε περιοχές της Aριζόνας και του Tέξας.

Στη μήνυσή της η Aυστριακή δημοσιογράφος Burger-meister αναφέρει τα ονόματα των Mπαράκ Oμπάμα, τον υπεύθυνο για τη γρίπη στα Hνωμένα Έθνη Nτέιβιντ Nαβάρο, τη διευθύντρια του Παγκόσμιου Oργανισμού Yγείας Mάργαρετ Tσαν, τη γραμματέα του DHS Tζάνετ Nαπολιτάνο, τους Nτέιβιντ ντε Pότσιλντ και Nτέβιντ Pοκφέλλερ διεθνείς εγκληματίες καθώς και τον Γ. Σόρος, την Eυρωπαϊκή Eνωση, το CDC και άλλα ερευνητικά κέντρα, τη FEMA, εταιρείες εμβολίων, συντελεστές μιας μαζικής μηχανής καταστροφής που χρηματοδοτείται από το τραπεζικό σύστημα και τον παγκόσμιο φαρμακευτικό εμπορικό μηχανισμό.

Πρώτα τα εμβόλια,

μετά ο ιός

Tο εμβόλιο για το νέο ιό πατενταρίστηκε από την Baxter το 2007 πολύ πριν γίνει γνωστός ο ίδιος ο ιός.

H παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί όσα μπορεί να πληροφορηθεί από τα κατευθυνόμενα Mέσα Eνημέρωσης σχετικά με την Oυκρανία που ήταν μια καλή αφετηρία για την εμφάνιση της θανατηφόρου επιδημίας σύμφωνα με την καταγγελία του Eβραίου Bιολόγου Γιόζεφ Mόσε που τον Aύγουστο του 2009 στο ραδιοφωνικό σταθμό της Aμερικής (Dr Tru OTT’s radio) κατέθεσε τη μαρτυρία ότι στην Oυκρανία η εταιρία Baxter κατασκεύασε το βιολογικό όπλο. H Oυκρανία ας σημειώσουμε εδώ είναι μια χώρα με 46.000,000 κατοίκους το 0,69% όλου του πληθυσμού της γης που είναι 6,7 δισεκατομμύρια . Για να τον συλλάβουν τον κατηγόρησαν ότι απειλούσε να σκοτώσει τον Πρόεδρο των HΠA , ανακρίθηκε και τελικά απελάθηκε στο Iσραήλ με την κατηγορία της «σοβαράς καταθλίψεως» που εσκεμμένως τον κατηγόρησαν. Δεν είναι παράξενο να δηλώνει η Oυκρανία στις 30 Oκτωβρίου ένα θάνατο και σήμερα να έχει φτάσει στα τριακόσια αν ο αριθμός αυτός είναι ο πραγματικός εν όψει των εκλογών τους; Aναμένομεν.

Link to comment
Share on other sites

δεν μας λες και ποιος υπογραφει το αρθρο?

 

http://www.xristianiki.gr/arkheio-ephemeridas/809/gennese-kai-diadrome-tou-emboliou-iou.html

Link to comment
Share on other sites

http://www.keelpno.gr/home/

http://www.keelpno.gr/articles/topic/?id=887

thl.1135 για πληροφοριες...

 

αν ξερει καποιος πριν παρω τηλ. μονο 2 εμβολια για την γριπη εχουν ερθει(pandremix+focetria)?σε τι τιμες?

 

θανασιμο εμβολιο?

http://www.mediasoup.gr/node/6949

καλα αφου το 1976 υπηρχε παλι η γριπη των χοιρων και τα καναν σ***** τοσα χρονια μετα που ξαναειρθε δεν ειχαν ετοιμο εμβολιο αλλα το βρηκαν μεσα σε ενα καλοκαιρι?

στην γριπη των πτηνων γιατι δεν βγαλαν εμβολιο?

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να ρωτήσω τι γνωρίζετε για μία συσκευη καθαρισμού του χώρου απο τα μικρόβια και την γρίπη των χοίρων; Είδα τις προάλλες στον Αντέννα μια διαφήμηση για ένα προϊον το Airfree το οποίο λένε οτι κάνει αυτή την δουλεία. Γνωρίζει κανείς αν έχουν αποτελέσματα αυτες οι συσκευές;

 

Παραθέτω απόσπασμα από το παρακάτω άρθρο:

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/swine-flu-h1n1.shtml#protection

 

Ο Σύλλογος Προστασίας Καταναλωτών ΕΚΠΟΙΖΩ συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, υποψιασμένοι και προσεκτικοί. Συγκεκριμένα, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο σαμπουάν, μάσκες, γυαλιά που υπόσχονται πρόληψη από τον ιό, συμπληρώματα διατροφής με «θεραπευτικές ιδιότητες», ακόμα και κλιματιστικά σώματα που «σκοτώνουν» τον ιό, κινέζικης, κατά κύριο λόγο, προέλευσης. Τέτοιου είδους ενέργειες συνιστούν αθέμιτες πρακτικές ορισμένων επιτήδειων που, εκμεταλλευόμενοι την εύλογη ανησυχία των καταναλωτών, αποσκοπούν στην αποκόμιση κέρδους [70].

 

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε:

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/swine-flu-h1n1.shtml

Link to comment
Share on other sites

http://www.keelpno.gr/home/

http://www.keelpno.gr/articles/topic/?id=887

thl.1135 για πληροφοριες...

 

αν ξερει καποιος πριν παρω τηλ. μονο 2 εμβολια για την γριπη εχουν ερθει(pandremix+focetria)?σε τι τιμες?

 

 

 

Αυτά τα 2 έχουν έρθει.

Δεν πληρώνεις κάτι.

Στα νοσοκομεία μπορεί να χρειάζεσαι ραντεβού και κάνουν μία βδομάδα το ένα μία το άλλο.

 

Γίνεται και στα δημοτικά ιατρεία του δήμου Αθηναίων.

http://www.cityofathens.gr/el/ygeia-proliptiki-iatriki/dimotika-iatreia

 

Εκτός των Πετραλώνων που γίνεται 8.00-13.00 στα υπόλοιπα γίνονται 13.00-18.00 με νούμερα προτεραιότητας που δίνονται στη 13.00.

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett
Link to comment
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=SWaV39N3Cfs

 

Τί είναι αυτό τώρα.???

Και γω το είδα αυτό και μάλιστα το ανάρτησα αλλά τώρα μου στείλαν σαν απάντηση αυτό...

 

http://www.suite101.com/blog/graywriter/finnish_minister_of_health_on_flu_vaccine

 

Τι να σας πω...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett
Link to comment
Share on other sites

Σύνδρομο τρόμου από το εμβόλιο

http://www.zougla.gr/uploads/dimitra/parenergia-emvpolio-maketo4257.jpg

Link to comment
Share on other sites

Την ώρα που η κα. Ξενογιαννακοπούλου μας κάνει πλύση εγκεφάλου σε καθημερινή βάση ώστε να εμβολιαστούμε...

H Γαλλία παραπέμπει τις Φαρμακευτικές Εταιρείες Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Διακαστήριο της Χάγης

Πρωτοφανής διασυρμός των εταιριών με τα εμβόλια της γριπης.

Νοέμβριος 3, 2009 από mypharm

Le Monde - Diplomatique, Ιούλιος 2009

Η Γαλλία ταρακουνά το κατεστημένο των Φαρμακευτικών Εταιρειών στην Ευρώπη με

την παραπομπή των φαρμακευτικών εταιριών Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές

Διακαστήριο της Χάγης στις 12 Ιουλίου 2009διότι έχει αποκαλυφτεί το μέγεθος

αυτής της νέας τακτικής, που θέλει νέους πελάτες, που να νομίζουν ότι

κινδυνεύουν, για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα

κατηγορώντας τις 3 εταιρίες ότι σπέρνουν σκόπιμα τον πανικό και πως σκόπιμα

σε εργαστήρια δημιούργησαν τον εν λόγω ιό καθώς και οι Γαλλικές αρχές ασκούν

δριμύ κατηγορώ ως προς την σκόπιμη απελευθέρωσή του στον αέρα με έναν και

μοναδικό σκοπό το κέρδος.

Επίσης, εξετάζονται ταυτόχρονα σοβαρές και βάσιμες

καταγγελίες από δικηγόρους του United States Department of Justice καθώς

και γιατρών και επιστημονικού προσωπικού του Amercian Medical Association η

εμπλοκή στην όλη υπόθεση της γρίπης των χοίρων, δίκτυο καναλιών και

επιχειρήσεων μέσων μαζικής ενημέρωσης οι οποίες όπως υποστηρίζεται χορήγησαν

ή αλληλο-χορηγήθηκαν με φαρμακευτικές εταιρίες έτσι ώστε να πάρει το θέμα

διαστάσεις διεθνούς εμβέλειας.

Η υπόθεση αναλαμβάνει ακόμα πιο διεθνή χαρακτήρα μιας και το Μεξικό παραπέμπει την

εταιρία Baxter επίσης στο διεθνές δικαστήριο διότι όπως λέει, όλοι οι θάνατοι στο Μεξικό τον περασμένο

Απρίλιο και Μαϊο εκτός από ένα περιστατικό οφείλονται στο γεγονός τ' ότι

τους χορηγήθηκε το εμβόλιο κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο 2009

- εμβόλια τα οποία περιείχαν μείγματα από ανθρώπινους ιούς - τον ιο του SARS, ιός των

πουλερικών και ιός των χοίρων.

Οι πρώτες χώρες που απαγορεύουν την χορήγηση εμβολίων για την γρίπη απάτη είναι η Νέα

Ζηλανδία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία και το Μεξικό. Απαγορεύουν την χορήγηση εμβολίων για την εν λόγω γρίπη.

«Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες» .

Στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2005 έγινε στην Μάλτα μία Πανευρωπαϊκή Ιατρική

Σύνοδος για την γρίπη με χορηγούς τις εταιρείες παραγωγής αντιγριπικών

εμβολίων και αντιϊκών φαρμάκων. Μεταξύ αυτών και η Roche. Εκεί από τα χείλη

του γενικού διευθυντή του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ)

ανακοινώθηκε επίσημα ότι: «Δεν γνωρίζουμε πότε αλλά μία πανδημία γρίπης αναμένεται να

πραγματοποιηθεί.

Λείπει μόνον μία συνθήκη για την πραγματοποίηση αυτού του

γεγονότος, ένας ιός ικανός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο».

Επίσης είπε ότι «ο αντιγριπικός εμβολιασμός συνιστάται, διότι θωρακίζει τον

οργανισμό και σαν ψυχολογική συνήθεια». Δηλαδή το κοινό εμβόλιο κατά της

γρίπης αν και δεν βοηθά ιατρικά, βοηθά ψυχολογικά, ως placebo-ψευδοφάρμακο

δηλαδή! Όμως ο ιατρός Ερνέστο Μπούργκιο «Αν υπάρχει μία χρονιά που το κοινό

αντιγριπικό εμβόλιο δεν συνίσταται είναι ιδιαίτερα εκείνη

κατά την οποία υπάρχει φόβος πανδημίας. Αν είναι αλήθεια, ότι ένας εκ των κινδύνων είναι ο

ιός Η5Ν1, αυτός θα μπορούσε να επανασυνδυαστεί με την εμβολιαστική ρίζα

κτώντας τα αντιγόνα, με κίνδυνο να ξεσπάσει στο εμβολιασμένο άτομο ένας

πραγματικός κυκλώνας στα κύτταρά του. Ένας κανόνας που υπάρχει σε

περίπτωση πανδημίας είναι, ότι ο προληπτικός εμβολιασμός αποτελεί μία στρατηγική πολύ επικίνδυνη».

Δηλαδή αν κατά την προδρομική περίοδο μίας ασθένειας γίνει εμβολιασμός

(χρονικό διάστημα, που μπορεί να κρατήσει από 4 ημέρες ως και 3 μήνες χωρίς

να εμφανίζονται καθόλου συμπτώματα), τότε όπως λέει και οΜπούργκιο, τα

αποτελέσματα είναι βαριές και ανεπανόρθωτες βλάβες, ή θάνατος. Πληροφοριακά

για τους γονείς, που δέχονται τόσο απρόσκοπτα να εμβολιάζουν τα παιδιά τους

ή τον εαυτό τους, κάθε φορά πριν το πραγματοποιήσουν θα πρέπει να

προσεύχονται.... Αυτό διότι ο εμβολιασμός ενδέχεται να συμπέσει μέσα στην προδρομική περίοδο της ασθένειας.

Η στρατηγική του marketing των μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών έχει πλέον

σαν στόχο της τους υγιείς ανθρώπους, όσοι λίγοι έχουν πλέον απομείνει. Και

φυσικά τα χημικά φάρμακα και τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτε άλλο απ' το να

διευρύνουν την πελατεία των Φαρμακοβιομηχανιών δημιουργώντας νέους πελάτες -

αρρώστους στην «Επιχείρηση Ασθένεια».

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/11/2009&id=97348

Στα ψηλά το πέρασε η ελευθεροτυπία το αρθρο αυτό και ας συνεργάζεται με τη le monde.Tώρα όμως που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ έβγαλε μια αναφορά απλή όπως θα δειτε στο λινκ.

Το κύριο συμπερασμα δεν είναι μονο οι ιστορίες απατης που αποκαλύπτονται.Το αίτιο σε όλη αυτή την ιστορία είναι το ότι δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε χρηματοκοικονομικά κριτήρια στις φαρμακευ τικες εταιρίες.Δεν είναι coca-cola το φαρμακο για να θέλουμε αναπτυξη των πωλησεων και αναπτυξη αγοράς τόσο απλά.Αποστολή των εταιριών πρέπει να είναι η θεραπεία και όχι οι πωλήσεις φαρμάκων. Μόνο με ψυχρά χρηματοοικονομικά δεδομένα θα επιδιώκαμε να "ασθενοποιήσουμε" τους υγιείς και όχι να υγιαίνουμε τους ασθενείς για να πιάσουμε στόχους.

Link to comment
Share on other sites

επιτέλους να αποκαλυφθούν ολα για να σταματήσουν να με τις πανδημιες τους...βαρέθηκα να ακούω καθημερινά για κάτι τρομερό το οποίο δεν το βλέπω!
Link to comment
Share on other sites

Πουλά τα εμβόλια της γρίπης η Γερμανία

 

Περισσότερα από δύο εκατομμύρια εμβόλια κατά της νέας γρίπης σκοπεύει να πουλήσει η Γερμανία σε χώρες του εξωτερικού, εξαιτίας της μικρής ζήτησής τους στη χώρα.

 

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, μόνο το 5% των κατοίκων έχουν εμβολιαστεί και έτσι συζητά με άλλες χώρες,

για να δει αν χρειάζονται εμβόλια και επισημαίνει ότι η Ουκρανία έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον. ...συνέχεια....

Link to comment
Share on other sites

Δείτε το παρακάτω video...

 

http://www.youtube.com/watch?v=SWaV39N3Cfs&feature=player_embedded

 

Διευκρινίσεις για το βίντεο που θα παρακολουθήσετε ή παρακολουθήσατε!

 

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απο τα πλέον αποκαλυπτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Σε αυτό μιλά η πρώην Υπουργός Υγείας(αναγνώστες μας είπαν οτι η κ. Rauni Kilde δεν ήταν Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας αλλά "Chief medical Officer".Το ερευνήσαμε και είδαμε του λόγου το αληθές.Η θέση όμως αυτή σε μια κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντική απο αυτή του Υπουργού Υγείας μιας και ο Υπουργός δεν έχει τις περισσότερες φορές γνώση του τι υπογράφει αλλά συμβούλους που του λένε τι να υπογράψει.Η κ.Rauni Kilde λοιπόν είχε αυτήν ακριβώς τη θέση του συμβούλου του Υπουργείου.Γνώριζε δηλαδή πολύ περισσότερα απο τον Υπουργό) της Φινλανδίας(είμαστε βέβαιοι οτι αυτά που λέει στο βίντεο δεν θα τα έλεγε αν ήταν Υπουργός).

 

Προσθέσαμε ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο ώστε να μπορέσουν να το δούν όλοι οι Ελληνες.

 

Στη Georgia των ΗΠΑ υπάρχει ένα μεγαλιθικό μνημείο το οποίο το ανέρτησαν πιθανότατα οι Ιλουμινάτι και στο οποίο αναφέρετε σαν πρώτη εντολή-σκοπός η μείωση του πληθυσμού της Γης στα 500.000.000.

 

Κάποιοι λοιπόν σχεδιάζουν κυριολεκτικά να εξολοθρεύσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους.

 

Απο τα λόγια της πρώην Υπουργού της Φινλανδίας βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα,οτι γνωρίζει μετα βεβαιότητας ποιοί κυβερνούν το κόσμο και τις διασυνδέσεις τους με τις φαρμακοβιομηχανίες.

 

Πρέπει να προσθέσουμε εδω οτι πριν απο μερικά χρόνια ψηφίστηκε στις ΗΠΑ νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει στους ανεξάρτητους ερευνητές,να ερευνούν το περιεχόμενο και τη σύνθεση των εμβολίων.

 

Οπως καταλαβαίνετε αυτά που γνωρίζει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας τα γνωρίζει κάθε υπουργός και πρωθυπουργός της Γης.Οσο όμως είναι μέσα στην Κυβέρνηση τα αποκρύπτουν απο το λαό.

 

Το πρόβλημα είναι οτι αν το έλεγε ως Υπουργός θα την άκουγαν εκατομμύρια.Τώρα που το είπε ενω έχει φύγει απο Υπουργός θα το δούν πολλοί λιγότεροι.

Link to comment
Share on other sites

Τραγικο το βιντεο!!:lol:

Βλεπω το 1ο λεπτο και λεω οπ κατι καλο θα πει... και μετα ξεκιναει τις παγκοσμιες συνομοσιες, κλπ κλπ και λεω παει την χασαμε κι αυτην!!!

 

Φυσικα κανεις που υποστηριζει αυτες τις αηδιες δεν μας ειπε γιατι πρωτοι πηγαν πολιτικοι, πλουσιοι, γνωστοι κλπ διαπλεκομενοι να κανουν το εμβολιο.

Οπως επισης αμα μας αφανισουν ολους μετα πως θα βγαζουν χρηματα αφου δεν θα εχει μεινει κανενας.

Η το πιο απλο μπορουν πολυ πιο κερδοφορα απο εναν φτηνο εμβολιασμο, να μας αφανεισουν ολους με διαφορετικες μεθοδους π.χ. πολεμους κλπ (ποσα εκατομυρια δοσεις ειναι ισα σε αξια με ενα συγχρονο αεροσκαφος??)

Πως θελουν το κακο μας και περνουν μετρα για την υγεια μας π.χ. γενικη απαγορευση καπνισματος, προειδοποιηση για αλλες βλαβερες συνηθειες οπως χρηση κινητων, κακη διατροφη κι ελλειψη ασκησης, εκθεση σε ρυπους, χρηση χημικων κλπ κλπ

 

Γελαω με τα φαντασματα που βλεπουν ολοι!

 

Επισης ας πανε ολοι αυτοι στους συγγενεις των ανθρωπων που πεθανανε απο τη νοσο να τους πουνε για την παγκοσμια συνομοσια.

 

Προσωπικα δεν εκανα το εμβολιο οχι γιατι φοβαμαι παγκοσμιες συνομοσιες οπως της θειας στο βιντεο αλλα γιατι 1. δεν εχει τεσταριστει επαρκως οποτε ουτε οι ιδιοι μπορουν να ξερουν τις συνεπειες θετικες ή αρνητικες και 2. η νοσος ειναι υπαρκτη και επικυνδυνη αλλα οχι τοσο οσο την παρουσιαζουν τα μμε και με προληπτικα μετρα -συνεχη σχολαστικα πλυσιματα χεριων, αποφυγη συνοστισμων, κλπ και με αλλα παραπλησια εμβολια προστατευεσαι εξισου.

 

Το μονο θετικο στο ολο βιντεο ειναι οτι αναφερει τη χωρα μας σαν Hellas κι οχι Greece!!:cool:

Link to comment
Share on other sites

Το LOL topic της εβδομάδας...

 

"Οπως καταλαβαίνετε αυτά που γνωρίζει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας τα γνωρίζει κάθε υπουργός και πρωθυπουργός της Γης.Οσο όμως είναι μέσα στην Κυβέρνηση τα αποκρύπτουν απο το λαό." :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Για το κέρδος των φαρμακευτικών εταιρειών έγιναν όλα και δεν ξέρουμε τι πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο : οι θάνατοι από τον ιό ή από τα εμβόλια (οι οποίοι αγγίζουν τα ίδια νούμερα με τον ιό σε μερικές χώρες και απλώς δεν αναφέρονται).

Και όντως περιέχει τοξικές ουσίες το εμβόλιο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...