Knithil Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Τα ψέμματα πάντα μπερδεύουν τις καταστάσεις. Άμα έκανες μλκια να το παραδεχτείς, μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο είναι όμως προτιμότερο απο το να μαθευτεί το ψέμμα σου! Η μόνη περίπτωση που είναι αποδεκτή -για εμένα- είναι όταν θέλεις να κάνεις κάτι καλό και δεν αφορά τον εαυτό σου! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel ( 6 Φεβ. 2004 , 00:55) Τι να κάνω, από τεχνολογική κατεύθυνση προέρχομαι και τα απαρέμφατα δεν είναι το φόρτε μου! ki emeis ths 8ewrhtikhs ti katalavame??? ta ma8ame k den ta xrhsimopoioume :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Νομίζω γι'αυτά τα μικρά ψέματα στα οποία αναφέρθηκαν πολλοί, δεν ακούστηκε ο όρος "κατά συνθήκη ψεύδη", οπότε απλώς το συμπληρώνω. Και επί τη ευκαιρία, φέρνω ένα παράδειγμα: πας στο νοσοκομείο να δεις έναν γνωστό/φίλο που είναι χάλια στο κρεβάτι. Τι θα του πεις? "Πω, πω!! Χάλια είσαι, ρε φίλε!!"??? Μάλλον όχι... Από 'κει και πέρα θέλω να θίξω μια άλλη διάσταση. Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους το ψέμα είναι δυστυχώς τρόπος ζωής. Νομίζω ότι στην περίπτωσή τους δεν είναι καταχρηστικός ο όρος μυθομανής κι ας μπαίνει στα χωράφια της ψυχιατρικής επιστήμης... Έχω γνωρίσει 1-2 τέτοια άτομα οπότε είμαι αρκετά έμπειρος στο θέμα. Συνήθως σ'αυτά τα άτομα συνυπάρχει ένα σύμπλεγμα (κόμπλεξ) κατωτερότητας, που τα οδηγεί στο να ψεύδονται συνεχώς προκειμένου να παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν κάτι παραπάνω απ'ότι είναι. Φυσικά αργά ή γρήγορα γελοιοποιούνται και αν έχουν απέναντί τους κάποιον που του αρέσει να φέρνει τους άλλους σε δύσκολη θέση (δηλ. όχι εμένα) μπορεί να τους εξευτελίσει σε χρόνο μηδέν. Ένα απ'τα πιο ακραία παραδείγματα απ'τα πολλά που μου'χουν συμβεί: ο συνάδελφος-τμηματάρχης, σε μια κρίση ειλικρίνειας, μου εξομολογείται ότι δεν ξέρει ούτε πως ανοίγει ένα PC... Ακριβώς 2 λεπτά αργότερα, βγαίνοντας απ'την κρίση, μου περιγράφει πως, στην προηγούμενη επιχείρηση που δούλευε, οργάνωνε τα πάντα μέσω υπολογιστή(!!!!) και είχε λύσει έτσι διάφορα προβλήματα λειτουργίας στο τμήμα του μπλα, μπλα, μπλα, μπλα.... :wacko: Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia ( 6 Φεβ. 2004 , 01:48) ki emeis ths 8ewrhtikhs ti katalavame??? ta ma8ame k den ta xrhsimopoioume :D Ει Θεοί διαλέγονται, την των Ελλήνων γλώττη χρωνται... :) Ax kai na iksera pws mpainoyn perispomenes kai upogerammenes, an mpainoun! Alitheia mpainoun??? :whistle: Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Είναι αλήθεια ότι λέω ψέματα και θα ήταν ψέμα να πω ότι λέω πάντα την αλήθεια... Τελικά ποιά είναι η αλήθεια και ποιό το ψέμα;;; :lol: :blink: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANOIM Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) 2 arnhseis mas dinoun mia katafash,arage 2 psemata apoteloun mia alh8eia?Mallon psemata lew pali.Poios einai megalyteros psefths?Autos pou den leei thn alh8eia h' autos pou paradexetai to psema tou?Giati h apokrypsh ths alh8eias apotelei paraplanhsh alla kai h omologia tou psematos synaptei afesh amartiwn mexri to epomeno psema.Na sas pw kai mia alh8eia?oti lew einai psemata. . . ... Παράθεση the whore of babylon is here http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ANOIM ( 6 Φεβ. 2004 , 02:32) Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) 2 arnhseis mas dinoun mia katafash,arage 2 psemata apoteloun mia alh8eia?Mallon psemata lew pali.Poios einai megalyteros psefths?Autos pou den leei thn alh8eia h' autos pou paradexetai to psema tou?Giati h apokrypsh ths alh8eias apotelei paraplanhsh alla kai h omologia tou psematos synaptei afesh amartiwn mexri to epomeno psema.Na sas pw kai mia alh8eia?oti lew einai psemata. . . ... Ναι, και η αλήθεια που κρύβει ένα ψέμα ισούται με με το ψέμα που μπορεί να κρύβει μια αλήθεια οπότε όταν λέω ψέματα, λέω αλήθεια οπότε όλα καλά... ( μας βλέπω με λευκό ζακετάκι και μακριά μανίκια...) :wacko: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANOIM Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από anderson Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ANOIM ( 6 Φεβ. 2004 , 02:32) Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) 2 arnhseis mas dinoun mia katafash,arage 2 psemata apoteloun mia alh8eia?Mallon psemata lew pali.Poios einai megalyteros psefths?Autos pou den leei thn alh8eia h' autos pou paradexetai to psema tou?Giati h apokrypsh ths alh8eias apotelei paraplanhsh alla kai h omologia tou psematos synaptei afesh amartiwn mexri to epomeno psema.Na sas pw kai mia alh8eia?oti lew einai psemata. . . ... Ναι, και η αλήθεια που κρύβει ένα ψέμα ισούται με με το ψέμα που μπορεί να κρύβει μια αλήθεια οπότε όταν λέω ψέματα, λέω αλήθεια οπότε όλα καλά... ( μας βλέπω με λευκό ζακετάκι και μακριά μανίκια...) :wacko: Alh8eia?? Παράθεση the whore of babylon is here http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLoud Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 psema rulz se aytin tin xwra,kai kathe 4 xronia kanoune kai diagnismo psematos!!!oi 300 kalyteroi pane stin voulh!!! :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg -Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!! -Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος McLoud ( 6 Φεβ. 2004 , 05:06) psema rulz se aytin tin xwra,kai kathe 4 xronia kanoune kai diagnismo psematos!!!oi 300 kalyteroi pane stin voulh!!! :p KARALOLLLLLLL!!!! :lol: :lol: :lol: Σωστός! Συμφωνώ κι επαυξάνω!!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Εάν κάποιος σας πει ότι λέει πάντα ψέμματα, θα τον πιστέψετε; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo ( 6 Φεβ. 2004 , 10:08) Εάν κάποιος σας πει ότι λέει πάντα ψέμματα, θα τον πιστέψετε; :confused: Εάν κάποιος σας πει αλήθεια, θα τον πιστέψετε;;; :blink: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson ( 6 Φεβ. 2004 , 14:02) Εάν κάποιος σας πει αλήθεια, θα τον πιστέψετε;;; :blink: Ego otan kapoios mou leei kati ton pisteuo kata 95% kai afino ena 5% gia to oti leei psemata, fisika an matho oti auto pou mou eipe itan psemata tin epomeni fora pou tha perigrapsi i afigithi kati se mena to pososto alitheias-psematos allazi dramatika!! :p Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 κατα την γνωμη σας πιο επαγγελμα εχει τους περισσοτερους ψευτες? Δεν λαμβανονται υποψη οι 300 της βουλης ....ειναι εκτος συναγωνισμου..... :p 1.ασφαλιστες 2.δικηγοροι 3.πωλητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 αν και προτιμω να λεω παντα αληθεια τωρα τελευται λεω πολλα ωεματα και δεν μου αρεσει... γενικα πιστευω πως ειναι "καλο" να λες ψεματα για να σωσεις μια κατασταση που ΠΡΕΠΕΙ να σωθει... Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia (6 Φεβ. 2004, 01:48) ki emeis ths 8ewrhtikhs ti katalavame??? ta ma8ame k den ta xrhsimopoioumehttp://www.myphone.gr/forum/image/smilies/biggrin.gif Πες το... ψέμματα!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 καλημέρα και καλό μήνα. εχω ένα ερώτημα:rolleyes: θα λέγατε ψέμματα στον/στην σύντροφό σας και μέχρι ποιό σημείο θα φτάνατε; Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Tha elega mono prokeimenou na apofugw ena tsakwmo hwris omws to thema na einai polu sovaro! mia shesi prepei na stirizetai stin eilikrinia kai twn dyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Δυστιχως δεν θα ελεγα ψεμματα , και για αυτο δεν εχω πολλους φιλους Η αληθεια δεν αρεσει στο κοσμο , πρεπει να χαιδευεις τα αυτια του αλλου για να εισαι καλος Λεω αυτα που πρεπει και ειμαι ντομπρος , και εχω χαλασει και σχεσεις και φιλιες φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 τι θα κάνατε λοιπόν αν "πιάνατε" τον/την σύντροφό σας να σας λέει ψέμματα αλλα δεν μπορειτε να το αποδείξετε γιατι μπροστά σας δεν έχει γίνει κάτι για να αποδεικνύει τα ψέμματα αυτά;;;;; Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ελινα εφαγα χοντρο ψεμα που λες...και ολο το καταπινα. και αντι να παψει να λεει μαλ.... αυτη εκει τον χαβα της. ωσπου μια μερα αρχισα κα της ελεγα τι και πως και με στοιχεια κανονικα. ε κοπελιτσα ντροπιαστικε μεν,αλλα απο εγωισμο και μονο δεν τα παραδεχοταν!και πηρε ποδι. προσωπικα δεν λεω ψεμματα πανω σε μια σχεση.διοτι δεν βγαινει πουθενα.ειναι σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Και τα ψέματα είναι μέρος του παιχνιδιού. Δε μιλάω για κέρατο κτλ, αλλά τα πιο αθώα χρειάζονται μερικές φορές... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Everybody lies! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ελινα εφαγα χοντρο ψεμα που λες...και ολο το καταπινα. και αντι να παψει να λεει μαλ.... αυτη εκει τον χαβα της. ωσπου μια μερα αρχισα κα της ελεγα τι και πως και με στοιχεια κανονικα. ε κοπελιτσα ντροπιαστικε μεν,αλλα απο εγωισμο και μονο δεν τα παραδεχοταν!και πηρε ποδι. προσωπικα δεν λεω ψεμματα πανω σε μια σχεση.διοτι δεν βγαινει πουθενα.ειναι σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου δεν εχω "ακόμα" τόσο βαρύγδουπα στοιχεία για να τα πω.. δεν ξέρω καν αν ειναι αλήθεια όλα αυτα που πιστεύω ή συγκυρίες απλές. κι εγώ δεν θέλω ψέμα..το ψέμα σε πάει σε "άλλα μονοπάτια" Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 το ψέμα ποτέ δεν βγάζει σε καλό και ειδικά όταν σπάσει η εμπιστοσύνη στο ζευγάρι άστα να πάνε.... Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts