hellsangel81 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Τέτοιες συσκευές δεν αξίζει να τις πάρει από τους πρώτους. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις ο "δοκιμαστής" τους. Εγώ θα περιμένω 5-6 μήνες κυκλοφορίας και μετά θα το ερευνήσω... :happy: Γενικά αυτό που λές ισχύει, αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση θα διαφωνήσω. Τόσο καίρο περιμένουμε την 5.0, βγαίνουν συνεχως beta και leaked εκδόσεις και σιγά σιγά τελειοποιείται. Με την ίδια λογική και παλι δοκιμαστές τους θα γίνουμε, με την επίσημη κυκλοφορία της 5.0, για τις συσκευές που ηδη έχουμε (υπάρχουν και μερικοί που βιάζονται :lol:). Και τέλος, μεχρι να έρθει εδώ θα έχουν βγει πολλά leaked os οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με το software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Ποιος είπε οτι θα έχεις θέμα με το softwrare? Το hardware εγώ φοβάμαι. Κουμπάκια οθόνες και τα ποιότητα μικροφώνου. Το βασικότερο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Για το hardware δεν έχει αναφερθεί τίποτα αρνητικό. Ακόμα τουλάχιστον! Βέβαια δεν ξέρω πως κινείται η συσκευή στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 λεω να φερω το storm 2 απο εξω ποια η γνωμη σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Αυτό που φοβόμουν για το browsing... Δείτε το παρακάτω συγκριτικό μεταξύ Motorola Droind (Milestone) και το Storm2. Πραγματική απογοήτευση! Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 λεω να φερω το storm 2 απο εξω ποια η γνωμη σας?? Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις... Αυτό που φοβόμουν για το browsing... Δείτε το παρακάτω συγκριτικό μεταξύ Motorola Droind (Milestone) και το Storm2. Πραγματική απογοήτευση! Μήπως ξέχασες το link? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Αυτό που φοβόμουν για το browsing... Δείτε το παρακάτω συγκριτικό μεταξύ Motorola Droind (Milestone) και το Storm2. Πραγματική απογοήτευση! Το είδα και γω. Οντως το συγκριτικό τεστ είναι απογοητευτικό... Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Το είδα και γω. Οντως το συγκριτικό τεστ είναι απογοητευτικό... Kαι υποτίθεται οτι το Storm2 είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ΒΒ για browsing (διορθώστε με αν κάνω λάθος) :X:X Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Kαι υποτίθεται οτι το Storm2 είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ΒΒ για browsing (διορθώστε με αν κάνω λάθος) :X:X Όντως είναι η ναυαρχίδα της RIM για browsing!!! Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Kαι υποτίθεται οτι το Storm2 είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ΒΒ για browsing (διορθώστε με αν κάνω λάθος) :X:X Όντως είναι η ναυαρχίδα της RIM για browsing!!! Ακριβώς έτσι είναι! Λόγω οθόνης και ανταγωνισμού με το iphone έτσι το προώθησαν. Με τη νεα μνήμη και επεξεργαστή θα γίνει πιο γρήγορο το τηλέφωνο και το browsing σιγά σιγά θα βελτιωθεί αρκετά (ταχύτητα, flash player) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Ακριβώς έτσι είναι! Λόγω οθόνης και ανταγωνισμού με το iphone έτσι το προώθησαν. Με τη νεα μνήμη και επεξεργαστή θα γίνει πιο γρήγορο το τηλέφωνο και το browsing σιγά σιγά θα βελτιωθεί αρκετά (ταχύτητα, flash player) Θέλει αρκετή βελτίωση ο ΒΒ browser για να φτάσει τον πολύ καλό safari. :rolleyes: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εχουμε κάποια ένδειξη για το πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα??? Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Άλλο ένα hands on από Engadget. http://www.engadget.com/2009/11/12/blackberry-storm2-hands-on-and-impressions/ Απογοήτευση: browser, άλλη μια φορά..... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Στον κατάλογο της Vodafone ( Δεκέμβριος), το έχει μέσα "comming soon"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 http://www.phonedog.com/cell-phone-videos/blackberry-storm2-verizon-messaging.aspx Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapas Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ξέρει κάποιος σχετικά με το πότε η Vodafone θα διαθέσει το Storm 2 στην αγορά? Φιλικά, Θόδωρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Λογικά θα το φέρουν και οι τρείς (άλλος πιο γρήγορα άλλος πιο αργά) στην καλύτερη τέλος Γενάρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Λογικά θα το φέρουν και οι τρείς (άλλος πιο γρήγορα άλλος πιο αργά) στην καλύτερη τέλος Γενάρη Το storm γενικώς στην Ελλάδα το φέρνει κατ' αποκλειστικότητα η Voda:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Το storm γενικώς στην Ελλάδα το φέρνει κατ' αποκλειστικότητα η Voda:mad: Το STORM 2 δεν νομίζω να έρθει αποκλειστικά απο Voda καθώς γνωστή μου που εργάζεται σε υποκατάστημα Γερμανός με ενημέρωσε ότι τους έγινε επισημη παρουσίαση απο Cote σχετικά με το μοντέλο αυτό. Απλά, περιμένουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Το STORM 2 δεν νομίζω να έρθει αποκλειστικά απο Voda καθώς γνωστή μου που εργάζεται σε υποκατάστημα Γερμανός με ενημέρωσε ότι τους έγινε επισημη παρουσίαση απο Cote σχετικά με το μοντέλο αυτό. Απλά, περιμένουμε..... Περίεργο, που δεν το γνωρίζει η COSMOTE. Είμαι σε θέση να ξέρω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Πάντως και στο καινούριο φυλλάδιο της vodafone, σαν αποκλειστικό το έχει το storm 2... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδια η πληροφορία είναι διασταυρωμένη. Και οι 3 θα το φέρουν. ίσως το φέρει λίγο νωρίτερα η Voda. το ότι δεν το ξέρουν όλοι στην εταιρία δεν σημαίνει κάτι. Περιμένετε και θα δείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδια η πληροφορία είναι διασταυρωμένη. Και οι 3 θα το φέρουν. ίσως το φέρει λίγο νωρίτερα η Voda. το ότι δεν το ξέρουν όλοι στην εταιρία δεν σημαίνει κάτι. Περιμένετε και θα δείτε. Σήμερα θα μάθω για την COSMOTE, ότι μπορεί να υπάρχει ως πληροφορία αυτή την περίοδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η COSMOTE σε συνάντηση των διευθυντών των καταστημάτων της, πριν 15 ημέρες, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει προωθητική δράση για τα BlackBerry. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 http://techblog.gr/techtv/blackberry-stotm-2-hands-on-047824/ Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Παιδια το εχει το vnp και λεω να παω να το παρω το εχει αγορασει κανενας απο εκει ? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts