nick08alex Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ε όχι ρε π#@$%η μου....Εαν ηθελα Iphone, θα έπαιρνα Iphone....Μην χασουμε και την clicable screen...Πίσω στα πληκτρολόγια for me...:( Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Δεν νομίζω ρε παιδιά... Κάτι που πουλάει δεν το βγάζουν...Αν είναι δυνατόν... Η οθόνη του και ο τρόπος επαφής είναι το μεγάλο του ατού... Στην τελική δεν υπάρχει λόγος να φύγεις από το πρώτο.. Γιατί? Για το άχρηστο wifi? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Βάλανε το χερακι τους και κάτι reviewers σαν τον Μυρωδιά του phonearena που εβγαλαν ταχα "κουραστική" και "μη πρακτική" την clicable screen.....Αν είναι δυνατόν....Ανυγουέι, μακάρι να μήν ισχύσει για να αλλάξουμε και καμία συσκευή του χρόνου.... Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Στη φωτογραφία μοιάζει με clickable. Αλλά αν δεν υπάρχει αυτό είναι κρίμα. Μου τη σπάνε τα touch γιατί γράφω πολύ. ΄Οσο για το GSMARENA τι να πει κανείς? Ουδέν σχόλιο. Απλά ας τους αφήσουμε να θεοποιούν τα ARENA και άλλα συναφή. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 θα έχει κάποιο feedback. μην τρελαίνεστε. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Πλάκα κάνεις?? Τώρα πιάνω ένα απλό touch κινητό στα χέρια μου και πάω να κλικάρω!! Χαχα Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Άσε, το παθαίνω συνεχώς με το glofiish. :lol::lol::lol: Θα βγει το δάχτυλο μου από κάτω. :lol::lol: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 είμαι σχεδόν σίγουρος ότι απλά θα την βελτιώσουν. γιατί σίγουρα σηκώνει πολύ βελτίωση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δυστυχώς πιθανότατα εγκαταλείπουν το σήμα κατατεθέν του storm το surepress (ξέρετε το κλικ που κάνει η οθόνη) http://www.blackberrynews.com/2009/05/16/blackberry-storm2-to-drop-surepress/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 ακούγεται έντονα ότι τον επόμενο μήνα θα είναι στην αμερικάνικη αγορά. δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα γίνει: storm 2, pre, iphone 3.0. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Πανικός... φαίνεται πως το Storm 2 έρχεται νωρίτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 ακούγεται έντονα ότι τον επόμενο μήνα θα είναι στην αμερικάνικη αγορά. δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα γίνει: storm 2, pre, iphone 3.0. ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. τα ΒΒ πιστεύω θα κερδίσουν στον τομέα των υπηρεσιών! Η RIM κάνει πολύ καλή δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Πανικός... φαίνεται πως το Storm 2 έρχεται νωρίτερα... Και όλοι αυτοί που έχουν πάρει το πρώτο τι θα κάνουν? Βλακεία κάνουν Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 ένα είναι σίγουρο θα γεμίσει η αγορά μεταχειρισμένα storm! εγώ πάντως δέν το αλλάζω, μ αρέσει πάρα πολύ και είναι και γρήγορο. τι παραπάνω να θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 τι να κάνουν δλδ? στην αμερική είχε βγει 5 μήνες πριν έρθει εδώ. η voda φταίει και όχι εμείς. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Άρα αν βγει στην Αμερική σε 1-2 μήνες στην Ελλάδα θα έρθει σε 7-8 μήνες... Έτσι πάει κι έρχεται... Ας φάνε οι Αμερικάνοι τα πρώτα bugs και σε κάνα χρόνο που θα έχει παλιώσει το δικό μας, το αλλάζουμε. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Θα γίνει μάχη, αφού και το νέο iPhone έρχεται τον Ιούλιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Κρατάω τα παρακάτω που θα ήθελα να τα δω και στο storm: * Τιμή ανάμεσα σε $199 και $299 * Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (1.5x) * Διπλάσια ram και μεγαλύτερος επεξεργαστής * Ραδιόφωνο * Πλοήγηση Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 η τιμή αποκλείεται να είναι τόσο χαμηλά! μιλάμε για ΒΒ, σίγουρα έχουν άλλο target group! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 βλακίες. μάθετε να διαβάζετε!!! είναι τιμή για συμβόλαιο 2 ετών. έλεος με τον κιτρινισμό Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 ελεος με τον κιτρινισμό ότι να ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 βλακίες. μάθετε να διαβάζετε!!! είναι τιμή για συμβόλαιο 2 ετών. έλεος με τον κιτρινισμό Μετά τις πρώτες φήμες για το νέο iPhone που έκαναν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους, συνεχίζεται η ροή πληροφοριών, αυτή τη φορά από υπάλληλο του τεχνικού τμήματος της Apple! Σύμφωνα με τις νέες αυτές πληροφορίες, το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου και θα διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: * Νέες χωρητικότητες 32GB και 16GB * Τιμή ανάμεσα σε $199 και $299 * camera 3.2 Megapixel * Δυνατότητα καταγραφής και επεξεργασίας Video * Αποστολή video και φωτογραφίες με MMS * Αλλαγή του μεταλλικού περιβλήματος της οθόνης * Οθόνη OLED * Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (1.5x) * Διπλάσια ram και μεγαλύτερος επεξεργαστής * Ραδιόφωνο * Πυξίδα * Φωτιζόμενο σήμα της Apple στο πίσω μέρος * Ελαστικό πίσω κάλυμμα * Νέα σχεδίαση * Προηγμένες δυνατότητες GeoTagging * Πλοήγηση * Ανακοίνωση στις 17 Ιουλίου 2009 Λιγότερο από δύο μήνες μας χωρίζουν από την πιθανότερη ημερομηνία έλευσης του και σίγουρα οι φήμες θα συνεχίσουν να οργιάζουν! Όλοι μας πάντως το περιμένουμε με ανυπομονησία! Που ακριβώς το γράφει αυτό? Για μάθε μας να διαβάζουμε... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Που ακριβώς το γράφει αυτό? Για μάθε μας να διαβάζουμε... Δεν το γράφει αλλά είναι 99,99999999% βέβαιο οτι οι τιμές αυτές (αν όντως ισχύουν) θα είναι με συμβόλαιο 2 ετών για τους χαμπουργκεράδες. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Άλλο το "έχω προσωπική άποψη και πιστεύω ότι θα ισχύει με 2 χρόνια συμβόλαιο" και άλλο το "μάθετε να διαβάζετε χαϊβάνια". Πριν παροτρύνουμε τους άλλους να γυρίσουν ξανά στα θρανία για να μάθουν να διαβάζουν, καλό είναι να μάθουμε να επικοινωνούμε και να γράφουμε σε ένα δημόσιο χώρο (έστω και ψηφιακό). Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Δεν το γράφει. Εννοείται, όπως και στα άλλα iphone. Ας παραμείνουμε στο θέμα όμως. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts