jose1985beck Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Μμ, ναι αλλά όταν το παιρνάω στο gmail κατεβάζει τα email και δεν τα αφήνει να είναι Imap :( Έχει βρει κάποιος λύση σε αυτό; Όσο για την κάρτα, αγόρασα αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Flash-Cards/Storage/Transcend-Memory-Card-SDHC-Cl-Sdhc-Cr-TS16GSDHC6-S5W.htm Αυτή δεν είναι microSD, δεν κάνει για το Hero! Είναι απλά SD, μεγαλύτερη δηλαδή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 εγω ετρεξα να πω και καλη τιμη... :lol: τελικα αυτη δεν κανει;;; μπορει να την αλλαξει σωστα; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Μμ, ναι αλλά όταν το παιρνάω στο gmail κατεβάζει τα email και δεν τα αφήνει να είναι Imap :( Έχει βρει κάποιος λύση σε αυτό; Μα δεν τα κατεβάζει το gmail. Τα αφήνει στον σέρβερ. Η εφαρμογή GMAIL είναι απλά ένα webfrontend. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Jose είσαι σίγουρος; Γιατί μέσα λέει συμβατή με πρωτόκολο 2.0 που το Hero υποστηρίζει. Αν ναι, τότε αυτή πρέπει να είναι η μνήμη που πρέπει να χτυπήσω: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Flash-Cards/Storage/Transcend-Memory-Card-MicroSDC6-Rdp3-Microsd-Card-Reader-TS8GUSDHC6-P3.htm με βλέπω αύριο από τις 9 up ώστε να προλάβω το courier του Πλαισίου !!! ****το :( Μα δεν τα κατεβάζει το gmail. Τα αφήνει στον σέρβερ. Η εφαρμογή GMAIL είναι απλά ένα webfrontend. Θα το ξαναβάλω τότε εκεί και θα report back. Μου φάνηκε πάντως πως δεν τα άφηνε. Δηλαδή πήρα email από Gmail το οποίο μετά δεν το κατέβασε στο Outlook again. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 499E τωρα εχω το αγαπημενο μου iPhone 2G/16GB αλλα στο μελλον για ενα Hero καφε θα την εκανα ανετα...αν πεσει και η τιμη... :p Το 3GS μου το πουλησα. :lol: θα δω που θα σκασει αναμεσα παλι απο hero/Leo/dragon και μαλλον περιμενω και το τελευταιο για να αποφασισω... Το καφε ομως πραγματικα ειναι πανεμορφο... Είχες καφέ Hero και θα ξαναπάς σε αυτό αν πέσει η τιμή? :wacko: Άβυσσος η λογική σου κ. Pik :lol: Για δες κι αυτό: http://phandroid.com/2009/09/21/xperia-x3-unboxed-and-beautiful/ :blink: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 δεν μου αρεσει αυτο θελω HTC. και στο παρελθον αν μια εταιρια εβγαζε ενα μοντελο και το αμεσως προηγουμενο ειχε ,τουλαχιστον για μενα,υψηλοτερο βαθμο ικανοποιησης εγω επαιρνα αυτο το προηγουμενο. οχι τυχαια εχω iPhone παλιο και εχω και το Macbook Pro πριν τα unibody και το πηρα ενω αυτα ειχαν βγει. ασε εχω θεμα! :p θεωρω το Hero ενα πολυ καλο κινητο ειδικα σε καφε ειναι απιστευτο ειχα μονο το ασπρο εγω... :( αν στο μελλον δεν δω κατι που να μου αρεσει...που ξερεις...; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Πάλι στο χρώμα θα καταλήξω...:lol: Τόσο όμορφο είναι το καφέ; το έχεις δεί από κοντά? Γιατί το λευκό φαίνεται πιο όμορφο πιστεύω στα βιντεάκια, από κοντά ακόμα να το δώ... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 κοιτα ειχα το ασπρο και ειλικρινα το εδωσα αμεσως. πριν λιγο καιρο ειδα το καφε. στο καταστημα το ανοιξε και το λειτουργησα λιγο στα χερια μου. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. ειλικρινα ειναι πανεμορφο. και φαντασου μονο το χρωμα αλλαξε! εγω το σκεφτομαι σοβαρα να την κανω και ειλικρινα ζυγιζω καποια πραγματα. Αν το παρω θα το παρω και θα μεινω για καιρο μαζι του. εχω τριλλημα! :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Jose είσαι σίγουρος; Γιατί μέσα λέει συμβατή με πρωτόκολο 2.0 που το Hero υποστηρίζει. τι να σου πω... Η μια είναιι micro SD, η άλλη SD. Οι SD είναι σαφώς μεγαλύτερες από τις microSD, οπότε αποκλείεται να χωράει στο slot. Τώρα τι εννοεί με το compatibility δεν γνωρίζω (το είδα και εγώ στο κουτί του hero), αλλά στο μέγεθος δεν αναφέρεται πιστεύω. Αυτή που έδωσες στο λινκ είναι ok. Θα τσιμπήσω κ εγώ μάλλον μια τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Χαχα πρέπει να ήμουν το πρώτο τους τηλ για σήμερα, στο τηλεφωνικό κέντρο. Όλα καλά, θα πάω να παραλάβω την 2η σε λίγο :) Σε ευχαριστώ για την βοήθεια !! ΥΓ Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε εφαρμογη από Cyrket; Μπαίνω αλλά τπτ :( Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_r_a_k_o_s Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Τελικά σου είπαν τι έπαιζε με το προηγούμενο; Πολύ καλή εξυπηρέτηση πάντως!!! Το κοίταξαν και αυτοί και όντως παραδέχτηκαν πως κάτι πέζετε με το τηλέφωνο.Καταλήξαμε πως το τηλέφωνο ήταν από άλλη χώρα κατασκεβασμένο. Δεν γνώριζαν και πολλά για να δικαιολογιθούν αλλά τώρα όλα οκ. 499E τωρα εχω το αγαπημενο μου iPhone 2G/16GB αλλα στο μελλον για ενα Hero καφε θα την εκανα ανετα...αν πεσει και η τιμη... :p Το 3GS μου το πουλησα. :lol: θα δω που θα σκασει αναμεσα παλι απο hero/Leo/dragon και μαλλον περιμενω και το τελευταιο για να αποφασισω... Το καφε ομως πραγματικα ειναι πανεμορφο... καλα εκανες και ετρεξες αμεσως μπραβο σου. τωρα απολαυσε το!!!!! τι χρωματακι ειπαμε; Αυτό με το πρόβλημα ήταν καφέ το χρώμα του. Τώρα πήρα άσπρο. Όσον αφορά για την γρήγορη εξυπηρέτηση μην νομίζετε πως είναι όπως τα φαντάζεστε. Είμαι αντιπρόσωπος τους γιατί έχω και εγώ κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και γι αυτό το λόγο υπήρξε τόσο γρήγορη ανταλλαγή του κινητού. Δεν χρειάζετε να πώ περισσότερα δεν είναι??? :p Παράθεση www.online-emall.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 ΥΓ Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε εφαρμογη από Cyrket; Μπαίνω αλλά τπτ :( Εννοείς να την κατεβάσεις πρώτα στο pc και μετά να την περάσεις στο κινητό; Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. d_r_a_k_o_s, έτσι εξηγούνται όλα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Οχι κυρίως εννοώ πως όταν μπαίνω πχ στο Site της Cyrket από το κινητό και πατάω σε αυτό το ψηφηδωτό που έχουν για να κατεβάσει την εφαρμογή, βγάζει μήνυμα λάθους. Αλλιώς κατεβάζω από εκεί; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Mα γιατί ψάχνεις στο cyrket από το κινητο κ δεν ανοίγεις το market? Αυτό το ψηφιδωτό είναι για άλλη χρήση. Εγκαθιστάς στο κινητό από το market ένα πρόγραμμα όπως το barcode scanner και μετά με την χρήση αυτού του προγράμματος μέσω της κάμερας του τηλ, μπορείς να σκανάρεις αυτά τα 'ψηφιδωτά' από την οθόνη του pc, κ να σε πάει κατευθείαν εκεί στο market για εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Lol τι άλλο θα βγάλουν :) Ψάχνω το Androzip αλλά βάζοντας το στο market δεν υπάρχει :( Κάνεις αλλιώς την εγκατάσταση από Cyrket? Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Το κοίταξαν και αυτοί και όντως παραδέχτηκαν πως κάτι πέζετε με το τηλέφωνο.Καταλήξαμε πως το τηλέφωνο ήταν από άλλη χώρα κατασκεβασμένο. Δεν γνώριζαν και πολλά για να δικαιολογιθούν αλλά τώρα όλα οκ. Αυτό με το πρόβλημα ήταν καφέ το χρώμα του. Τώρα πήρα άσπρο. Όσον αφορά για την γρήγορη εξυπηρέτηση μην νομίζετε πως είναι όπως τα φαντάζεστε. Είμαι αντιπρόσωπος τους γιατί έχω και εγώ κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και γι αυτό το λόγο υπήρξε τόσο γρήγορη ανταλλαγή του κινητού. Δεν χρειάζετε να πώ περισσότερα δεν είναι??? :p Λέω κι εγώ.... Θα ήταν κάποιος "ήρωας του Πεκίνου" :shifty: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 μηπως σιγα σιγα να μαζευουμε τι προβληματακια εχουμε συναντησει σε διαφορα Hero πρωτης φουρνιας; πχ καμμενα πιξελς... να ξερουν τα παιδια που το αγοραζουν τι να προσεχουν Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Τεσπά solved, κατέβασα πρώτα το Barcode (καλά είναι έλεος το πρόγραμμα, αναγνωρίζει προιόντα και στην Ελλάδα; Το έχετε τεστάρει;) και μετά πήγα και το κατέβασα από εκεί :) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Έχω ένα σπαστικό θεματάκι. Όταν είμαι offline ώρα και πάω να συνδεθώ, μου εμφανίζει μια οθόνη σχετικά με το google account που λέει πανω κάτω. "Google sync error, incorrent password. Re-type your password" Κ πρέπει έτσι κάθε φορά να βάζω το pass. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Καμιά ιδέα να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Καλημέρα, Δεν μου το έχει κάνει ποτέ, θα δοκιμάσω και θα πω αν παίζει κάποια λύση. Btw, ξέρει κανείς αν παίζει κάποιος καλύτερος client / program για τα μηνύματα; Κάτι που να χωρίζει τα μηνύματα σε Symbian Style, δηλαδή εισερχόμενα, εξερχόμενα κλπ και να σου έχει ένα μεγαλύτερο χώρο για να γράψεις μήνυμα. Προς το παρόν μου βγάζει ένα μικρό πεδίο που είναι κάπως σπαστικό. ΥΓ Ξέρεις κανείς πως ενεργοποιούμε το Internet μέσω κινητού στο HTC Hero (Cosmote). Αν πάρω την Cosmote θα ξέρει να απαντήσει; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Καλημέρα, Δεν μου το έχει κάνει ποτέ, θα δοκιμάσω και θα πω αν παίζει κάποια λύση. Btw, ξέρει κανείς αν παίζει κάποιος καλύτερος client / program για τα μηνύματα; Κάτι που να χωρίζει τα μηνύματα σε Symbian Style, δηλαδή εισερχόμενα, εξερχόμενα κλπ και να σου έχει ένα μεγαλύτερο χώρο για να γράψεις μήνυμα. Προς το παρόν μου βγάζει ένα μικρό πεδίο που είναι κάπως σπαστικό. Για SMS χρησιμοποιώ το chompSMS αλλά δεν κάνει την δουλειά που θες. Δεν έχω βρει κάτι σε αυτό το στυλ. Κ σε μένα περίεργο μου φαινόταν αλλά έχω συνηθίσει πλεον το νέο στυλ με τις συνομιλίες. Προσωπικά δεν στέλνω παρά ελάχιστα sms, οπότε δεν με πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 μηπως ξερει κανεις πως γινεται να εχουμε smartdialing στις ελληνικες επαφες........thanks.... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Λέω κι εγώ.... Θα ήταν κάποιος "ήρωας του Πεκίνου" :shifty: Για SMS χρησιμοποιώ το chompSMS αλλά δεν κάνει την δουλειά που θες. Δεν έχω βρει κάτι σε αυτό το στυλ. Κ σε μένα περίεργο μου φαινόταν αλλά έχω συνηθίσει πλεον το νέο στυλ με τις συνομιλίες. Προσωπικά δεν στέλνω παρά ελάχιστα sms, οπότε δεν με πειράζει. Μια χαρά δείχνει, το έβαλα και εγώ. Ξέρεις μήπως πως μπορώ να θέσω μόνο αυτό να εμφανίζει όταν έρχονται μηνύματα; Γιατί στα Notifications δείχνει και τα 2. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Πηγαίνεις στο προγραμμα Messages, πατας menu, settings, και αποεπιλέγεις απο καπου το notifications. Καπως ετσι τελος παντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Έρχεται και η 2.0 :) http://www.gsmarena.com/in_robonews_android_20_eclair_screenshots_acer_liquid_video-news-1190.php Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts