Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πέτυχα !!!:D

ειμαι πλέον με root στο Hero μου!!!!:lol::lol:

τωρα με το Autostarts και με root, μπορω να κανω disable ολα οσα τρεχει σαν startup το Hero, αφηνοντας μονο τα 'απαραίτητα᾽ :D:D:D

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τωρα με το Autostarts και με root, μπορω να κανω disable ολα οσα τρεχει σαν startup το Hero, αφηνοντας μονο τα 'απαραίτητα᾽ :D:D:D

Autostart?????

Μολις σεταρα το email ,αλλα εχω προβλημα, δε μπορω να διαβασω το message body, αλλα μονο την επικεφαλιδα. Μηπως φταιει οτι δεν εχω βαλει καρτα sim ?

πηγαινε στις ρυθμισεις του λογ/σμου του μειλ σου και φτιαξε να κατεβαζει ολο το μειλ ;)

Autostart?????

ναι μια εφαρμογη που σε κατασταση root απενεργοποιεις οτι θελεις(σχεδον) απο το start up :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Α ναι ναι!!!!!!!

αφηστε τα αυτα με τα πμς :p και δωστε στον κοσμο νεα να μαθαινει :lol::D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

πηγαινε στις ρυθμισεις του λογ/σμου του μειλ σου και φτιαξε να κατεβαζει ολο το μειλ ;)

ναι μια εφαρμογη που σε κατασταση root απενεργοποιεις οτι θελεις(σχεδον) απο το start up :)

Θες να σου πω με τι παλευω η να σε αφησω να μαντεψεις;

Θες να σου πω με τι παλευω η να σε αφησω να μαντεψεις;

εγω τωρα τελειωσα με το ενυδρειο μου και κανω καφεδακι...βαριεμαι να βγω εξω απο τωρα...:happy:

λεγε απιστε :lol::p

εεεε θα πεις????

xaxaxa,καλημερα.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!!!!!!

:mad::mad::mad:

εεεε θα πεις????

xaxaxa,καλημερα.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!!!!!!

:mad::mad::mad:

καλημερα σας λεβεντες :D

πως στελνουμε και παιρνουμε αρχεια μεσω bl?

το εχει προλαβει κανεις σας η να αρχισω να ψαχνω?:confused:

για να σας προλαβω...το androbex ΔΕΝ δουλευει;)

καλημερα σας λεβεντες :D

πως στελνουμε και παιρνουμε αρχεια μεσω bl?

το εχει προλαβει κανεις σας η να αρχισω να ψαχνω?:confused:

για να σας προλαβω...το androbex ΔΕΝ δουλευει;)

http://mobilegadgets-review.blogspot.com/2009/07/transfer-files-to-bluetooth-android.html

http://www.cyrket.com/package/com.alex.BluetoothFileshare

RECEIVING FILES REQUIRES ROOT :!:

κατι που να δουλευει θελω Ακη :rolleyes: γμτ τα android και το sdk τους :mad:

RECEIVING FILES REQUIRES ROOT :!:

κατι που να δουλευει θελω Ακη :rolleyes: γμτ τα android και το sdk τους :mad:

για να δουλεψει πρεπει να χεις root το hero!!!!!!!!!!

για να δουλεψει πρεπει να χεις root το hero!!!!!!!!!!

δεν μπορω να το κανω απο το pc μου γμτ:mad::mad:

θα σου ρθω σπιτι μου φαινεται :lol::D:p

καλημερα σε ολους....εγω τα παρατισα νευριασα πολυ κ δεν το ξανα εψαξα...κατι αλλο εχω cosmo... κ δεν μου στελνουν τις ρυθμισεις!!!!τι να κανω???θελω να εχω ιντερνετ....:(

καλημερα σε ολους....εγω τα παρατισα νευριασα πολυ κ δεν το ξανα εψαξα...κατι αλλο εχω cosmo... κ δεν μου στελνουν τις ρυθμισεις!!!!τι να κανω???θελω να εχω ιντερνετ....:(

δοκιμασε τα παρακατω

Operator: - Cosmote

GPRS APN: - internet

Username: - {blank}

Password: - {blank}

MCC=202

MNC=01

APN type=default

DNS: - 195.167.065.194

settings>wireless controls>mobile networks settings>access point names>menu>new apn>name βαλε interner >apn βαλε internet και ολα τα αλλα ασε τα ως εχουν.>menu>save

ελπιζω να σου δουλεψει μιας και εχω vodafone.

αν δεν τοτε στο apn δοκιμασε να βαλεις

3g-internet

λοιπον, εχω ενα καλο και ενα κακο νεο...

το καλο... εκανα hard reset και μετα την πρωτη επανεκιηση, μου εβγαλε απο μονο του Ελληνικο πληκτρολογιο!

Το κακο.. μου φαινεται οτι δεν παιζει σωστα η touchscreen μου στα αριστερα πληκτρα οταν γραφω sms... το κουμπι με το τοξακι για πισω και το "l" αργουν πολυ να παρουν μπρος και να μπορεσω να τα πατησω... Συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο???

http://www.engadget.com/2009/07/23/htc-hero-review/3#comments

Αυτά που λένε και δείχνουν στο review σχετικά με την ταχύτητα της συσκευής, ισχύουν ή απλά χρησιμοποιούν υπερβολικά πολλές εφαρμογές με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το bloated αποτέλεσμα???

λοιπον, εχω ενα καλο και ενα κακο νεο...

το καλο... εκανα hard reset και μετα την πρωτη επανεκιηση, μου εβγαλε απο μονο του Ελληνικο πληκτρολογιο!

Το κακο.. μου φαινεται οτι δεν παιζει σωστα η touchscreen μου στα αριστερα πληκτρα οταν γραφω sms... το κουμπι με το τοξακι για πισω και το "l" αργουν πολυ να παρουν μπρος και να μπορεσω να τα πατησω... Συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο???

οχι εμένα ανταποκρίνονται με την πρώτη, κάνε ξανά hard reset και εάν δεν φτίαξει πέρνα ξανά την εργοστασιακή ρομ

οχι εμένα ανταποκρίνονται με την πρώτη, κάνε ξανά hard reset και εάν δεν φτίαξει πέρνα ξανά την εργοστασιακή ρομ

χμ... εχω κανει ενα hard reset. Πως βαζω την εργοστασιακή ROM ?:cry:

χμ... εχω κανει ενα hard reset. Πως βαζω την εργοστασιακή ROM ?:cry:

εδώ είναι η εργοστασιακή ρομ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=533808

Τώρα λογικά κάνεις boot to recovery IMG με την ίδια διαδικασία που έκανες το τηλέφωνο σου root access και μετά στο recovery IMG θα δείς επιλογές wipe data kai update από sd. Πρώτα κάνεις wipe data και μετά update. Νοείται ότι στην sd ( κάνε φορματ FAT 32) πρέπει να έχειs περάσει το πιο πάνω αρχείο αφού το μετενομάσεις ως update.zip. Θα κάνει to update μόνο του. Προσοχή δεν tο έχω δοκιμάσει σε hero μόνο σε magic. Λογικά όμως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Πριν τα κάνεις όλα αυτά ψάξε για το calibration touch input, το έχω δεί κάπου στα settings, μπορεί να σου το φτιάξει:)