geovass Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 το πέτυχα !!!:D ειμαι πλέον με root στο Hero μου!!!!:lol::lol: τωρα με το Autostarts και με root, μπορω να κανω disable ολα οσα τρεχει σαν startup το Hero, αφηνοντας μονο τα 'απαραίτητα᾽ :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 τωρα με το Autostarts και με root, μπορω να κανω disable ολα οσα τρεχει σαν startup το Hero, αφηνοντας μονο τα 'απαραίτητα᾽ :D:D:D Autostart????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Autostart????? εχεις PM!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Μολις σεταρα το email ,αλλα εχω προβλημα, δε μπορω να διαβασω το message body, αλλα μονο την επικεφαλιδα. Μηπως φταιει οτι δεν εχω βαλει καρτα sim ? πηγαινε στις ρυθμισεις του λογ/σμου του μειλ σου και φτιαξε να κατεβαζει ολο το μειλ ;) Autostart????? ναι μια εφαρμογη που σε κατασταση root απενεργοποιεις οτι θελεις(σχεδον) απο το start up :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Α ναι ναι!!!!!!! εχεις PM!:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Α ναι ναι!!!!!!! αφηστε τα αυτα με τα πμς :p και δωστε στον κοσμο νεα να μαθαινει :lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 πηγαινε στις ρυθμισεις του λογ/σμου του μειλ σου και φτιαξε να κατεβαζει ολο το μειλ ;) ναι μια εφαρμογη που σε κατασταση root απενεργοποιεις οτι θελεις(σχεδον) απο το start up :) Θες να σου πω με τι παλευω η να σε αφησω να μαντεψεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Θες να σου πω με τι παλευω η να σε αφησω να μαντεψεις; εγω τωρα τελειωσα με το ενυδρειο μου και κανω καφεδακι...βαριεμαι να βγω εξω απο τωρα...:happy: λεγε απιστε :lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Θες να σου πω με τι παλευω η να σε αφησω να μαντεψεις; εεεε θα πεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 εεεε θα πεις???? xaxaxa,καλημερα. ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!!!!!! :mad::mad::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 εεεε θα πεις???? xaxaxa,καλημερα. ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!!!!!! :mad::mad::mad: καλημερα σας λεβεντες :D πως στελνουμε και παιρνουμε αρχεια μεσω bl? το εχει προλαβει κανεις σας η να αρχισω να ψαχνω?:confused: για να σας προλαβω...το androbex ΔΕΝ δουλευει;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 καλημερα σας λεβεντες :D πως στελνουμε και παιρνουμε αρχεια μεσω bl? το εχει προλαβει κανεις σας η να αρχισω να ψαχνω?:confused: για να σας προλαβω...το androbex ΔΕΝ δουλευει;) http://mobilegadgets-review.blogspot.com/2009/07/transfer-files-to-bluetooth-android.html http://www.cyrket.com/package/com.alex.BluetoothFileshare Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 http://mobilegadgets-review.blogspot.com/2009/07/transfer-files-to-bluetooth-android.html http://www.cyrket.com/package/com.alex.BluetoothFileshare RECEIVING FILES REQUIRES ROOT :!: κατι που να δουλευει θελω Ακη :rolleyes: γμτ τα android και το sdk τους :mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 RECEIVING FILES REQUIRES ROOT :!: κατι που να δουλευει θελω Ακη :rolleyes: γμτ τα android και το sdk τους :mad: για να δουλεψει πρεπει να χεις root το hero!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 για να δουλεψει πρεπει να χεις root το hero!!!!!!!!!! δεν μπορω να το κανω απο το pc μου γμτ:mad::mad: θα σου ρθω σπιτι μου φαινεται :lol::D:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoula Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 καλημερα σε ολους....εγω τα παρατισα νευριασα πολυ κ δεν το ξανα εψαξα...κατι αλλο εχω cosmo... κ δεν μου στελνουν τις ρυθμισεις!!!!τι να κανω???θελω να εχω ιντερνετ....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 καλημερα σε ολους....εγω τα παρατισα νευριασα πολυ κ δεν το ξανα εψαξα...κατι αλλο εχω cosmo... κ δεν μου στελνουν τις ρυθμισεις!!!!τι να κανω???θελω να εχω ιντερνετ....:( δοκιμασε τα παρακατω Operator: - Cosmote GPRS APN: - internet Username: - {blank} Password: - {blank} MCC=202 MNC=01 APN type=default DNS: - 195.167.065.194 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 καλημερα σε ολους....εγω τα παρατισα νευριασα πολυ κ δεν το ξανα εψαξα...κατι αλλο εχω cosmo... κ δεν μου στελνουν τις ρυθμισεις!!!!τι να κανω???θελω να εχω ιντερνετ....:( settings>wireless controls>mobile networks settings>access point names>menu>new apn>name βαλε interner >apn βαλε internet και ολα τα αλλα ασε τα ως εχουν.>menu>save ελπιζω να σου δουλεψει μιας και εχω vodafone. αν δεν τοτε στο apn δοκιμασε να βαλεις 3g-internet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoula Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 μπα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 λοιπον, εχω ενα καλο και ενα κακο νεο... το καλο... εκανα hard reset και μετα την πρωτη επανεκιηση, μου εβγαλε απο μονο του Ελληνικο πληκτρολογιο! Το κακο.. μου φαινεται οτι δεν παιζει σωστα η touchscreen μου στα αριστερα πληκτρα οταν γραφω sms... το κουμπι με το τοξακι για πισω και το "l" αργουν πολυ να παρουν μπρος και να μπορεσω να τα πατησω... Συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 http://www.engadget.com/2009/07/23/htc-hero-review/3#comments Αυτά που λένε και δείχνουν στο review σχετικά με την ταχύτητα της συσκευής, ισχύουν ή απλά χρησιμοποιούν υπερβολικά πολλές εφαρμογές με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το bloated αποτέλεσμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 λοιπον, εχω ενα καλο και ενα κακο νεο... το καλο... εκανα hard reset και μετα την πρωτη επανεκιηση, μου εβγαλε απο μονο του Ελληνικο πληκτρολογιο! Το κακο.. μου φαινεται οτι δεν παιζει σωστα η touchscreen μου στα αριστερα πληκτρα οταν γραφω sms... το κουμπι με το τοξακι για πισω και το "l" αργουν πολυ να παρουν μπρος και να μπορεσω να τα πατησω... Συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο??? οχι εμένα ανταποκρίνονται με την πρώτη, κάνε ξανά hard reset και εάν δεν φτίαξει πέρνα ξανά την εργοστασιακή ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 οχι εμένα ανταποκρίνονται με την πρώτη, κάνε ξανά hard reset και εάν δεν φτίαξει πέρνα ξανά την εργοστασιακή ρομ χμ... εχω κανει ενα hard reset. Πως βαζω την εργοστασιακή ROM ?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deneided Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Παιδια οταν συνδεω τον Ηρωα μου στο pc δεν περνει ιντερνετ...:( μηπως υπαρχει καποια ρυθμισει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 χμ... εχω κανει ενα hard reset. Πως βαζω την εργοστασιακή ROM ?:cry: εδώ είναι η εργοστασιακή ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=533808 Τώρα λογικά κάνεις boot to recovery IMG με την ίδια διαδικασία που έκανες το τηλέφωνο σου root access και μετά στο recovery IMG θα δείς επιλογές wipe data kai update από sd. Πρώτα κάνεις wipe data και μετά update. Νοείται ότι στην sd ( κάνε φορματ FAT 32) πρέπει να έχειs περάσει το πιο πάνω αρχείο αφού το μετενομάσεις ως update.zip. Θα κάνει to update μόνο του. Προσοχή δεν tο έχω δοκιμάσει σε hero μόνο σε magic. Λογικά όμως δεν θα έχεις πρόβλημα. Πριν τα κάνεις όλα αυτά ψάξε για το calibration touch input, το έχω δεί κάπου στα settings, μπορεί να σου το φτιάξει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts