Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παμε λοιπον για μια αρχη.

2.ο καιρος αναναιονεται αναλογα την περιοχη που εισαι,δηλαδη αν εισαι γλυφαδα βλεπεις τι καιρο εχει η γλυφαδα και αν πας χαλκιδα βλεπεις αυτοματα τι καιρο εχει η χαλκιδα.

pardon???? :blink::blink::blink::blink:

πώς το κάνει αυτό; Παίρνει πληροφορίες από τις κυψέλες και έχει τέτοια βάση δεδομένων που ξεχωρίζει τη Γλυφάδα από το Κορωπί ας πούμε;;;;

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

pardon???? :blink::blink::blink::blink:

πώς το κάνει αυτό; Παίρνει πληροφορίες από τις κυψέλες και έχει τέτοια βάση δεδομένων που ξεχωρίζει τη Γλυφάδα από το Κορωπί ας πούμε;;;;

επειδη ειμαι οδηγος σημερα για παραδειγμα ,σε οποια περιοχη και αν ημουν εβλεπα τον καιρο της περιοχης!!!!!!!!!!

παιδια περασα το Ελληνικο πληκτρολόγιο... ΟΚ, το ενεργοποίησα απο τις ρυθμίσεις... και τωρα... πως το ενεργοποιώ πανω στο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ???

Τελικά παιδιά επειδή με ψήσατε και μένα να το αγοράσω τον Ήρωα και βαριέμαι να περιμένω να το φέρουν οι ανεπρόκοποι στην Ελλαδίτσα μας.. Σε ποιό μαγάζι να απευθυνθώ κατά την γνώμη σας ; Έχω ακούσει Expansys , Clover Κλπ .. Εννοώ από θέμα τιμής , αξιοπιστίας , συνοδείας από εξαρτήματα και σχετικά γρήγορα μεταφορά.. (Είμαι απαιτητικός :P )
Vi veri veniversum vivus vici

παιδια περασα το Ελληνικο πληκτρολόγιο... ΟΚ, το ενεργοποίησα απο τις ρυθμίσεις... και τωρα... πως το ενεργοποιώ πανω στο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ???

ανοιξε τον browser πχ και πατησε παρατεταμενα πανω στο σημειο που γραφουμε το adreess τοτε θα σου ανοιξει το input method οπου απο κει θα επιλεξεις greek keyboard

επειδη ειμαι οδηγος σημερα για παραδειγμα ,σε οποια περιοχη και αν ημουν εβλεπα τον καιρο της περιοχης!!!!!!!!!!

Ενδιαφέρον. Λογικά όπως το πα θα γίνεται. Παίρνει περιοχή από τις κεραίες και μετά ψάχνει να βρει την περιοχή στο database για να σου δώσει καιρό. Το οποίο όμως είναι αξιοπρόσεχτο γιατί η HTC δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο λεπτομερή databases καιρού. Οι τελευταίες συσκευές της είχαv 5-6 Ελληνικές πόλεις. Εκτός αν το database είναι της Google. :ninja:

ανοιξε τον browser πχ και πατησε παρατεταμενα πανω στο σημειο που γραφουμε το adreess τοτε θα σου ανοιξει το input method οπου απο κει θα επιλεξεις greek keyboard

thanks !!!:D:D

παιδια το τηλεφωνο παει σφαιρα!!!!

πωπωπω... εχω παθει πλακα!!!

Περιμένω full review γιατί το σκέφτομαι σοβαρά με αυτά που ακούω!
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

thanks !!!:D:D

Βαλτοί είστε όλοι σας Παρασκευιάτικα;;;;;;; :lol:

Νίκο, αστα να πανε ρε...! Και μενα ολο και με τσιγκλανε να το τσιμπισω...:food:

Αλλα ειναι ακριβο το ατιμο...:X

Και αυτο για τον καιρο, αλλα στις roms που εχω περασει στο xperia και ειναι ειτε απο blackstone ειτε απο rhodium/topaz νομιζω οτι τα δεδομενα του καιρου στο tab του μανιλα τα παιρνει απο το accuweather.com. Νομιζω ομως. Δεν ειμαι σιγουρος. Για αυτο και βγαζει αυτες τις πολεις μονο, γιατι και στο accuweather εχει μονο για αυτες στην ελλαδα.

Μπορει να κανω λαθος βεβαια, ή οι coockers να το εχουν κανει ετσι.

Το θεμα παντως ειναι οτι ο ηρωας εχει κλεψει τις εντυπωσεις.:w00t:

Καταστραφηκε το Magic μολις κυκλοφορησει και στην Ελλαδα. Απορω γιατι το εκαναν ετσι.. Τι να πεις...:O

Διαβασμα και αναμονη για περισσοτερα σχολια και κριτικες. Και δεν γινετια ακομα να μην εχει βρεθει ενα λαθος/ελλειψη του κινητου! Που βεβαια με τους xda, αν ειναι software θα λυθει λίαν συντόμως.

Αληθεια, εχει αναπτυχθει το thread του Hero στους xda?

pardon????

ναι Niko

Ενδιαφέρον. Λογικά όπως το πα θα γίνεται. Παίρνει περιοχή από τις κεραίες και μετά ψάχνει να βρει την περιοχή στο database για να σου δώσει καιρό. Το οποίο όμως είναι αξιοπρόσεχτο γιατί η HTC δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο λεπτομερή databases καιρού. Οι τελευταίες συσκευές της είχαv 5-6 Ελληνικές πόλεις. Εκτός αν το database είναι της Google.

μπορει δεν ξερω,το θεμα ειναι οτι δουλευει καλα...

thanks !!!

σιγα ρε συ μην παει σφαιρα :p

Περιμένω full review γιατί το σκέφτομαι σοβαρά με αυτά που ακούω!

που να το δεις και ολας...

Βαλτοί είστε όλοι σας Παρασκευιάτικα;;;;;;;

εμεις??το τηλεφωνο :happy:

σιγα σιγα!!!!!!

ετσι σιγα σιγα να το παρουν και οι υπολοιποι :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αληθεια, εχει αναπτυχθει το thread του Hero στους xda?

ακομη ειναι σε παιδικο επιπεδο...δυστυχως..λες να ηταν παγιδα το ολο στησιμο του theead για το hero για να τσιμπησουν και να αγοραστει το τηλ ??:blink:

δεν πειραζει γιατι μια χαρα ειναι και ετσι:p

Μητσο πες τους αν υπερβαλω σχετικα με το touch και το browsing.........

τα χω πει Ακη απο την αρχη...μην λεμε τα ιδια :)

οποιος θελει να μαθει ας διαβασει κανα δυο σελιδες πιο πισω ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

σχετικα με την μπαταρια τωρα.

απο της 6.30 το πρωι ανοιχτο,με 3g ανοιχτο συνεχεια,σερφαρισμα καμια ωρα,μια παρτιδα ταβλι,καμια 15 τηλεφωνα,καμια 10αρια sms,κανενα 20 λεπτο ψαξιμο!!!!,εως και τωρα ειναι στο 35%!!!!

σχετικα με την μπαταρια τωρα.

απο της 6.30 το πρωι ανοιχτο,με 3g ανοιχτο συνεχεια,σερφαρισμα καμια ωρα,μια παρτιδα ταβλι,καμια 15 τηλεφωνα,καμια 10αρια sms,κανενα 20 λεπτο ψαξιμο!!!!,εως και τωρα ειναι στο 35%!!!!

με το iphone θα ειχες περασει κανα 2 φορες απο την μπριζα :lol::p

Έχω την εντύπωση πως όλο το παιχνίδι με το hero και τα επερχόμενα android phones θα παιχτεί (και) γύρω από το market. Από τη στιγμή που το touch και το browsing έφτασαν τα επίπεδα του iphone το μόνο που μένει είναι να αναπτυχθεί σωστά το market. Γιατί αυτό που είπε ο Δημήτρης πιο πίσω ότι οι περισσότερες εφαρμογές που κυκλοφορούν είναι παιδαριώδεις και παραπέμπουν σε εποχές java είναι γεγονός. Είναι κρίμα να μην υπάρχουν κάποια standards τουλάχιστον από άποψη γραφικών με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ένα σωρό ηλίθια apps. Κακά τα ψέματα αλλά το iphone στηρίζεται και στο Look των εφαρμογών και των παιχνιδιών του και γνώμη μου είναι ότι οι android developers πρέπει να το προσέξουν πολύ και αυτό.

Ήδη στα WM πολλοί το έχουν πιάσει το νόημα και έξουν αρχίσει να ξεφεύγουν από εφαρμογές που ο σχεδιασμός τους είναι 6-7 χρόνια πίσω. Δείτε για παράδειγμα νέα παιχνίδια (π.χ. Jumba) ή εφαρμογές (π.χ. Shopping Cart) τα οποία άσχετα με το πόσο χρήσιμα μπορεί να είναι για τον καθένα έχουν αναπτυχθεί αρκετά σχεδιαστικά για να αποβάλλουν από πάνω τους το άσχημο Look των WM.

Έχω την εντύπωση πως όλο το παιχνίδι με το hero και τα επερχόμενα android phones θα παιχτεί (και) γύρω από το market. Από τη στιγμή που το touch και το browsing έφτασαν τα επίπεδα του iphone το μόνο που μένει είναι να αναπτυχθεί σωστά το market. Γιατί αυτό που είπε ο Δημήτρης πιο πίσω ότι οι περισσότερες εφαρμογές που κυκλοφορούν είναι παιδαριώδεις και παραπέμπουν σε εποχές java είναι γεγονός. Είναι κρίμα να μην υπάρχουν κάποια standards τουλάχιστον από άποψη γραφικών με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ένα σωρό ηλίθια apps. Κακά τα ψέματα αλλά το iphone στηρίζεται και στο Look των εφαρμογών και των παιχνιδιών του και γνώμη μου είναι ότι οι android developers πρέπει να το προσέξουν πολύ και αυτό.

Ήδη στα WM πολλοί το έχουν πιάσει το νόημα και έξουν αρχίσει να ξεφεύγουν από εφαρμογές που ο σχεδιασμός τους είναι 6-7 χρόνια πίσω. Δείτε για παράδειγμα νέα παιχνίδια (π.χ. Jumba) ή εφαρμογές (π.χ. Shopping Cart) τα οποία άσχετα με το πόσο χρήσιμα μπορεί να είναι για τον καθένα έχουν αναπτυχθεί αρκετά σχεδιαστικά για να αποβάλλουν από πάνω τους το άσχημο Look των WM.

Νικο παρτο και συντομα ;)

φυσικα κρατα και το HD για λιγο καιρο ετσι μονο και μονο να αισθανεσαι ασφαλεια :)

Νικο παρτο και συντομα ;)

φυσικα κρατα και το HD για λιγο καιρο ετσι μονο και μονο να αισθανεσαι ασφαλεια :)

Δημήτρη αν το Android διέθετε GPS software στα επίπεδα του igo τότε θα το σκεφτόμουν πολύ πιο σοβαρά και ίσως η αγορά να είχε ήδη γίνει.

Το μόνο που με κρατάει από το να παραγγείλω είναι ότι είναι Παρασκευή και την Πέμπτη φεύγω για νησί. :O

Λοιπόν τι μου προτείνετε ; ^^

Το clove είναι πιο φθηνό λίγο, το expansys θα στο στείλει λίγο πιο γρήγορα και είναι πιο γνωστό κατάστημα.

Το μόνο που με κρατάει από το να παραγγείλω είναι ότι είναι Παρασκευή και την Πέμπτη φεύγω για νησί. :O

Προλαβαίνεις άνετα να το έχεις αν το παραγγείλεις σήμερα. Ειδικά αν προλάβεις στοκ από το expansys. Τρίτη, το αργότερο Τετάρτη θα το έχεις 99%. Με την προϋπόθεση πάντα ότι θα υπάρχει στοκ.

Το clove είναι πιο φθηνό λίγο, το expansys θα στο στείλει λίγο πιο γρήγορα και είναι πιο γνωστό κατάστημα.

Χμμ.. Μάλλον θα παω για το clove γιατί ένας φίλος μας παραπάνω μας έδειξε τι περιείχε το κουτί απο clove και ήταν πιο ικανοποιητικό από expansys που δεν είχε ούτε θήκη :P Απλά περιμένω να φτάσω Αθήνα πρώτα γιατί είμαι σε νησί τώρα.. :happy: (Αν τελικά δεν περιμένω να το πάρω με την επιδότηση μου που φτάνει τα 500 ευρώ αν θυμάμαι καλά :O )

Vi veri veniversum vivus vici

Δημήτρη αν το Android διέθετε GPS software στα επίπεδα του igo τότε θα το σκεφτόμουν πολύ πιο σοβαρά και ίσως η αγορά να είχε ήδη γίνει.

δεν τρελαινομαι ακομη για αυτο Νικο.εχω παντα το καιζερ ετοιμοπολεμο :)

Λοιπόν τι μου προτείνετε ; ^^

expancys και σε μια μερα ειναι στα χερια σου:!:

το ιδιο και σε εσενα

expancys και σε μια μερα ειναι στα χερια σου:!:

σε σχεση με τα win που ειχα αι.. παει σφαιρα!!!!

δεν ειχες hd στημενο καλα ομως,ωστε να εχεις προβλημα επιλογης οπως εγω ;)