Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum.

Μόλις πήρα το htc hero κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος!

Έχω βρει ένα πρόβλημα όμως .... Όποιος έχει sonyericsson όταν του στέλνω μνμ του πάει κινέζικα! Σε όλες τις άλλες μάρκες πάνε κανονικά.... Ξέρετε τίποτα εσείς........;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποια σελίδα με αναλυτικες οδηγίες για το πως θα γίνει rooted το hero?Αγορασμένο στην Ελλάδα και με την 2.73.405.38 ρομ?
loyk at loykoylos

Τελικά άμα κατεβάσω την 2.1 θα έχω ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο για sms κτλ;;

Εγώ τώρα έχω έκδοση firmware: 1.5 & αριθμό έκδοσης: 2,73,405,66

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum.

Μόλις πήρα το htc hero κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος!

Έχω βρει ένα πρόβλημα όμως .... Όποιος έχει sonyericsson όταν του στέλνω μνμ του πάει κινέζικα! Σε όλες τις άλλες μάρκες πάνε κανονικά.... Ξέρετε τίποτα εσείς........;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Κι εμενα το κανε αυτο. Απλα το προβλημα λυθηκε απο τη στιγμη που αρχισα να χρησιμοποιω το handcent sms για τα μηνυματα που εχει κι ελληνικο T9.

παιδια καλησπερα μολις ειδα αυτο http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=293&act=sd&cat=all ξερει κανεις τι ακριβως ειναι?

παιδια καλησπερα μολις ειδα αυτο http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=293&act=sd&cat=all ξερει κανεις τι ακριβως ειναι?

είναι update για το htc sync (το πρόγραμμα για συγχρονισμο στον υπολογιστή)..

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Lothar. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω....

Τελικά η 2.1 έχει ελληνικά......; Να την βάλω ή να περιμένω...................;

είναι update για το htc sync (το πρόγραμμα για συγχρονισμο στον υπολογιστή)..

οκ ευχαριστω, απλως ειπα μηπως ηταν αυτο που περιμενουν ολοι.

Με κάθε επιφύλαξη, μεταφέρω αυτό που διάβασα εδώ, δηλαδή ότι θα έχουμε κι άλλη καθυστέρηση μέχρι την κυκλοφορία της 2.1, που θα αρχίσει τον Ιούνιο... Μήπως να πάμε για iPhone 4G?!
Follow the path of the shepherd...

Μόλις το έβαλα κι εγώ το προγραμματάκι και το έβαλα και στην αρχική σελιδά μπρόστα. Έστειλα μνμ σε κάτι φίλους και τώρα περιμένω να δω τι θα μου πουν...

Ερώτηση.... Το προγραμματάκι αυτό δεν έχει γρήγορη αναζήτηση για να βρω μία επαφή όταν θέλω να στείλω ένα sms;;;;

Μόλις το έβαλα κι εγώ το προγραμματάκι και το έβαλα και στην αρχική σελιδά μπρόστα. Έστειλα μνμ σε κάτι φίλους και τώρα περιμένω να δω τι θα μου πουν...

Ερώτηση.... Το προγραμματάκι αυτό δεν έχει γρήγορη αναζήτηση για να βρω μία επαφή όταν θέλω να στείλω ένα sms;;;;

Οταν φτιαχνεις καινουριο sms στη μπαρα του παραληπτη εχει 1 πρασινο + το πατας και εμφανιζει τη λιστα με τις επαφες...τικαρεις αυτη που θες και μετα back...

Οσο για το default..κατ'αρχην πηγαινε στις ρυθμισεις του μαμισιου messaging και απενεργοποιησε τα popup τις αναφορες,τις ηδοποιησεις...γενικα ολα! Και ενεργοποιησε τα στο handcent..

Μπορεις επισεις να πας σε μια επαφη σου και να πατησεις τον αριθμο του κινητου, αλλα αυτον που λεει αποστολη μηνυματος...θα βγει ενα popup και θα ρωταει με ποιο προγραμα να το κανει..τικαρεις στο κατω μερος το μηνυμα(που δε θυμαμε πως ακριβως το λεει,αλλα ουτως η αλλως δεν εχει αλλο για να μπερδευτεις)και πατας το handcent..

VANILLA AOSP :up:

CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero

Οταν φτιαχνεις καινουριο sms στη μπαρα του παραληπτη εχει 1 πρασινο + το πατας και εμφανιζει τη λιστα με τις επαφες...τικαρεις αυτη που θες και μετα back...

Οσο για το default..κατ'αρχην πηγαινε στις ρυθμισεις του μαμισιου messaging και απενεργοποιησε τα popup τις αναφορες,τις ηδοποιησεις...γενικα ολα! Και ενεργοποιησε τα στο handcent..

Μπορεις επισεις να πας σε μια επαφη σου και να πατησεις τον αριθμο του κινητου, αλλα αυτον που λεει αποστολη μηνυματος...θα βγει ενα popup και θα ρωταει με ποιο προγραμα να το κανει..τικαρεις στο κατω μερος το μηνυμα(που δε θυμαμε πως ακριβως το λεει,αλλα ουτως η αλλως δεν εχει αλλο για να μπερδευτεις)και πατας το handcent..

Ναι ναι το κανα οκ.....το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει αναζήτηση στις επαφες με την χρήση του κουμπιου search....θα ήθελα να το δω σε αναβαθμίσεις!!!

loyk at loykoylos

Κανείς βρε παιδιά δεν έχει βάλει την 2.1 για να μας πει εαν έχει ελληνικά στο Menu αλλά και στα sms......;

Lothar πρέπει να βάλω με κάποιο τρόπο ως default messaging app το handcent που μόλις εγκατέστησα?

Απλα βαλε ενα shortcut για το handcent. Εχω να ανοιξω τη κλασικη εφαρμογη για τα σμς μηνες τωρα.

Υπάρχει κανένας ελληνικός οδηγός για Upgrade σε 2.1 γιατί είμαι λίγο άμπαλος.......;

Ενταξει μια χαρα ειναι το κινητο κι με την 1.5 δε το συζηταμε.

Απλα ειναι λιγο κοροιδια το θεμα με το update σε 2.1.

Ας βγουνε να πουνε οτι δε θα γινει η οτι θα γινει σε κανα χρονο. Να μη το αγοραζει κανενας με τη προοπτικη οτι σε ενα μηνα θα περασει το update.

Αισχος, αισχροι κι οι δυο (ασχετο αλλα μερικοι θα το θυμηθουν)

Υπάρχει κανένας ελληνικός οδηγός για Upgrade σε 2.1 γιατί είμαι λίγο άμπαλος.......;

Ελληνικός οδηγός για αναβάθμιση και root σε htc hero υπάρχει εδω:

http://www.roufianos.com/forum/htc-android-phones/11079-ellinikos-odigos-egkatastasis-custom-rom-sto-hero.html

Για το φίλο που ρώτησε αν με τις custom ρομ υπάρχουν Ελληνικά στα sms και στο ΜΕΝΟΥ η απάντηση είναι ναι, Αλλά και να μην υπήρχαν η λύση ειναι η εφαρμογή More locale απο το market.

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

ωραίος ο οδηγός παιδιά, μαλλόν δε θα κρατηθώ και εγώ και θα το κάνω το update!

βαρέθηκα να τους περιμένω..

έχει βγει καμία ROM 2.1 με sense όμως που να είναι σταθερή και να την έχει δοκιμάσει κάποιος?

Edited by skatedancer
προσθηκη

Γεια σε ολους.Πως θα μεταφερω τις επαφες απο το Hero στον υπολογιση?Δεν θυμαμαι την διαδικασια με gmail,μπορει καποιος να μου την θυμισει?

Συνδεω το hero με καλωδιο με τον υπολογιστη αλλα δεν συγχρονιζει οπως ενα HD που εχω.Μπορει καποιος να με βοηθησει για να μεταφερω τις επαφες απο τηλεφωνο στον υπολογιστη?