steliosk Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 καλημέρα, για να καταλάβω, γιατι ειμαι νεος στα android ποια ειναι η ποιο καλη rom με ελληνικό πληκρολόγιο? ( την 2.1 ενοώ) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Aπό Cyta (στην Κύπρο, εννοείται)... Θα το δουλέψω μερικές μέρες και μέχρι το σ/κ θα δώσω εντυπώσεις, και σε σχέση με το iPhoneπόσα αν επιτρέπετε? Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 καλημέρα, για να καταλάβω, γιατι ειμαι νεος στα android ποια ειναι η ποιο καλη rom με ελληνικό πληκρολόγιο? ( την 2.1 ενοώ) ολες (τουλαχιστον οι περισσοτερες )κατα την εναρξη του τηλ μετα το φλασαρισμα "διαβαζουν " την σιμ σου και εχουν ηδη προεπιλεγμενη την ελληνικη γλωσσα! και ενοω ολοκληρο το interface του κινητου και οχι μονο το πληκτρολογιο! εγω 3 ρομ που δοκιμασα χθες ολες μου εδωσαν παλι τα ελληνικα ως προεπιλογη. φυσικα μπορεις να επιλεξεις γλωσσα αλλη και να εχεις πχ την αγγλικη αντι της ελληνικης! με ενα hard reset απλα μπορεις να επαναφερεις την ελληνικη αν το θελησεις :) και αυτα σε rooted phone και non Ace hellas!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 ολες (τουλαχιστον οι περισσοτερες )κατα την εναρξη του τηλ μετα το φλασαρισμα "διαβαζουν " την σιμ σου και εχουν ηδη προεπιλεγμενη την ελληνικη γλωσσα! και ενοω ολοκληρο το interface του κινητου και οχι μονο το πληκτρολογιο! εγω 3 ρομ που δοκιμασα χθες ολες μου εδωσαν παλι τα ελληνικα ως προεπιλογη. φυσικα μπορεις να επιλεξεις γλωσσα αλλη και να εχεις πχ την αγγλικη αντι της ελληνικης! με ενα hard reset απλα μπορεις να επαναφερεις την ελληνικη αν το θελησεις :) και αυτα σε rooted phone και non Ace hellas!! Εβαλες εσυ 3 ROM χθες ???:lol::lol::lol::lol::lol: Πηρες τον ηρωα τελικα ?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Εβαλες εσυ 3 ROM χθες ???:lol: Πηρες τον ηρωα τελικα ?:X καλημερα Γιωργο :) οχι δεν το πηρα φιλε,το παλιο το δικο μου ειχα για στησιμο (το εχω δωσει σε εναν πολυ φιλο μου) και καθησα και ασχοληθηκα ...αρκετα θα ελεγα...:confused: τοσο που ειμαι ηδη στα καρβουνα...:worry:παλι :(:ninja::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 καλημερα Γιωργο :) οχι δεν το πηρα φιλε,το παλιο το δικο μου ειχα για στησιμο (το εχω δωσει σε εναν πολυ φιλο μου) και καθησα και ασχοληθηκα ...αρκετα θα ελεγα...:confused: τοσο που ειμαι ηδη στα καρβουνα...:worry:παλι :(:ninja::lol: βαλε την 1.6 του 2.1 να δεις τι ετοιμάζεται !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 βαλε την 1.6 του 2.1 να δεις τι ετοιμάζεται !!! δωσε λινκ :p αν και το εδωσα το τηλ στο παληκαρι με την 2.09 του paul και το τελευταιο ραδιο.:) υπαρχει καλυτερη προταση?αν ναι ασε τις καθυστερησεις :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 βαλε την 1.6 του 2.1 να δεις τι ετοιμάζεται !!! Προσωπικά ευχαριστώ και τον zaxarakis και τον geovas για τις πληροφορίες αλλά ποια συγκεκριμένη ron από το htcpedia να βάλω? edit οκ το καταλαβα τωρα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 MDC 3.0 is here http://www.romraid.com/paul/hero/3.0-update-hero-modacocustomrom-core-signed.zip HERO21 Community (version 1.6) is here http://htcpedia.com/hero_community_release_no_wipe_16/soft/htc-hero-rom.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 MDC 3.0 is here http://www.romraid.com/paul/hero/3.0-update-hero-modacocustomrom-core-signed.zip HERO21 Community (version 1.6) is here http://htcpedia.com/hero_community_release_no_wipe_16/soft/htc-hero-rom.html ειναι ηδη στην καρτα ετοιμη για φλασαρισμα...παω να ξαναπαρω το τηλ του κολητου μου :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 ειναι ηδη στην καρτα ετοιμη για φλασαρισμα...παω να ξαναπαρω το τηλ του κολητου μου :lol: Η 3.0 του Paul είναι τέλεια, άλλα με cupcake 1.5 Η 1.6 ειναι ακομα BETA αλλα με eclair 2.1 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 με την 2.1 λύνεται το προβλημα σου στο Exchange ActiveSync :D Θα περιμένω τότε να βγεί η κανονική ROM. Δε θέλω (ακόμα) να μπλέξω με Custom ROMs, μόλις τώρα "μπήκα" στον κόσμο της HTC και θέλω διάβασμα. Θέλω όμως να μάθω τη συσκευή πρώτα και μετά :rolleyes: Πότε είπαμε πως περιμένουμε να βγει η επίσημη ROM με 2.1; :D πόσα αν επιτρέπετε? 550 το πουλάνε στη Cyta, εγώ όμως το πήρα 480, όσο δικαιούνται να το πάρουν οι υπάλληλοί της μέσω ενός φίλου υπαλλήλου... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Θα περιμένω τότε να βγεί η κανονική ROM. Δε θέλω (ακόμα) να μπλέξω με Custom ROMs, μόλις τώρα "μπήκα" στον κόσμο της HTC και θέλω διάβασμα. Θέλω όμως να μάθω τη συσκευή πρώτα και μετά :rolleyes: Πότε είπαμε πως περιμένουμε να βγει η επίσημη ROM με 2.1; :D 550 το πουλάνε στη Cyta, εγώ όμως το πήρα 480, όσο δικαιούνται να το πάρουν οι υπάλληλοί της μέσω ενός φίλου υπαλλήλου... 460ε το εχει το play 247:) 440e το expancys :) φυσικα αν ψαξει καποιος λιγο παραπανω θα το βρει και πιο φθηνα Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Καλορίζικο σε όσους το πήραν ή είναι ήδη στο κάψιμο για να το κάνουν άμεσα :lol: Ύπηρχε μια ημερομηνία για σήμερα 10/12 σε κάποια Sites αλλά ακόμα δεν. Πλέον ελπίζουμε μέχρι τα Χριστούγεννα !! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Εγω παντως ακομα περιμενω μπας και το φερει η Cosmote,οπως και το ΗD2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 MDC 3.0 is here http://www.romraid.com/paul/hero/3.0-update-hero-modacocustomrom-core-signed.zip HERO21 Community (version 1.6) is here http://htcpedia.com/hero_community_release_no_wipe_16/soft/htc-hero-rom.html πατάω το πρώτο link που βαζεις και με βγαζει στα news του modaco, καποια βοηθεια? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Μολις ειδα οτι ο ηρως υπαρχει στο site του Multirama,αυτο σημαινει οτι υπαρχει και στον γερμανο?Ρωταω επειδη ενδιαφερομαι να το παρω με συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 πατάω το πρώτο link που βαζεις και με βγαζει στα news του modaco, καποια βοηθεια? Εχεις δικιο. Μαλλον την εβγαλαν. Κατσε να στην ανεβασω εγω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 παρε! http://rapidshare.com/files/318912686/3.0-update-hero-modacocustomrom-core-signed.zip.html MD5: 3350F2F4E05D6CE79493B807E35B13F9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 παρε! http://rapidshare.com/files/318912686/3.0-update-hero-modacocustomrom-core-signed.zip.html MD5: 3350F2F4E05D6CE79493B807E35B13F9 εισαι αρχηγός, ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 παιδια κατέβασα την 1.6 απο το htcpedia. πως την βάζω στο κινητο (μεχρι να βγεί η 2.1) ? κάποια βοήθεια ειμαι καινουργιος στα android . ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 παιδια κατέβασα την 1.6 απο το htcpedia. πως την βάζω στο κινητο (μεχρι να βγεί η 2.1) ? κάποια βοήθεια ειμαι καινουργιος στα android . ευχαριστω HOW-TO Install 1. Do a nandroid backup (DONT FORGET) 2. Flash this new radio 63.18.55.06HU_6.35.07.25 (link) 3. Perform a wipe (IMPORTANT) 4. Flash it 5. Have fun! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243315&page=102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Μολις ειδα οτι ο ηρως υπαρχει στο site του Multirama,αυτο σημαινει οτι υπαρχει και στον γερμανο?Ρωταω επειδη ενδιαφερομαι να το παρω με συνδεση. Ο γερμανος οχι και στο λεω με σιγουρια γιατι προχθες ρωτησα μιας και επειδη εχω ανανεωση σε μερικες μερες ελεγα να την εκμεταλευτω παιρνοντας τον ηρωα.. Αλλα δεν το εχει καθολου σαν συσκευη... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 460ε το εχει το play 247:) 440e το expancys :) φυσικα αν ψαξει καποιος λιγο παραπανω θα το βρει και πιο φθηνα 395E απο UK... σταλμενο... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Μόλις βγήκαν 2 updates στην HTC για HD2. Its coming, πιστεύω τις επόμενες μέρες / ώρες θα έχουμε ευχάριστα :) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts