xagiox Δημοσιεύτηκε February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 4, 2004 Με ποιό πρόγραμμα μπορω ρε παιδια να κάνω κατάλογο σε .txt τα Mp3 που έχω στον δίσκο μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagiox ( 4 Φεβ. 2004 , 15:09) Με ποιό πρόγραμμα μπορω ρε παιδια να κάνω κατάλογο σε .txt τα Mp3 που έχω στον δίσκο μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Filelistmaker επειδή δεν το βρίσκω στο google στείλε πμ με το εμαιλ σου να σου το στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 ζήτησα απο τον electric eye να το ανεβάσουμε στο myphone. νομίζω το έχουν πάρει όλοι όσοι το ζήτησαν μέχρι στιγμής. όποιος άλλος ας κάνει ένα ποστ εδώ, ή να το δω εγώ ή όποιος άλλος το έχει πάρει να του το στέλω/στέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Περιμένετε, μόλις μου το στείλει ο alfa 156, θα ανέβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 akoma 8a anevei? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Τι να κάνουμε, τώρα μου το έστειλε ο alfa_156. Κατεβάστε το από το παρακάτω link: http://users.chan.sch.gr/aikoukou/etc/file_list_maker.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 to "twra" einai 5 fevrouariou 7 fevrouariou? lol tespa, thanks ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 7 Φεβρουαρίου. Το τώρα αναφέρεται στο post στο οποίο γράφτηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts