matbel Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Eυχαριστωωω!! :) oχι το κινητο μου δεν εχει το ndrive.. :( κπ ειχε δωσει εδω κατι εντολες με *#κλπ για να βγαλεις τις ρυθμισεις του gprs tis vodafone.. τα πατησα κ δν εκανε κτ υπαρχει ακομα αυτο της βονταφον κ απλα απ οτι καταλαβα επανηλθε σε εργοστασιακα..λογικα..παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 για να βγάλεις το gprs μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το προγραμματακι , και εγώ αυτό έχω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) αα ωραια..θα το δοκιμασω αυριο!!και 8α σας πω.. :) α κατι αλλο αυτο που εδωσες εχει 2 link...και τα 2 παιρνω?? ααα ειδα τι ειναι το αλλο οκ καταλαβα..φανταζομαι αυτο για το gprs ,το πετας καπου στο κινητο και κανεισ εκει install e?ελπιζω να την βραω την ακρη Edited July 21, 2010 by matbel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 θα θελα αν ξερει καποιος να μου πει στη συγκεκριμενη συσκευη πως μπορω να διαγραψω ενα εικονιδιο που αναφερει φωνητικο ταχυδρομιο.το μνμ το χω ακουσει αλλα το εικονιδιο παραμενει Τελικα, υπαρχει λυση να φυγει αυτο το καταραμενο το εικονιδιο???:mad::mad: Εχω χαλασει ενα καρο λεφτα για να καλω το 121 μπας και φιλοτιμηθει και φυγει,αλλα αυτο εκει.....λες και το εχεις χτισει ρε παιδι μου:lol: Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 αα ωραια..θα το δοκιμασω αυριο!!και 8α σας πω.. :) α κατι αλλο αυτο που εδωσες εχει 2 link...και τα 2 παιρνω?? ααα ειδα τι ειναι το αλλο οκ καταλαβα..φανταζομαι αυτο για το gprs ,το πετας καπου στο κινητο και κανεισ εκει install e?ελπιζω να την βραω την ακρη Διάβασε στο thread εκεί και θα δεις πως δουλεύει. Είναι αξιόπιστο και απλό στη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Παίδες πρόβλημα…. Κάνω εγκατάσταση το nodata πχ και όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει ένα μήνυμα….. Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου…. ….. δεν είναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό η κάποιο από τα αρχεία δε μπορεί να βρεθεί….. Κάπου έχει μια ρύθμιση για τα πιστοποιητικά αλλά δεν την βρίσκω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω καινούριο πρόβλημα, το autorun του dvd που ήταν μαζί με το κινητό δεν δουλεύει, όμως εγκατέστησα το activesync που υπήρχε μέσα στο dvd, το activesync τρέχει, πιο πριν έχω συνδέσει με usb το Omnia pro με το pc, και τελικά το activesync δεν βρίσκει το κινητό, λέει πως δεν είναι συνδεδεμένο, ακόμα, ούτε το New PC Studio που κατέβασα απο το site της Samsung δεν βλέπει το κινητό, what to do? ευχαριστώ εκ προοιμίου Edited July 23, 2010 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vetaki Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Αρχικό μήνυμα από foten21 Εμφάνιση Μηνύματος θα θελα αν ξερει καποιος να μου πει στη συγκεκριμενη συσκευη πως μπορω να διαγραψω ενα εικονιδιο που αναφερει φωνητικο ταχυδρομιο.το μνμ το χω ακουσει αλλα το εικονιδιο παραμενει Τελικα, υπαρχει λυση να φυγει αυτο το καταραμενο το εικονιδιο??? Εχω χαλασει ενα καρο λεφτα για να καλω το 121 μπας και φιλοτιμηθει και φυγει,αλλα αυτο εκει.....λες και το εχεις χτισει ρε παιδι μου καλησπερα παιδια! εχω ακριβως το ιδιο προβλημα! ενα μηνα τωρα εχω το εικονιδιο εκει!εχει κανεις καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω καινούριο πρόβλημα, το autorun του dvd που ήταν μαζί με το κινητό δεν δουλεύει, όμως εγκατέστησα το activesync που υπήρχε μέσα στο dvd, το activesync τρέχει, πιο πριν έχω συνδέσει με usb το Omnia pro με το pc, και τελικά το activesync δεν βρίσκει το κινητό, λέει πως δεν είναι συνδεδεμένο, ακόμα, ούτε το New PC Studio που κατέβασα απο το site της Samsung δεν βλέπει το κινητό, what to do? ευχαριστώ εκ προοιμίου Τι windows έχεις φίλε ?? Και εμένα με τα σVISTA τρώνε κάτι κολλήματα ξανακάνε εγκατάσταση το activesync από το site της microsoft μήπως και σου φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Τι windows έχεις φίλε ?? Και εμένα με τα σVISTA τρώνε κάτι κολλήματα ξανακάνε εγκατάσταση το activesync από το site της microsoft μήπως και σου φτιάξει ΧΡ έχω και φοβάμαι πως κάτι δεν πάει καλά με αυτό. το έκανα και αυτό που προτείνεις και .... πίτσες μπλε. Σε 7άρια συνδέεται εύκολα, όμως σε ΧΡ ... Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 παιδια πέρασα το cdaki του με το προγραμμα του κινητού και μου έβγαλε ένα μήνυμα οτι το outlook δε μπορεί να λειτουργήσει γιατί δεν έχει εκτελεστεί απτο κινητό κλπ..να αποσυνδέσω το κινητό και να τρέξω το outlook απτο κινητό,εψαξα αλλα δε βρήκα τίποτα στο κινητό και έτσι το παράβλεψα και συγχρόνισε τα υπόλοιπα.. Τώρα το microsfot activesync οποτε το ανοίγω λέει κανονικα συνδεδεμένη,windows pc συγχρονίστηκε..άρα υποθέτω όλα ειναι οκ! Ε???πάει το πρώτο βήμα..τώρα πως μπορώ να περάσω κάποιο πρόγραμμα??με μπερδέυει κάπως..πατάω εκεί που λέει εξερέυνηση του pocket pc και τα κάνω copy paste?? Θέλω οπωσδήποτε να βγάλω τα περι vodafone ρυθμίσεις γιατί έχω cosmote και δε μπορώ να στείλω ΜΜS.Αχ είμαι απελπισμένη please help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 για να βγάλεις το gprs μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το προγραμματακι , και εγώ αυτό έχω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Επίσης nop77 κατέβασα αυτό που λες το nodata ήταν σε μορφή rar έκανα ectract στο pc και πέρασα τα 3 αρχεία που έβγαλε στο κινητό..είχε ένα σεταπ αλλά όταν το πάτησα στο κινητο να το τρεξω δεν έκανε τίποτα..στο pc πάλο τίποτα.. Η' δε κάνω τπτ σωστά ή είμαι πολύ άσχετη.. ουφ!!:(:(:( επίσης έχω διαβάσει όλα τα ποστ και τις 40σελ που έχει και δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτο περι ρομ πως κάνεις αλλαγέσ.. ο καθένας δίνει διάφορα λινκ που είναι το πιο απλό να τα κατεβάσεις αλλα από κει και πέρα μάυρα μεσάνυχτα εμείς οι άσχετοι..ΘΕΛΩ να απαλλαγώ απο το gprs voda και να μπρορώ να λαμβάνω και να στέλνω ΜΜS ..Σας παρακαλώ βοηθείστε με :wacko::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Επίσης nop77 κατέβασα αυτό που λες το nodata ήταν σε μορφή rar έκανα ectract στο pc και πέρασα τα 3 αρχεία που έβγαλε στο κινητό..είχε ένα σεταπ αλλά όταν το πάτησα στο κινητο να το τρεξω δεν έκανε τίποτα.. Μην το κάνεις extract. Πέρασε το αρχείο όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και τρέξτο από εκεί. ΥΓ. Μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα. Αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum. Κάνε χρήση της Τροποποίησης ή της Πολλαπλής παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Αχ,συγγνώμη!!Δεν το ήξερα.. οκ το πέρασα το nodata..και τα έβαλα και τα 3 στο disabled!και τωρα όμως για να στέλνω και να λαμβάνω ΜΜS??Τι πρέπει να κάνω?Πήγα να στείλω ΜΜΣ και πάλι μου βγαλε gprs voda κλήθηκε πάλι :@ kαι επίσης η ένδειξη 3G στο πάνω μέρος του κινητού δεν υπάρχει τώρα.. Σαν να βρήκα μια άκρη με τα ΜΜΣ απτο omniacs forum..από ότι είδα στέλνω κανονικά αν και ιντερνετ με χρέωση απο τον πάροχο μου δεν έχω..όχι ότι με νοιάζει απλά με το παλιό κιν έιχα! Να ρωτήσω κάτι περί μηνυμάτων..δεν έχω βρεί ακόμα επιλογή που να με αφήνει να βάλω ως ήχο μηνυμάτων καποιον ήχο κλήσης δικό μου..αρα δεν γίνετε σωστα????Επίσης κάπου στις αρχές είχε πάρει το μάτι μου μια επιλογή μου με ΄ρωτησε αν θέλω με το που λαμβάνω sms να φαίνεται η αρχή του μηνύματος κ είχα πατήσει yes..το ψάχνα τώρα να το βρώ για να το αλλάξω αλλα δεν μπρώ με τίποτα να το βρω :S μήπως θυμάται κανείς που είναι?? Edited July 26, 2010 by matbel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Τελικα το εικονιδιο του μυνηματος ,να το θεωρησουμε αλυτο μυστηριο????:lol: Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Αχ,συγγνώμη!!Δεν το ήξερα.. οκ το πέρασα το nodata..και τα έβαλα και τα 3 στο disabled!και τωρα όμως για να στέλνω και να λαμβάνω ΜΜS??Τι πρέπει να κάνω?Πήγα να στείλω ΜΜΣ και πάλι μου βγαλε gprs voda κλήθηκε πάλι :@ kαι επίσης η ένδειξη 3G στο πάνω μέρος του κινητού δεν υπάρχει τώρα.. Σαν να βρήκα μια άκρη με τα ΜΜΣ απτο omniacs forum..από ότι είδα στέλνω κανονικά αν και ιντερνετ με χρέωση απο τον πάροχο μου δεν έχω..όχι ότι με νοιάζει απλά με το παλιό κιν έιχα! Έχεις απενεργοποιήσει τα MMS από το NoData και έχεις κανονικά MMS; Να ρωτήσω κάτι περί μηνυμάτων..δεν έχω βρεί ακόμα επιλογή που να με αφήνει να βάλω ως ήχο μηνυμάτων καποιον ήχο κλήσης δικό μου..αρα δεν γίνετε σωστα???? Πρέπει οι ήχοι να είναι σε μορφή wav και μικρής διάρκειας. Τους ρίχνεις χύμα στον φάκελο /Windows. Επίσης κάπου στις αρχές είχε πάρει το μάτι μου μια επιλογή μου με ΄ρωτησε αν θέλω με το που λαμβάνω sms να φαίνεται η αρχή του μηνύματος κ είχα πατήσει yes..το ψάχνα τώρα να το βρώ για να το αλλάξω αλλα δεν μπρώ με τίποτα να το βρω :S μήπως θυμάται κανείς που είναι?? Start / Settings / Sounds & Notifications / Notifications (tab) Event: Message: New message --> "Display message on screen". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infrared Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 RKLeonidas, Ειχα και εγω το ιδίο πρόβλημα μάλλον είναι bug στο software Η προσωρινή λύση είναι HKEY_Current_USER\System\State\Messages\vmail\Line 1\Unread\Count και κάνεις το count 0 Μιχάλης *************** Καλησπερα, Πριν μερικες μερες καποιος μου αφησε μηνυμα στον τηλεφωνητη του κινητου. Το μηνημα το ακουσα αλλα το εικονιδιο της ειδοποιησης δεν εφυγε απο την μπαρα με τις ενδειξεις (μπαταριας, σηματος κλπ) στο πανω μερος της συσκευης. Διεγραψα το μηνυμα απο τον τηλεφωνητη δεν εφυγε. Εκανα επανεκκινηση την συσκευη τιποτα εκει το εικονιδιο. Πηγα στην βονταφον κατηργησα τον τηλεφωνητη τιποτα η ειδοποιηση συνεχιζει να εμφανιζετε. Υποθετω οτι ειναι προβλημα του τηλεφωνου γιατι η ειδοποιηση ερχετε πριν βαλω το pin στη συσκευη που ειναι εκτος δικτυου. Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα? Εχει κανεις καμια ιδεα πλην του hard reset για να ξεφορτωθω την ενδειξη? το κολπακι με την ενταση ηχου σε μενα δουλεψε μια χαρα οι ρυθμισεις που εβαλα ειναι οι εξης: L1VL2 = 110 HPG7 = 1110 L3L7 = 10 OVL7 = 00010010 OVR7 = 00010010 Απλα πρεπει να μπουν οι ιδιες ρυθμισεις και στο Music speaker και στο Ringtone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ειχα και εγω το ιδίο πρόβλημα μάλλον είναι bug στο software Η προσωρινή λύση είναι HKEY_Current_USER\System\State\Messages\vmail\Line 1\Unread\Count και κάνεις το count 0 Μιχάλης Ζητω συγγνωμη ,αλλα ειμαι ολιγον ασχετος !!! Μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα πως το κανεις???? Δηλ τι ειναι το HKEY_current κλπ. Πρεπει να το συνδεσω στο κομπιουτερ ή το κανω κατευθειαν απο την συσκευη???? Ευχαριστω. Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ζητω συγγνωμη ,αλλα ειμαι ολιγον ασχετος !!! Μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα πως το κανεις???? Δηλ τι ειναι το HKEY_current κλπ. Πρεπει να το συνδεσω στο κομπιουτερ ή το κανω κατευθειαν απο την συσκευη???? Ευχαριστω. Θα χρειαστείς έναν registry editor... http://phm-regedit.en.softonic.com/pocketpc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infrared Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Χρειάζεσαι ενα registry editor πχ. PHM RegEdit Το κατεβάζεις το κάνεις install και οταν το τρέξεις θα καταλάβεις για την διαδρομη HKEY_current κλπ. Αν δεν ξέρεις πως κάνουν install εφαρμογές καλό θα ηταν να πάρεις την βοήθεια καποιου φίλου σου που πιθανότατα ξέρει. Μιχάλης Ζητω συγγνωμη ,αλλα ειμαι ολιγον ασχετος !!! Μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα πως το κανεις???? Δηλ τι ειναι το HKEY_current κλπ. Πρεπει να το συνδεσω στο κομπιουτερ ή το κανω κατευθειαν απο την συσκευη???? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Εκτός του phm που δίνω παραπάνω, το καλύτερο στο είδος του κατά τη γνώμη μου είναι o resco registry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. εάν κατάλαβα καλά, στο omnia pro δεν μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο(mp3) για sms, σωστά? κάνω κάπου λάθος? το δικό μου omia pro είναι ξανά στον γιατρό . . . Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Αν κάνεις αυτό που προτείνω παραπάνω, δεν θα σου δουλεύουν τα mp3 ως ήχος κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Αν κάνεις αυτό που προτείνω παραπάνω, δεν θα σου δουλεύουν τα mp3 ως ήχος κλήσης; όπως είναι απο κατασκευής μπορείς να βάλεις Mp3, αλλά όχι (απο ότι κατάλαβα όσο το είχα) να βάλεις mp3 για sms. θα δοκιμάσω το app που προτείνεις όταν πάρω πίσω το κινητό, thanks Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) Παιδια χιλια ευχαριστω .....αντε τωρα να δουμε πως θα ξεμπλεξω με αυτα τα διαολια????? Edited August 9, 2010 by mdvq Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts