Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia Pro (B7610)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, ελπίζω να είστε καλά ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Η SIM είναι 3G, ενός έτους, χωρίς επιφανειακά προβλήματα, και δουλεύει άψογα σε άλλες συσκευές.

Στο κινητό δοκίμασα και άλλη μία SIM και επίσης δεν την έβλεπε.

Θα δοκιμάσω hard reset, είναι καλή ιδέα?

Αλλιώς θα στείλω το κινητό πίσω ...

edit:

άκυρο, δεν μπορώ να κάνω hard reset χωρίς sim μέσα ...

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

• Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καλημέρα παιδιά, ελπίζω να είστε καλά ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Η SIM είναι 3G, ενός έτους, χωρίς επιφανειακά προβλήματα, και δουλεύει άψογα σε άλλες συσκευές.

Στο κινητό δοκίμασα και άλλη μία SIM και επίσης δεν την έβλεπε.

Θα δοκιμάσω hard reset, είναι καλή ιδέα?

Αλλιώς θα στείλω το κινητό πίσω ...

edit:

άκυρο, δεν μπορώ να κάνω hard reset χωρίς sim μέσα ...

http://www.pspmyspace.com/techstuffs/2010/02/hard-and-soft-reset-of-omnia-pro-b7610.html

Modpic.gif

athanaso σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, κάνω ακριβώς ότι λένε οι οδηγίες όμως δεν μου βγαίνει η ερώτηση "do you want to format". Το συμπέρασμα είναι να βλέπει την sim κάποιες φορές για μισή ώρα, μετά, χωρίς καμία ενόχληση δείχνει να μην έχει SIM. θα τους το πάω πίσω και ελπίζω να γίνει κάτι.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

γεια σας..θελω να παρω αυτο το κινητο και σκεφτομουν μηπως το επαιρνα απο ebay..το εχει παρει κανεις απο κει..??ξερει τι παιζει με το λογισμικο κλπ κ τις γλωσσες κ τι αλλαζει κ τι δεν θα εχω αν δε το παρω απο καταστημα εδω?

ευχαριστω.

• Administrators
Το συμπέρασμα είναι να βλέπει την sim κάποιες φορές για μισή ώρα, μετά, χωρίς καμία ενόχληση δείχνει να μην έχει SIM.

Αυτό όντως αποτελεί σοβαρή ένδειξη για να επισκεφτεί η συσκευή σου το service.

Modpic.gif

Παιδιά πριν βάλω προστατευτικό οθόνης, με τα νύχια μου που δυστηχώς μεγάλωσαν λίγο...έκανα κάποιες χαρακιές στην οθόνη :(

Μπορούν να καθαριστούν ή να μειωθούν με κάποιο προϊόν ? Αν όχι, πόσο κοστίζει η αλλαγή του body kit ή της πρόσοψης ?

γεια σας..θελω να παρω αυτο το κινητο και σκεφτομουν μηπως το επαιρνα απο ebay..το εχει παρει κανεις απο κει..??ξερει τι παιζει με το λογισμικο κλπ κ τις γλωσσες κ τι αλλαζει κ τι δεν θα εχω αν δε το παρω απο καταστημα εδω?

ευχαριστω.

Λογικά αυτό που δεν θα έχεις είναι εγγύηση. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις και αντιπροσωπεία φαντάζομαι γι'αυτό.

Δεν ξερω αν βοηθα αυτο που θα γραψω...αν οχι σβηστε το!!.

Προσπαθουσα επι τρεις μερες να βρω δορυφορο με το gps test σε διαφορα μερη, χωρις καμμια επιτυχια.

Μολις ημουν ετοιμος να γραψω το προβλημα μου λεω "δεν παω και στην ταρατσα για τελευταια φορα"

Μεσα σε σκαρτα 10 λεπτα βρηκε ενα...σκασμο δορυφορους!!!

Συμπερασμα (εστω δικο μου)

Την πρωτη φορα βαλτε το σε ταρατσα (ή σε ενα γηπεδο τελοσπαντων) να τελειωνετε στο τακα-τακα με την ευρεση δορυφορου.

Μιχαλης

• Administrators
Παιδιά πριν βάλω προστατευτικό οθόνης, με τα νύχια μου που δυστηχώς μεγάλωσαν λίγο...έκανα κάποιες χαρακιές στην οθόνη :(

Μπορούν να καθαριστούν ή να μειωθούν με κάποιο προϊόν ? Αν όχι, πόσο κοστίζει η αλλαγή του body kit ή της πρόσοψης ?

Το να επιδιορθώσεις τα σημάδια στην οθόνη απλά το ξεχνάς. Επίσης, για την παρούσα ζημιά κρίνεται ασύμφορη η προσπάθεια να αλλάξεις την πρόσοψη της συσκευής. Εκτός και αν "πιάνουν" τα χέρια σου και ανατρέξεις στη λύση του ebay.

ΥΓ. Μην με παρεξηγήσεις αλλά αφού δεν επιτρέπουμε στους άλλους τα συνεχόμενα μηνύματα... ας μην τα γράφουμε ούτε εμείς. ;)

Modpic.gif

Δεν ξερω αν βοηθα αυτο που θα γραψω...αν οχι σβηστε το!!.

Προσπαθουσα επι τρεις μερες να βρω δορυφορο με το gps test σε διαφορα μερη, χωρις καμμια επιτυχια.

Μολις ημουν ετοιμος να γραψω το προβλημα μου λεω "δεν παω και στην ταρατσα για τελευταια φορα"

Μεσα σε σκαρτα 10 λεπτα βρηκε ενα...σκασμο δορυφορους!!!

Συμπερασμα (εστω δικο μου)

Την πρωτη φορα βαλτε το σε ταρατσα (ή σε ενα γηπεδο τελοσπαντων) να τελειωνετε στο τακα-τακα με την ευρεση δορυφορου.

thanks for the tip αγορίνα!!!! και μάλιστα προτιμότερο είναι το navigator είτε 7 είτε 9 για λογισμικό GPS όπως λένε αρκετοί έμπειροι χρήστες.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

• Administrators
thanks for the tip αγορίνα!!!! και μάλιστα προτιμότερο είναι το navigator είτε 7 είτε 9 για λογισμικό GPS όπως λένε αρκετοί έμπειροι χρήστες.

Υπάρχει Destinator, υπάρχει Navigon, αλλά Navigator δεν υπάρχει. Εγώ πάλι προτείνω το iGO8.3.4

Modpic.gif

Υπάρχει Destinator, υπάρχει Navigon, αλλά Navigator δεν υπάρχει. Εγώ πάλι προτείνω το iGO8.3.4

Αυτα που τα βρισκουμε???

Εχω το MLS destinator talk and drive αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ανοιχτο..

Αν μπει αλλο προγραμμα καταργουμε το ηδη υπαρχον ή μπορουν να τρεχουν και τα δυο????

Μιχαλης

εννοούσα destinator !!! τι γκασμάς!!! ναι, και το Igo είναι πολύ πολύ καλό.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Λογικά αυτό που δεν θα έχεις είναι εγγύηση. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις και αντιπροσωπεία φαντάζομαι γι'αυτό.

α,οκ σ ευαχριστω πολυ!

Α!να ρωτήσω και κάτι άλλο.. αυτα που δίνει η vodafone ,έχουν τίποτα εκνευριστικό μέσα στο λογισμικό που να σου βγάζει συνέχεια vodafone??Στο εξωτερικό του υπάρχει κάποιο λογότυπο vodafone?με cosmote παίζει κανονικά έτσι?

Α!να ρωτήσω και κάτι άλλο.. αυτα που δίνει η vodafone ,έχουν τίποτα εκνευριστικό μέσα στο λογισμικό που να σου βγάζει συνέχεια vodafone??Στο εξωτερικό του υπάρχει κάποιο λογότυπο vodafone?με cosmote παίζει κανονικά έτσι?

όχι. Εξωτερικά δεν φαίνεται το λογότυπο της voda και κάπου στο μενού υπάρχει κάτι, αλλά δεν το βλέπεις μπροστά, απο τις σπάνιες περιπτώσεις που η voda φέρεται ευγενικά σε μια συσκευή και τους πελάτες της, το branded που κάνει γενικά είναι αισχρό, εδώ brand-άρει συσκευές με droid.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

όχι. Εξωτερικά δεν φαίνεται το λογότυπο της voda και κάπου στο μενού υπάρχει κάτι, αλλά δεν το βλέπεις μπροστά, απο τις σπάνιες περιπτώσεις που η voda φέρεται ευγενικά σε μια συσκευή και τους πελάτες της, το branded που κάνει γενικά είναι αισχρό, εδώ brand-άρει συσκευές με droid.

A πολύ ωραία!!!Εντός της επόμενης εβδομάδας θα πάω να το πάρω..κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα..δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη..Μπορεί κάποιος να μου πει τι χωρητικότητα έχουν τα μνμτα(SMS)??Δηλαδή έχει μέγιστο αριθμό εισερχόμενα εξερχόμενα max 200 η 1000 ξέρω γω.. ή πάει με χωρητικότητα ΜΒ?

thanks.. θα επανέλθω με more απορείες μόλισ το έχω πια στα χέρια μου:)

A πολύ ωραία!!!Εντός της επόμενης εβδομάδας θα πάω να το πάρω..κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα..δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη..Μπορεί κάποιος να μου πει τι χωρητικότητα έχουν τα μνμτα(SMS)??Δηλαδή έχει μέγιστο αριθμό εισερχόμενα εξερχόμενα max 200 η 1000 ξέρω γω.. ή πάει με χωρητικότητα ΜΒ?

thanks.. θα επανέλθω με more απορείες μόλισ το έχω πια στα χέρια μου:)

επειδή αλλάζω συχνά την rom του και σβήνω τα πάντα δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά αλλά νομίζω πλέον σχεδόν όλα τα κινητά (εάν όχι όλα) αποθηκεύουν απεριόριστο αριθμό μηνυμάτων

επειδή βλέπω ότι θες να το πάρεις , για μένα πρέπει να δεις κατά πόσο σε βολεύουν τα win mobile και να συμβιβαστείς με αυτά ( δεν ξέρω εάν τα έχεις ξαναδουλέψει)

να ξέρεις ότι το ηχείο του δεν είναι και τόσο καλό (αν και βελτιώνετε λίγο , εάν διαβάσεις παλιότερα post θα το βρεις)

και κάτι τελευταίο δεν υπάρχει και τόσο καλή υποστήριξη από την μαμά samsung

κατά αλλά εγώ το έχω από τον φλεβαρη και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το pro

και στη δουλεία μου με έχει βοηθήσει και το gps του είναι καλό και υπάρχουν και εκατομμύρια εφαρμογές για να μπορείς να παίξεις μαζί του:)

Edited by nop77

Μπορείς να έχεις στη συσκευή σου όσα θέλεις. Κανένα δεν είναι free.

Οχι οχι δεν με ενδιαφερουν τα free....τα open με ενδιαφερουν:)

Να σας ρωτησω και κατι αλλο.

Χθες που γυρναγα απο ενα ταξιδακι μεχρι Τροιζινια ,το gps "τρομαξε¨να βρει δορυφορο.

Ηταν τουλαχιστον ενα 20λεπτο στο "ψαχνει για στιγμα gps"

Ανοιξα το gps test και σε ενα λεπτο μου βρηκα αρκετους δορυφορους,αλλα το Ndrive ηταν ακομα στο ψαξιμο (παρολο που το gps test ειχε ηδη βρει δορυφορους).

Καποια στιγμη εδεησε και βρηκε τελικα!!!

Δεν ξερω βεβαια αν το βρηκε επειδη το ειχε βρει το gps test ή απο μονο του.

Αυτα τα δυο προγραμματα λειτουργουν ξεχωριστα ή συνδυαστικά????

Οταν τελικα βρισκει δορυφορο το Ndrive, να το κλεινω το gps test????

Μιχαλης

• Administrators
Οχι οχι δεν με ενδιαφερουν τα free....τα open με ενδιαφερουν:)

Τι εννοείς open;

Οταν τελικα βρισκει δορυφορο το Ndrive, να το κλεινω το gps test????

Ναι, δεν χρειάζεται να μένει ανοιχτό.

Modpic.gif

Τι εννοείς open;

Εχω την εντυπωση οτι ορισμενα προγραμματα ειναι "κλειστα"

Δηλ λειτουργουν με ορισμενες συσκευες.

Βεβαι υπαρχει πιθανοτητα να κανω λαθος και να ισχυει το αντιστροφο

Δηλ για παραδειγμα η συσκευη Mls που εχω εγω να λειτουργει μονο με το destinator και αμα βαλεις το προγραμμα destinator αλλου να μην υπαρχει προβλημα.

Μιχαλης

• Administrators
Άλλο pna (που φοράει λειτουργικό Windows CE) και άλλο pda που φοράει Windows Mobile. Όποιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι φτιαγμένο για το ένα ή το άλλο, παίζει σε όλες τις αντίστοιχες συσκευές.

Modpic.gif

επειδή αλλάζω συχνά την rom του και σβήνω τα πάντα δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά αλλά νομίζω πλέον σχεδόν όλα τα κινητά (εάν όχι όλα) αποθηκεύουν απεριόριστο αριθμό μηνυμάτων

επειδή βλέπω ότι θες να το πάρεις , για μένα πρέπει να δεις κατά πόσο σε βολεύουν τα win mobile και να συμβιβαστείς με αυτά ( δεν ξέρω εάν τα έχεις ξαναδουλέψει)

να ξέρεις ότι το ηχείο του δεν είναι και τόσο καλό (αν και βελτιώνετε λίγο , εάν διαβάσεις παλιότερα post θα το βρεις)

και κάτι τελευταίο δεν υπάρχει και τόσο καλή υποστήριξη από την μαμά samsung

κατά αλλά εγώ το έχω από τον φλεβαρη και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το pro

και στη δουλεία μου με έχει βοηθήσει και το gps του είναι καλό και υπάρχουν και εκατομμύρια εφαρμογές για να μπορείς να παίξεις μαζί του:)

Το πήρα λοιπόν και το έχω στα χέρια μου:) Ναι πρώτη φορά χρησιμοποιώ win mobile,πριν ειχα ενα samsung star.. ..όλα μια χαρά μου φαίνονται!!Απλά παρά τα διάφορα ποστ που εχουν αναφερθει περι vodaf πως να βγουν αυτες οι ρυθμισεισ τα έκανα και δε καταφερα να τα βγαλω..τα έκανα όλα και το μόνο που κατάφερα ήταν να σβήσω όλες τις επαφές που μου πήρε πολύ ώρα να τις γράψω :mad:

και οπότε τώρα περιμένω να δω τι θα κάνω και μετά θα τις ξαναπεράσω αν είναι..επίσης είμαι ΑΣΧΕΤΗ και δεν ξέρω τι ειναι το αλλάζω rom που λέτε και πως γίνετε όπως και το πως περνάσ προγράμματα σ αυτο το κιν( εκανα αμαν κ πως να μάθω για το απλό σταράκι που είχα..)Τωρα για το προ μου φαίνονται βουνό όλα!! :confused: Το πρώτο που θέλω να περάσω σίγουρα ειναι gps αλλα για να το κάνω θα χρειαστώ αναλυτικές οδηγίες μ φαίνεται γτ οπως είπα είμαι εντελώς ασχετη..όποιος έχει διαθεση και κουράγιο να μου πει είναι ευπρόσδεκτος να μ στείλει κ pm.Ευχαριστώ!!

Κατά αρχήν καλορίζικο!!

Κάτσε να πάρουμε τις απορίες σου με την σειρά μπας και βγάλουμε άκρη….

Τι ακριβώς ήθελες να κάνεις και τι έκανες και έχασες τις επαφές σου???

Μπορείς να το συγχρονίσεις το κινητό με το pc και να τις έχεις σαν backup και στο pc

Με τις ρομ που λέμε καλύτερα να μην ασχοληθείς ακόμη μάθε πρώτα καλά το κινητό και μετά , άμα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα που να οφείλετε στην rom καλύτερα στην παρούσα φάση μην ασχοληθείς μαζί της

τα προγράμματα είναι εύκολο να τα περασεις , συνδεεις το κινητο με το pc το κανεις αντιγραφη στην καρτα μνημης πχ , και στην συνέχεια από το κινητο ανοίγεις την διαχείριση αρχείων Βρίσκεις το αρχείο που αντέγραψες και το τρέχεις για να το κανεις εγκατάσταση

για το gps

το κινητό σου δεν έχει το ndrive??

Edited by nop77