airtim Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και φτηνή βενζίνη, διαχρονικό πρόβλημα: συνδέεται το wifi με δίκτυο (δυνατό σήμα) και μόλις σκοτεινιάσει η οθόνη, αποσυνδέεται απο το δίκτυο wifi, μπορεί κάποιος να μου πει πως αυτό μπορεί να αλλάξει? έχω ψάξει πολύ ... (δεν μπόρεσα να τροποποιήσω το τελευταίο μήνυμά μου, για αυτό βλέπεται 2 μηνύματα απο τον ίδιο χρήστη) Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 παιδια,παρακαλω λιγο τα φωτα σας!:) αποφασισα λιγο πριν ερθει η ωρα για αλλαγη κινητου(εννοειται πως δεν θα το πεταξω το samsung αλλα θα το χρησιμοποιησω σαν δευτερο νουμερο)αποφασισα να ασχοληθω μαζι του και να το φτιαξω λιγο καλυτερο!αλλαξα ηχο ,background τακτοποιησα ενα σωρο πραγματα και ασχοληθηκα μαζι του και απο αδιαφορια που ενοιωθα το αγαπησα το καημενο:p ανακαλυψα επισης οτι εχει και αισθητηρα επιταχυνσης απο ενα review!λοιπον,πρωτον...οταν παω να μπω στο Marketplace ενω την πρωτη φορα μπηκα κανονικα τωρα μου λεει πωςε δεν μπορει να συνδεθει και εχει γινει ενα κρισιμο σφαλμα! οκ λοιπον...ωραια... που μεσα απο ιντερνετ μπορω να κατεβασω παιχνιδια και σε ποιον φακελο να τα βαλω για να παιζουν πρωτο ερωτημα!:) δευτερο ερωτημα,πυξιδα, δυναμομετρηση αυτοκινητου με τα g sensors που μπορω να βρω παιδια και γενικοτερα καλουδια για το κινητο μου? Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ρε μάγκες, είναι θέμα drivers και μόνο για να βάλουμε android στο Omnia Pro, υπάρχει καμιά ιδέα/εμπειρία? στο yt υπάρχουν βίντεο αλλα καθόλου διαφωτιστικά για αυτό το θέμα Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά τίποτα το αποτελεσματικό. Εν ολίγοις... το ξεχνάς για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Γειά χαρά σε όλους. Αν και νέος στο forum θα ξεκινήσω με μια ερώτηση. Πρόσφατα έκανα flash σε νέο rom official B7610NXXJC2 όλα είναι καλά, το μόνο θέμα που έχω είναι ότι έχει αλλάξει το shortcut που έκανα αλλαγή γλώσσας και τώρα πρέπει να πατάω Sym+Space. Δεν δουλεύει το κουμπάκι αριστερά του space δηλαδή που γράφει GR/au. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ, Κώστας. Edited January 26, 2011 by agentkostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Δεν δουλεύει το κουμπάκι αριστερά του space δηλαδή που γράφει GR/au. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ, Κώστας. ούτε σε εμένα δουλεύει και αν θυμάμαι καλά σε καμία rom που έχω δοκιμάσει δεν δουλεύει Edited January 29, 2011 by nop77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkit Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 έχει αλλάξει κανείς digitizer?? Βρήκα ένα σχετικά φτηνό, λέω να το παραγγείλω κ να δοκιμάσω να το αλλάξω μόνος μου...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Εάν υπάρχει κάποιος που έχει αγοράσει το B7610 από ΠΛΑΙΣΙΟ θα ήθελα να μου πει ποιο CSC έχει μέσα το κινητό περασμένο. Αυτό θα το δείτε πατώντας *#1234# στη συσκευή. Το ψάχνω διότι πρόσφατα πέρασα ένα νέο CSC και στο hardware keyboard δεν δουλεύει το κουμπί GR/au και το , . Το παλιό CSC που είχα πέρναγε κάτι εφαρμογές της Vodafone και είχε προεγκατεστημένες τις επιλογές του παρόχου κινητής τηλεφωνίας μόνο για Vodafone. Αν το έχετε αγοράσει από πλαισιο λογικά θα έχει ελληνικό CSC αλλά ανοιχτό για όλους τους παρόχους. Ευχαριστώ. Edited January 28, 2011 by agentkostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) έχει αλλάξει κανείς digitizer?? Βρήκα ένα σχετικά φτηνό, λέω να το παραγγείλω κ να δοκιμάσω να το αλλάξω μόνος μου...! Φαντάζομαι πως θα γνωρίζεις ότι δεν είναι και απλό πράγμα. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που αν δεν ληφθούν της δέουσας προσοχής μπορεί να γίνει μεγαλύτερη ζημιά από την υπάρχουσα στη συσκευή. Θα συνιστούσα να κάνεις μια αναζήτηση στο net για διάφορους disassembly guides που κυκλοφορούν, θα σε βοηθήσουν. http://rapidshare.com/files/400433074/GT-B7610_Service_Manual.rar.html Edited January 28, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί και σόρρυ που δεν ψάχνω. Όταν έχεις αναπάντητη κλήση, μπορεί το κινητό να σε ειδοποιεί με κάποιον τόνο ανα κάποια δευτερόλεπτα ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Το τηλέφωνο δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.Υπάρχει ένα προγραμματάκι που κάνει αυτή τη δουλειά αλλά δε θυμάμαι πως το λένε.Κάπου αναφέρεται σε αυτές τις σελίδες.Διάβασε κ θα το βρεις ή αν μας πει κάποιος άλλος ποιο είναι. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί και σόρρυ που δεν ψάχνω. Όταν έχεις αναπάντητη κλήση, μπορεί το κινητό να σε ειδοποιεί με κάποιον τόνο ανα κάποια δευτερόλεπτα ? Υπάρχουν κάποιες third party εφαρμογές. Μία εξ αυτών είναι και το Spb Phone Suite που εκτός των άλλων (χρήσιμων) κάνει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Thanks παιδιά, θα το κοιτάξω λείαν συντόμως το πακετάκι αυτό (Spb Phone Suite)...αν και μάλλον το κινητό θα αλλάξει χέρια κάποια στιγμή και βλέπουμε. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Για windows mobile παλαιότερης γενειάς, το Spb Phone Suite είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο για δωρο στον πατερα μου που προτιμαει τα windows mobile, θα ηθελα να μου πειτε ομως αν το gps ειναι καλο με δυνατο και γρηγορο σημα, γιατι το χρησιμοποιει συχνα. Θα ηθελα να ειναι εφαμιλλο του mio a702. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος...και κλειδώνει γρήγορα...και στις περιοχές που κινούμαι δεν χάνει σήμα. Εκτός φυσικά από πολυκατοικίες (ανάμεσα) που είναι λογικό. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο για δωρο στον πατερα μου που προτιμαει τα windows mobile, θα ηθελα να μου πειτε ομως αν το gps ειναι καλο με δυνατο και γρηγορο σημα, γιατι το χρησιμοποιει συχνα. Θα ηθελα να ειναι εφαμιλλο του mio a702. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις για τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος...και κλειδώνει γρήγορα...και στις περιοχές που κινούμαι δεν χάνει σήμα. Εκτός φυσικά από πολυκατοικίες (ανάμεσα) που είναι λογικό. Αναμεσα απο πολυκατοικιες δηλαδη παντα το χανει, γιατι το mio πολυ σπανια εχει τετοιο προβλημα και ειναι βασικο το θεμα του gps. Σε ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση. Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις για τη συσκευή; Ε για μεταχειρισμενο κοιταζω, γυρω στα 150 το πολυ, αυτο βεβαια το εχω βρει φθηνοτερα για αυτο το σκεφτομαι. Δηλαδη για το HD2 αν σκεφτοσουν να μου προτεινεις μαλλον ξεπερνα το μπατζετ μου. Θα ψαξω λιγο να δω γνωμες για το θεμα και αν δεν ειναι αξιοπιστο θα παω σε καποιο android. Βλεπεις το mio a702, αν και πολυ αργο, στο θεμα gps ειναι φοβερο, δεν χανει το σημα σχεδον ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 παιδια αυτό το κινητάκι για 2ο κάνει??? δηλαδή είναι γρήγορο για σμς και ιντερνετ και μσν αν χρειαστεί.. στα 110 περίπου το βρήκα εντός εγγύησης , τι λέτε αξίζει?? κυρίως ρωτάω γιατί το αδελφά;κι του τι omnia 2 μας έχει ... τα .... εδώ.. ο κολλητός το έχει και όλο κολλ΄ληματα κ αργεί.. \ έχει το προ τέτοια?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v900st Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Πληκτρολογείς στο τηλέφωνο "*#1546792*#" πας: "Preconfiguration" input password: "*#81230*#", διαλέγεις χώρα και πάροχο και reboot. Αυτά για ρυθμίσεις wap, internet, gprs και extra. Ένα ακόμα προγραμματάκι βρήκα της voda και το έκανα απλά delete χωρίς παρενέργειες. Δεν υπάρχουν άλλα κοκκινίσματα ή λογότυπα πουθενά στη συσκευή. 1) Shift+Space 2) Start-CLASSIC WINMO Settings-System-Screen-Text size Γνώμη μου τα winmo 7 θα παίξουν -όχι με επίσημη- αλλά με cooked ROM. Γιατί η νέα έκδοση θα χρησιμοποιηθεί βασικά για το "σπρώξιμο" νέων προϊόντων σε αυτή την τόσο "δυναμική" αγορά. Πιθανώς να βγάλει για το HD2 - όμως γιατί προτρέχω; Σε ένα τέταρτο παρουσιάζει ο Steve Balmer τα νέα windows στη Βαρκελώνη! έχω πρόσφατα αγοράσει το τηλ . από Γερμανία . το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το ρυθμίσω να δουλεύει το gprs του .πέρασα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις που δίνει η wind αλλά πάλι τίποτα . έκανα το format όπως γράφετε παραπάνω αλλά πάλι τπτ. έχει κανείς κάνει κάτι και να δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariafouli Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 καλησπερα και απο μενα.... το b7610 ειναι το δευτερο wm κινητο που εχω και αντιμετωπιζω τρελο προβλημα με τη συνδεση στο pc....εχω διαβασει ολες τις σελιδες απο αυτο το thread αλλα λυση δεν βρισκω.....εχω κατεβασει το pc studio αλλα οταν συνδεω το κινητο μεσω usb το συνδεει ως καρτα μνημης και οχι σαν κινητο...ετσι λειτουργιες οπως ο τηλεφωνικος καταλογος δεν εχω προσβαση....μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση σχετικα με τις ρυθμισεις και που στο καλο το κινητο βρισκει το pc studio για να κανει συνδεση??? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Το ActiveSync (για windows XP, αλλιώς το Windows Mobile Device Center για Windows Vista/7) το έχεις εγκαταστήσεις στο PC σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 καλησπερα και απο μενα.... το b7610 ειναι το δευτερο wm κινητο που εχω και αντιμετωπιζω τρελο προβλημα με τη συνδεση στο pc....εχω διαβασει ολες τις σελιδες απο αυτο το thread αλλα λυση δεν βρισκω.....εχω κατεβασει το pc studio αλλα οταν συνδεω το κινητο μεσω usb το συνδεει ως καρτα μνημης και οχι σαν κινητο...ετσι λειτουργιες οπως ο τηλεφωνικος καταλογος δεν εχω προσβαση....μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση σχετικα με τις ρυθμισεις και που στο καλο το κινητο βρισκει το pc studio για να κανει συνδεση??? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... πας ρυθμίσεις , βρίσκεις εκεί που λέει σύνδεση usb και επέλεξε activesync λογικά που λες ότι στο αναγνωρίζει σαν κάρτα μνήμης θα είναι στην επιλογή μαζική αποθήκευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariafouli Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 (edited) ευχαριστω πολυ....θα ξαναπροσπαθησω και θα σας απαντησω... ακομη τπτ...μου βγαζει μηνυμα επιλεξτε το pc manager το pc....που θα το βρω ομως στο κινητο για να επιλεξω συνδεση μαζι του???? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 4, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) αυτό που σου είπα από τις ρυθμίσεις του κινητού το κοίταξες ? [ATTACH]21165[/ATTACH] Edited July 3, 2011 by nop77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariafouli Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 ναι...αλλα τζιφος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts