vetaki Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 καλησπερα σας! ειμαι νεα στο φορουμ σας και νεα χρηστης αυτου του κινητου! εχω τοοσες πολλες αποριες. μαλλον η τεχνολογια δεν ειναι για εμενα!!! μια ερωτηση αρχικα. πώς αλλαζει η ωρα απο 12ωρη σε 24ωρη? παλευω μερες να το καταφερω και δεν μπορω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 καλησπερα σας! ειμαι νεα στο φορουμ σας και νεα χρηστης αυτου του κινητου! εχω τοοσες πολλες αποριες. μαλλον η τεχνολογια δεν ειναι για εμενα!!! μια ερωτηση αρχικα. πώς αλλαζει η ωρα απο 12ωρη σε 24ωρη? παλευω μερες να το καταφερω και δεν μπορω. Βιλιαρακι δεν εχεις? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vetaki Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Βιλιαρακι δεν εχεις? εχω βιβλιο με οδηγιες χρησεως. αλλα για να ρωταω σημαινει οτι μαλλον δεν με καλυψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 λοιπον βρηκα την λυση για το προβλημα σου πας ρυθμισεις -> συστημα->τοπικες ρυθμισεις -> ωρα-> και εκει σου λεει στυλ ωρας αμα θες το 24 βαζεις ΗΗ:mm:ss και αν θες 12 βαζεις hh:mm:ss αν θες κατι αλλο πες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχω βιβλιο με οδηγιες χρησεως. αλλα για να ρωταω σημαινει οτι μαλλον δεν με καλυψε. Μην το λες... παρα πολλοι εδω ρωτανε χωρις να κοιτανε τα manuals Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vetaki Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Μην το λες... παρα πολλοι εδω ρωτανε χωρις να κοιτανε τα manuals τελικα ηταν αρκετα απλο! σε ευχαριστω!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Καλημερα σας Πηρα μολις χθες το τηλεφωνο και ομολογω οτι απο την μια μερια εντυπωσιαστικα με αυτα που εχει, αλλα απο την αλλη εχω "τρομοκρατηθει" για το πως θα το φερω βολτα. Για αυτο το λογο θελω να σας ευχαριστησω για την αστειρευτη διαθεση που εχετε για βοηθεια. Να ειστε καλα!! Edited June 24, 2010 by mdvq Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace1979gr Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 το εχω απο τον απριλιο και εχει απο εμενα τις καλυτερες των εντυποσεων. η οθονη τελεια,και το κυριοτερο να βλεπεις ταινιες χωρις καμμια επεξεργασια η αποκρυση γρηγορη . ενα πολυ καλο τηλ.χωρις να δωσεις μια περιουσια ,βλεπε apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beaverest_1 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλημερα παιδια,εχω ενα προβλημα,αφορα την συνδεση μου στο internet,οταν ειμαι συνδεδεμενος με wi-fi ειναι ΟΚ,αμα επιχειρησω να συνδεθω μεσω wind η συνδεση ειναι προβληματικη.Υπαρχει καποια ρυθμηση;(o browser ειναι opera beta 10). Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλημερα σας Πηρα μολις χθες το τηλεφωνο και ομολογω οτι απο την μια μερια εντυπωσιαστικα με αυτα που εχει, αλλα απο την αλλη εχω "τρομοκρατηθει" για το πως θα το φερω βολτα. Για αυτο το λογο θελω να σας ευχαριστησω για την αστειρευτη διαθεση που εχετε για βοηθεια. Να ειστε καλα!! Καλορίζικο. Για ότι χρειαστείς... εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beaverest_1 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Εχει καποια γνωμη κανεις:ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Δεν μας βοηθάς για να σε βοηθήσουμε. Τι εννοείς λέγοντας ότι η σύνδεση είναι προβληματική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beaverest_1 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Δεν μας βοηθάς για να σε βοηθήσουμε. Τι εννοείς λέγοντας ότι η σύνδεση είναι προβληματική; Καλησπερα,η συνδεση μεσω wi-fi δεν εχει προβλημα,οταν ομως χρησιμοποιω την WIND τοτε αρχιζει και κανει τρελλα πχ. ανοιγει την σελιδα του in.gr,και τιποτα αλλο,ουτε gmail ουτε καν δευτερη σελιδα απο το in.Βγαζει μηνυμα λαθος URL ενω ειναι σωστο.Δεν μπορω να το εξηγησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Νέος κάτοχος και εγώ σας χαιρετώ...πριν είχα το HTC TyTN II και όπως καταλαβαίνετε, είμαι ακόμα στην αρχή. Το αγόρασα μεταχειρισμένο. Έχω ένα θέμα με τα sms που φτάνουν ερωτηματικά. Τι κάνουμε γι'αυτό ? Ευχαριστώ. Επίσης το unicode δεν συμφέρει. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Νέος κάτοχος και εγώ σας χαιρετώ...πριν είχα το HTC TyTN II και όπως καταλαβαίνετε, είμαι ακόμα στην αρχή. Το αγόρασα μεταχειρισμένο. Έχω ένα θέμα με τα sms που φτάνουν ερωτηματικά. Τι κάνουμε γι'αυτό ? Ευχαριστώ. Επίσης το unicode δεν συμφέρει. λοιπόν φίλε είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα αυτό και το έλυσα..... (post491) τελικα την βρηκα την λυση για οποιον εχει το ιδιο προβλημα 1.καλέστε το *#1546792*# 2.επιλέξτε Preconfiguration 3.βάλτε τον κωδικό *#81230*# 4.επιλέξτε για default operator Greece 5.ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ HARD RESET (AKOMA KAI ΣΤΗΝ MYSTORAGE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 το κάνω και βλέπω...ευχαριστώ. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 δουλεύει (μάλλον) μετά από αυτό...τώρα συγχρονισμό να κάνω...Καμιά άποψη για συγχρονισμό ΧΩΡΙΣ outlook ? (free) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 δουλεύει (μάλλον) μετά από αυτό...τώρα συγχρονισμό να κάνω...Καμιά άποψη για συγχρονισμό ΧΩΡΙΣ outlook ? (free) http://sn1-p3.myphone.microsoft.com/mkweb/Start.po?mkt=en-US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Thanks...κατέβασα και το πρόγραμμα της Samsung...λειτουργεί και αυτό...όχι εντελώς καλά..αλλά λειτουργεί. Κατεβάζω και τις Microsoft. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Thanks...κατέβασα και το πρόγραμμα της Samsung...λειτουργεί και αυτό...όχι εντελώς καλά Mε τα σVISTA που έχω εγώ στο pc μόνο η έκδοση από cd λειτουργεί κανονικά ,με αυτή που έχει να κατεβάσουμε δε μπορεί να συγχρονιστεί το κινητό με το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 windows 7 pro εδώ...και το πρόγραμμα της samsung απλά κολάει όταν πατάω x για να κλείσει. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 (edited) Ξέρω ότι κάπου μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις, αλλά μήπως μπορεί κανείς με Pm να με βοηθήσει να σετάρω το ίντερνετ μέσω gprs (wind)? όταν τις θέλεις, δεν τις βρίσκεις ! edit: Ξέρει κανείς αν αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία να κάνει upgrade/update χωρίς απόδειξη αγοράς παρά μόνο με το serial number ? edit 2: γιατί δεν μπαίνει σαν προεπιλογή η αναφορά παράδοσης των μηνυμάτων/sms ? Edited July 9, 2010 by sv2evs Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) guys help SOS το είχα σε flight mode για μια εβδομάδα, τώρα πάω να βάλω μέσα την SIM και δεν την αναγνωρίζει, δεν ζητάει PIN, γενικά κάνει σαν να μην υπάρχει η SIM, τι μπορώ να κάνω? έχω βγάλει-βάλει την SIM 5 φορές SOS edit: τελικά διάβασε την sim για λίγο, έδωσα pin, όμως μετά πάλι δεν έβλεπε την SIM, εάν πάρεις τηλ, σου λέει πως το κινητό είναι κλειστό, δεν μπορώ να μεταφέρω επαφές απο την sim στο κινητό και άλλα. τι μπορώ να κάνω? Edited July 11, 2010 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Σε άλλες συσκευές δουλεύει κανονικά η SIM; Στη συσκευή αναγνωρίζονται άλλες SIM κάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Απάντησε σε αυτά που σου γράφει ο athanaso77 και δες επίσης και αν έχει κάποιο σημάδι/γρατζουνιά ή βρωμιά η κάρτα επάνω. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts