zografos Δημοσιεύτηκε May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 3, 2009 Εγκατέστησα το Garmin Mobile XT στο MLS 3900 μου. Δουλεύει κανονικότατα, αλλά δυστυχώς ΜΟΝΟ απευθείας μέσα από τα Windows ... Δηλαδή αν βγω στα Windows και τρέξω το Que.exe μέσα από τον File Manager, τρέχει κανονικά. Όταν το τρέχω από το MENU (του έχω βάλει κανονικά εικονίδιο κλπ) δεν τρέχει ... ή για την ακρίβεια τρέχει, αλλά στο background, μιας και αν βγω μετά στα Windows, βλέπω το εικονίδιο του στην taskbar των Windows ... Το ακόμα ποιο περίεργο είναι ότι αν το τρέξω μια φορά από τα Windows, στη συνέχει και μέχρι βέβαια να κάνω Soft Reset, το πρόγραμμα παίζει κανονικά ΚΑΙ από το εικονίδιο του στο menu ... Μετά το Soft Reset σταματάει πάλι να παίζει ... Καμία ιδέα ??????? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. May 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Κανείς ? Καμία ιδέα ? Δεν έχει βάλει κανείς ποτέ Garmin σε PNA ή δεν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ??? Αν κάποιος έχει βάλει επιτυχώς το Garmin σε PNA με Win CE 5.0 ας μου στείλει ένα PM να του ζητήσω κάτι από το φάκελο του Garmin του ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. May 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Τελικά τη λύση έδωσε ο φίλος bbbb και τον ευχαριστώ πολύ. Διαπίστωσε ότι για να τρέξει το Garmin θα πρέπει να τρέχει ο explorer, οπότε και έφτιαξε ένα Mort Script που κάνει αυτή τη δουλειά. Ξεκινάει τον explorer πριν το garmin και τον σκοτώνει αμέσως μετά !!!! Ευχαριστώ όλους για το χρόνο τους. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Παντως μαλλον πρωτοτυπεις εχοντας μηχανακι mls και να την ψαχνεις πως θα τρεξεις garmin :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. June 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Παντως μαλλον πρωτοτυπεις εχοντας μηχανακι mls και να την ψαχνεις πως θα τρεξεις garmin :lol: Απλά θέλω ΟΛΑ τα προγράμματα πλοήγησης πάνω στο PNA μου, μιας και σίγουρα, όλα, έχουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους ... κυρίως όσον αφορά τους χάρτες ... πχ στο Garmin έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τους χάρτες της Ανάβασης ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikiotis Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Τελικά τη λύση έδωσε ο φίλος bbbb και τον ευχαριστώ πολύ. Διαπίστωσε ότι για να τρέξει το Garmin θα πρέπει να τρέχει ο explorer, οπότε και έφτιαξε ένα Mort Script που κάνει αυτή τη δουλειά. Ξεκινάει τον explorer πριν το garmin και τον σκοτώνει αμέσως μετά !!!! Ευχαριστώ όλους για το χρόνο τους. Φιλε zografe γεια σου με ενδειαφερει και μενα το garmin για pna εχω το προγραμμα αλλα δεν μου τρεχει απο την sd card πο τε παιζει για λιγο μεχρι το gps μετα με κολαει γινεται να μου στειλεις και μενα με pm το scripts του bbb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. June 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Φιλε zografe γεια σου με ενδειαφερει και μενα το garmin για pna εχω το προγραμμα αλλα δεν μου τρεχει απο την sd card πο τε παιζει για λιγο μεχρι το gps μετα με κολαει γινεται να μου στειλεις και μενα με pm το scripts του bbb? Αν το garmin σου κολλάει ή σου κάνει οτιδήποτε άλλο, δε νομίζω να σε βοηθήσει το script. Αυτό που κάνει είναι να τρέχει τον explorer πριν να τρέξει το garmin και να τον "σκοτώνει" αφού κλείσει το garmin. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Με την άδεις του bbbb (ελπίζω) επισυνάπτω εδώ τα αρχεία που θα χρειαστείς: Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikiotis Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Zografe ευχαριστω πολυ οπως επισεις και τον φιλο bbbb θα το δοκιμασω και θα βαλω pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. November 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Zografe ευχαριστω πολυ οπως επισεις και τον φιλο bbbb θα το δοκιμασω και θα βαλω pm. Μή μου πεις ότι από τις 6 Ιουνίου που είχες ρωτήσει και σου είχα απαντήσει, τώρα ξαναμπήκες στο forum ?????? Απίστευτος !!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIAG0S Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Θα ήθελα να μου πει κάποιος το εξής: Αν υποθέσουμε ότι έχεις δύο συσκευές GPS αυτοκινήτου. Η μία είναι garmin η άλλη δεν θυμάμαι. Αν λοιπόν αντιγράψεις από το garmin στο άλλο αυτούσιο το software τότε θα υπάρχει κανέναν πρόβλημα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Αν το garmin σου κολλάει ή σου κάνει οτιδήποτε άλλο, δε νομίζω να σε βοηθήσει το script. Αυτό που κάνει είναι να τρέχει τον explorer πριν να τρέξει το garmin και να τον "σκοτώνει" αφού κλείσει το garmin. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Με την άδεις του bbbb (ελπίζω) επισυνάπτω εδώ τα αρχεία που θα χρειαστείς: Καλησπέρα, Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες οδηγίες πως το χρησιμοποιούμε αυτό το αρχείο? Δεν ξεκινούσε ούτε σε μένα το garmin xt, έβαλα το παραπάνω αρχείο στην sd αλλά όταν το τρέχω εμφανίζει για 1 sec τη μπάρα του windows explorer στο pna και μετά επιστρέφει στην αρχική οθόνη που έχει το pna by default. Σαν να μην ενεργοποιεί καθόλου το πρόγραμμα. Έχω το κινέζικο 4,3' με wince 5.0 Ευχαριστώ Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) Την βοήθεια σας παρακαλώ... έχω ένα mls destinator 3900BT και προσπαθώ να εγκαταστήσω το garmin mobile XT. έκανα εγκατάσταση στην SD έχοντας την συνδεδεμένη στον υπολογιστή.. Πως μπορώ να τρέξω το πρόγραμμα όμως; μέσα από το pna μου εμφανίζει μόνο τα αρχεία ήχου, εικόνας και βίντεο... :/ edit: πρέπει να γίνει ξεκλείδωμα του PNA πρώτα; βρήκα έναν οδηγό στο navimania, αλλά κάποιος που το έκανε απροβλημάτιστα, ας μου δώσει τον οδηγό που είχε αυτός :) ευχαριστώ πολύ Edited July 5, 2010 by mariosx Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts