kostas2419 Δημοσιεύτηκε April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 27, 2009 Ρε παιδιά μην σας φανεί αστείο το thread.:cry: Σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι που μίλησα κοιμούνται όρθιοι :wacko: Ακόμα και γώ, βαριόμουν να κάτσω όρθιος, ήθελα όλη την ώρα να είμαι καθιστός και με έπιανε μια τάση να ξαπλώσω χάμω! Όλα αυτά μόνο σήμερα τα τελευταία χρόνια που ζω :p χωρίς πλάκα πάντως, σήμερα ήμουν πιο down και από κάθε φορά που ήμουν άρρωστος ή είχα πυρρετό κλπ.. σας έγινε και εσάς μήπως; :X Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 χωρίς πλάκα πάντως, σήμερα ήμουν πιο down και από κάθε φορά που ήμουν άρρωστος ή είχα πυρρετό κλπ.. κι εδω μια απο τα ιδια! αφου ο καιρος δεν την παλευει καστανο! σαββατο ημερα για φραπε παραλια τσιπουρα και οτι αλλο θες. χθες βροχη τζακι ρομαντικες στιγμες κτλ σημερα φυσα αερι μου και οτι να ναι ουρανος. και ειμαστε παραμονες πρωτομαγιας! ετοιμαστειτε για χιονοπολεμοοοοοοοοο Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Αφού τον έχουμε κυριολεκτικά μαμήσει τον πλανήτη. Τέλος οι τέσσερις εποχές. Από χειμώνα καλοκαίρι και πάλι χειμώνα. Κατευθείαν θα έρθουν οι ζέστες και οι καύσωνες. Εμένα μου τη σπάει απίστευτα αυτός ο εκνευριστικός αέρας που έχει ακόμα και φαινομενικά ηλιόλουστες μέρες. Πας να χαρείς τον ήλιο, να πιεις τη φράπα σου σαν άνθρωπος και σου τα παίρνει όλα σβάρνα. Έλεος! :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε παραπάνω. Αλήθεια χτες όλοι όσοι ρώτησα ήταν πτώματα. Επίσης, την Κυριακή του Πάσχα στον ουρανό της Αττικής είχε περίεργα σύννεφα σαν λωρίδες χιαστί στον ουρανό. Εγώ που θεωρούσα μπούρδες όλα αυτά που λένε για ψεκασμούς για έλεγχο του κλίματος κλπ., πείστηκα εντελώς. Μιλάμε ο ουρανός ήταν εντελώς περίεργος, καρώ σαν Burberry. Κρίμα που δεν έχω φώτο... Και από εκείνη τη μέρα άλλαξε ο καιρός δραματικά στην Αττική. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Γι' αυτο ειμαι κομματια απο χθες? Και εγω πιστευα οτι ημουν ετσι επειδη δεν ειχα κοιμηθει... :p Btw οντως ο καιρος εχει τρελαθει... μια κρυο μια ζεστη... αντε να ερθει το καλοκαιρι να ησυχασουμε... :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε παραπάνω. Αλήθεια χτες όλοι όσοι ρώτησα ήταν πτώματα. Επίσης, την Κυριακή του Πάσχα στον ουρανό της Αττικής είχε περίεργα σύννεφα σαν λωρίδες χιαστί στον ουρανό. Εγώ που θεωρούσα μπούρδες όλα αυτά που λένε για ψεκασμούς για έλεγχο του κλίματος κλπ., πείστηκα εντελώς. Μιλάμε ο ουρανός ήταν εντελώς περίεργος, καρώ σαν Burberry. Κρίμα που δεν έχω φώτο... Και από εκείνη τη μέρα άλλαξε ο καιρός δραματικά στην Αττική. Τα νεφη χιαστι ειναι νεφη cirus.Αμαν με αυτες τις συνωμοσιες Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Γι' αυτο ειμαι κομματια απο χθες? Και εγω πιστευα οτι ημουν ετσι επειδη δεν ειχα κοιμηθει... :p Btw οντως ο καιρος εχει τρελαθει... μια κρυο μια ζεστη... αντε να ερθει το καλοκαιρι να ησυχασουμε... :) Ρε φίλε, τι αέρας είναι αυτός στο Βόλο; Δεν ξέρεις πού να πας για καφέ. Μας πήρε παραμάζωμα... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Τα νεφη χιαστι ειναι νεφη cirus.Αμαν με αυτες τις συνωμοσιες ασε που υπαρχει και η ανοιξιατικη κοπωση...:rolleyes: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μέχρι χθες στην Κέρκυρα είχαμε ήλιο και ήμασταν ένα βήμα πρίν βγάλουμε τα καλοκαιρινά.Σήμερα,από το πρωί,βρέχει ασταμάτητα,η θερμοκρασία έχει πέσει και ανάψαμε -και πάλι- καλοριφέρ :mad:.Ο καιρός δεν παλέυεται!.:mad: :!:Σημείωση για το καλό του πλανήτη και της τσέπης μας::!:Το καλοριφέρ δεν το έχουμε στους 25-30 βαθμούς και κυκλοφορούμε με φανελάκια μέσ'το σπίτι.Το έχουμε στους 16-17 ίσα-ίσα να ζεσταθεί λίγο το σπίτι και φοράμε "χοντρά" ρούχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μέχρι χθες στην Κέρκυρα είχαμε ήλιο και ήμασταν ένα βήμα πρίν βγάλουμε τα καλοκαιρινά.Σήμερα,από το πρωί,βρέχει ασταμάτητα,η θερμοκρασία έχει πέσει και ανάψαμε -και πάλι- καλοριφέρ :mad:.Ο καιρός δεν παλέυεται!.:mad: :!:Σημείωση για το καλό του πλανήτη και της τσέπης μας::!:Το καλοριφέρ δεν το έχουμε στους 25-30 βαθμούς και κυκλοφορούμε με φανελάκια μέσ'το σπίτι.Το έχουμε στους 16-17 ίσα-ίσα να ζεσταθεί λίγο το σπίτι και φοράμε "χοντρά" ρούχα. Μην ειμαστε υπερβολικοι.16-17 μεσα στο σπιτι ειναι κρυο.Δεν θα γυρναμε και με μπουφαν μεσα στο σπιτι.Γυρω στους 20 ειναι οτι πρεπει.Επισης αν υπαρχει δυνατοτητα το καλοριφερ πρεπει να μενει αναμμενο ολη την ημερα.Οσο και αν ακουγεται περιεργο ετσι καταναλωνει λιγοτερο απο το ανοιγουμε και να το κλεινουμε μεσα στην ημερα. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. April 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 εγώ πάλι down σήμερα άν και την πάλεψα και να μου πειτε δεν κοιμήθηκα καλά, 10 ώρες ήταν αυτές :p τώρα είμαι ψιλοup, βλέπω και τον ουρανό να ανοίγει και μακάρι, να είναι οι τελευταίες μέρες του κρύου :cool: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 μα και ζεστη οταν κανει δεν ξερω γιατι το κλιμα ειναι και παλι παραξενο.κι εγω αισθανομαι καπως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 σας ψεκασαν?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Τα νεφη χιαστι ειναι νεφη cirus.Αμαν με αυτες τις συνωμοσιες Δηλαδή? Βγαίνουν και σε άλλα σχήματα, π.χ. ριγέ, πουά, floral? Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δηλαδή? Βγαίνουν και σε άλλα σχήματα, π.χ. ριγέ, πουά, floral? Σε οτι χρωμα και σχημα θελεις βγαινουν.Εξαρταται απο τον ψεκασμο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Σε οτι χρωμα και σχημα θελεις βγαινουν.Εξαρταται απο τον ψεκασμο. Χα χα, εσύ δεν έλεγες παραπάνω ότι δεν είναι ψεκασμοί και τέτοιες συνομωσίες?? Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Χα χα, εσύ δεν έλεγες παραπάνω ότι δεν είναι ψεκασμοί και τέτοιες συνομωσίες?? Ριξε μια ματια εδω http://1tee-chiou.chi.sch.gr/meteo/paradigmata.htm να δεις τι ωραια χρωματα και σχηματα παιρνουν τα νεφη αναλογα με το ψεκασμο Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts