SNikolaidis Δημοσιεύτηκε April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2009 Το εγκατέστησα πριν λίγο και είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ! Το PrestoMyPC είναι ένα μίνι λινουξάνι, βασισμένο στο Xandros (για τους σχετικούς), που εγκαθίσταται παράλληλα με τα windows (με επιλογή στο boot). Δεν έχει πολλά πράγματα: Firefox, IM, Skype και Open Office. Αλλά για αυτό που δημιουργήθηκε, είναι ό,τι καλύτερο: Για ταχύτατο σερφάρισμα. Μπουτάρει ένα μέτριο πισί σε 10-15 δευτερόλεπτα, shutdown σε 3 με 4. Θέλεις να δουλέψεις στο πισί σου; Ξεκινάς τα windows. Θέλεις να χαζέψεις στο internet; Μπαίνεις στο PrestoMyPC και μέσα σε λιγότερο από μισό λεπτό, έχεις ξεκινήσει να σερφάρεις. Το είδα σε διάφορα βίντεο στο YouTube, αλλά καμία σχέση, αν δεν το δεις/απολαύσεις στο πισί σου. Βέβαια, το πουλάνε κανονικά, δεν είναι τσάμπα, αλλά για την εμπειρία και μόνο, αξίζει να κατεβάσει κανείς το trial των 9 ημερών, μόνο και μόνο για να δει πώς θα έπρεπε να είναι τα λειτουργικά συστήματα. Λιτά και γρήγορα. Δοκιμάστε το, θα εκπλαγείτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Το εγκατέστησα πριν λίγο και είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ! Το PrestoMyPC είναι ένα μίνι λινουξάνι, βασισμένο στο Xandros (για τους σχετικούς), που εγκαθίσταται παράλληλα με τα windows (με επιλογή στο boot). Δεν έχει πολλά πράγματα: Firefox, IM, Skype και Open Office. Αλλά για αυτό που δημιουργήθηκε, είναι ό,τι καλύτερο: Για ταχύτατο σερφάρισμα. Μπουτάρει ένα μέτριο πισί σε 10-15 δευτερόλεπτα, shutdown σε 3 με 4. Θέλεις να δουλέψεις στο πισί σου; Ξεκινάς τα windows. Θέλεις να χαζέψεις στο internet; Μπαίνεις στο PrestoMyPC και μέσα σε λιγότερο από μισό λεπτό, έχεις ξεκινήσει να σερφάρεις. Το είδα σε διάφορα βίντεο στο YouTube, αλλά καμία σχέση, αν δεν το δεις/απολαύσεις στο πισί σου. Βέβαια, το πουλάνε κανονικά, δεν είναι τσάμπα, αλλά για την εμπειρία και μόνο, αξίζει να κατεβάσει κανείς το trial των 9 ημερών, μόνο και μόνο για να δει πώς θα έπρεπε να είναι τα λειτουργικά συστήματα. Λιτά και γρήγορα. Δοκιμάστε το, θα εκπλαγείτε. Το κατεβαζω και θα γραψω εντυπωσεις Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ωραιο ειναι για σερφαρισμα 'η διαβασμα εγγραφων.Μεγαλο μειονεκτημα,για μενα,ελλειψη υποστηριξης bluetooth Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 καλο ακουγεται! θα το δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. April 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Ωραιο ειναι για σερφαρισμα 'η διαβασμα εγγραφων.Μεγαλο μειονεκτημα,για μενα,ελλειψη υποστηριξης bluetooth Το bluetooth τι να το κάνεις; Εκτός κι αν έχεις bluetooth πληκτρολόγιο/ποντίκι, οπότε πάω πάσο. Γιατί αλλιώς, για την δουλειά για την οποία έχει δημιουργηθεί, δεν νομίζω να χρειάζεται το παραμικρό bluetooth. (γι'αυτό άλλωστε και μπορεί να μπουτάρει σε 10" - ό,τι δεν χρειάζεται για surfing/chat, απλά δεν φορτώνεται) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Το bluetooth τι να το κάνεις; Εκτός κι αν έχεις bluetooth πληκτρολόγιο/ποντίκι, οπότε πάω πάσο. Γιατί αλλιώς, για την δουλειά για την οποία έχει δημιουργηθεί, δεν νομίζω να χρειάζεται το παραμικρό bluetooth. (γι'αυτό άλλωστε και μπορεί να μπουτάρει σε 10" - ό,τι δεν χρειάζεται για surfing/chat, απλά δεν φορτώνεται) Για να μπορω μεσω του κινητου να συνδεομαι ,οταν ειμαι εκτος σπιτιου,στο νετ.Αυτο βεβαια δεν εχει καμια σημασια τωρα γιατι δεν τρεχει στον φορητο μου (μαλλον εχει προβλημα με τον ssd) Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. April 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Για να μπορω μεσω του κινητου να συνδεομαι ,οταν ειμαι εκτος σπιτιου,στο νετ.Αυτο βεβαια δεν εχει καμια σημασια τωρα γιατι δεν τρεχει στον φορητο μου (μαλλον εχει προβλημα με τον ssd) Τι φορητό έχεις; Έχουν ένα πολύ καλό forum που απαντάνε σε διάφορα προβλήματα... κι εγώ είχα πρόβλημα με την κάρτα δικτύου, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά είχα την απάντηση και όλα δούλεψαν. Αν ρωτούσες, ίσως να έπαιρνες άμεσα απάντηση. Give it a try... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Τι φορητό έχεις; Έχουν ένα πολύ καλό forum που απαντάνε σε διάφορα προβλήματα... κι εγώ είχα πρόβλημα με την κάρτα δικτύου, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά είχα την απάντηση και όλα δούλεψαν. Αν ρωτούσες, ίσως να έπαιρνες άμεσα απάντηση. Give it a try... Ενα sony ττ.Θα κοιταξω στο φορουμ. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 These are great news και ευχαριστουμε για την ενημερωση. Ειδικα για ολους εμας που κανουμε σερφαρισμα μονο και οχι αλλες συνθετες εργασιες. Δεν ξερω αν λειτουργουν τα DL managers, ta emule, ta μtorrent κλπ....:worry::worry: Θα επανελθω και εγω στο τοπικ μετα απο testing σε 2 εβδομαδες μιας και θα εχω ολοκληρωμενη εικονα τοτε και πιθανον να εχω ξεπερασει τα αρχικα προβληματα που ισως παρουσιαστουν. Το μονο μειον ειναι οτι αν εχεις 2 Η/Υ πρεπει να αγορασεις 2 αδειες και οχι 1 αλλα η τιμη ειναι αρκετα καλη 19 $ αρκει να κανει και αυτα που λεει. Παντως δεν ειναι Linux μιας και το προγραμμα αυτο χρειαζεται οπως και δηποτε win για να τρεξει παραλληλα σαν επιλογη/option αλλα απο οσο διαβασα ειναι linux based και ειναι μια καλη ευκαιρια να μαθουμε και εμεις τα minimum. Το προγραμμα ειναι προκληση για τον καθε μεσο χρηστη και στην τελικη κατι θα μαθουμε επιπλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ωραίο ακούγεται. Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάθε φορά που ακούω για ένα linuxoid μου έρχεται στο μυαλό η φράση "Όχι άλλο κάρβουνο!". Μου φαίνεται πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Linux είναι ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο μειονέκτημά του... Πάντως θα το δοκιμάσω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Tελικα το προβλημα ηταν με την αναλυση της οθονης και λυθηκε.Θα το τεσταρω και αν ειναι ολα οκ παω για αγορα.Yπαρχει τροπος να κλεινει η οθονη μετα απο καποιο διαστημα; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts