teotsi Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλά ούτε και τα FInd τα λες πρώτη μούρη, αλλά ναι, σε σχέση με τα άλλα είναι πιο mainstream. Γενικά η Oppo δεν το έχει με την εμφάνιση πιστεύω. Τουλάχιστον σε όσα έχω δει. ;) Το Find 7 έχει πανέμορφο Led... Που κάνει διαφορά δύο κινητό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy42 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Στον τομέα του design η apple υπερτερεί κατά πολύ! Αλλά μόνο εκεί πλέον :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Για μένα τον ποιο όμορφο σχεδιασμό σε κινητά τηλέφωνα τον έχουν Apple (5s-6) και htc (m7). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Στον τομέα του design η apple υπερτερεί κατά πολύ! Αλλά μόνο εκεί πλέον :lol: για μένα το design σταμάτησε στο iphone 5s. μου άρεσε περισσότερο η κατασκευή του απο τα iphone 6/6s. βέβαια γούστα είναι αυτά....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 για μένα το design σταμάτησε στο iphone 5s. μου άρεσε περισσότερο η κατασκευή του απο τα iphone 6/6s. βέβαια γούστα είναι αυτά....:lol: Θα συμφωνησω, αλλα ειναι και θεμα προσωπικου γουστου βεβαια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts