Smoky_B Δημοσιεύτηκε April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2009 καλησπερα , εχω ενα laptop sony vaio VGN- FZ21M και εχω κανει downgrade se win xp pro . καποια drivers οπως καρτα ηχου και bluetooth δεν δουλευουν . δεν μπορω να βρω πουθενα. οποιος μπορει να βοηθησει ... ευχαριστω :( Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 http://www.sony.com Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Episης αν δεν το βρεις στο site της σονυ(που δε νομιζω) υπαρχει ενα προγραμμα που τους βρισκει μονο του,,,,driver max και driver magic νομιζω,,,δεν θυμαμαι πιο απο τα 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Αν η εταιρία που έχει φτιάξει τον φορητό δεν έχει δώσει drivers τότε δεν μπορείς να βρεις από αλλού. Και η Sony για το συγκεκριμένο φορητό δεν έχει υποστήριξει για Win XP. Μόνο για Vista. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/OS/XPDOWNGRADE/ Επειδη στα περισσοτερα μοντελα της η Sony χρησιμοποιει hardware απο τους ιδιους κατασκευαστες απλα διαφορετικων δυνατοτητων , κατεβασε απο εδω οτι χρειαστεις και κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψει . Αν και απο οτι βλεπω δεν εχει το δικο σου μοντελο , δοκιμασε να βρεις σε καποιο απο τα υπολοιπα αυτα που θελεις . Υποθετω εχεις IDT καρτα ηχουν και καποια Nvidia καρτα γραφικων , αυτα σιγουρα θα τα βρεις και σε αλλο και θα παιξουν κανονικα . Για Wlan τωρα ειτε realtek ειτε Intel ειτε broadcom θα βρεις κατι και για τους τρεις . Εκει που θα δυσκολευτεις ειναι στα utilities που ειχει η Sony στα vista αφου δεν υπαρχουν ολα για ΧΡ και μερικα παρ'οτι υπαρχουν δεν παιζουν σωστα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 υπάρχει καμμιά επίσημη λίστα με όλα που κατεβαίνοιυν στα ΧΡ; Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts