Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Όποιος θέλει ας τραβήξει μια φωτογραφία το νερό της βρύσης όπως τρέχει με λεντ, να ανεβάσω μια από το Ν8 να συγκρίνουμε

Η κινούμενα πρόσωπα πχ (οι συγκρίσεις στο allaboutsymbian νομίζω τα λένε όλα περί αυτού)

Ακριβως επειδη διαβαζω περι ωραιου design αδερφε το λεω.. εγω νομιζα ηταν υβριδιο.

Μα λέει "σε αυτό το πάχος..." ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει δεν μου έχει τύχει 12 τα μεσάνυχτα να τραβήξω μια παρέα που τρέχει...Αν εσας σας έχει τύχει Τότε προφανώς και σας χρειάζεται...Αυτά που τραβάω είναι πιο πολύ τοπία Η κάποιους φίλους..τεσπα κάτι παραπάνω θα ξέρετε...Τώρα για το zoom του Panasonic μέγα σφάλμα..Μπορεί να είναι Ένα κορυφαιο κάτι...Και σαν κινητό,και σαν μηχανή και σαν ποιότητα άλλα χωρίς έστω Ένα επί 5 οπτικό σφάλμα..

Φιλικά Γιώργος

Μα και στο μπαρ ακόμα, λίγο να κουνηθεί κάποιος ξανά μανά φωτογραφία. Δεν είπαμε να βγάλεις τον νυχτερινό μαραθώνιο

Μα η rx100 νομίζω πως έχει xenon (pop up flash). Το πρόβλημα βεβαια στο xenon είναι ότι δεν μπορείς να τραβας πολλές φωτογραφίες γρήγορα γιατί αργεί να φορτίσει. Σίγουρα όμως το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει !

Ναι εχεις δικιο...χρησιμοποιει xenon.

Να και ενα αξεσουαρ για το iphone!! Πανω απο ολα κομψο !! Περα απο την πλακα απο αισθητηρα και φακο παει καλα!! http://www.cnet.com/news/relonch-plans-500-accessory-camera-for-punchy-iphone-portraits/

Μα η rx100 νομίζω πως έχει xenon (pop up flash). Το πρόβλημα βεβαια στο xenon είναι ότι δεν μπορείς να τραβας πολλές φωτογραφίες γρήγορα γιατί αργεί να φορτίσει. Σίγουρα όμως το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει !

Στις slr μπορεις να βγαζεις 1 φωτογραφια καθε 2-3 δευτερα.

Τουλαχιστον στη δικη μου. Φορτωνει γρηγορα το φλας.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Στις slr μπορεις να βγαζεις 1 φωτογραφια καθε 2-3 δευτερα.

Τουλαχιστον στη δικη μου. Φορτωνει γρηγορα το φλας.

Στην d5200 που εχω ειναι καθε 4 δευτερα! Δεν το ηξερα οτι αργει τοσο, και οταν το χρειαστηκα να καλυψω μια ορκωμοσια φιλου με εκνευρισε αφανταστα!! Δηλαδη πρεπει να εχω flash gun για να κανω σωστα και γρηγορα την δουλεια μου!

Στην d5200 που εχω ειναι καθε 4 δευτερα! Δεν το ηξερα οτι αργει τοσο, και οταν το χρειαστηκα να καλυψω μια ορκωμοσια φιλου με εκνευρισε αφανταστα!! Δηλαδη πρεπει να εχω flash gun για να κανω σωστα και γρηγορα την δουλεια μου!

Το θεωρείς αργό? (4 δεύτερα το διάβασες στα τεχνικά? γιατί και εγώ την d5000 έχω , αλλά το είπα εντελώς εμπειρικά.).

Σε σχέση με τις compact που θέλουν 10-15 δεύτερα (αυτές που έχω χρησιμοποιήσει εγώ τουλάχιστον) 4 δεύτερα είναι μια χαρά .

"Βολή κατά βολή" που λέγαμε στο στρατό. :lol:

Edited by ddr2

Το θεωρείς αργό? (4 δεύτερα το διάβασες στα τεχνικά? γιατί και εγώ την d5000 έχω , αλλά το είπα εντελώς εμπειρικά.).

Σε σχέση με τις compact που θέλουν 10-15 δεύτερα (αυτές που έχω χρησιμοποιήσει εγώ τουλάχιστον) 4 δεύτερα είναι μια χαρά .

"Βολή κατά βολή" που λέγαμε στο στρατό. :lol:

Ναι το έψαξα και το είδα! Σκέψου ότι μπόρεσα να βγάλω μόλις 2-3 φωτογραφίες κατά την διάρκεια της παραλαβής του πτυχίου! Οποτε ναι το θεωρώ αργό γιατί με flash gun είναι στο δευτερόλεπτο! Εντάξει 10-15 δευτερα απλα θα είχε φύγει η μηχανή σε headshot από τα νευρα μου! θα έβγαζα το iphone και θα έκανα την δουλεια μου! Εν τω μεταξύ βλέπω κάτι βίντεακια με την κάμερα του iphone6 και πραγματικά δεν το πίστευα! το focus είναι αστραπιαίο. τόσο απλα ! και το βραδυ μια φωτογραφια που είδα με αρκετά μειωμένο θόρυβο! well done apple! κάτι τέτοια βλέπω και μετά θα μου μπαίνουν σκέψεις για αγορές πάλι!

Ναι το έψαξα και το είδα! Σκέψου ότι μπόρεσα να βγάλω μόλις 2-3 φωτογραφίες κατά την διάρκεια της παραλαβής του πτυχίου! Οποτε ναι το θεωρώ αργό γιατί με flash gun είναι στο δευτερόλεπτο! Εντάξει 10-15 δευτερα απλα θα είχε φύγει η μηχανή σε headshot από τα νευρα μου! θα έβγαζα το iphone και θα έκανα την δουλεια μου! Εν τω μεταξύ βλέπω κάτι βίντεακια με την κάμερα του iphone6 και πραγματικά δεν το πίστευα! το focus είναι αστραπιαίο. τόσο απλα ! και το βραδυ μια φωτογραφια που είδα με αρκετά μειωμένο θόρυβο! well done apple! κάτι τέτοια βλέπω και μετά θα μου μπαίνουν σκέψεις για αγορές πάλι!

Mε flash gun...ξέρεις πόσο κάνουν αυτά τα μαραφέτια? :(

Τα σπάει το βίντεο στο 6άρι. Μα και στο i5s είναι κορυφαία η ποιότητα.

Δεν έχω μετρήσει τον χρόνο στο zoom, αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλος όσο των κόμπακτ.

Θα το δοκιμάσω το απόγευμα.

Πάντως το xenon κάνει θαύματα. Φωτίζει εκεί που πρέπει και δίνει τρομερή λεπτομέρεια στα πρόσωπα.

Το χρησιμοποιώ σε πολλές περιπτώσεις και την ημέρα.

Μαζί με το optical zoom τα θεωρώ απαραίτητα σε μια κάμερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν έχω μετρήσει τον χρόνο στο zoom, αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλος όσο των κόμπακτ.

Πάντως το xenon κάνει θαύματα. Φωτίζει εκεί που πρέπει και δίνει τρομερή λεπτομέρεια στα πρόσωπα.

Το χρησιμοποιώ σε πολλές περιπτώσεις και την ημέρα.

Μαζί με το optical zoom τα θεωρώ απαραίτητα σε μια κάμερα.

Μα δεν νοείται κάμερα χωρίς ζένον φλας και ζούμ.

Μην κοιτάς που χαζέψαμε από τα κινητά και ξεχάσαμε και αυτά που ξέραμε.

Είναι εντελώς απαραίτητα χαρακτηριστικά κάθε φωτογραφικής μηχανής. Θα αγόραζε ποτέ κανείς φωτογραφική χωρίς φλάς? Ντόιιιιιιιιγκ!!

Άλλο που εμείς οι καλλιτέχνες :p προσπαθούμε να αποφύγουμε το φλάς γιατί αλλοιώνει αυτό που βλέπει το μάτι υπό κανονικές συνθήκες.

...............................

Στο K zoom μέχρι να εστιάσει η επόμενη φώτο το xenon είναι ετοιμο.

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Όταν λέγαμε κάποτε για φλας ξένου, μας κορόιδευαν :p

Τι έγινε Κώστα? Αρχίσαμε τις ημερήσιες στην εκκλησία???...:lol:

Πλακιτσα βέβαια

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι έγινε Κώστα? Αρχίσαμε τις ημερήσιες στην εκκλησία???...:lol:

Πλακιτσα βέβαια

Χωρίς πλάκα τώρα κάτι δε μου αρέσει στις φωτό...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Χωρίς πλάκα τώρα κάτι δε μου αρέσει στις φωτό...

Το απίστευτα aggressive hdr....

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Και η προηγούμενη HDR ήτανε; Ούτε αυτή μου άρεσε.

Η προηγούμενη είναι 50mp. Ραβει πολλές μαζί. Χάνουν λίγο σε ποιότητα χρώματος, αλλά είναι φοβερές για ζουμ. Πχ να πάρεις μια τέτοια από ένα βουνό την πόλη από κάτω και να ζουμαρεις για να δείξεις αξιοθέατα κλπ σε κάποιον άλλο ;)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Η προηγούμενη είναι 50mp. Ραβει πολλές μαζί. Χάνουν λίγο σε ποιότητα χρώματος, αλλά είναι φοβερές για ζουμ. Πχ να πάρεις μια τέτοια από ένα βουνό την πόλη από κάτω και να ζουμαρεις για να δείξεις αξιοθέατα κλπ σε κάποιον άλλο ;)

Ναι οκ αυτό δε μου άρεσε... Τα χρώματα. Για το ζοομ ξέρω το 1020 έχω..

Θα μας τρελάνεις ρε παοκ που στο καλό να το δούμε to 4K ? :D

Ελληνική είναι η λέξη, ευγενές αέριο Ξένο έχει μέσα το φλας, γιατί να το πούμε "ζίνον"; Η σωστή ονομασία είναι "φλας ξένου". :)

Φλας ξένου το λες όταν δεν έχει το δικό σου κινητό.

Όταν έχει, δεν είναι του ξένου, είναι δικό σου. :p

(κρυάδα, αλλά δεν κρατήθηκα) .

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...