Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως η nokia έχει βρει μια λύση για το ζουμ :p

10469321_10152188048767397_8392055998469003504_n.jpg

Πολύ καλή ιδέα :p

Γιατί δε βγάζει η Nokia μια συσκευή με οπτικό zoom και 41MP PureView και οπτικά Carl Zeiss?

Πολύ καλή ιδέα :p

Γιατί δε βγάζει η Nokia μια συσκευή με οπτικό zoom και 41MP PureView και οπτικά Carl Zeiss?

Και πόσο παχύ θα είναι;;;; Αυτονομία ακόμη χειρότερη επίσης..

Και πόσο παχύ θα είναι;;;; Αυτονομία ακόμη χειρότερη επίσης..

Αυτοί που πήραν το 1020 για παράδειγμα προφανώς θυσίασαν το πάχος για την φωτογραφία. Όσο για την αυτονομία, ας βάλει μεγαλύτερη μπαταρία.

Αυτοί που πήραν το 1020 για παράδειγμα προφανώς θυσίασαν το πάχος για την φωτογραφία. Όσο για την αυτονομία, ας βάλει μεγαλύτερη μπαταρία.

Οποτε βάλε στο ηδη αυξημένο πάχος του 1020 άλλα λιγα mm για το zoom συν και για την μπαταρία....Αν ξεφύγει το πάχος δεν πρόκειται ο περισσότερος κόσμος να το προτιμήσει. Το pv βγήκε για να βελτιώσουν στο μέγιστο τις φωτογραφικές δυνατότητες χωρίς να το κανουν πολύ παχύ, ευαίσθητο σε πτώσεις και με μια τηρουμένων των αναλογιών καλη αυτονομία.

Η θυσία θα έπρεπε να γίνει πολύ μεγαλύτερη σε σημείο που θα ξεπερνούσαν τα "εσκαμμενα"....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Εξαιρετική δουλειά, ειδικά η τελευταία :) δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή λήψη με κινητό του φεγγαριού.

Να κάτι που δε γίνεται να χάσει το s4zoom.

Η πρωτη ειναι με ρυθμιση για ηλιοβασιλεμα. Η δευτερη νομιζω αυτοματο, η τριτη με μια αυτοματη ρυθμιση ισως ηλιοβασιλεμα παλι ( ; ) εκανα γρηγορες δοκιμες και δεν θυμαμαι και η τεταρτη με το προγραμμα του zoom που θεωρητικα καταλαβαινει απο μονο του τις απαιτουμενες ρυθμισεις.

Πραγματι, σε τετοιες περιπτωσεις ειδικα το zoom το ευχαριστιεσαι.

Αλλα εκτος αυτου, ειμαι 4η ημερα εκτος Αθηνων και εχω βγαλει περιπου 140-150 φωτογραφιες ηδη, λογω εκδηλωσης.

Το 95% αυτων ειναι με χρηση του zoom. Νιωθω αυτονοητη τη χρηση του.

Αφου, βγαζω καμια φωτο χωρις zoom, και βλεποντας την, λεω τι ειναι αυτο που εβγαλα... Μην θεωρηθω υπερβολικος, υποκειμενικα ειναι αυτα, τοσα χρονια με τα κινητα, χωρις zoom εβγαζα ως επι το πλειστον.. :happy:

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Κωνσταντίνε όταν έχεις zoom καδράρεις όπως θέλεις και ουσιαστικά όπως πρέπει.

Στις διακοπές μου τράβηξα 500 φώτο σε μια βδομάδα.

Καμία δεν θέλει crop η μάλλον ελάχιστες κι αυτές επειδή ήταν σε 4.3 και αν έκανα μεγαλύτερο zoom θα έχανα σε πλάτος.

Δεν μου αλλάζει κανείς γνώμη. Για εκδρομές, εκδηλώσεις κλπ, χωρίς optical zoom δεν έχεις σοβαρό αποτέλεσμα. Θα πάρεις κάποιες όμορφες φωτο, αλλά δεν θα έχεις την λεπτομέρεια εκεί που χρειάζεται.

Αν είναι να πάρεις όλο το βουνό, για να δείξεις ένα σημείο ενδιαφέροντος κάνοντας crop, θα χάσεις την λεπτομέρεια.

Χθες η γυναίκα μου τράβηξε με S4 octa την ακρόπολη με την πανσέληνο.

Έκανε ότι μπορούσε. Όμως το πλάνο ήταν τεράστιο και μαύρο όπου δεν ήταν φωτισμένο. Μου την έστειλε έκανα crop αλλά πουθενά λεπτομέριες.

Μου έχει σταλεί με viber οπότε είναι χειρότερη απ ότι στην πραγματικότητα.

Μετά το crop πήρα αυτό:

https://www.dropbox.com/s/jvwe4br4o847rbl/image-171aa623150c079a22a7778653aef25c6d08d3fb7a00f1afe1c71ef0da77c346-V-picsay.jpg

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

20:31 ήταν μέρα και 20:37 ξαφνικά σκοτείνιασε. Αν δεν βλέπαμε την ώρα θα μπορούσες να πεις ότι είναι νυχτερινή φωτογραφία. :)

Όπως και να 'χει πιστεύω ότι οι ρυθμίσεις που έχεις βάλει είναι λάθος.. και μένα κυρίως στην τελευταία που βλέπω ταχύτητα κλείστρου 1/125 και iso 800!! Για ποιο λόγο να προσθέσεις θόρυβο στην φωτογραφία όταν σε τέτοιες συνθήκες μπορείς να τραβήξεις με iso 200 με ικανοποιητική ταχύτητα?!

Όπως και να 'χει το ζουμ φαίνεται να κάνει καλή δουλειά, αν και θέλει έναν συμβιβασμό στην λεπτομέρεια.

@ Te_salat

Δεν βγαζω ποτε προσωπα κλπ στο διαδικτυο για να μην τα εκθετω, αλλιως θα εβλεπες καταπληκτικες και μοναδικες φωτο που εχω βγαλει που δεν υπαρχει περιπτωση να βγουν με κανενα ανεξαιρετως κινητο εκτος των zoom...

@ navi55

Αυτοματες ρυθμισεις εβαλα με διαφορες επιλογες ειτε προρυθμισμενες ειτε που εκανε η συσκευη μονη της.

Δεν εκανα ρυθμισεις σε iso κλπ εγω.

EDIT:

@ navi55:

Υ.Γ. Οι φωτο ειναι απο Καγγελες στη Μαρωνεια :)

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Στο S4 zoom το παν είναι να επιλέγεις το σωστό mode απ αυτά που έχει για κάθε περίπτωση, και είναι πολλά.

Όσες φορές προσπάθησα με καθιερωμένες manual ρυθμίσεις, δεν μπόρεσα να πετύχω καλύτερο αποτέλεσμα από το auto κι ας φαίνεται ότι έχουμε το ίδιο iso , άνοιγμα και ταχύτητα.

Ναι μεν δεν είναι κακές οι φώτο μου αλλά στον υπολογιστή του zoom είναι καλύτερες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

20:31 ήταν μέρα και 20:37 ξαφνικά σκοτείνιασε. Αν δεν βλέπαμε την ώρα θα μπορούσες να πεις ότι είναι νυχτερινή φωτογραφία. :)

Όπως και να 'χει πιστεύω ότι οι ρυθμίσεις που έχεις βάλει είναι λάθος.. και μένα κυρίως στην τελευταία που βλέπω ταχύτητα κλείστρου 1/125 και iso 800!! Για ποιο λόγο να προσθέσεις θόρυβο στην φωτογραφία όταν σε τέτοιες συνθήκες μπορείς να τραβήξεις με iso 200 με ικανοποιητική ταχύτητα?!

Όπως και να 'χει το ζουμ φαίνεται να κάνει καλή δουλειά, αν και θέλει έναν συμβιβασμό στην λεπτομέρεια.

Σωστες οι παρατηρησεις...ηθελε manual settings.

Χάνεται το δάσος κοιτώντας το δέντρο . :)

Τι σημασία έχει τι ήθελε και τι όχι . Το αποτέλεσμα μετράει !!!

Το κινητό έκανε την δουλειά του και έβγαλε την λεπτομέρεια της Σελήνης .

Στην πλειοψηφία των κινητών θα έβγαινε μία φωτεινή μπάλα ( μην λέμε για να λέμε ) .

Παίρνεις το κινητό, βάζεις πρόγραμμα, τραβάς και πιάνεις την στιγμή . Αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό τότε είσαι ευτυχισμένος που πρόλαβες . Αλλιώς πρέπει να κουβαλάμε μία DSLR και 2 φακούς ή έστω μία pocket διαρκώς μαζί μας .

Σήμερα λίγες συσκευές ( κινητά ) μπορούν να τραβήξουν αξιοπρεπής φωτογραφίες , Zoom , 1520 , 1020 , S5 κλπ.

@keras

Ωραίες φωτό !!! ;)

Μια ευχάριστη έκπληξη από ένα smartphone των 260 ευρω.

Είναι από το OnePlus One.

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/540/gpf31w.jpg

@paok4270 , δεν είναι από τις καλές σου ,

@Te_salat , πιο είναι το ευχάριστο σε αυτή την φωτό ? ( πως γίνεται να έχεις εστιάσει και μετρήσει κάτω κέντρο και αριστερά ? το διάλεξες ? )

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...