Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Βλέπω ότι όλοι τραβήξαμε τον ουρανό 22251538924_4dbc0516f7_b.jpgNubia camera HDR by Vagos Geo, on Flickr

Παιδιά η nubia πιστεύω αποδίδει καλύτερα από snap camera η FV-5 στα χρώματα , ή είναι ιδέα μου ?

nubia camera 22485702197_5ffe8a9f2b_b.jpgNubia camera by Vagos Geo, on Flickr

snap camera22485793548_575c7a592f_b.jpgSnap camera by Vagos Geo, on Flickr

FV-5 22878103036_fe9272bffa_b.jpgFV-5 camera by Vagos Geo, on Flickr

@keras και babill πολύ όμορφες φωτογραφίες ..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eκτος απο αυτο, παρατηρω στο νετ διαφορα για το 950xl. Το οτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα συσκευη νομιζω οτι ειναι δεδομενο ειδικα στον τομεα των specs. Στο θεμα καμερας, παρακολουθησα ολη την τεχνολογια-τροπο λειτουργιας του. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι πιανουν ηδη υπαρχουσες φωτογραφιες (demo) και ζουμαρουν εχοντας απιστευτη λεπτομερεια.(και αν παρατηρησετε την ωρα που ζουμαρει κανει ενα ειδους "stutter" πραγμα το οποιο σημαινει οτι το κινητο ζοριζεται να την ανοιξει κατευθειαν, ισως λογω πολλων mp????

Σε κανενα video ομως δεν εχει καποιος το 950 και τραβαει φωτο εκεινη την στιγμη, και ζουμαρει επιτοπου ετσι ωστε να δουμε το ιδιο....!

Μακαρι να ειναι οντως ετσι και να τραβαει τοσο καλα, αλλα κατι δεν μου παει καλα ειδικα σε αυτο.

LG G4 VS LUMIA 950 XL, camera and video

Στον τομεα του video, το g4 ειναι καλυτερο. Εχει περισσοτερη λεπτομερεια, εχει πιο φωτεινη εικονα χωρις καψιμο, ενω το 950 εχει πιο σκοτεινη εικονα και εχει καψιματα. (περιεργο). Ειναι σαν να εχει hdr το g4 στο video του.

Το 950 σε καποιες φωτο μου αρεσει περισσοτερο σε αλλες το g4. Στις low light το 950 εχει πιασει καλυτερα τα χρωματα ενω το g4 ειναι πιο ψυχρο.

Αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν πρεπει το 950 να βγαζει τις φωτο που εχουμε δει μεχρι στιγμης στα δειγματα της εταιριας (ξανθια κοπελα κτλ).

Επισης παρατηρησα οτι το g4 εχει καλυτερο stabilization οσο αφορα το video. Παντως δειχνει για εναν πολυ αξιο αντιπαλο το 950. Θα πεσουν κεφαλια....!

AN και εφοσον φυσικα το video ειναι αξιοπιστο...

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ομορφα χρωματα, αλλα εχει λιγο θορυβο στον ουρανο και ειναι ελαφρως κουνημενη...

Σε βίντεο σίγουρα τα G4 και 950 θα είναι από τους κορυφαίους παίκτες. Σε λεπτομέρεια είδα το 950 τα καταφέρνει καλύτερα στα δείγματα αυτά, αν και στο σύνολο θα έλεγα ότι το G4 ως πιο φωτεινό θα έχει το πλεονέκτημα για τη νύχτα.

Για μακρά έκθεση πόσο φτάνουν; Το 1020 π.χ. μέχρι 4 δεύτερα, που είναι ένα πολύ βασικό long exposure και το 808 στα 2.7... Το G4 φτάνει στα 30? Επίσης θέλω να δοκιμάσω το CM1 σε εξωτερικές συνθήκες, αλλά δεν ξέρω που να το στηρίξω... (δεν έχω τρίποδο). Σε εσωτερικό χώρο σαφώς ανώτερο από 808 και 1020 σε λεπτομέρεια και καθαρότητα.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Σε βίντεο σίγουρα τα G4 και 950 θα είναι από τους κορυφαίους παίκτες. Σε λεπτομέρεια είδα το 950 τα καταφέρνει καλύτερα στα δείγματα αυτά, αν και στο σύνολο θα έλεγα ότι το G4 ως πιο φωτεινό θα έχει το πλεονέκτημα για τη νύχτα.

Για μακρά έκθεση πόσο φτάνουν; Το 1020 π.χ. μέχρι 4 δεύτερα, που είναι ένα πολύ βασικό long exposure και το 808 στα 2.7... Το G4 φτάνει στα 30? Επίσης θέλω να δοκιμάσω το CM1 σε εξωτερικές συνθήκες, αλλά δεν ξέρω που να το στηρίξω... (δεν έχω τρίποδο). Σε εσωτερικό χώρο σαφώς ανώτερο από 808 και 1020 σε λεπτομέρεια και καθαρότητα.

το 950 εχει κλειστρο 4 sec.

Ρωτησα τον τυπο που εφτιαξε την καμερα του 950...γιατι δεν βαλατε κλειστρο μεχρι 30 sec οπως το lg g4?

Και μου απαντησε το ε ξης

We didn't want to go higher because there be some quality trade offs...

το 950 εχει κλειστρο 4 sec.

Ρωτησα τον τυπο που εφτιαξε την καμερα του 950...γιατι δεν βαλατε κλειστρο μεχρι 30 sec οπως το lg g4?

Και μου απαντησε το ε ξης

We didn't want to go higher because there be some quality trade offs...

Ποιον; Τον Juha Alakarhu? Ωραία απάντηση... Δεν λένε ότι δεν μπορούν να φτιάξουν καλύτερο από το G4...

Το CM1 πάντως έχει 1 λεπτό κλείστρο, αλλά χρειάζομαι τρίποδο για να το δω και έξω... Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μια μάχη G4 - CM1 σε σταθερές εικόνες μακράς έκθεσης (τρίποδο κλπ) τη νύχτα. Το ένα έχει όπλο το μεγάλο διάφραγμα και την επιπλέον επεξεργασία που είναι χρήσιμη στο σκοτάδι, το άλλο στηρίζεται στο hardware, στο μεγάλο αισθητήρα, 2x exposure κλπ...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Ποιον; Τον Juha Alakarhu? Ωραία απάντηση... Δεν λένε ότι δεν μπορούν να φτιάξουν καλύτερο από το G4...

Το CM1 πάντως έχει 1 λεπτό κλείστρο, αλλά χρειάζομαι τρίποδο για να το δω και έξω... Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μια μάχη G4 - CM1 σε σταθερές εικόνες μακράς έκθεσης (τρίποδο κλπ) τη νύχτα. Το ένα έχει όπλο το μεγάλο διάφραγμα και την επιπλέον επεξεργασία που είναι χρήσιμη στο σκοτάδι, το άλλο στηρίζεται στο hardware, στο μεγάλο αισθητήρα, 2x exposure κλπ...

κι αυτον τον ξερεις ρε Mivas? τι θα γινει με την παρτυ σου? εχεις γινει tech freak :X:X:X

Οι 2 πρωτες ειναι τραβηγμενες μεσα απο τζαμι!!

22328628623_d64bffb4f6_c.jpgDSC_0149 by Guardian, on Flickr

22936368802_a4149ab219_c.jpgDSC_0138 by Guardian, on Flickr

22328655073_2fafa17f2c_c.jpgDSC_0132 by Guardian, on Flickr

22531460797_a4e4245b98_c.jpgDSC_0151 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

κι αυτον τον ξερεις ρε Mivas? τι θα γινει με την παρτυ σου? εχεις γινει tech freak :X:X:X

Ο mivas ξέρει τον Juha Alakarhu.

Ο Juha Alakarhu ξέρει ότι ο mivas έχει cm1????:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μερικες βραδυνες με στοκ καμερα και FV-5

Στοκ : https://goo.gl/photos/FsK9vDp7GM6rcfVL8

FV-5 auto : https://goo.gl/photos/X3F6za2E1vZu4i7h6 , φουλ στο θορυβο!

FV-5 manual me 0.5'' shutter speed (δε παει παραπανω) και διάφορα iso : https://goo.gl/photos/6vvrhG8oE9yamHj76

Τον θυμάμαι από την εποχή του 808... ;) Μόνο που τότε ήταν μια μεγάλη ομάδα, τους μισούς τους έδιωξε ο Έλοπας, τους άλλους μισούς η Microsoft, αυτοί που έμειναν τι παραπάνω να κάνουν πια...

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο mivas ξέρει τον Juha Alakarhu.

Ο Juha Alakarhu ξέρει ότι ο mivas έχει cm1????:lol:

Χαχαχα!!! :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι 2 πρωτες ειναι τραβηγμενες μεσα απο τζαμι!!

Μεμονωμένες που τις βλέπω, έχουν έντονο σβήσιμο λεπτομέρειας, αλλά και θόρυβο, και κάποια όξυνση οι σκοτεινές... Διατήρησαν ποιοτικά χρώματα παρόλα αυτά. Οι υπόλοιπες καλύτερες φυσικά, αν και τα στοιχεία που ανέφερα, υπάρχουν σε μικρότερο βαθμό. Στην mid-range κατηγορία πρέπει να είναι από τις αξιόλογες κάμερες. Θα είχε ενδιαφέρον να κοντραριστεί π.χ. με τα Lumia 640/735/830 που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία και κράτησαν γενικά την καλή παράδοση της Νοκια στην κάμερα. Αν και από τα δείγματα που είδα το 640 τα πάει πάρα πολύ καλά και πρέπει να είναι κι ο πρωταθλητής της κατηγορίας... Στα android δεν ξέρω ποια θεωρούνται καλύτερα στα mid-range...

Καλημέρα.

Στο fv-5 στο Long exposure μέχρι τι ανάλυση σας πάει? Στο ΜΧ4 φτάνει 1920Χ1152 (στις φωτογραφίες φυσικά εννοώ)...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλημέρα.

Στο fv-5 στο Long exposure μέχρι τι ανάλυση σας πάει? Στο ΜΧ4 φτάνει 1920Χ1152 (στις φωτογραφίες φυσικά εννοώ)...

2,1MP κι εμένα... Και σε απλή φωτό, μόνο 8MP...

@johnnyman25:

Ωραίες οι φωτο του Redmi! Πραγματικά αξιόλογη κάμερα.

E για τα χρηματα που κοστιζει η συσκευη πολυ αξιολογη ειναι η καμερα,ναι!!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

παιδια με το meizu mx4 pro στην εφαρμογη fv-5 δεν λειτουργουν οι manual ρυθμισεις.

Δηλαδη επιλεγω εκθεση πχ 5 δευτερολεπτα αλλα η εικονα βγαινει μαυρη!

Εχετε αναλογο προβλημα?

Μερικά δείγματα απο το Meizu MX5.

Προσωπικά, δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε η κάμερά του...

22547088157_4d4db6fff9_b.jpgAthens Marathon 2015 - Meizu MX5 sample by Konstantine K., on Flickr

22547112498_e97ac6d595_b.jpgAthens Marathon 2015 - meizu MX5 sample by Konstantine K., on Flickr

Zoom:

22342574054_d0cdc2581e_b.jpgAthens Marathon 2015 - Meizu MX5 sample zoom by Konstantine K., on Flickr

22573215279_3dcf80b32a_b.jpgAthens National Garden - Meizu MX5 sample by Konstantine K., on Flickr

22951981092_db5c52de7d_b.jpgAthens National Garden - Meizu MX5 sample by Konstantine K., on Flickr

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ούτε κρύο (25 βαθμοί έξω άλλωστε :p), ούτε ζέστη. Δεν αξίζει η μετάβαση από ΜΧ4 τουλάχιστον. Σε σκοτεινά/ότερα μέρη δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει, αλλά μάλλον δεν διαφέρει από τον προκάτοχό του. Εχω ζητήσει και από κάποιον που έχει το..... Mazda ΜΧ5 Pro να τραβήξει καμία να δούμε και εκεί τι έκανε η Meizu. Πάντως βάση τιμής, εγγύησης (σε σχέση φυσικά με τα κινέζικα πάντα), specs, και φυσικά κάμερα, overall, to G4 είναι, η top αγορά, και για πολύ καιρό ακόμη... (σε Android....)

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Εντυπωσιακες ειναι...τι δεν σου αρεσε?

Παρα πολυ καλες ειναι...χρωματα, λεπτομερεια ολα τελεια.Στα ιδια επιπεδα σχεδον με S6, G4.

a better camera HDR

22574132819_16f019365f_c.jpg20151112_152338_HDR by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

@keras, φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου... Για ναυαρχίδα στην κάμερα το mx5 δεν... Βασικά έχω δει καλύτερες εικόνες από τα mx4... Το 5 πολλή επεξεργασία, υπερόξυνση αλλού, σβήσιμο κλπ... Το G4 έχει καλύτερο processing, αν και εμένα με χαλάει η όξυνση εκεί, αν έπεφτε θα ήταν εντάξει για τα γούστα μου :)

Το G4 το θεωρώ σαφώς καλύτερο (αν και δεν μου αρέσει η πολλή επεξεργασία - ίχνη πασαλείμματος στο 100% της φωτο του G4) όπως επίσης και το MX4 Pro θεωρώ οτι είναι καλύτερο απο το 5άρι. Λάθος της Meizu...

@paok: Η λεπτομέρεια δεν μου αρέσει και βρίσκω λίγο μουντά και τα χρώματα. Επίσης το HDR του δουλεύει καλά σχεδόν μόνο σε ακίνητα αντικείμενα... είναι αργό και τα κάνει μπάχαλο.

Πολύ καλή η λεπτομέρεια στη φωτο σου..

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...