Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Iphone 6 8mpx

https://images.tapatalk-cdn.com/16/01/05/96a1e8d59466a7065c64d2df33154d42.jpg

Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχετικά καλή τη βρίσκω (την κατέβασα και την είδα), αλλά έχει και θεματάκια ζουμάροντας προς το 100%. Δεν είναι καθαρή παντού, χάνει σε λεπτομέρεια, αλλά αν δεν την ζουμάρεις αρκετά κάνει τη δουλειά, λόγω μεγάλης ανάλυσης. Νομίζω οτι υπάρχουν σε διάφορα σημεία οι παθογένειες των Ζ, που δεν είναι καθαρή η φωτο. Για τις συνθήκες λήψης θα μπορούσε να είναι καλύτερη, έχει και αρκετά σκοτεινά σημεία.

Είναι με κόντρα ήλιο, γι αυτό τα σκοτεινά σημεία. Χωρίς hdr, γιατί ήθελα να υπάρχουν τα σκοτεινά σημεία. Σαν αντίθεση, μου άρεσε.

Πού ακριβώς δεν είναι καθαρή, γιατί δεν βλέπω κάτι. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

808, χωρίς ψευτοχρώματα, ψευτοHDR κτλ. Η απόλυτη πραγματικότητα. Αχτύπητο την μέρα ακόμα και σήμερα για μένα.

24191776885_b03634dde8_n.jpg808 camera pro by tasos pap, on Flickr

Εδώ μας τα χάλασε η κυρία που χώθηκε από το πουθενά στο πλάνο...

24191774905_00847bdd1f_n.jpg808 camera pro by tasos pap, on Flickr

24165690976_26a7f8a54f_n.jpg808 camera pro by tasos pap, on Flickr

24109170651_6e37dcf25c_n.jpg808 camera pro by tasos pap, on Flickr

24083734102_d20e5a46f4_n.jpg808 camera pro by tasos pap, on Flickr

Έχω άδεια...

808 camera pro

Άσε μας ρε νεκρόφιλε.....:lol: :lol: :lol:

Τάσο, με αυτά και με αυτά μας (εμένα τουλάχιστον) ξετρέλανε η Nokia και την ακολουθούμε ακομα (έστω και υπό άλλης μορφής).

Πολύ ωραιες φωτογραφίες.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς όπως είπα και σε άλλο thread το 950+950XL εχουν αρχισει να αποσυρονται. Πλεον και το amazon uk + amazon france μετά την γερμανια σταματησαν να το πωλουν επειδη πολλοι χρηστες το επεστρεφαν σαν ελλατωματικο (λογω software). Θα σε συμβούλευα να κρατήσεις το θηρίο που έχεις για λίγο καιρό ακόμα :)

DDR2 εμένα μου αρέσει πολύ αλλά δεν είμαι και ειδικός :P

Το SW δεν με ανησυχεί αφού είναι "καταδικασμένο" να στρώσει. Κατευθασαν και τα σχετικά updates... Άλλωστε εγώ πρώτος μίλησα εδω για τα beta 10ρια των 950. Αυτο που προσωπικά περιμένω είναι το ομαλοποίηση της τιμής.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αποσύρονται λόγω ελαττωματικού sw , ή επειδή η κατασκευή τους είναι για τα μπάζα? Τέλος πάντων...

Για τα μπαζα σίγουρα δεν τη λες. Τέλεια οθόνη, φωτογραφίες (κάμερα) τις βλέπεις και μόνο σου, διάρκεια μπαταρίας κλπ. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά το "για τα μπαζα" είναι τουλάχιστον υπερβολικό. Ακόμα και για το πλαστικό καπάκι πλάτης που ακούστηκαν τόσα και τόσα, δεν είναι κάτι το τραγικό (για το λίγο που το επεξεργάστηκα τουλάχιστον) αλλά και πάλι υπάρχου λύσεις.....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Άσε μας ρε νεκρόφιλε.....:lol: :lol: :lol:

Τάσο, με αυτά και με αυτά μας (εμένα τουλάχιστον) ξετρέλανε η Nokia και την ακολουθούμε ακομα (έστω και υπό άλλης μορφής).

Πολύ ωραιες φωτογραφίες.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το SW δεν με ανησυχεί αφού είναι "καταδικασμένο" να στρώσει. Κατευθασαν και τα σχετικά updates... Άλλωστε εγώ πρώτος μίλησα εδω για τα beta 10ρια των 950. Αυτο που προσωπικά περιμένω είναι το ομαλοποίηση της τιμής.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για τα μπαζα σίγουρα δεν τη λες. Τέλεια οθόνη, φωτογραφίες (κάμερα) τις βλέπεις και μόνο σου, διάρκεια μπαταρίας κλπ. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά το "για τα μπαζα" είναι τουλάχιστον υπερβολικό. Ακόμα και για το πλαστικό καπάκι πλάτης που ακούστηκαν τόσα και τόσα, δεν είναι κάτι το τραγικό (για το λίγο που το επεξεργάστηκα τουλάχιστον) αλλά και πάλι υπάρχου λύσεις.....;)

Στο πλαστικό της πλάτης αναφέρομαι.

Από κάτοχο μου περιγράφηκε έτσι, για αυτό το λέω. Δεν έχω προσωπική άποψη.

Υπόψη ότι ο κάτοχος δεν είναι και κανένας ψείρας.

Moralas θα με κανεις να παρω κανα 808 για 2ο κινητο στο τελος..κανονισε!

Πολυ ωραιες οι φωτο, ακομα θυμαμαι του Ν8 ποσο μπροστα ηταν για την εποχη του..ειχα καταργησει ψηφιακη απο το 2010!

Οσο για του Ζ5, ddr2, εγω την βλεπω μια χαρα την φωτο αλλα σιγουρα στο 100% ζουμ δεν ειναι τελεια, ομως μια τετοια φωτο την κρατας οπως ειναι. Το προβλημα ειναι κυριως σε προσωπα και θεματα οπου εχεις αναγκη το ζουμ και αν το κανεις με κροπαρισμα, ισως χανεις αρκετη λεπτομερεια.. επρεπε να βγαλουμε και με ζουμ μερικες προχθες ετσι για αμεση συγκριση..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εμενα μ'αρεσει.Αν και η αληθεια ειναι οτι απο τα περισσοτερα high end smartphones θα δει καποιος καλη φωτογραφια την μερα.

Τη νυχτα δυσκολευει το πραμα...Εγω προσωπικα με το S6,που δεν ειμαι και εμπειρος δυσκολευομαι πολυ.Οσο πιο χαμηλος ο φωτισμος τοσο πιο πολυ σπαζομαι.

Το 808 καλο σαν καμερα αλλα smartphone πια δεν το λες.Οποτε καλυτερα μια compact μηχανη,πιανει και λιγοτερο χωρο.

Παντως το ατιμο ακομα συγκρινεται ανετα με τα σημερινα...

Edited by panosfx

Moralas θα με κανεις να παρω κανα 808 για 2ο κινητο στο τελος..κανονισε!

Πολυ ωραιες οι φωτο, ακομα θυμαμαι του Ν8 ποσο μπροστα ηταν για την εποχη του..ειχα καταργησει ψηφιακη απο το 2010!

Οσο για του Ζ5, ddr2, εγω την βλεπω μια χαρα την φωτο αλλα σιγουρα στο 100% ζουμ δεν ειναι τελεια, ομως μια τετοια φωτο την κρατας οπως ειναι. Το προβλημα ειναι κυριως σε προσωπα και θεματα οπου εχεις αναγκη το ζουμ και αν το κανεις με κροπαρισμα, ισως χανεις αρκετη λεπτομερεια.. επρεπε να βγαλουμε και με ζουμ μερικες προχθες ετσι για αμεση συγκριση..

Το έχω για φωτογραφίες. Ας βλέπουμε πόσο κοντά πλησιάζει ο ανταγωνισμός, δεν είν κακό.

Πιστεύω αν είχα το Ζ5 θα πετύχαινα πολύ καλά αποτελέσματα. Σε φάση paok δηλαδή, θα έπαιρνα το καλύτερο από τη συσκευή και θα ήταν πολύ κοντά στον ανταγωνισμό. Ίδωμεν, άν κάτσουν κάτι δουλίτσες θα αναβαθμίσω και θα παίξω τρελή μπαλίτσα.

Στο πλαστικό της πλάτης αναφέρομαι.

Από κάτοχο μου περιγράφηκε έτσι, για αυτό το λέω. Δεν έχω προσωπική άποψη.

Υπόψη ότι ο κάτοχος δεν είναι και κανένας ψείρας.

:grin::grin::grin:

Το κουμπωμα του πισω καπακιου ειναι τραγικο (μιας που ειναι "in" τωρα τελευταια αυτη η λεξη) για συσκευη 740 ευρω. Μετα απο 2-3 βαλε-βγαλε τριζει απελπιστικα παντου γυρω γυρω.

Απο κει και περα, στο συγκριτικο που εχω ανεβασει μπορειτε να δειτε οτι η καμερα του 950 στο auto δεν ειναι παντου καλυτερη απο αυτη του Note 5. Και για να ειμαι ειλικρινης στις ημερισιες το Note 5 ειναι στις περισσοτερες καλυτερο.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Και 2 βράδυ!

24191997475_0e36789e19_n.jpg808 camera pro indoor (club movement) by tasos pap, on Flickr

23565239453_b2d9a80d18_n.jpg808 camera pro indoor (club) by tasos pap, on Flickr

Το προβλημα με το 808 ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις με το χερι τετοιες φωτο.Προφανως το εχεις καπου ακουμπησμενο.

Καλο θα ηταν να το αναφερεις για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις.Παρε το Meizu MX4, στερεωσε το καπου και βαλε ταχυτητα 10 δευτεροέπτα.Ιδιο αποτελεσμα θα παρεις.

Το προβλημα με το 808 ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις με το χερι τετοιες φωτο.Προφανως το εχεις καπου ακουμπησμενο.

Καλο θα ηταν να το αναφερεις για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις.Παρε το Meizu MX4, στερεωσε το καπου και βαλε ταχυτητα 10 δευτεροέπτα.Ιδιο αποτελεσμα θα παρεις.

Καλο θα ηταν ΟΛΟΙ να το αναφερουμε, αλλα δεν βλεπω να συμβαινει.

Δε βλέπω να το αναφέρεις εσύ πουθενά μιας και πάνω από τις μισές σου είναι με τρίποδο. Αν με ρωτήσει κάποιος του το λέω, δε το έχω μυστικό. Το 808 δεν έχει OIS. Και με συγχωρείς αλλά αμφιβάλλω πολύ αν πάρεις με το Meizu τέτοια ποιότητα. Άσε που το 808 είναι στα 2.7 και όχι 10.

Ρε συ καρντασι, εδω εσυ ανεβασες φωτο επεξεργασμενη του 950 με το lightroom και δεν ειπες τιποτα, του Morala σε πειραξε; :lol:

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ωραία φωτο!

Δείχνει βασικά το μεγαλείο του μνημείου αλλά και το μεγαλείο του 1020..

Όσο για το σχόλιο του Moralas, θα ήθελα να πω οτι είναι γεγονός οτι καταντά κάπως κουραστικό και όχι καλό (αυτό θα έπρεπε να το καταλαβαίνουν και οι mod) για το νήμα να ανεβαίνουν φωτογραφίες συνεχώς απο μια συσκευή χωρίς να έχουν να δείξουν κάτι ιδιαίτερο. Πράγματι, η μια φωτογραφία τα δείχνει όλα. Και μάλιστα ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για μια συσκευή που αποσύρεται... Αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι είναι άχρηστη φωτογραφικά, αλλά οκ, ας κάνουμε λίγο pause να δούμε τι θα γίνει με το 950...

Δεν συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Moralas ίσως, αλλά κατανοώ οτι και οι δύο (Moralas, Paok) είναι παλαιοί χρήστες και γνωρίζονται, οπότε υπάρχει και άλλος κώδικας επικοινωνίας.

Ευχάριστα βλέπουμε τις φωτο του 950, οκ, τις είδαμε, καταλάβαμε τι κάνει, ας δούμε σε διάφορες συνθήκες ναι, αλλά δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνονται.

@Paok, δεν βγάζω τις φωτογραφίες σου άχρηστες φυσικά, αντίθετα, αλλά εσύ σαν γνώστης του νήματος θεωρώ οτι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, χωρίς την υποστήριξη κανενός..

Επίσης, για εμένα το σημαντικότερο (αυτή την περίοδο που δεν πολυ-ποστάρω γιατί δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το "κλίμα" ) είναι, οτι βλέπω και φωτογραφίες απο νέους χρήστες εδώ, με άλλα, διάφορα κινητά κάτι που θεωρώ πολύ ενδιαφέρον για όλους. Οι όποιες παρεμβάσεις και απόλυτες απόψεις, δεν βοηθούν σε αυτό πάντως, και είναι κρίμα.

Παροτρύνω προσωπικά, όσους διαβάζουν και δεν ποστάρουν (θεωρώ και ξέρω οτι είναι πολλοί) διότι μπορεί να βλέπουν οτι εδώ είναι ένα θέμα "για τους γνώστες", να μην το βλέπουν έτσι, να ανεβάζουν φωτογραφίες που θεωρούν καλές, θέλουμε να βλέπουμε όλα τα κινητά, βγαίνουν συνεχώς καινούργια με αναβαθμισμένες δυνατότητες τα οποία και σε εμάς που ασχολούμαστε περισσότερο μπορεί να διαφεύγουν. Μαθαίνουμε συνέχεια, και αυτός είναι και ο σκοπός του νήματος. Αυτή απλά είναι η γνώμη μου και δεν υποδεικνύω τίποτα σε κανέναν φυσικά.

Δεν καταλαβαινω τους υπαινιγμους σου.Εαν υπαρχει καποις εδω μεσα που ανεβαζει διαφορετικες φωτογραφιες αυτος ειμαι εγω.

Δευτερον, γραφεις βλεπουμε φωτο απο μια συσκευη που αποσυρεται.Ισως το πιο ατυχες σχολιο που εχω διαβασει σε αυτο το forum.

Ακομα κι αν ισχυει αυτο που λες...τι σχεση εχει με το τιτλο του νηματος "ποιο κινητο βγαζει τις καλυτερες φωτο?

Δεν χρειάζεται να σου απαντήσω εγώ, σου απάντησε ο megatr0n παραπάνω. Μάλλον το δικό σου σχόλιο είναι ατυχές, το δικό μου δεν βλέπω γιατί. Μάλλον δεν διάβασες όλο το κείμενο που έγραψα...
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Δε βλέπω να το αναφέρεις εσύ πουθενά μιας και πάνω από τις μισές σου είναι με τρίποδο. Αν με ρωτήσει κάποιος του το λέω, δε το έχω μυστικό. Το 808 δεν έχει OIS. Και με συγχωρείς αλλά αμφιβάλλω πολύ αν πάρεις με το Meizu τέτοια ποιότητα. Άσε που το 808 είναι στα 2.7 και όχι 10.

πάνω από τις μισές σου είναι με τρίποδο.

Πρωτο ψεμα.Απο τις 500 φωτο που εχω ανεβασει εδω περα, οι 20 ειναι με τριποδα.

Και δευτερον, οποιος ξερει να διαβαζει exif Μπορει να καταλαβει πιοες ειναι με τριποδα.

Βγαλε την ιδια φωτο με το 808 μεσα στο club, αλλα τραβηγμενη με το χερι στο αυτοματο.Να δουμε τι αποτελεσμα θα παεις.

Και μετα ανεβασε την εδω περα.

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε συ καρντασι, εδω εσυ ανεβασες φωτο επεξεργασμενη του 950 με το lightroom και δεν ειπες τιποτα, του Morala σε πειραξε; :lol:

Ακομα δεν καταλαβες οτι δεν το αναφερα επιτηδες?? ουτως η αλλως στα exif φαινεται.

πάνω από τις μισές σου είναι με τρίποδο.

Πρωτο ψεμα.Απο τις 500 φωτο που εχω ανεβασει εδω περα, οι 20 ειναι με τριποδα.

Και δευτερον, οποιος ξερει να διαβαζει exif Μπορει να καταλαβει πιοες ειναι με τριποδα.

Βγαλε την ιδια φωτο με το 808 μεσα στο club, αλλα τραβηγμενη με το χερι στο αυτοματο.Να δουμε τι αποτελεσμα θα παεις.

Και μετα ανεβασε την εδω περα.

Δε νομίζω να είναι ψέμα.

Κανένα πρόβλημα, θα το κάνω το σκ για πάρτι σου, αν και δε βλέπω το λόγο. Το 808 έχει φτιαχτεί για ρυθμίσεις και για λάτρεις της φωτογραφίας. Επίσης δεν τις πόσταρα για να μπω σε αντιπαράθεση "του καλύτερου". Ξέρω τις δυνατότητες του κινητού, ξέρω τις ρυθμίσεις του γιαυτό και παίζω με αυτές. Το OIS είναι έλλειψη. Μακάρι να το είχε και η πρώτη θέση θα είχε καπαρωθεί για κάποια χρονάκια ακόμα.

edit: για το αυτόματο υπάρχει άλλο νήμα.

Ακομα δεν καταλαβες οτι δεν το αναφερα επιτηδες?? ουτως η αλλως στα exif φαινεται.

Και εμένα φαίνεται ο χρόνος έκθεσης, οπότε καταλαβαίνεις αν είναι κάπου σταθερό ή όχι.

Edited by Moralas

Δεν ξέρουν όλοι να διαβάζουν exif, και δεν έχουν και κανένα λόγο να το κάνουν. Αυτά που γράφεις δεν κάνουν καλό στο νήμα, πρέπει να το καταλάβεις. Δεν μπορεί να νιώθει κάποιος εδω οτι είναι άσχετος... Δεν είναι κανένα prive νήμα αυτό, μπαίνουν πολλοί και διαβάζουν. Τι θα πει να διαβάζουν τα exif... και γιατί να το κάνουν;;

Εφαρμόζουμε κάποιους κανόνες άτυπους εδω μέσα, όλοι μας, που κάποιοι απο αυτούς είναι:

1. Γράφουμε απο ποιό κινητό είναι η φωτογραφία.

2. Γράφουμε οπωσδήποτε αν είναι επεξεργασμένη και καλό επίσης αν είναι "χεράτη" ή με τρίποδο.

3. Γράφουμε με ευγένεια και κρατάμε τρόπους συμπεριφοράς αλλιώς θα γίνουμε μπάχαλο!

Δεν ξέρουν όλοι να διαβάζουν exif, και δεν έχουν και κανένα λόγο να το κάνουν. Αυτά που γράφεις δεν κάνουν καλό στο νήμα, πρέπει να το καταλάβεις. Δεν μπορεί να νιώθει κάποιος εδω οτι είναι άσχετος... Δεν είναι κανένα prive νήμα αυτό, μπαίνουν πολλοί και διαβάζουν. Τι θα πει να διαβάζουν τα exif... και γιατί να το κάνουν;;

Εφαρμόζουμε κάποιους κανόνες άτυπους εδω μέσα, όλοι μας, που κάποιοι απο αυτούς είναι:

1. Γράφουμε απο ποιό κινητό είναι η φωτογραφία.

2. Γράφουμε οπωσδήποτε αν είναι επεξεργασμένη και καλό επίσης αν είναι "χεράτη" ή με τρίποδο.

3. Γράφουμε με ευγένεια και κρατάμε τρόπους συμπεριφοράς αλλιώς θα γίνουμε μπάχαλο!

Συμφωνώ σε όλα. Αλλά δεν είναι και κακό να μάθουμε και τι είναι το exif ε?

http://s22.postimg.org/u1lx0tzxd/20150728_055529.jpg

http://s2.postimg.org/4pl0wzdy1/20150728_055440.jpg

http://s11.postimg.org/gh1nvqrib/20150711_175350.jpg

Galaxy Note 4

(Οι πρώτες δύο χαράματα καλοκαίρι στην Κατερίνη. Όλες στο αυτόματο πρέπει να είναι αν θυμάμαι)

Δε νομίζω να είναι ψέμα.

Κανένα πρόβλημα, θα το κάνω το σκ για πάρτι σου, αν και δε βλέπω το λόγο. Το 808 έχει φτιαχτεί για ρυθμίσεις και για λάτρεις της φωτογραφίας. Επίσης δεν τις πόσταρα για να μπω σε αντιπαράθεση "του καλύτερου". Ξέρω τις δυνατότητες του κινητού, ξέρω τις ρυθμίσεις του γιαυτό και παίζω με αυτές. Το OIS είναι έλλειψη. Μακάρι να το είχε και η πρώτη θέση θα είχε καπαρωθεί για κάποια χρονάκια ακόμα.

edit: για το αυτόματο υπάρχει άλλο νήμα.

Και εμένα φαίνεται ο χρόνος έκθεσης, οπότε καταλαβαίνεις αν είναι κάπου σταθερό ή όχι.

Δεν ειναι μονο το ois ελλειψη.Εχει πολλες αδυναμιες που στην εποχη του δεν φαινοντουσαν γιατι δεν υπηρχε ανταγωνισμος.

Εχει διαφραγμα f/2.4 ...ενω σημερα εχουμε παει σε f/1.8 για να περναει πολυ φως απο το φακο.

Εχει παλιας τεχνολογιας αισθητηρα (FSI)...σημερα εχουμε BSI σενσορες ευαισθητους στο σκοταδι.

Δεν υποστηριζει HDR.Δεν υποστηριζει βιντεο 4k.

Δεν μπορει να σταθει σημερα.

Την ημερα για κανα τοπιο και οπου χρειαζεται φλας σε προσωπα.

Δεν ειναι μονο το ois ελλειψη.Εχει πολλες αδυναμιες που στην εποχη του δεν φαινοντουσαν γιατι δεν υπηρχε ανταγωνισμος.

Εχει διαφραγμα f/2.4 ...ενω σημερα εχουμε παει σε f/1.8 για να περναει πολυ φως απο το φακο.

Εχει παλιας τεχνολογιας αισθητηρα (FSI)...σημερα εχουμε BSI σενσορες ευαισθητους στο σκοταδι.

Δεν υποστηριζει HDR.Δεν υποστηριζει βιντεο 4k.

Δεν μπορει να σταθει σημερα.

Την ημερα για κανα τοπιο και οπου χρειαζεται φλας σε προσωπα.

Όντως, έχει όλα αυτά τα ελαττώματα. Ωστόσο εγώ πόσταρα τις άψογες φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα και δύσκολα το φτάνουν τα σύγχρονα.

Παρεμπιπτόντως το HDR καλό χρυσό αλλά δε παύει να είναι ψεύτικο κατά την ταπεινή μου άποψη.

...................................

Είναι δυνατόν να τα γράφεις αυτά; Τι; Μας κάνεις τεστ; Αινίγματα; Τι να πω... Παιδάκια του Δημοτικού είμαστε; Είναι απάντηση αυτή;

Συμφωνώ σε όλα. Αλλά δεν είναι και κακό να μάθουμε και τι είναι το exif ε?

Σαφώς, και συμφωνώ. Δεν είναι προϋπόθεση ομως να το ξέρει κάποιος, για να μαντεύει τι είδους φωτο ανεβαίνουν εδώ...

Φιλέ μου με το meizu mx5 θα πάρεις πολύ καλή ποιότητα αλλά ναι θέλει και αυτό το τρίποδο του μιας και δεν έχει ois...

Όταν βρω χρόνο θα συμμετέχω πιο ενεργά γιατί όντως έχει πολύ καλές φωτογραφικές δυνατότητες με πολύ καλό δυναμικό πεδίο σε σημείο να μη χρειάζεσαι καν hdr σε κάποιες ληψεις..

Όμως αν και νέος στο τοπικ σας βλέπω πολλές διαμάχες που δεν βρίσκω και το λόγο..

Για το hobby μας είμαστε εδώ και φυσικά να μάθουμε και κάτι παραπάνω.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...