Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

του G4 ειναι πολυ σκοτεινες...Για να πιασει τον ιδιο φωτισμο σε αυτη τη σκηνη θελει iso 800 με οτι αυτο συνεπαγεται (θορυβος κ.τ.λ).

Γεια σου ρε παοκ με τη λουμιάρα σου!

Όντως είναι πιο φωτεινές με μικρότερο iso. Δώσε και συγκριτικό μερα με ουρανούς κλπ! Ξέρεις εσύ κάτι χωράφια κλπ

- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδη βλεπω οτι σχολιαζεται το θεμα αρκετα για s6 vs g4 σε φως ημερα παραθετω 3 φωτο που ειχα τραβηξει, το σχολιο μου ειναι οτι δεν υπαρχουν και τρελες διαφορες οπως σε Low light, και με τα 2 τηλεφωνα θα παρεις καλες φωτογραφιες και σε καποιες να υπερτερει το ενα η το αλλο συμφωνα με το γουστο του καθενα φυσικα περι οξυτητας/χρωματων κλπ οσο για το θεμα ευκολια επειδη εχω δοκιμασει και το s6 σε ολες τις συνθηκες δεν νομιζω οτι παιρνεις πιο ευκολα αποτελεσμα, το ιδιο πραγμα μου φαινεται με το g4

οι πρωτες ειναι του g4 οι δευτερες του s6

22793217853_dc8235360b_h.jpg20151108_140142 by saleakos, on Flickr

23337803761_0b9f40b568_h.jpg20151108_140151 by saleakos, on Flickr

23337763801_fa5013adcb_h.jpg20151108_140506 by saleakos, on Flickr

22791989944_d3c19a9f94_h.jpg20151108_140454 by saleakos, on Flickr

23394109196_0f278a9057_h.jpg20151108_142119 by saleakos, on Flickr

23052273849_0c1c594cd1_h.jpg20151108_142141 by saleakos, on Flickr

Δεν υπαρχουν διαφορες...απλα η LG εχει επιλεξει λιγο πιο εντονα χρωματα και λιγο περισσοτερο sharpening.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

23453637145_56a1dae35a_k.jpg20151127_185927_HDR by George Drizos, on Flickr

Σε διαχειριση θορυβου...σε πολυ ψηλα iso...κοντραρει ακομα και το CM1.

mivas, Μη σχολιασεις σε παρακαλω :X:X

Σε διαχειριση θορυβου...σε πολυ ψηλα iso...κοντραρει ακομα και το CM1.

mivas, Μη σχολιασεις σε παρακαλω :X:X

Κλαιωωωω.....:lol::lol::p:p

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ρε παίδες όταν πειράξω στο G4 τις ρυθμίσεις στο χειροκίνητο,επιστρεφουν καπως στις προτεινομενες πχ γιατι τις εκανα χαλια και δεν ξερω τι να προτοδιορθωσω;; Εβγαλα μερικες πολυ καλες φωτο σε χαμηλο φωτισμο με το χαμηλοτερο iso και 30sec κλειστρο :) Πολυ εντυπωσιακο,θα αρχισω να πειραματιζομαι..

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Lumia 950, RGB Flash

23159633720_b9bd0b2a50_c.jpgWP_20151202_00_31_31_Raw by foxy4270, on Flickr

Πολύ καλή νομίζω. Παρουσιάζουν κιτρινίλα οι φωτογραφίες με φλας? Εδώ δεν έχει.

http://postimg.org/image/pfs54olf9/

G4.. Όλα αυτόματα.

Έτσι όπως την βλέπω έχει πολύ θόρυβο και γενικά δεν είναι καλή ποιοτικά... Μπορεί και ο host να έριξε την ποιότητα... Έχεις κανένα flickr να την ανεβάσεις ολόκληρη εκεί;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Την έσβησα κατά λάθος!

Την επόμενη φορά!

Έτσι όπως την βλέπω έχει πολύ θόρυβο και γενικά δεν είναι καλή ποιοτικά... Μπορεί και ο host να έριξε την ποιότητα... Έχεις κανένα flickr να την ανεβάσεις ολόκληρη εκεί;

Eνημερωτικα εχει βγει η αναβαθμιση σε android 6 για το g4, οποιος την περασει πριν απο μενα ας τσεκαρει τι παιζει με την καμερα αν εχουμε διαφορες. :)

@navi + mods οποτε εχετε χρονο θεωρω οτι πρεπει να αλλαξετε την ψηφοφορια για το νημα. Εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα απο τοτε με τις νεες συσκευες απο ολες τις εταιριες. Αποψη μου παντα. :)

Edited by demon2411

Lumia 950, RGB Flash

Καλά χρώματα με το φλας, λευκό φως κλπ, κανένα παράπονο. Τώρα με το φλας ξένου πόσο κοντά ή μακριά είναι, χρειάζεται άμεση σύγκριση. Και γενικά αν έχει κάποιος το 1020 θα άξιζε μια άμεση σύγκριση. ;)

Τώρα με το G4 και την υπερεπεξεργασία (Noise Reduction, Sharpness etc) γενικά, να σχολιάσω; Οκ δεν σχολιάζω! :p

(Είπαμε ό,τι προτιμάει ο καθένας, πιο φυσικές ή πιο επεξεργασμένες φωτογραφίες)

Να σε ρωτήσω όμως και την δική σου γνώμη ως προς τα 950 και G4, ποιο προτιμάς μέχρι στιγμής; Έστω από το λίγο που είδες μέχρι τώρα και το 950;

Η φωτό του demon πάντως στο εντελώς αυτόματο πολύ καλή. :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eνημερωτικα εχει βγει η αναβαθμιση σε android 6 για το g4, οποιος την περασει πριν απο μενα ας τσεκαρει τι παιζει με την καμερα αν εχουμε διαφορες. :)

@navi + mods οποτε εχετε χρονο θεωρω οτι πρεπει να αλλαξετε την ψηφοφορια για το νημα. Εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα απο τοτε με τις νεες συσκευες απο ολες τις εταιριες. Αποψη μου παντα. :)

Το είχα προτείνει κι εγώ όταν φτάσαμε στις 600 σελίδες, να πάμε σε τρίτο μέρος με νέα ψηφοφορία. Να βγαλουμε Alcatel ίσως και Motorola και να βάλουμε ξεχωριστά τη Microsoft από τη Nokia, + κάποιους καλούς Κινέζους (Huawei, Meizu, Xiaomi κλπ), άντε και την Panasonic για το χατίρι μου! :)

Edited by Mivas

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Τώρα με το G4 και την υπερεπεξεργασία (Noise Reduction, Sharpness etc) γενικά, να σχολιάσω; Οκ δεν σχολιάζω! :p

(Είπαμε ό,τι προτιμάει ο καθένας, πιο φυσικές ή πιο επεξεργασμένες φωτογραφίες)

Η φωτό του demon πάντως στο εντελώς αυτόματο πολύ καλή. :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το είχα προτείνει κι εγώ όταν φτάσαμε στις 600 σελίδες, να πάμε σε τρίτο μέρος με νέα ψηφοφορία. Να βγαλουμε Alcatel ίσως και Motorola και να βάλουμε ξεχωριστά τη Microsoft από τη Nokia, + κάποιους καλούς Κινέζους (Huawei, Meizu, Xiaomi κλπ), άντε και την Panasonic για το χατίρι μου! :)

Ειναι διαφορετικα το cm1 και το g4 στο πως χειριζονται την φωτο, δεν ξερω να σου πω ποιο ειναι καλυτερο θα ηθελα πολυ ενα συγκριτικο αλλα τι να σου κανω που δεν εισαι Αθηνα μιας και δεν νομιζω να το εχει κανεις εδω γυρω! :)

Η φωτο τεχνικα ειναι μετρια κατα την γνωμη μου αλλα πολυ καλη για τον τροπο που εχει βγει (εξου και το καδραρισμα και οτι ειναι στραβοβγαλμενη). Μιλαμε για φωτο εντελως "στο ποδι" ουτε καν ειδα που νεταρε. Το εντυπωσιακο βεβαια ειναι η διαχείριση θορυβου, για iso 2200 και hdr.

Συμφωνω στην ψηφοφορια οπως λες πρεπει να μπουν και αλλα κινητα ειδικα ο κινεζος που εχει βγαλει αξιολογες συσκευες.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Lumia 950, RGB Flash

Πολυ καλο αποτελεσμα για led flash. Σιγουρα καλυτερο απο g4.

@saleakos ωραιος με το συγκριτικο μπραβο! Οπως ειπωθηκε ειναι αρκετα κοντα, θα προτιμήσω ελαφρως του s6.

Edited by demon2411

Lumia 950, auto, ProShot

22841098533_b08d6c09b2_c.jpg2015_12_02_14_48_16_ProShot by foxy4270, on Flickr

Η γνωστή "γκρίνια" μου για πολλά από τα σύγχρονα μοντέλα... Πολύ sharpening που θυμίζει Notes... Αυτό οφείλεται στο ProShot βέβαια όχι στην ίδια την συσκευή. Μήπως με Lumia Camera ή Stock Camera (αν δεν έχουν συγχωνευτεί εκεί) θα έβγαζε πιο ισορροπημένα αποτελέσματα;

Στα υπόλοιπα έχει όμορφη απόδοση χρωμάτων, αντίθεσης κλπ, κανένα άλλο παράπονο από μένα. :)

+1 στην ανανέωση της ψηφοφορίας, ίσως σε συνδυασμό με την ανανέωση του τόπικ (Νο3)
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Η γνωστή "γκρίνια" μου για πολλά από τα σύγχρονα μοντέλα... Πολύ sharpening που θυμίζει Notes... Αυτό οφείλεται στο ProShot βέβαια όχι στην ίδια την συσκευή. Μήπως με Lumia Camera ή Stock Camera (αν δεν έχουν συγχωνευτεί εκεί) θα έβγαζε πιο ισορροπημένα αποτελέσματα;

Στα υπόλοιπα έχει όμορφη απόδοση χρωμάτων, αντίθεσης κλπ, κανένα άλλο παράπονο από μένα. :)

Νομίζω πως δεν υπάρχει Lumia camera στα 10ρια.

Συγγνωμη για την σφηνα αλλα επιβεβαιωνω:

Το Android 6 στο lg g4 εδωσε στην fv-5 κλειστρο 25" !!! Επιτελους....:D:D

Edited by demon2411

Συγγνωμη για την σφηνα αλλα επιβεβαιωνω:

Το Android 6 στο lg g4 εδωσε στην fv-5 κλειστρο 25" !!! Επιτελους....:D:D

αυτα ειναι νεα :D:D:D

Δε βλεπω sharpening...και αν εχει δεν ειναι artificial.To 1020 πιο πολυ εχει.

Ειναι διαφορετικα το cm1 και το g4 στο πως χειριζονται την φωτο, δεν ξερω να σου πω ποιο ειναι καλυτερο θα ηθελα πολυ ενα συγκριτικο αλλα τι να σου κανω που δεν εισαι Αθηνα μιας και δεν νομιζω να το εχει κανεις εδω γυρω! :)

Κι εγώ το ψάχνω το G4 Θεσσαλονίκη για άμεση σύγκριση, αλλά δύσκολο... Μακάρι να ήμασταν όλοι κοντά να γνωριζόμασταν να βάζαμε στο παιχνίδι 808, 1020, CM1, G4 κι ό,τι άλλο θέλει ο καθένας! :) Κι ο Paok με το 950 (ή ό,τι άλλο έχει την εκάστοτε περίοδο), επίσης λίγο άβολο, ο καθένας είναι αλλού δυστυχώς...

Και μένα άρχισε να μ ενοχλεί το sharpening τώρα που έχω iPhone και μόλις ανεβάζω το zoom στην οθόνη του υπολογιστή μου δεν διακρίνονται λεπτομέρειες :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κι εγώ το ψάχνω το G4 Θεσσαλονίκη για άμεση σύγκριση, αλλά δύσκολο... Μακάρι να ήμασταν όλοι κοντά να γνωριζόμασταν να βάζαμε στο παιχνίδι 808, 1020, CM1, G4 κι ό,τι άλλο θέλει ο καθένας! :) Κι ο Paok με το 950 (ή ό,τι άλλο έχει την εκάστοτε περίοδο), επίσης λίγο άβολο, ο καθένας είναι αλλού δυστυχώς...

Και γιατί δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί, στον γάμο του paok, στην γνωστή εκκλησία? Δεν θα δυσκολευτούμε να την βρούμε......:lol:

Δε βλεπω sharpening...και αν εχει δεν ειναι artificial.To 1020 πιο πολυ εχει.

χμμ... δεν είμαι σίγουρος σε σχέση με το 1020, που το θεωρώ πιο κοντά στο 808 από τα περισσότερα σημερινά (για την όξυνση/θόρυβο κλπ όχι για τα χρώματα). Η όξυνση φαίνεται πιο πολύ στα φύλλα των δέντρων που έχει πολύ έντονο το ανάγλυφο στοιχείο. Με την stock κάμερα πως βγάζει την ημέρα;

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και γιατί δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί, στον γάμο του paok, στην γνωστή εκκλησία? Δεν θα δυσκολευτούμε να την βρούμε......:lol:

Ωραία ιδέα!!! :D

Και μένα άρχισε να μ ενοχλεί το sharpening τώρα που έχω iPhone και μόλις ανεβάζω το zoom στην οθόνη του υπολογιστή μου δεν διακρίνονται λεπτομέρειες :)

Ποιο iPhone έχεις? Αν έχεις εμπειρία από 6 και 6s, απέχουν πολύ φωτογραφικά? Είχε το 5s η σύζυγος και ήταν τραγικό (τουλάχιστον το βράδυ). Τώρα πήρε το 6αρι αλλα δεν το δοκίμασα ακόμη. Μου άρεσε κι εμένα αλλα κολλάω στην κάμερα που μου είναι πολύ σημαντική λόγω παιδιών (και σε 2-3 ακόμη θέματα όπως η εξάρτηση από το iTunes).

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...