Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Μόλις έβαλα σε lg g2 την pro έκδοση της εφαρμογής camera vf-5. Την έχει κάνεις; Έχω μια απορία. Ενώ έχω βάλει την ανάλυση στα 13mp Όταν τραβάω την φώτο και παω στο αλμπουμ να την δω βλέπω ότι δεν μου την έχει βγάλει σε φουλ οθονη. Έχει κένα πάνω και κατώ. Την έχει βγάλει σχεδόν τετράγωνη. Πρέπει να ρυθμισω κατι αλλο; Edited by lek88

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μερικες καινουριες σημερινες.Με την στοκ καμερα η καθαροτητα,κοντραστ και χρωματα ειναι στο μεγιστο!!Σορρυ για τις πολλες φωτος!! :)

Stock Camera

22861774042_52cc4e95af_c.jpgIMG_20151108_132928 by Guardian, on Flickr

22886413581_40e4482dce_c.jpgIMG_20151108_132920 by Guardian, on Flickr

22875171135_a6be642319_c.jpgIMG_20151108_132512 by Guardian, on Flickr

22861715882_03bd8a895f_c.jpgIMG_20151108_132507 by Guardian, on Flickr

22456899758_0222b7dea8_c.jpgIMG_20151108_132420 by Guardian, on Flickr

22456862287_36269bbafa_c.jpgIMG_20151108_132401 by Guardian, on Flickr

ΗDR STOCK

22253869343_46c97b279e_c.jpgIMG_20151108_132842_HDR by Guardian, on Flickr

22886279951_242d905b84_c.jpgIMG_20151108_132830_HDR by Guardian, on Flickr

22253994593_9e21361b4a_c.jpgIMG_20151108_132822_HDR by Guardian, on Flickr

CAMERA FV5

22456765997_7ef6ff6551_c.jpgDSC_0100 by Guardian, on Flickr

22861592742_3579fb8f8f_c.jpgDSC_0101 by Guardian, on Flickr

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

@xteacher ευχαριστώ και για τις τελευταίες συμβουλές/προτάσεις! Το δακτύλιο επέκτασης λογικά θα τον χρειαστώ, εκτός κι αν βρω κάτι σχετικό εδώ... Πάντως ήδη στα δύο πρώτα φωτογραφεία που πήγα πριν λίγες μέρες με κοιτούσαν πολύ παράξενα και ακόμη περισσότερο το μοντέλο! :lol:

@dimitri41MP, ευχαριστώ για το CM1! :) Το νυχτερινό τοπίο στο παρκάκι είναι όντως creepy! (το θάμπωμα πάντως κόντρα στην πηγή φωτός το βλέπω και στις δικές σου φωτογραφίες, άρα μάλλον δεν είχε κάτι το δικό μου 1020... Έτυχε στην γωνία λήψης και στο focus...)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@johnnyman αν υπάρχει τρόπος ελάττωσης οξύτητας ή και καθαρότητας πιστεύω θα έκανε τις φωτό πιο ευχάριστες. Βλέπω πολλή όξυνση όταν τις ανοίγω. Κατά τα άλλα αξιόλογη κάμερα για το επίπεδο τιμών υποθέτω (mid-range είναι?)

@moderators. Βλέπω ξεπεράσαμε τις 600 σελίδες! Μήπως να ανοίγαμε μέρος 3ο? Το 3ο μέρος μπορεί πιστεύω να ξεκινήσει με το συγκριτικό του demon, ώστε να αρχίζουμε να σχολιάζουμε απευθείας εκεί και να συνεχίσουμε πάλι και με άλλες συσκευές και συγκριτικά. Απλά αν ξαναβγεί ερώτηση προς ψήφιση καλύτερης εταιρείας, (ή αν μεταφερθεί το υπάρχον για να συνεχιστεί), θα έλεγα απλά, να προστεθεί και η Microsoft για τα νέα Lumia, η Panasonic που άρχισε με το CM1, αλλά έδειξε να θέλει να συνεχίσει με υβρίδια και ό,τι άλλο θέλετε (Meizu, Huawei, Asus κλπ). :) Ίσως να αφαιρεθούν αντίστοιχα οι Alcatel και Motorola που ελάχιστοι ψήφισαν...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

@mivas απλά είπα να κάνω μια δοκιμή με φουλ οξύτητα κτλ. Συμφωνώ σε αυτό που λες. Ναι mid range είναι!οι 2 από την camera fv 5 είναι νορμάλ οξύτητα κτλ.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

@moderators. Βλέπω ξεπεράσαμε τις 600 σελίδες! Μήπως να ανοίγαμε μέρος 3ο? Το 3ο μέρος μπορεί πιστεύω να ξεκινήσει με το συγκριτικό του demon, ώστε να αρχίζουμε να σχολιάζουμε απευθείας εκεί και να συνεχίσουμε πάλι και με άλλες συσκευές και συγκριτικά. Απλά αν ξαναβγεί ερώτηση προς ψήφιση καλύτερης εταιρείας, (ή αν μεταφερθεί το υπάρχον για να συνεχιστεί), θα έλεγα απλά, να προστεθεί και η Microsoft για τα νέα Lumia, η Panasonic που άρχισε με το CM1, αλλά έδειξε να θέλει να συνεχίσει με υβρίδια και ό,τι άλλο θέλετε (Meizu, Huawei, Asus κλπ). :) Ίσως να αφαιρεθούν αντίστοιχα οι Alcatel και Motorola που ελάχιστοι ψήφισαν...

Ποια Panasonic βρε mivas. Ένα πουλήθηκε παγκοσμίως και ψάχνουν να βρουν τον κάτοχο. Που να φανταστούν πως είσαι εσύ.....:lol: :lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ποια Panasonic βρε mivas. Ένα πουλήθηκε παγκοσμίως και ψάχνουν να βρουν τον κάτοχο. Που να φανταστούν πως είσαι εσύ.....:lol: :lol: :lol:

κλαιω...:drool::drool::drool:

Κηδειες κανει το G4

22871600272_85dbf0cb70_c.jpgsq1 by foxy4270, on Flickr

Edited by paok4270

@johnnyman Πολύ καλλίτερες αυτές με την fv-5, πιο "σωστές" σε οξύτητα και χρώματα. Και γενικά πολύ καλές για αυτήν την κατηγορία τιμής:)
Illusionary profit !

Συμφωνω για νεο 3ο μερος με νεα κινητα στην ψηφοφορια.

Οσο για την προταση σου με το συγκριτικο μου, δεν εχω κανενα προβλημα αλλα ειχα και μια αλλη σκεψη και μου λετε αν σας αρεσει και αν φυσικα ειναι εφικτο απο τους mods.

Να φτιαχνοταν ενα νημα "ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΜΕΡΑΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ", και μεσα να ειχε ξεχωριστα topic με τα συγκριτικα που εχουμε ανεβασει κατα καιρους αλλα ολοκληρωμενα π.χ. lg g2 vs galaxy s4 κτλ.

Πιστευω οτι θα ειναι πολυ πιο τακτοποιημενα, θα μπορει ο καθενας να βλεπει ανα πασα ωρα και στιγμη το συγκριτικο που τον ενδιαφερει και το βασικοτερο δεν θα χανονται μεσα στις σελιδες.

Απο μεριας μου επειδη εχω καποια, αν χρειαστει τα βρισκω και τα ανεβαζω εκει.

Οσο για την προταση σου με το συγκριτικο μου, δεν εχω κανενα προβλημα αλλα ειχα και μια αλλη σκεψη και μου λετε αν σας αρεσει και αν φυσικα ειναι εφικτο απο τους mods.

Να φτιαχνοταν ενα νημα "ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΜΕΡΑΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ", και μεσα να ειχε ξεχωριστα topic με τα συγκριτικα που εχουμε ανεβασει κατα καιρους αλλα ολοκληρωμενα π.χ. lg g2 vs galaxy s4 κτλ.

Πιστευω οτι θα ειναι πολυ πιο τακτοποιημενα, θα μπορει ο καθενας να βλεπει ανα πασα ωρα και στιγμη το συγκριτικο που τον ενδιαφερει και το βασικοτερο δεν θα χανονται μεσα στις σελιδες.

Νομίζω κάπως έτσι θα ήταν καλό. Ο τομέας φωτογραφίας απο κινητό είναι συνεχώς ανερχόμενος, θα έκανε και καλό στο site.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Πολύ καλή πρόταση.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Νομίζω κάπως έτσι θα ήταν καλό. Ο τομέας φωτογραφίας απο κινητό είναι συνεχώς ανερχόμενος, θα έκανε και καλό στο site.

Σωστη σκεψη...θα βοηθησει πολυ κοσμο

Από την άλλη θα χάνεται και ο διάλογος που γίνεται σε κάθε συγκριτικό που είτε εμπλέκει και άλλες συσκευές είτε έχει κάποια σχόλια που θα, "χαθούν". Αν μπορούσες να κάνεις tag τις συσκευές θα βόλευε μιας και το search μέσω του site ποτέ δεν με βόλευε.

Επειδή είμαι μέσω κινητού, αν υποστηρίζει το forum αναζήτηση μέσω επικεφαλίδας θα μπορείτε στα post σας να βάζετε "x vs z".

Από την άλλη θα χάνεται και ο διάλογος που γίνεται σε κάθε συγκριτικό που είτε εμπλέκει και άλλες συσκευές είτε έχει κάποια σχόλια που θα, "χαθούν". Αν μπορούσες να κάνεις tag τις συσκευές θα βόλευε μιας και το search μέσω του site ποτέ δεν με βόλευε.

Επειδή είμαι μέσω κινητού, αν υποστηρίζει το forum αναζήτηση μέσω επικεφαλίδας θα μπορείτε στα post σας να βάζετε "x vs z".

κι αυτο σωστο ειναι

Κι αυτό είναι μια καλή λύση για να αποφορτιστεί μια πιθανή συνέχεια του 3ου μέρους. Δηλαδή ένα θέμα με δείγματα από κάμερες και γνώμες για το καθένα και ένα μόνο με συγκριτικά, είτε με κινητά, είτε με με κάμερες και να έχουμε μόνο τα battles εκεί. Αν είναι να το κάνουμε έτσι, θα είναι πιο εύκολο να σχολιάζουμε και στα δύο θέματα ξεχωριστά για να μην μπερδεύονται συγκριτικά με μεμονωμένα δείγματα κλπ...

Μόνη ερώτηση σε κάτι τέτοιο: Συγκριτικά με διαφορετικές ρυθμίσεις, RAW, εφαρμογές κλπ στην ίδια συσκευή σε ποιο θέμα θα μπαίνουν; Στα συγκριτικά ή στην καλύτερη φωτογραφία 3;

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαχαχαχα!!! Εντάξει το τερμάτισες αυτή την φορά... :lol:

Δεν πειράζει που δεν με βρίσκουν από την Panasonic, με βρήκατε εσείς! :p

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

για δειτε λιγο αυτες τισ φωτο ρε παιδια...δε μιλαμε για παπαδες?

22484643227_e64ba12d90_c.jpgπλα2 by foxy4270, on Flickr

22484668488_7df655d998_c.jpgεκκ5 by foxy4270, on Flickr

Paok βάλε απο όλα τα κινητά που είχες στη σειρά τις καλύτερες φωτό να δουμε το υπέρτατο συγκριτικό με εκκλησία να σπάσουν τα κοντέρ τηλεθέασης!

Και μετά κάνε ένα τάμα να ρθει το 950 πριν τα Χριστούγεννα! :rolleyes:

- There is no place like 127.0.0.1 -

για δειτε λιγο αυτες τισ φωτο ρε παιδια...δε μιλαμε για παπαδες?

Λειτουργούν μέχρι τόσο αργά?, δεν τους βλέπω στην πλατεία.... :p

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Λειτουργούν μέχρι τόσο αργά?, δεν τους βλέπω στην πλατεία.... :p

χαχα...ωραιος ρε

1/5, iso=100

22879439456_df277e158f_c.jpgnikol by foxy4270, on Flickr

https://www.youtube.com/watch?v=5v-cMx-lQDI

Low light 4k lumia 950XL...τα λογια ειναι περιττα

Βλέπω και οι 2 μας (τουλάχιστον) να περιμένουμε τον..... Αγιο Βασίλη.....

Εγώ G4, εσύ ... Xtra Large....

Έχω κάτι να "απασχολώ" το ΜΧ4

22897383716_d3d2da959b_h.jpgP51110-124703 by P. V., on Flickr

22300645724_3f866e2098_h.jpgP51110-124629 by P. V., on Flickr

22897412516_75c5d5ad09_h.jpgP51110-004426 by P. V., on Flickr

Θέλω ειδικά τώρα κάτι περισσότερο από την κάμερα....

Εντάξει πρέπει και τα χέρια να έχουν λίγο OIS.....

Keras & johny πολυ ομορφες και οι 2 με καλη αποτυπωση χρωματων...

@babil μπραβο σου εξαιρετικες και ωραιο το κολπο με την σκια...πολυ artistic. Καραlike απο μενα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...