Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Λίγο πριν αφήσω τα Χανιά μια ακόμη πανοραμική νυχτερινή ματιά του παλιού λιμανιού.

19837683293_0e69311a78_k.jpgNIGHT WATCH 2 by P. V., on Flickr

Άποψη από το Φάρο αυτή τη φορά....

19835344534_80f9956a30_k.jpgNIGHT WATCH FROM LIGHTHOUSE by P. V., on Flickr

Πάντα ξεχνάω να πάρω το τριποδάκι. :(

Αύγουστος 2015. Χαμός στους δρόμους με γεμάτα όλα τα μαγαζιά. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν όλοι σηκώνονταν να κυκλοφορήσουν στα σοκάκια....

Ελα ρε κι εγω Χανια ειμαι.Αν και με το G3 τι να βγαλω;Ολοι εχετε καλυτερα φωτογραφικα κινητα

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Paok the Nightcrawler

http://www.imdb.com/title/tt2872718/?ref_=nv_sr_2

Φαίνεται και η σκιά του τριπόδου.....

Νομίζω ότι το nubia έκανε καλύτερη δουλειά σε αυτές(?).

Σε αυτό το τόπικ (και σωστά) εξετάζουμε κάθε κινητό από άποψη και μόνο κάμερας. Επειδή αρκετοί επηρεαζόμαστε (μεταξύ αυτών και εγώ) αρκετά από τα αυτό που βλέπουμε, δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να αναφερόμασταν σε μια σύντομη περιγραφή (για να μη γίνει και offtopic), στα του κινητού καθαρά. πχ το LG4 καταπληκτικό στην κάμερα αλλά στην καθημερινότητα είναι εντάξει? Υπάρχουν topics για αυτό το λόγο αλλά εδώ οι "μανιακοί" της φωτό θα μπορούσαν να έχουν μια πιο άμεση άποψη....

Ναι ισχυει...το z9 mini σε Long exposures Ηταν καλυτερο...το G4 σε manual θα λεγα οτι με δυσκολευει.

Ελα ρε κι εγω Χανια ειμαι.Αν και με το G3 τι να βγαλω;Ολοι εχετε καλυτερα φωτογραφικα κινητα

Δε νομίζω να υστερεί στο αυτόματο στις βραδυνές λήψεις το G3 έναντι τουλάχιστον του ΜΧ4.

Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Αν δω έναν (ακόμη) να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του θα σου μιλήσω.... :)

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Και μια HDR με το ΝΟΤΕ 4

20269178098_abda636797_k.jpgGalaxy Note 4 HDR by Dim K, on Flickr

Πολυ δυνατη...δεξια αυτα τι ειναι? χιονια?

στο αυτοματο g4

20276240260_cf44d5741f_c.jpg

Edited by paok4270

εξαιρετικές οι περισσότερες αν όχι ολες οι τελευταιες φωτογραφιες. Εντυπωσιακο το αυτοματο του G4. Βεβαια ο μοναδικος (που του προτρεπω να κατεβει με αυτη τη φωτογραφια στον διαγωνισμο κιολας) που ξεχωρησε ειναι ο keras.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

@panosfx μια χαρα ειναι το g3 ειδικα σε ημερησιες. Το αν εχει καποιος καλυτερο η χειροτερο φωτοκινητο δεν λεει κατι.! Το νοημα ειναι να βλέπουμε ομορφες φωτο απο ολες τις συσκευες... ;)

@Keras τι να πω για τις κ*λοφωτογραφιες σου...:lol: Εξαιρετικες και τεχνικα αλλα και το περιεχομενο...εξαλλου τα σχολια και τα favs στο flickr τα λενε όλα!!

@babil εχει manual ρυθμισεις στο panorama το mx4? καθολου κακες παντως...

@agamithite καλη δεν μπορω να πω...σε manual σιγουρα θα ηταν καλυτερη. Εχεις δικιο παντως εχει λιγο θορυβο για το iso της.

Σας παραθετω μερικες "παραλιακες" και απο μενα..εχουν και κωλοτουμπες αμα λαχει μεσα...:lol:

20473649321_55541d60e2_k.jpgWP_20150808_20_11_11_Pro by George Drizos, on Flickr

20279355228_c790e3593a_k.jpgWP_20150808_19_39_13_Pro by George Drizos, on Flickr

20279327958_e209c69675_k.jpgWP_20150810_19_56_19_Pro by George Drizos, on Flickr

Όχι, δεν μπορώ να δουλέψω το ενσωματωμένο panorama, stich στον υπολογιστή με κανα δυο προγράμματα .

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

@panosfx μια χαρα ειναι το g3 ειδικα σε ημερησιες. Το αν εχει καποιος καλυτερο η χειροτερο φωτοκινητο δεν λεει κατι.! Το νοημα ειναι να βλέπουμε ομορφες φωτο απο ολες τις συσκευες... ;)

@Keras τι να πω για τις κ*λοφωτογραφιες σου...:lol: Εξαιρετικες και τεχνικα αλλα και το περιεχομενο...εξαλλου τα σχολια και τα favs στο flickr τα λενε όλα!!

@agamithite καλη δεν μπορω να πω...σε manual σιγουρα θα ηταν καλυτερη. Εχεις δικιο παντως εχει λιγο θορυβο για το iso της.

Σας παραθετω μερικες "παραλιακες" και απο μενα..εχουν και κωλοτουμπες αμα λαχει μεσα...:lol:

20473649321_55541d60e2_k.jpgWP_20150808_20_11_11_Pro by George Drizos, on Flickr

20279355228_c790e3593a_k.jpgWP_20150808_19_39_13_Pro by George Drizos, on Flickr

20279327958_e209c69675_k.jpgWP_20150810_19_56_19_Pro by George Drizos, on Flickr

Το τερμάτισες.......

Βάλε όποια θέλεις στον διαγωνισμό και σήκωσε την κούπα.......;):up::dance::clap::yahoo::respect:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το τερμάτισες.......

Βάλε όποια θέλεις στον διαγωνισμό και σήκωσε την κούπα.......;):up::dance::clap::yahoo::respect:

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Χαιρομαι που σου αρεσαν μιας και εχεις το ιδιο τηλεφωνο!!

Βεβαια δεν τις θεωρω κατι ιδιαιτερο και σε καμια περιπτωση για τον διαγωνισμο. Θα ηθελα κατι πολυ καλυτερο. (ασε που την πρωτια την εχει ο keras με αυτες που ανεβασε) :lol:

Ο λογος που τις ανεβασα ειναι κυριως τα χρωματα και η ευκρινεια. :)

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ καλλιτεχνικές demon2411! Μπράβο!

Περισσότερο η πρώτη μου άρεσε, έχεις κάνει καλό focus στο κάτω μέρος.

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα! Ναι στην πρωτη εκανα manual στο κατω μερος. Με λιγες διορθωσεις μπορει να γινει πολυ καλυτερη, αλλα εννοειται οτι ειναι ολες απειραχτες.

Edited by demon2411

@demon

Οι φωτο σου ακομα και στο κινητό που τις βλέπω φαίνονται καταπληκτικές. Εγώ θα ξεχωρισω την τρίτη φωτο...

Edited by agamithite
Illusionary profit !

@deamon

Οι φωτο σου ακομα και στο κινητό που τις βλέπω φαίνονται καταπληκτικές. Εγώ θα ξεχωρισω την τρίτη φωτο...

Σε ευχαριστω πολυ! Κανε τον κοπο να τις δεις και σε μια μεγαλη οθονη. ;)

Ξεχασα να αναφερω οτι ειναι στο αυτοματο και 5αρες.

Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να φανεί χαζό σε εσάς που το κατέχετε το άθλημα?

Οι φώτο (ειδικά του demon) με τα κινούμενα άτομα δεν βγήκαν καθόλου κουνημένες. Αυτό οφείλετε στον οπτικό σταθεροποιητη?

Γιατί κάπου διάβασα ότι δεν βοηθάει και τόσο πολύ η ύπαρξη του κτλ, αλλά στο meizu που προσπάθησα μια παρόμοια βγήκε κουνημένο το αντικείμενο

Γιώργο (demon) πολύ ωραίες οι φωτο σου!!! Μπράβο! Αρχίζεις να γίνεσαι καλός! :p:p:p

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εξαιρετικές οι περισσότερες αν όχι ολες οι τελευταιες φωτογραφιες. Εντυπωσιακο το αυτοματο του G4. Βεβαια ο μοναδικος (που του προτρεπω να κατεβει με αυτη τη φωτογραφια στον διαγωνισμο κιολας) που ξεχωρησε ειναι ο keras.

Θα μας κυνηγήσουν... :X

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

@paok

Πολύ καλές οι macro του G4. Ζωντανά τα αντικείμενα, σωστά χρώματα και καλή αποεστίαση φόντου.

Βέβαια στο τελευταίο βοηθάει και το διάφραγμα.;)

Γενικά παιδιά η φωτογραφική του G4 από αυτά που έχω δει πρέπει να είναι ότι καλλίτερο κυκλοφορεί σε android αν εξαιρέσουμε τα zoom της samsung.:cool:

@demon τις είδα στον υπολογιστή όντως πολύ δυνατές... μπράβο...

@keras Εγώ λέω μην το σκέφτεσαι φίλε μου, έχουν δίκιο οι προλαλήσαντες, κατέβα μ αυτές στον διαγωνισμό και σάρωσέ τα όλα:lol: :lol: :lol:

Edited by agamithite
Illusionary profit !

@keras ενταξει φιλε τι να πω για τις φωτο σου..δεν εχω λογια

@paok να σου πω την αληθεια το auto δεν με εχει αφησει να ασχοληθω με το manual οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη για την δυσκολια που αντιμετωπιζεις..θα το κοιταξω και θα σου πω

@dimitris πολυ καλη η hdr απο το note

@babill παρα πολυ καλες οι πανοραμικες ...γινεσαι εξπερ βλεπω

@demon φανταστικες οι φωτογραφιες σου..αν και τις βλεπω απο ταμπλετ αλλα και πιστευω και στο pc θα ειναι το ιδιο καλες

@sakis την ακινησια την εχει πετυχει ο demon λογω πολυ γρηγορου κλειστρου..δεν εχω δει τους χρονους αλλα οταν εχεις κοντρα ηλιο στο auto τραβαει πανω απο 1/2000 πανω κατω

μερικες και απο μενα απο παρο που βρισκομαι αυτες τις μερες ολες αυτοματο..δεν τις εχω δει σε pc απο το κινητο κατευθειαν τις ανεβασα οποτε επιφυλασσομαι

19868869153_b6bed88d91_b.jpg20150809_010914 by saleakos, on Flickr

20489807755_2cb4bebb3d_b.jpg20150809_011141 by saleakos, on Flickr

20496185611_b3f9fdb4c5_b.jpg20150809_233937 by saleakos, on Flickr

20463702426_d64271b823_b.jpg20150810_001112 by saleakos, on Flickr

@Saleakos

Ωραίο θέμα και κλασσικά ωραίες low light φωτο απ το G4.

Στην τέταρτη πιστεύω θα έπαιρνες καλλίτερο αποτελεσμα σε manual mode. (έχει κάψει τα πολύ φωτεινά σημεία) :)

@paok

Μπορείς να τραβηξεις μερικές φωτο, πρόσωπα, σε χαμηλο φωτισμό με φλάς (συνθηκες club) και auto και manual να δούμε τι ψαρια πιάνει? Έχουμε δει αρκετά κινητά σε αυτες τις συνθήκες σ αυτό το θέμα οπότε μπορούμε μα συγκρίνουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Edited by agamithite
Illusionary profit !

Εύγε Παύλο, καταπληκτικές....

Ειδικά αυτές στα σοκάκια, carte postales.

Τα σκαφάκια φωτίζονται από προβολέα? Πολύ έντονο φως βλέπω...

@Saleakos

Στην τέταρτη πιστεύω θα έπαιρνες καλλίτερο αποτελεσμα σε manual mode. (έχει κάψει τα πολύ φωτεινά σημεία) :)

@paok

Μπορείς να τραβηξεις μερικές φωτο, πρόσωπα, σε χαμηλο φωτισμό με φλάς (συνθηκες club) και auto και manual να δούμε τι ψαρια πιάνει? Έχουμε δει αρκετά κινητά σε αυτες τις συνθήκες σ αυτό το θέμα οπότε μπορούμε μα συγκρίνουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

ευχαριστω φιλος...ναι ειναι καπου λογικο να τα καψει αλλα δεν νομιζω και σε manual να ειχε μεγαλη διαφορα σε αυτον τον τομεα..ειτε ανεβασεις iso ειτε βαλεις αργο κλειστρο για να πιασεις περισσοτερο φως στα σκοτεινα σημεια θα καψεις τα πολυ φωτεινα...βεβαια σε manual μπορεις να παιξεις και με το exposure οποτε μπορει να βρεθει η χρυση τομη... παντως κατι αντιστοιχο με manual χωρις να κλαψεις απο τον θορυβο θα βγει με αργο κλειστρο 1-2 sec και χαμηλο iso...θα το δοκιμασω

Εύγε Παύλο, καταπληκτικές....

Ειδικά αυτές στα σοκάκια, carte postales.

Τα σκαφάκια φωτίζονται από προβολέα? Πολύ έντονο φως βλέπω...

ναι σαι καλα πετρο...ναι ειχε φως στις βαρκες...εναν προβολεα αν θυμαμαι καλα και 2-3 κανονικες λαμπες

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aπιστευτες ειναι...

19871157253_48f16ce505_c.jpg

παοκ τωρα ειδα το τοπιο...ουαου ρε φιλε

@Saleakos

@paok

μεσα σε club με φλας στο αυτοματο...

20306873290_b5832aed81_c.jpg

Επειδή κάποιοι ξινοί θα σπεύσουν να μου την πουν για το σεμνό του θέματος, ενημερώνω πως σήμερα το έπαιζα ερωτευμένος σύζυγος που δεν κοιτάζει ξένους κ...λους......

Στο αυτόματο.

Στο βάθος δεξιά το κάστρο του πλαταμωνα.

WP_20150811_20_54_09_Pro

20308446438

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...