Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Μερικες παρατηρησεις για την καμερα του G4

Βραδυνες φωτογραφιες

Σε manual mode τα πραγματα ειναι τραγικα.Απο iso 200 και πανω ο θορυβος ειναι υπερβολικος...και μαλιστα ειναι color noise...οτι χειροτερο δηλαδη.Μπορεις να παιξεις μαλα δηλαδη μονο με iso 50 και 100.

Το σκηνικο αλλαζει αρδην στο αυτοματο οπου η καμερα κυριολεκτικα κανει οργια.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτη ειναι manual 4 sec, iso=50

20162227740_c26354da9b_c.jpg

Δε με ενθουσιάζει και πολύ ρε συ η συγκεκριμένη φωτογραφία. 4sec? Κάτι δεν μου κολλάει..

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Δε με ενθουσιάζει και πολύ ρε συ η συγκεκριμένη φωτογραφία. 4sec? Κάτι δεν μου κολλάει..

Εχω iso 50 για αυτο

Εχω iso 50 για αυτο

Α! οκ.. δεν τοπρόσεξα γιατί άνοιξα κατευθείαν την φώτο να τη δώ.. Μέχρι 4sec πάει ή δίνει και παραπάνω?

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Α! οκ.. δεν τοπρόσεξα γιατί άνοιξα κατευθείαν την φώτο να τη δώ.. Μέχρι 4sec πάει ή δίνει και παραπάνω?

30 δευτερολεπτα

30 δευτερολεπτα

Ενδιαφέρον. Περιμένω καινούργια έκδοση στα WinPh και πιστεύω να επιστρέψω δριμύτερος..! :D

Nubia Z9 mini...τι αλλο να κανω ρε παιδια?

19551647023_26633fbb07_c.jpg

Καλημέρα στην φωτογραφική παρέα.

Φίλε paok εντάξει το τερμάτισες...

Αυτά που έχεις τραβήξει εσύ και ο Γιώργος (demon) με τα κινητά που είχατε κατά καιρούς είναι απίστευτα!

Καινούργιος κάτοχος Z3 μετά από σχεδόν δύο χρόνια με G2 χαίρομαι που θα βρισκόμαστε εδώ να σχολιάζουμε καμία φωτογραφία.

Καλησπέρα σε όλους.

@Paok4270, αλήθεια, γιατί δε συμμετέχεις με αυτή τη φωτό του κεραυνού στο διαγωνισμό φωτογραφίας?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Εχω iso 50 για αυτο

Που είναι το κακό στο 50 iso? Η φωτογραφία είναι κουνημένη το βλέπεις στα δέντρα, πως σου ξέφυγε αυτό? Κουνήθηκε το τρίποδο?

Στα μάτια μου, το κορυφαίο φωτοκινητο.-

Υ.Γ. Εντάξει, δεν είναι και τα πλέον αντικειμενικά μάτια στον κόσμο.....:lol: :lol:

βγαλε τα γυαλια της nokia που φορας να δεις πιο καθαρα :p αστειευομαι φυσικα :lol:

Μερικες παρατηρησεις για την καμερα του G4

Βραδυνες φωτογραφιες

Σε manual mode τα πραγματα ειναι τραγικα.Απο iso 200 και πανω ο θορυβος ειναι υπερβολικος...και μαλιστα ειναι color noise...οτι χειροτερο δηλαδη.Μπορεις να παιξεις μαλα δηλαδη μονο με iso 50 και 100.

Το σκηνικο αλλαζει αρδην στο αυτοματο οπου η καμερα κυριολεκτικα κανει οργια.

το ειχα πει καποια στιγμη οτι σε manual mode λειτουργει σε νορμαλ φαση βγαζει δηλαδη θορυβο οσο ανεβαζεις το iso...βεβαια με την αποδοση που εχει το τηλεφωνο σε auto το manual το χρειαζεσαι μονο σε ειδικες περιπτωσεις οπως long exposure που εκει ετσι και αλλιως το iso θα ειναι χαμηλο

Που είναι το κακό στο 50 iso? Η φωτογραφία είναι κουνημένη το βλέπεις στα δέντρα, πως σου ξέφυγε αυτό? Κουνήθηκε το τρίποδο?

πρεπει να φυσαει και εφοσον ειναι με 4 sec κλειστρο λογικο ειναι να βγουν οτι ετσι τα δεντρα, δεν νομιζω να κουνιοταν το τριποδο και να βγαιναν μονο τα δεντρα χαλια

βγαλε τα γυαλια της nokia που φορας να δεις πιο καθαρα :p αστειευομαι φυσικα :lol:

Αντιληπτή....(η πλακιτσα)....;)

Όμως τα φοράω από το 1998 (Nokia 6110) οπότε έγιναν ένα με τα μάτια μου.....:lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα σε όλους.

@Paok4270, αλήθεια, γιατί δε συμμετέχεις με αυτή τη φωτό του κεραυνού στο διαγωνισμό φωτογραφίας?

Η φωτο ειναι εξαιρετική αλλά δε νομίζω να θυμίζει καλοκαιρινό τοπίο (αυτό είναι το θέμα του διαγωνισμού) ενας κεραυνός περιτριγυρισμένος απο κεραίες και ντουβάρια..

Νομίζω καλύτερες βραδυνές απέδιδε το προηγούμενο σου κινητό paok4270.

Στο ψαξιμο ειμαι....θα χρειαστω κανα 2 βδομαδες ακομα.

Νομίζω καλύτερες βραδυνές απέδιδε το προηγούμενο σου κινητό paok4270.

φιλε μπερδευεσαι...ολες σχεδον οι φωτο του παοκ ( οι οποιες ηταν οντως φανταστικες) με το νουμπια ηταν long exposure οι οποιες ειναι ειδικες φωτογραφιες...οποτε μιλαμε για τριποδο κλπ. σε καθημερινη χρηση για βραδινες το g4 δεν εχει αντιπαλο..απλα

φιλε μπερδευεσαι...ολες σχεδον οι φωτο του παοκ ( οι οποιες ηταν οντως φανταστικες) με το νουμπια ηταν long exposure οι οποιες ειναι ειδικες φωτογραφιες...οποτε μιλαμε για τριποδο κλπ. σε καθημερινη χρηση για βραδινες το g4 δεν εχει αντιπαλο..απλα

Και η τελευταία του με 4" exposure ήταν αλλά δεν είχε σχέση με τις προηγούμενες!

Αστυνόμος Θεοχάρης.......

Μετρήστε τα πόδια......:lol:

https://www.flickr.com/photos/101745424@N08/20385251771/

20385251771

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...