Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Σωστά είναι θέμα προτεραιοτήτων ...

και εγώ ανάλογα με το θέμα που θέλω να ασχοληθώ παίρνω 1 φακό μαζί μου πάνω στην μηχανή ( για να μην κουβαλάω τσαντάκι )

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@ dimgeo:

Το συγκριτικό δεν είχε ελπίδες. Καμία συσκευή δεν έχει ελπίδες έναντι του 1020 θεωρω στην ποιότητα της φωτογραφίας. Εγώ τουλάχιστον από τα συγκριτικά μου αυτό ειδα.

Τώρα, για την καθημερινή χρήση, το hdr είναι ένα χαρακτηριστικο.

Εδώ ο paok (με λίγα λογια) υποστήριζε ότι δεν είναι απαραίτητο το zoom...!

Θα αρχίσουμε να λέμε τώρα για το hdr που το χρησιμοποιουμε μια φορά στο τοσο;...

Παλι λαθος εισαι...το 50% των ημερησιων φωτογραφιων χρειαζεται hdr.

To 1020 δεν μπορει να βγαλει σωστη φωτο οταν το φως βρισκεται μπροστα απο την καμερα.

Θα ανεβασω συγκριτικο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακριβώς αυτό. Λογικά κιόλας θα έχεις και καλύτερα αποτελέσματα.

όταν λέει hardware HDR, εννοεί hardware supported HDR, δηλαδη οτι μπορει να τραβήξει under&over exposed. Δεν έχει τπτ που το διαφοροποιεί το hdr από τις υπόλοιπες συσκευές.

Σοβαρευτειτε λιγο.Μιλαμε για την ποιοτητα της φωτογραφιας οπως αυτη βγαινει απο τον φακο της καμερας ...και οχι μετα απο επεξεργασια στο photoshop.Οσο για το δευτερο σχολιο σου ειναι ακυρο παντελως.Ειναι σα να μου λες οτι το digital stabilisation ειναι ιδιο με το optical stabilization.Καμια σχεση.

Με το πόσο "λάθος" είμαι πια, έχω αρχίσει να έχω υπαρξιακό πρόβλημα! :D

Συγκριτικό θα είναι ενδιαφέρον!

Και για να σοβαρευτώ κι εγώ,

Δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω: " Ο Βασιλιάς πέθανε! Ζήτω ο Βασιλιάς! " :D

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

To 1020 δεν μπορει να βγαλει σωστη φωτο οταν το φως βρισκεται μπροστα απο την καμερα.

Θα ανεβασω συγκριτικο.

.

συμφωνω .οταν πρωτου ενα χρονο ειχα το s4 εβγαζα πολυ καλες φωτο εξω με ηλιο κοντρα,οταν το εδωσα και πηγα στο 1020 εφαγα μεγαλη απογοητευση .δεν μπορουσα να βγαλω μια σωστη φωτο σε συγκεκριμενες συνθηκες.ενω σε ολες τις αλλες συνθηκες που το δουλευα αφηνε το s4 μακραν πισω .

Γιαννης

συμφωνω .οταν πρωτου ενα χρονο ειχα το s4 εβγαζα πολυ καλες φωτο εξω με ηλιο κοντρα,οταν το εδωσα και πηγα στο 1020 εφαγα μεγαλη απογοητευση .δεν μπορουσα να βγαλω μια σωστη φωτο σε συγκεκριμενες συνθηκες.ενω σε ολες τις αλλες συνθηκες που το δουλευα αφηνε το s4 μακραν πισω .

Πες τα φιλε μου...ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.

@keras

Δεν εχεις επιχειρηματα και αρχισες τις ειρωνιες βλεπω

Edited by paok4270

Γιαυτό και σου δίνει περίπου 1 εκατομμύριο παραπάνω ρυθμίσεις στο manual το 1020. Για να βγάλεις και εκεί. Εδώ με το 808 έβγαλα (λίγο θωλά μεν) το φεγγάρι και έβλεπα την επιφάνεια κτλ.

Πες τα φιλε μου...ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.

@keras

Βρε paok. Μην αρχίζεις πάλι τις ταρζανιές. Καλό το hdr, θα ήθελα να έχει και το 808 μου, αλλά δε χρειάζονται οι φωτογραφίες ξαφνικά hdr επειδή αγόρασες τώρα άλλο κινητό.

Ωωωω μοντιέεεε δεν έχω hdr:

http://i62.tinypic.com/25737u0.jpg

...................................

@keras

Λάθος το σχόλιό σου φίλε μου.

Με έχεις δει πολλές φορές να ειρωνεύομαι;

Δεν το συνηθίζω, ούτε εδώ ούτε γενικά, εκτός αν κάνω χιούμορ. Και αυτό έκανα :D

EDIT: Μπορείς τώρα να μην γελάσεις με τον Moralas μοντιέεε ;; :lol:

@Moralas: Ειλικρινά λυπάμαι που δεν έχεις hdr...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Paok βγάλε μια όπως είπες και Μία νύχτα με αργό κλείστρο...Ο μοντιε ξύλο που θα φάει ο Carl Zeiss...

Φιλικά Γιώργος

Εντάξει .. το σχόλιο ο " Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς " ήταν 100% εύστοχο ... :lol:

Καλό το HDR και χρήσιμο ... ανάλογα (θα το ξαναγράψω) με το θέμα .

π.χ. Όταν έχεις κίνηση είναι άχρηστο .

Αλλά το 1020 είναι καλύτερο καμεροτηλέφωνο . Αρκεί να ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις .

Το ότι στο Auto δεν βγάζει κάποιες φορές το καλύτερο αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ισως είναι ενοχλητικό στον χρήστη που δεν ξέρει τίποτα από φωτογραφία .

Αλλά αν αυτό συμβαίνει γιατί να αγοράσει το 1020 ? ε ?

Ο PAOK4270 μια χαρά φωτό βγάζει και καλές ρυθμίσεις διαλέγει, καλό κάδρο έχει, καλά θέματα (φτάνει όχι άλλη εκκλησία) :rolleyes:

Το μόνο του "κακό" ;) είναι η υπεράσπιση έως θανάτου του νέου του κάθε φορά έρωτα ...

Ακόμα περιμένω καμία φωτό από ΤΟΥΜΠΑ να την κάνω wallpaper ;)

Edited by zakailiou

Μην βιαζεσται ερχεται συγκριτικο ...

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγκριτικο Lumia 1020 vs Oppo Find 7a

Σεναριο ¨ Τοπιο με φως μπροστα απο την καμερα

Ρυθμισεις ¨αυτοματες

1. Lumia 1020

2.Oppo normal

3.Oppo HDR

15145105708_a582a77674_c.jpg

15308678246_94de564bf4_c.jpg

15331769585_e8c4fb69c3_c.jpg

Εντάξει .. το σχόλιο ο " Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς " ήταν 100% εύστοχο ... :lol:

Καλό το HDR και χρήσιμο ... ανάλογα (θα το ξαναγράψω) με το θέμα .

π.χ. Όταν έχεις κίνηση είναι άχρηστο .

Αλλά το 1020 είναι καλύτερο καμεροτηλέφωνο . Αρκεί να ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις .

Το ότι στο Auto δεν βγάζει κάποιες φορές το καλύτερο αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ισως είναι ενοχλητικό στον χρήστη που δεν ξέρει τίποτα από φωτογραφία .

Αλλά αν αυτό συμβαίνει γιατί να αγοράσει το 1020 ? ε ?

Ο PAOK4270 μια χαρά φωτό βγάζει και καλές ρυθμίσεις διαλέγει, καλό κάδρο έχει, καλά θέματα (φτάνει όχι άλλη εκκλησία) :rolleyes:

Το μόνο του "κακό" ;) είναι η υπεράσπιση έως θανάτου του νέου του κάθε φορά έρωτα ...

Ακόμα περιμένω καμία φωτό από ΤΟΥΜΠΑ να την κάνω wallpaper ;)

Μα δεν είπε ο παοκ πως υπερτερεί του 1020. Απλά του άρεσε η νεα του συσκευή.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην βιαζεσται ερχεται συγκριτικο ...

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγκριτικο Lumia 1020 vs Oppo Find 7a

Σεναριο ¨ Τοπιο με φως μπροστα απο την καμερα

Ρυθμισεις ¨αυτοματες

1. Lumia 1020

2.Oppo normal

3.Oppo HDR

15308678246_94de564bf4_c.jpg

15331769585_e8c4fb69c3_c.jpg

Στην τρίτη "έκλεψες" λίγο. Κατέβασες τον φακό και έβγαλες τον ήλιο εκτός....

Αλλά δεν χρειάζονται κι άλλα συγκριτικά. Γυρίζουμε λίγες σελίδες πίσω και αφήνουμε την εκκλησία να "μιλήσει"... Έκανες παπάδες με το 1020...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Θα ανεβασω συγκριτικο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σοβαρευτειτε λιγο.Μιλαμε για την ποιοτητα της φωτογραφιας οπως αυτη βγαινει απο τον φακο της καμερας ...και οχι μετα απο επεξεργασια στο photoshop.Οσο για το δευτερο σχολιο σου ειναι ακυρο παντελως.Ειναι σα να μου λες οτι το digital stabilisation ειναι ιδιο με το optical stabilization.Καμια σχεση.

Καμια σχέση το digital με το optical stabilization γιατι ναι εκεί υπάρχει διαφορα στο hardware. Στο HDR δεν υπάρχει διαφορα στο hardware ! προφανώς και είναι θέμα software. Επίσης μιλάμε για ψηφιακές φωτογραφίες με την έννοια ότι η φωτογραφία που βλέπεις είναι κατόπιν ψηφιακής επεξεργασίας!! Τώρα άμα το mode hdr σου αρέσει και βαριέσαι να πειράξεις την φωτό σε πρόγραμμα επεξεργασίας είναι καθαρά υποκειμενικό σου θέμα!

1.Lumia 1020

2.Oppo hdr

15308998236_a93fef9bd6_c.jpg

15331749662_886ea53b98_c.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμια σχέση το digital με το optical stabilization γιατι ναι εκεί υπάρχει διαφορα στο hardware. Στο HDR δεν υπάρχει διαφορα στο hardware ! προφανώς και είναι θέμα software. Επίσης μιλάμε για ψηφιακές φωτογραφίες με την έννοια ότι η φωτογραφία που βλέπεις είναι κατόπιν ψηφιακής επεξεργασίας!! Τώρα άμα το mode hdr σου αρέσει και βαριέσαι να πειράξεις την φωτό σε πρόγραμμα επεξεργασίας είναι καθαρά υποκειμενικό σου θέμα!

Ρε φιλε...σα να μιλαω σε τοιχο ειναι.Τι εξεταζουμε εδω περα τωρα? ποιο ειναι καλυτερο το Photoshop η το Lightroom σε επεξεργασια?

η ποιο κινητο βγαζει την καλυτερη φωτογραφια?

Παιδια μια ερωτηση. Πριν ενα μηνα δεν μαλωναμε για το 1020 γιατι ηταν το κορυφαιο στα παντα?Τωρα διαβαζω τις τελευταιες σελιδες,και απορω πως εχω ακομη μαλλια στο κεφαλι μου! Τελικα το 1020 ειχε κουσουρια κ το oppo διαλυει ξαφνικα ολο τον ανταγωνισμο? ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ εκπεμπω sos! Tην λεξη "υστερει" οσον αφορα το 1020,σε κατι, την διαβαζω πραγματικα ΠΡΩΤΗ φορα,ολο τον αλλο καιρο ηταν απαγορευμενη και αν καποιος απο εμας τολμουσε να το εκφρασει ως προς μια λειτουργια του κινητου, ετρωγε προειδοποιησεις...αυτα! αναμενω με πολυ ενδιαφερον.. * Ενας φιλος μου που ενδιαφερεται για αγορα smartphone, μπηκε στο φορουμ να διαβασει και να καταληξει,επειτα απο δικη μου παροτρυνση γιατι το myphone το εκτιμω αρκετα. Εχασε την μπαλα με τις αντιφασεις ομως! και ποσοι ακομη θα εχουν βρεθει στην ιδια θεση στο συγγεκριμενο θεμα για τις φωτο... Παρακληση!! Ας κρατησουμε μια αποψη χωρις τουμπες διαφορων ειδων. Σημασια δεν εχει να βγαζουμε το δικο μας κινητο καθε φορα το πιο ολοκληρωμενο,αλλα να μπορει και ο αναγνωστης να βγαζει μια ριμαδα αποψη! αυτα απο μενα κ ζητω συγνωμη! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Όντως στην τρίτη κλέβει και παρατηρώ κάτι που είχα δει και στο OPO.

Κιτρινιζει πολύ το πράσινο.

Στην δεύτερη υπερτερεί μόνο στο ότι διακρίνεται λίγο η γη.

Το 1020 για να μην κάψει το λευκό στα σύννεφα κρατά χαμηλά το exposure και βγαίνει σκοτεινό το έδαφος. Οι περισσότερες συσκευές αύριο κάνουν, και καλά κάνουν αφού ακόμα και με μια mobile εφαρμογή editing μπορείς να το διορθώσεις.

Ας είχε 5Χ optical zoom το 1020 και θα ήταν δεύτερη συσκευή μου με τον φακό που έχει.

Για μένα το 7Α βγάζει καλές φώτο αλλά όχι χωρίς κόπο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ας είχε 5Χ optical zoom το 1020 και θα ήταν δεύτερη συσκευή μου με τον φακό που έχει.

Και ενα android για να ηταν η πρωτη επιλογη για μενα!!

galaxy Κ zoom - white

Στην πρώτη έχει συννεφιά και όμως είναι σα να έχει ήλιο. Αυτό κάνει το hdr? Ευχαριστώ δε θα πάρω... Γιατί όμως μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισης ανόμοιων πραγμάτων? Συγκρίνεις το hdr του πρώτου (έστω hardware) με την "απλή" (τα σπάει) φωτογραφία του δέυτερου? (Αν είναι έτσι βγάλε φωτογραφία το βράδυ, στο lumia με το flash, και στο άλλο χωρίς... Δηλαδή ανόμοια πράγματα και πάλι) Βρες μια εφαρμογή hdr για το lumia και βγάλε hdr και με αυτό, έστω μη hardware. Για να δούμε τότε.

Για να μη παρεξηγηθώ από τους κάτοχους του κινητού (όπως γίνεται συνήθως εδώ μέσα) η φωτογραφία είναι άψογη, απλά δείχνει κάτι μη πραγματικό. Φως ηλίου ενώ είναι κρυμένος στα σύννεφα.

Eχω μπερδευτει! Αυτον τον...μηνα ποιου κινητου την φωτο ΠΡΕΠΕΙ ντε και καλα να βγαλουμε πρωτη? :lol:

galaxy Κ zoom - white

Στην πρώτη έχει συννεφιά και όμως είναι σα να έχει ήλιο. Αυτό κάνει το hdr? Ευχαριστώ δε θα πάρω... Γιατί όμως μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισης ανόμοιων πραγμάτων? Συγκρίνεις το hdr του πρώτου (έστω hardware) με την "απλή" (τα σπάει) φωτογραφία του δέυτερου? (Αν είναι έτσι βγάλε φωτογραφία το βράδυ, στο lumia με το flash, και στο άλλο χωρίς... Δηλαδή ανόμοια πράγματα και πάλι) Βρες μια εφαρμογή hdr για το lumia και βγάλε hdr και με αυτό, έστω μη hardware. Για να δούμε τότε.

Για να μη παρεξηγηθώ από τους κάτοχους του κινητού (όπως γίνεται συνήθως εδώ μέσα) η φωτογραφία είναι άψογη, απλά δείχνει κάτι μη πραγματικό. Φως ηλίου ενώ είναι κρυμένος στα σύννεφα.

Συγγνωμη δηλαδη αυτη την φωτογραφια εσυ την βλεπεις σωστη? Δεν βλεπεις οτι το foreground ειναι θεοσκοτεινο?

Δεν βλεπεις οτι το 1020 δεν μπορει να βγαλει σωστα και background και foreground οταν το φως ερχεται απο μπροστα?

Επιτηδες συγκρινω ανομοια πραγματα για να δειξω την ελλειψη HDR στο 1020 και για δειξω οτι σ'αυτο το σεναριο χανει απο το Oppo.

Παμε παρακατω ...ερχονται κι αλλα συγκριτικα.

Γιατί τί πειράζει να τραβήξεις φωτογραφία στο 1020 με εφαρμογή hdr? Δεν σου είπε κανένας να κάνεις έπειτα επεξεργασία. Από εκεί και έπειτα είχες αναφέρει για τα πιο φυσικά χρώματα του oppo.. τα οποία όταν τραβάς με hdr δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάνε μία γενική σύγκριση αν θέλεις και μπορείς όπως αυτές του keras και όχι μόνο σε ότι βολεύει το oppo.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...