Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ετσι ειναι, αν δεν ειμαστε αντικειμενικοι εδω, τοτε κανουμε χαβαλε και διαβαζουμε τζαμπα.

Mε δυσκολεψε λιγο στην καθημερινη χρηση, στην δουλεια κτλ,γιατι θελω οταν εχω κατι,να το εχω συνεχεια,και οχι σε ιδιαιτερες συνθηκες. Αυτος ηταν κ ο μονος λογος που το αλλαξα με το Κ. Αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να το αλλαξω, το θεωρω απο τα πιο αξιολογα καμερο-κινητα.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Paok Υπάρχει στο φόρουμ της oppo και η 2 άλλα την περνάς Εσύ αν θες Γιατί είναι beta..Αν και σταθεροτατη..Εγώ έχω μείνει στην stable λόγω τον ota απλώς...Παιδιά το oppo έχει πραγματικά πολύ καλή κάμερα και μακάρι να είχαμε φωτο και από Ν1...σας το έχω πει στον τομέα multimedia είναι πολύ ψαγμένη..Sony είναι ο φακός άλλα ο αλγόριθμος είναι πολύ εξελιγμένος..μην ξεχνάμε ότι είναι από τα λίγα τηλέφωνα που τραβάνε σε raw format..το slow Sutter με λίγο φως μπορεί να κάνει την νύχτα μέρα και το hardware hdr να σε τρελάνει..

Φιλικά Γιώργος

Paok Υπάρχει στο φόρουμ της oppo και η 2 άλλα την περνάς Εσύ αν θες Γιατί είναι beta..Αν και σταθεροτατη..Εγώ έχω μείνει στην stable λόγω τον ota απλώς...Παιδιά το oppo έχει πραγματικά πολύ καλή κάμερα και μακάρι να είχαμε φωτο και από Ν1...σας το έχω πει στον τομέα multimedia είναι πολύ ψαγμένη..Sony είναι ο φακός άλλα ο αλγόριθμος είναι πολύ εξελιγμένος..μην ξεχνάμε ότι είναι από τα λίγα τηλέφωνα που τραβάνε σε raw format..το slow Sutter με λίγο φως μπορεί να κάνει την νύχτα μέρα και το hardware hdr να σε τρελάνει..

Μια νυχτερινή με φλας και μια χωρίς, για να δούμε πως την κάνει μέρα τη νύχτα! Όχι μόνο λόγια!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Κανενα σχολιο ρε παιδια? :)

Τι σχολιο περιμενεις ν'ακουσεις? Εδω ασχολουμαστε με καμερες.

Η πρωτη σου φωτο ειναι σκοτεινη.Η δευτερη οκ.

την τριτη δεν επρεπε να την ανεβασεις καν.

οχι οτι θα αλλαζε κατι, αλλα γιατί ειναι σε χαμηλη ανάλυση;

Με βαση το πρωτο δειγμα,ναι ειπα περι ζαλαδας,και δεν ειχα αδικο.

Είχες άδικο. Γιατι ενω υπήρχαν τόσες και τόσες φωτογραφίες απο 1020, εσυ "κράτησες" μόνο αυτές που σε "συνέφεραν" για να αποδείξεις το δικό σου. Και όταν σου είπαμε πως μπορεί να συντρέχουν άλλοι λόγοι εσυ χλεύαζες. Και ενω είχες τινάξει την κουβέντα και τα νεύρα όλων στον αέρα εσυ δεν έκανες πίσω.

Μετα σαφως κ οι φωτο ηταν πολυ καλες,αλλα οχι σε τετοιο σημειο,ωστε πχ να κανω μια μεταβαση απο ζουμ σε 1020 επειδη τρελαθηκα απο αυτο που ειδα. Εκει ηταν η διαφωνια μας, ναι στο πρωτο δειγμα υπερεβαλλα. Η διαφορα ειναι στο γεγονος οτι εγω το παραδεχομαι.

Μα δεν σου ειπε κανεις να κάνεις την μετάβαση. Μείνε με αυτό που σου αρεσει/βολευει. Απλα να έχεις ανοιχτά μάτια και κυρίως μυαλά.....;)

Τωρα για μελλοντικα που λες, κανω μια προβλεψη οτι θα μαλωνω να αποδειξω οτι το ξενον ειναι απαραιτητο...οταν ο αντιλογoς θα μιλα για εκπληκτικο led...κατσε να δεις...:lol:

Συμβουλή. Μη περιμένεις κανέναν στην γωνία. Στο φινάλε, αν εκτεθεί ας εκτεθεί μόνο του. Μην είσαι εκεί για να θριαμβολογήσεις. Το πιο πιθανό είναι να ξαναπαραδεχεσαι λάθη....;)

Υ.Γ. Συγνώμη που το τραβάω αλλά "τραβήξαμε" πολλά εδω μέσα......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οι πρώτες δύο είναι ωραίες :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μontoya_42

Συμβουλή. Μη περιμένεις κανέναν στην γωνία. Στο φινάλε, αν εκτεθεί ας εκτεθεί μόνος του. Μην είσαι εκεί για να θριαμβολογήσεις. Το πιο πιθανό είναι να ξαναπαραδεχεσαι λάθη....;)

Υ.Γ. Συγνώμη που το τραβάω αλλά "τραβήξαμε" πολλά εδω μέσα......

- Mε καλυψες με την τελευταια σου προταση,και εχεις δικιο οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος κριτης! Δεν περιμενω κανεναν στην γωνια,απλα μερικα πραγματα θα ειναι και αστεια μετα! -

Υ.Γ Φιλε ddr2 απο ποιο κινητο ειναι οι φωτογραφιες αυτες???

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Λογικά το 5s :)

Οι φωτογραφίες είναι από 5s.

Οι 2 πρώτες είναι αργά απόγευμα που σουρουπώνει, ενώ η τρίτη είναι νύχτα, και φωτίζεται ουσιατικά μόνο το μακρυνό αντικείμενο. Για φωτογραφία τραβηγμένη χωρίς τρίποδο, νομίζω είναι ικανοποιητική.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

A οκ, για να εχουμε και ενα κριτηριο, γιατι αλλα περιμενεις απο καθε συσκευη. Θεωρω οτι το αδικει λιγο οι συνθηκες φωτος με τις οποιες τραβηχτηκαν, αν ηταν ημερα θα ηταν πολυ καλυτερες, οπως πχ η 2η! Η τελευταια ειναι κατω απο δυσκολες συνθηκες, μια χαρα τα πηγε, δεν μπορουμε να εχουμε τις ιδιες απαιτησεις για ολα τα κινητα.

galaxy Κ zoom - white

Οι φωτογραφίες είναι από 5s.

Οι 2 πρώτες είναι αργά απόγευμα που σουρουπώνει, ενώ η τρίτη είναι νύχτα, και φωτίζεται ουσιατικά μόνο το μακρυνό αντικείμενο. Για φωτογραφία τραβηγμένη χωρίς τρίποδο, νομίζω είναι ικανοποιητική.

Το iphone δε χρειάζεται τρίποδο με τη μαμά κάμερα γιατί το exposure παει μέχρι 1/15 οπότε δεν εχει πρόβλημα σταθερότητας, αλλά σκοτεινότητας :)

Το iphone δε χρειάζεται τρίποδο με τη μαμά κάμερα γιατί το exposure παει μέχρι 1/15 οπότε δεν εχει πρόβλημα σταθερότητας, αλλά σκοτεινότητας :)

Αυτό παρατήρησα και εγώ.

Με 1/15 δεν βγαίνει ποτέ κουνημένη. Από την άλλη, ανεβάζει ψηλό iso, (πάνω από 2000) οπότε και εκεί δεν είναι πολύ σκοτεινές, όπως και να γίνει.

Όταν έλεγα για τρίποδο, εννοούσα να τραβήξω το ίδιο θέμα, με μια φωτογραφική, με manual ρυθμίσεις , χωρίς τρίποδο. Δεν θα πετύχαινα κάτι καλύτερο, γιατί, αν πήγαινε σε πιο αργό κλείστρο, θά είχα σίγουα κουνημένη φωτογραφία, το οποίο είναι πολύ χειρότερο απο το θόρυβο.

Προτιμώ λοιπόν 1/15 και 2300 iso, παρά 1/4 και 800 iso.

Αυτό παρατήρησα και εγώ.

Με 1/15 δεν βγαίνει ποτέ κουνημένη. Από την άλλη, ανεβάζει ψηλό iso, (πάνω από 2000) οπότε και εκεί δεν είναι πολύ σκοτεινές, όπως και να γίνει.

Όταν έλεγα για τρίποδο, εννοούσα να τραβήξω το ίδιο θέμα, με μια φωτογραφική, με manual ρυθμίσεις , χωρίς τρίποδο. Δεν θα πετύχαινα κάτι καλύτερο, γιατί, αν πήγαινε σε πιο αργό κλείστρο, θά είχα σίγουα κουνημένη φωτογραφία, το οποίο είναι πολύ χειρότερο απο το θόρυβο.

Προτιμώ λοιπόν 1/15 και 2300 iso, παρά 1/4 και 800 iso.

Λαθος...σαφως θα πετυχαινες καλυτερο αποτελεσμα με μια compact γιατι υποτιθεται θα ειχε ois. ουτε κουνημα θα ειχες ουτε θορυβο.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Oppo Find 7a....normal vs HDR

εγω βλεπω παντως οτι το HDR κανει παπαδες!

14867622108_6b8ce3b021_c.jpg

15054257175_f14d1e24bf_c.jpg

Πολύ απλά δεν είναι software hdr :)

Μην βαζετε φωτο που δεν εχετε βγαλει εσεις, δεν εχει νοημα.

Τι θα κανουμε δηλαδη εδω, θα ανεβαζουμε φωτο απο κινητα που μας αρεσουν ψαχνοντας στο internet;

Που ξερουμε τις συνθηκες που εχουν βγει και και λεπτομερειες κλπ...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

@paok

Ποιες compact εχουν ois?

Αν εννοεις VR, το δοκιμασα, αλλα σε ταχυτητες κατω του 1/10 προσωπικα δεν μπορω να βγάλω ακουνητη φωτογραφια. Και δεν εχω παρκινσον.:)

Πάντως με μια υποβρύχια fujifilm των 120€ και το 5s σε τρίποδο και τα δυο, βγάζει απείρως καλύτερα η Fuji...και ας βάζω το 5s σε exposure 1/2

Πάντως με μια υποβρύχια fujifilm των 120€ και το 5s σε τρίποδο και τα δυο, βγάζει απείρως καλύτερα η Fuji...και ας βάζω το 5s σε exposure 1/2

Δεν τραβας με τη μαμα εφαρμογη;

Υπάρχει το nightcap για νυχτερινά τοπία, το κατέβαζεις μέχρι 1/2 το exposure, μετά απο αρκετές δοκιμές για να δεις πώς λειτουργεί, μπορείς να βγάλεις σταθερή φωτό

Υπάρχει το nightcap για νυχτερινά τοπία, το κατέβαζεις μέχρι 1/2 το exposure, μετά απο αρκετές δοκιμές για να δεις πώς λειτουργεί, μπορείς να βγάλεις σταθερή φωτό

Στο 1/2 σταθερη φωτο?

Αν τα καταφερνεις, μπραβο σου. :)

Προσωπικα, ουτε με VR ενεργοποιημενο σε μηχανες slr δεν μπορω να τραβηξω σε τετοιες ταχυτητες. Αντε, το πολυ πολυ μεχρι 1/10.

[ATTACH]49041[/ATTACH][ATTACH]49043[/ATTACH][ATTACH]49044[/ATTACH][ATTACH]49045[/ATTACH][ATTACH]49046[/ATTACH]

Είναι οι νυχτερινές με 32 sec.Έχει πολύ λίγο φως..22.10 το βράδυ..Στο αυτόματο Χωρίς εστίαση πουθενά

Edited by dimgeo

Φιλικά Γιώργος

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...