Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Ρε αγορι μου,δεν ειπα για σενα, ομως το γεγονος οτι δεν πουλησε,εχει να κανει με αυτο. Την εργονομια του. Και αυτο δεν ειναι τυχαιο,γιατι μολις ανακοινωθηκε πως θα κυκλοφορησει,ολοι το κοροιδευαν (επειδη μοιαζει με καμερα) και δεν σταματουσαν εκει, ειχαν ηδη βγαλει συμπερασμα οτι θα ειναι και χαλια η ποιοτητα του ως φωτογραφικη. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο? Για τα αλλα που ακους απο μενα και εχεις φριξει,ειναι προσωπικες μου αποψεις, δεν σε αναγκασα να τις δεχτεις. Ειπα οτι 1020 και ζουμ ειναι χερι χερι κορυφη. Και απο την αλλη, δεν βλεπω καποιον λογο να μπω πχ σε αντικατασταση, κρινοντας απο το συγκριτικο. Αυτο ειπα και μου την πεσατε ολοι σας,η αποψη μου ειναι,εσυ μπορει απο ζουμ να πηγαινες τρεχοντας 1020 αν εβλεπες το συγκριτικο,εχει να κανει με το πως βλεπει κανεις τα πραγματα,τι να πω. Σου λεω κ παλι,γιατι να μαλωνουμε, ανετα δεν το πουλαγα αυριο πρωι 400?? και επαιρνα 1020 και μου εμεναν και ρεστα 100 ευρω. Δεν δικαιολογειται ο τοσος ντορος ομως. Επιμενω πως αν αυριο βγει το 1030 πχ, με φακο με οπτικο (εγω σου λεω 5χ) θα τρεξετε ολοι να το παρετε και θα ακουμε υμνους. Γνωμη μου,και δικιο θα εχετε γιατι δεν το θεωρω περιττο. Kαι θα σου πω κ κατι αλλο,που δεν ηθελα να αναφερω αλλα οκ..Κατοχος νοκια 1020 οχι εδω αλλα σε αλλο ιστοχωρο, ειχε ξεφτιλησει κυριολεκτικα το ζουμ το πρωτο ειδικα, μορφωμα, ξεφτιλα να το εχεις και να βγαινει ο φακος κτλ. Και μετα απο λιγες μερες βλεπω να αναφερει οτι " καλα αν βαλουν και ενα οπτικο ζουμ εστω το μισο απο το υβριδιο,μιλαμε το κινητο θα μεινει στην ιστορια" καπως ετσι..ε τωρα βγαλε ακρη..

(δεν προσβαλλω ρε συ την νοημοσυνη κανενος. Βασιζομενος σε πραγματα που εχω διαβασει ειτε εδω ειτε γενικα σε αρθρα μιλαω,μην τρελαινεσαι :) )

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς αν απέχει πολύ. Φωτογραφικά?

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται απάντηση αν είναι αυτή η ερώτηση σου.

Ναι, φωτογραφικα εννοώ. Ειναι ας πούμε μερα με νύχτα ώστε να "υποχρεωθείς" σε αγορά νέας συσκευής (οποια κι αν είναι αυτή)? Το ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για την σύζυγο......;)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ιδου ο λογος που κρινεται το ζουμ. Μολις απαντησες. Οχι απο ποιοτητα καμερας,αλλα απο αντιπαθεια στην εργονομια του. Καλα λεω πως γινεται ολοι να το βαπτισαν χαλια, με την πρωτη του μολις ανακοινωση...οχι διαθεση. Βεβαια το να μην σου αρεσει, αυτο ισχυει ισως στο 80% των χρηστων smartphone,αλλα ειπαμε οτι ειναι για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο. Μοntoya οσον αφορα την ερωτηση σου, δεν εχει πουλησει λογω ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ. Αλλιως θελει ο ΜΕΣΟΣ χρηστης το smartphone του. Οταν η Νοκια βγαλει με οπτικο,τοτε θα το παρεις,θα λες εχω κινηταρα,και απλα θα μπεις στο club! Λογικο ειναι ρε φιλε, marketing ειναι αυτο..

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

:X:cry: !!!

Απάντησε ο moralas....

Όμως θα σου πω κι εγώ κάτι. Η εργονομία ειναι κάτι το βασικότατο για μένα. Έτσι λοιπόν κι ενώ τα note ειναι απο τα κορυφαία και η μεγάλη οθόνη δίνει μεγάλα πλεονεκτήματα, τα απορρίπτω λόγω εργονομίας. Και μάντεψε. Όταν η Nokia έβγαλε κατι παρόμοιο (1520, 1320) εγώ δεν τα πλησίασα..... Κατανοητό? Και είτε θέλουμε είτε όχι, η εργονομία ειναι κι αυτό ένα βασικότατο κριτήριο αγοράς για πολλούς.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Nokia N8

13543106814_4dd8b8159a_c.jpg

13542884634_2987b8b0f9_c.jpg

Απλά απίστευτες. Κρίμα που το ένα που είχα το έδωσα, γιατί το άλλο ο πατέρα μου το αυτοκτόνησε :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ναι, φωτογραφικα εννοώ. Ειναι ας πούμε μερα με νύχτα ώστε να "υποχρεωθείς" σε αγορά νέας συσκευής (οποια κι αν είναι αυτή)? Το ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για την σύζυγο......;)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απάντησε ο moralas....

Όμως θα σου πω κι εγώ κάτι. Η εργονομία ειναι κάτι το βασικότατο για μένα. Έτσι λοιπόν κι ενώ τα note ειναι απο τα κορυφαία και η μεγάλη οθόνη δίνει μεγάλα πλεονεκτήματα, τα απορρίπτω λόγω εργονομίας. Και μάντεψε. Όταν η Nokia έβγαλε κατι παρόμοιο (1520, 1320) εγώ δεν τα πλησίασα..... Κατανοητό? Και είτε θέλουμε είτε όχι, η εργονομία ειναι κι αυτό ένα βασικότατο κριτήριο αγοράς για πολλούς.

Στο θεμα "εργονομια κινητων" αν καποιος ανοιξει, το συζηταμε Κανενα θεμα! Αλλα επειδη οι υπευθυνοι εδω μου στελνουν mail να συμμορφωθω, δεν απανταω για ευννοητους λογους. Στο οτι δεν πουλησε μετραει ομως η εργονομια, θελει καποιους συμβιβασμους,σε σενα μετρησε και ειναι απολυτα κατανοητο. Δεν ειναι ομως οτι δεν πουλησε λογω καμερας,γιατι σε εχω ξαναρωτησει νομιζω πανω σ αυτο...το s4 εναν χρονο πριν πουλουσε τρελα εως κ σημερα! για την καμερα του πουλουσε? αφου το πουλησαν πλειστοι των κατοχων του! Αρα να μην φερνετε αυτο το επιχειρημα (των πωλησεων) οσον αφορα τις επιδοσεις του στην καμερα,αλλοι ειναι οι λογοι ρε παιδα!!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Στο θεμα "εργονομια κινητων" αν καποιος ανοιξει, το συζηταμε Κανενα θεμα! Αλλα επειδη οι υπευθυνοι εδω μου στελνουν mail να συμμορφωθω, δεν απανταω για ευννοητους λογους. Στο οτι δεν πουλησε μετραει ομως η εργονομια, θελει καποιους συμβιβασμους,σε σενα μετρησε και ειναι απολυτα κατανοητο. Δεν ειναι ομως οτι δεν πουλησε λογω καμερας,γιατι σε εχω ξαναρωτησει νομιζω πανω σ αυτο...το s4 εναν χρονο πριν πουλουσε τρελα εως κ σημερα! για την καμερα του πουλουσε? αφου το πουλησαν πλειστοι των κατοχων του! Αρα να μην φερνετε αυτο το επιχειρημα (των πωλησεων) οσον αφορα τις επιδοσεις του στην καμερα,αλλοι ειναι οι λογοι ρε παιδα!!

Μα όλα μετράνε σε μια συσκευή. Σύνολο αγοράζεις. Κι αν λες πως είναι ισάξια, γιατι να μην αγοράσεις το πιο κομψό, βολικό?

Αλλα σου απάντησα και στο κατά πόσο θα έτρεχα να πάρω ένα παρόμοιο Nokia γκουμουτσα (αν ποτέ έβγαζε).

Μα όλα μετράνε σε μια συσκευή. Σύνολο αγοράζεις. Κι αν λες πως είναι ισάξια, γιατι να μην αγοράσεις το πιο κομψό, βολικό?

Αλλα σου απάντησα και στο κατά πόσο θα έτρεχα να πάρω ένα παρόμοιο Nokia γκουμουτσα (αν ποτέ έβγαζε).

Εσυ δεν θα το αγοραζες,αφου κανεις τον κοπο να μου απαντησεις δεν εχω κανεναν λογο να σε διαψευσω. Κι εγω το 4αρι ειχα, επειδη ομως η δουλεια μου ειναι πολυ εξω σε συναντησεις κτλ, με δυσκολεψε να ειμαι ειλικρινης, γι αυτο πηρα το Κ, ναι μεν επισης πιο βαρυ κ ογκωδες απο τον μεσο ορο αλλα μπαινει στο σακακι, στην τσεπι,με ανεση. Θελει συμβιβασμο,πολυ περισσοτερο απο τα αλλα. Ομως το ισαξια, στο εξηγησα κ πιο πανω και εγινα κουραστικος ισως. Εννοω οτι δεν ειδα κατι το εξωπραγματικο ωστε να μπω στην διαδικασια να το πουλησω,και να παρω το 1020. Αυτο πιστευω. Οχι οτι το 1020 δεν ειναι καλο,προς θεου, ειναι εξαιρετικο!!

galaxy Κ zoom - white

Όταν βγήκε το Κ υπήρχε ήδη το 1020 όμως

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το ότι είστε πολλοί οι nokiaκιδες, δεν σημαίνει ότι θα μας κολλήσετε στη γωνία.....:lol:

Και μια δική μου το πρωί στον δρόμο για την δουλειά...Μέσα από το αυτοκίνητο εν κίνηση

[ATTACH]48851[/ATTACH]

Φιλικά Γιώργος

Nαι,απλα δεν μ αρεσει εμφανισιακα το 1020, και πολυ περισσοτερο το λειτουργικο του, και περιμενα τον διαδοχο του 4αριου για το οπτικο ζουμ. Το ειχα κοιταξει για ενα διαστημα.

galaxy Κ zoom - white

[ATTACH]48850[/ATTACH]oppostyle find 7a...ταχύτητα κλείστρου 8sec

Τρελανε μας ρε φιλε...αν υπαρχει καποιο τηλεφωνο που μπορει να κοντραρει το 1020 το βραδυ...ειναι αυτο.Αγγλια ειναι?

Γιατί γράφει κάτω στη γωνία Oppo.com?

Εξαιρετική φωτογραφία :)

ΦΟΒΕΡΗ! Δεν ήξερα πως πειράζεις και την ταχύτητα κλείστρου στο 7/7α! Μέχρι πόσο πάει max? Με τρίποδα να φανταστώ μιας και δεν έχει OIS?

Oneplus 5 - 128GB

ΦΟΒΕΡΗ! Δεν ήξερα πως πειράζεις και την ταχύτητα κλείστρου στο 7/7α! Μέχρι πόσο πάει max? Με τρίποδα να φανταστώ μιας και δεν έχει OIS?

32 δευτερολεπτα.

32 δευτερολεπτα.

Πλάκα κάνεις!!! με 32sec και τρίποδα κάνεις παπάδες! thanks για το info

Oneplus 5 - 128GB

Η φωτο είναι από Ταϋλάνδη νομίζω..είναι από το φόρουμ της oppo που ανεβάζουμε φώτο...Έχει βγάλει και ένα εξάρτημα το οποίο δεν ξέρω τι κάνει και βγάζει τρελές φωτο...Έχω την εντύπωση πως έχει ois..Ναι Μέχρι 32sec έχει. Edited by dimgeo

Φιλικά Γιώργος

Παραλία και Εγνατία με 16 sec στην παραλία ήταν τοποθετημένο στην άμμο στην Εγνατία το κρατούσα επάνω στο πεζούλι....Πιο κάτω είναι το εξάρτημα και Μια φωτο που έχουν βγάλει με αυτό..νομίζω σε mode raw[ATTACH]48870[/ATTACH][ATTACH]48871[/ATTACH][ATTACH]48872[/ATTACH][ATTACH]48873[/ATTACH]

Φιλικά Γιώργος

Η πρώτη δείχνει αρκετά εντυπωσιακή! Ανέβασέ την σε κανονικό μέγεθος να την δούμε καλύτερα, να δούμε και το exif. :)

Θελω light trails σε τριποδο παρακαλω!!! :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το 1020 κόντρα στον ήλιο. Η 2η με 1020 και η 3η με S4 zoom:

http://i.imgur.com/60vlPFl.jpg

http://i.imgur.com/yfuR29g.jpg

http://i.imgur.com/4tsCHMQ.jpg

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...