Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Και σκέψου πως δεν πήρε ακόμη την cyan.....

Δικό σου ειναι βρε James???

Να σου ζήσει.

Ετεροχρονισμένη απάντηση! Όχι ανηψάκι είναι :D

- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@paok4270 , δεν είναι από τις καλές σου ,

@Te_salat , πιο είναι το ευχάριστο σε αυτή την φωτό ? ( πως γίνεται να έχεις εστιάσει και μετρήσει κάτω κέντρο και αριστερά ? το διάλεξες ? )

Την ειδες σε πραγματική ανάλυση σε οθόνη υπολογιστή;

Μια γρήγορη φωτογραφία για δοκιμή μετα απο update ειναι.

Αυτά που ήθελα να δώ ειναι ευκρίνεια στο crop και χρώματα.

Πάτησα τυχαία το δάχτυλο μου κάπου στην οθόνη για focus. Άφησα το αυτοκίνητο στο παρκιν και τράβηξα κλεφτά μια φωτο να μην γελάει ο κόσμος μαζί μου. Νομίζεις ότι είχα κανά αξιοθέατο μπροστά μου;

Τι έχετε πάθει τελευταία; Πολύ έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες έχετε μερικοί.

Ανεβάζει ο άλλος φωτο για να δείξει πως έπιασε η κάμερα το φεγγάρι και του λένε ειναι κακή γιατί δεν εχει και θάλασσα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χάνεται το δάσος κοιτώντας το δέντρο . :)

Τι σημασία έχει τι ήθελε και τι όχι . Το αποτέλεσμα μετράει !!!

Το κινητό έκανε την δουλειά του και έβγαλε την λεπτομέρεια της Σελήνης .

Στην πλειοψηφία των κινητών θα έβγαινε μία φωτεινή μπάλα ( μην λέμε για να λέμε ) .

Παίρνεις το κινητό, βάζεις πρόγραμμα, τραβάς και πιάνεις την στιγμή . Αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό τότε είσαι ευτυχισμένος που πρόλαβες . Αλλιώς πρέπει να κουβαλάμε μία DSLR και 2 φακούς ή έστω μία pocket διαρκώς μαζί μας .

Σήμερα λίγες συσκευές ( κινητά ) μπορούν να τραβήξουν αξιοπρεπής φωτογραφίες , Zoom , 1520 , 1020 , S5 κλπ.

@keras

Ωραίες φωτό !!! ;)

Ευχαριστω :)

Συμφωνω απολυτα. Αυτο θελω, να βγαζω τη στιγμη με τον καλυτερο δυνατο τροπο χωρις να παλευω με ρυθμισεις κλπ γιατι τοτε την εχω χασει...

Σωστα το θετεις το θεμα γιατι ξεφευγει πολλες φορες.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

@paok4270 , δεν είναι από τις καλές σου ,

@Te_salat , πιο είναι το ευχάριστο σε αυτή την φωτό ? ( πως γίνεται να έχεις εστιάσει και μετρήσει κάτω κέντρο και αριστερά ? το διάλεξες ? )

το ξερω...ειχε εντονο φως απο πισω.Εδω χρειαζεται HDR.

@Te_salat ... Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα ποστ μου ... δες από το #1566 και μετά ...

Ναι το είδα σε μία 32άρα και ένα 27άρι monitor που έχω στο σπίτι δίπλα δίπλα ...

Καμία πρόθεση να σε πειράξω ή να προσβάλω ... απλά ζήτησα να το εξηγήσεις το "ευχάριστη έκπληξη" σε σχέση με αυτό που είδα εγώ και ως παράδειγμα ανέφερα την εστίαση .

@Te_salat ... Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα ποστ μου ... δες από το #1566 και μετά ...

Ναι το είδα σε μία 32άρα και ένα 27άρι monitor που έχω στο σπίτι δίπλα δίπλα ...

Καμία πρόθεση να σε πειράξω ή να προσβάλω ... απλά ζήτησα να το εξηγήσεις το "ευχάριστη έκπληξη" σε σχέση με αυτό που είδα εγώ και ως παράδειγμα ανέφερα την εστίαση .

Αγαπητέ κριτική θα δεχτώ ευχαρίστως αν ανεβάσω κάποια σοβαρή φωτογραφία.

Εξεπλαγην από την ευκρίνεια της φωτογραφίας και το ότι διακρίνονται λεπτομέριες πεντακάθαρα, όπως ο οδηγός του αυτοκινήτου κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Απο οτι εχω διαβασει και εχω δει σε δειγματα, το oneplus one πρεπει να εχει καλη φωτογραφια

Έχει καλό αισθητήρα αλλά το software δεν βοηθούσε στα δύσκολα. Με το update που δόθηκε προστέθηκε μια δυνατότητα όπου με το πάτημα παίρνει περισσότερες φώτο και τις συνθέτει δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πάτημα είναι ακαριαίο αλλά χρειάζεται 2-3 δευτερόλεπτα για το processing.

Φοράει τον Exmor RS IMX214 με 6 στοιχεία φακού , 13MP ανάλυση και f/2.0 . Από εκεί και πέρα είναι θέμα software ( βλέπε LG και Samsung ) .

Μία ελαφριά απόκλιση στην ώχρα διακρίνω . Περιμένουμε Δείγματα ... Σαν λεπτομέρεια ( όπως το τοποθέτησες ) είναι ικανοποιητικό για τα λεφτά του .

Λογικά επειδή ο φακός μπορεί ... νομίζω ότι αν ασχοληθεί κανείς ή βρει αξιολογότερα προγράμματα από αυτό της Google θα πάρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Το oneplus έχει μια πολύ καλή κάμερα για την τιμή του. Μην ξεχνάμε ότι δεν συγκρίνονται τα cameraphones με τα απλά smartphone. Το oneplus one φαίνεται να έχει εξαιρετικό hdr.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Σε ευκρίνεια είναι στα επίπεδα του S4.

Εδώ είναι δύο κομμάτια που απέσπασα με crop από το S4 zoom και το OnePlus

Δείτε σε πλήρη ανάλυση.

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/913/ATCn43.jpg

Edited by Te_salat

Σε καλύτερα επίπεδα φαίνεται να είναι το oneplus.. διακρίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Κι εγώ αυτό είδα. Φαίνεται ότι δουλεύει το clear image, όπως λέγεται το νέο mod.

Το σύγκρινα και με παλιότερες φώτο που έχω από το S4 octa. Και σ αυτό ρίχνει, πάντα με χρήση του clear image όμως.

Το θετικό είναι ότι εξαφανίζει και τον θόρυβο σε χαμηλό φωτισμό αλλά όχι εις βάρος της λεπτομέρειας.

Βέβαιο δεν είναι κάτι σπουδαίο σε βραδινές, μιλώ για χαμηλό φωτισμό δωματίου που ενδιαφέρει τους περισσότερους.

Για όποιον θέλει να δει δείγματα βραδινού βίντεο απο το S4 zoom.

Είναι πρόχειρα, στο αυτόματο, μην αρχίσει κανείς να λέει οτι κουνάει κλπ, ή οτι δεν είναι ωραίο το πλοίο... :D

Αστειευομαι! Αναμενω σχολια.

Edited by keras

Xenon στο S4 Zoom.

https://flic.kr/p/oFz86J

Edited by Te_salat

Εδω φαινεται τι ψαρια πιανει ο φακος.Πολυ χαμηλος φωτισμος στο foreground με πολυ εντονο φως στο background.

Δυσκολες συνθηκες για οποιδηποτε κινητο.Με αλλα λογια το dynamic range του 1020 ειναι εξωπραγματικο.

14910965692_0b546d24a1_c.jpg

Που ειναι στην φωτο αυτη το τοσο απιστευτο που μονο το 1020 καταφερνει και τα αλλα δεν μπορουν?? ωραια φωτο Κωστα,αλλα μεχρι εκει. Νομιζω εχουμε χασει λιγο το θεμα με τα εγκωμια

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Xenon στο S4 Zoom.

https://flic.kr/p/oFz86J

Παπαδες!!!!! (και στην κυριολεξια λογω εκκλησιας :))

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Που ειναι στην φωτο αυτη το τοσο απιστευτο που μονο το 1020 καταφερνει και τα αλλα δεν μπορουν?? ωραια φωτο Κωστα,αλλα μεχρι εκει. Νομιζω εχουμε χασει λιγο το θεμα με τα εγκωμια

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παπαδες!!!!! (και στην κυριολεξια λογω εκκλησιας :))

To απιστευτο ειναι το ευρος πεδιου που πιανει ο φακος του 1020.Κια για να το πω απλα να το καταλαβεις.Με αλλο κινητο εαν επιλεξεις να βγει σωστα το μπροστινο μερος, το background θα βγει overexposed.Αντιθετως εαν επιλεξεις να βγει το background σωστα, το μπροστινο θα βγει underexposed (σκοτεινο).Εδω ο φακος του 1020 τα εξισσοροπησε και τα εβγαλε σωστα και τα δυο.Για να μη μιλησω για διαχειριση θορυβου, λεπτομερεια,κ.τ.λ.Αστο.

To απιστευτο ειναι το ευρος πεδιου που πιανει ο φακος του 1020.Κια για να το πω απλα να το καταλαβεις.Με αλλο κινητο εαν επιλεξεις να βγει σωστα το μπροστινο μερος, το background θα βγει overexposed.Αντιθετως εαν επιλεξεις να βγει το background σωστα, το μπροστινο θα βγει underexposed (σκοτεινο).Εδω ο φακος του 1020 τα εξισσοροπησε και τα εβγαλε σωστα και τα δυο.Για να μη μιλησω για διαχειριση θορυβου, λεπτομερεια,κ.τ.λ.Αστο.

Το εύρος πεδίου του φακού όντως είναι απίστευτο. Δεν έχει υπάρξει φωτογραφία σε κλειστό χώρο που να μη μπορεί να πιάσει τα πάντα όσο κοντά και να είσαι στο θέμα.

Βέβαια υπάρχει και ένα μειον εδώ. Λογικά αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα γιατί απομακρύνει εύκολα το θέμα αν δε τραβάς από κοντά. Ευτυχώς εδώ το x3 lossless zoom κάνει τη δουλειά. Μόνο όμως όταν επιλέγεις να τραβάς με high resolution.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Μην τρελαθούμε, τα ίδια πράγματα βλέπουμε όλοι.

Καλή φωτο του paok, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, με την καλή γνωστή λεπτομέρεια που δίνει το 1020 λόγω των ΜΡ που έχει κλπ.

Δεν θα έλεγα οτι δεν είναι underexposed το έξω. Άλλο κινητό με καλή κάμερα κάπου τα ίδια θα έδινε, δεν έχουμε σύγκριση, απλά υπάρχει καλή λεπτομέρεια κατά τη γνώμη μου. Τέλος πάντων, προσωπικά, βρίσκω οτι είναι μια φωτο χωρίς νόημα.

Θεωρώ οτι οι φωτο που ανεβαίνουν σε αυτό το νήμα πρέπει να δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο, να βλέπουμε δυνατότητες.

Το πιο εύκολο είναι να βγάζουμε οτιδήποτε και να το ανεβάζουμε, και μετά να γράφουμε να κοιτάξτε πόσο καλή είναι, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα... Τι να δούμε; Πρόσωπα απο κοντά με xenon; Χαίρω πολύ. Μπορώ να ανεβάσω πολλές καταπληκτικές φωτο τέτοιες, και καλύτερες ακόμα, αλλά ξέρουμε όλοι οτι θα είναι καλές.

Βγάλτε κάτι το ιδιαίτερο, που θα δείχνει δυνατότητες της συσκευής, για να μπορούν να καταλάβουν και αυτοί που διαβάζουν χωρίς να βαριούνται.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...