Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

εχει γινει μια παραξεγηση η οποια διαιωνιζεται απο τους νεους αναγνωστες γιατι δεν διαβαζουν τις 10-15 σελιδες πριν... Δεν προσπαθησαμε τα 2-3 ατομα που μιλαμε για το galaxy zoom να πουμε οτι ειναι το καλυτερο,απλα να υπερασπιστουμε το πλεονεκτημα του στο ζουμαρισμα,το οποιο γινεται μια προσπαθεια να εμφανιστει ως περιττο. Και οταν θες να λες οτι εχεις ΚΑΜΕΡΟ-τηλεφωνο δεν νομιζω να ειναι περιττο κατι που ΟΛΕΣ οι καμερες οφειλουν να εχουν.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει γινει μια παραξεγηση η οποια διαιωνιζεται απο τους νεους αναγνωστες γιατι δεν διαβαζουν τις 10-15 σελιδες πριν... Δεν προσπαθησαμε τα 2-3 ατομα που μιλαμε για το galaxy zoom να πουμε οτι ειναι το καλυτερο,απλα να υπερασπιστουμε το πλεονεκτημα του στο ζουμαρισμα,το οποιο γινεται μια προσπαθεια να εμφανιστει ως περιττο. Και οταν θες να λες οτι εχεις ΚΑΜΕΡΟ-τηλεφωνο δεν νομιζω να ειναι περιττο κατι που ΟΛΕΣ οι καμερες οφειλουν να εχουν.

Σωστό το τελευταίο αλλά όλος αυτός ο όγκος για να κερδίσεις το zoom τείνει να διαγράψει το τηλέφωνο και να μείνει μόνο το ΚΑΜΕΡΟ....

Γνώμη μου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλα τωρα εισαι σοβαρος? Αυτη δηλαδη τη θεωρεις νυχτερινη φωτογραφια? (για την πρωτη μιλαω).

Εγω βλεπω ενα πασαλειμα οπου δεν μπορεις να ξεχωρισεις τιποτα και κατι φωτα στο βαθος χωρις λεπτομερεια πουθενα.

Τι σχεση εχει αυτη η φωτο που ανεβασες με αυτην εδω τη δικη μου??? οχι πες μου...

........................................

1) Και βέβαια είμαι σοβαρός

2) Είναι νυχτερινή φωτογραφία, αφού είναι βράδυ. Αν δεν σου αρέσει είναι άλλο θέμα, μπορείς να την κρίνεις.

3) Δεν έβγαλα ειδικά νυχτερινή φωτο, με ανάλογες ρυθμίσεις κλπ, ούτε τρίποδα κλπ χρησιμοποίησα, απλά έβγαλα μια γρήγορη για να τη δούμε βασικά για τη δυνατότητα του zoom στο σκοτάδι. Αυτό, απλά.

4) Η δική σου εστιάζει 100-200 μέτρα μακριά, ενώ εγώ εστίασα γύρω στα 8-10 χιλιόμετρα μακριά. Είναι το ίδιο;;;

5) Δεν τη σύγκρινα με τη δική σου, ούτε θα το έκανα με τον τρόπο που γράφεις, ούτε σχολίασα αρνητικά τις φωτο σου, αντίθετα έχω γράψει καλά σχόλια για κάποιες δικές σου, σε αποκαλώ με το όνομά σου, χάριν ευγενείας μιας και γράφουμε εδώ πολλές φορές.

Όπως καταλαβαίνεις φίλε, δεν είμαστε ίσα κι όμοια, αλλιώς γράφω εγώ και αλλιώς εσύ. Ας κρίνουν οι υπόλοιποι...

@moralas ναι το ξερω οτι γινομαι εριστικος.Αλλα οταν καποιος ανεβαζει μια μετρια φωτογραφια και καυχιεται οτι ειναι η καλυτερη...εκει δεν μπορω τρελαινομαι.Να ανεβασει κατι καλο ....ναι να τον παραδεχτω.

Είδες πουθενά οτι καυχιέμαι οτι είναι η καλύτερη;; Πως το συμπέρανες αυτό και το γράφεις ως δικαιολογία για το οτι τρελαίνεσαι;

Η έκφραση "να ανεβάσει κάτι καλό να τον παραδεχθώ" εννοώντας εμένα, σημαίνει οτι κάνουμε διαγωνισμό και δεν το έχω καταλάβει;

Το οτι δεν καυχιέμαι για τη βραδινή φωτο και γιατί την ανέβασα, εξηγώ ανωτέρω.

Έχω ανεβάσει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5511294#post5511294

μερικές δοκιμαστικές με το Κ. Δεν ξέρω αν τις είδες, πάντως δεν σχολίασες, τις ανέβασα για σχολιασμό. Και ανέβασα κι άλλες που τις σχολίασες και δεν σου άρεσαν. Δηλαδή, απο το Κzoom δεν σου άρεσε καμία;

Paok δεν πας καλά μου φαίνεται. Ο άνθρωπος ανεβασε μια φωτο που τράβηξε μες τα σκοτάδια για να δείξει τι μπορεί να πιάσει το ζουμάρισμα κι εσυ κάνεις υψηλη κριτική?

Νομίζω δεν έχει κανένα νόημα η κουβέντα μαζί σου. Είσαι και μεγάλος άνθρωπος.

Κανείς δεν είπε ότι τα galaxy Zoom & K βγάζουν τις καλύτερες φώτο ούτε προέτρεψε να τρέξουν να αγοράσουν.

Η συζήτηση γίνεται για να παρυσιάσουμε τις ευκολίες και τις δυνατότητες δυο φωτογραφικών συσκευών που έιναι μεσα στα καλυτερα photo camera.

Μην φοβάσαι την πρωτοκαθεδρία δεν στην παίρνει κανείς.

...........................................

Έτσι είναι.

Αυτά λέω κι εγώ με αρκετά προηγούμενα posts. Δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά;

Ο κάθε ένας είναι λογικό να στηρίζει την επιλογή που έκανε και να προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι το προϊόν που αγόρασε είναι το καλύτερο.

Πραγματικά τόσα χρόνια σε τόσα forum ο Έλληνας είναι σταθερή αξία στον " καυγά " για κινητά αμάξια ομάδες πολιτικά κουλουπου

Πάντως ούτε εγώ τρελάθηκα απο τις βραδινές λείψεις του Zoom ,έχω δει πολύ καλύτερες απο το 1020 σε βράδυ.

Οχι, δεν είναι λογικό ο καθένας να υποστηρίζει την επιλογή του. Μεγάλα παιδιά είμαστε και μπορούμε (θεωρητικά) να ανταλλάσσουμε απόψεις και εμπειρίες για να ενημερωνόμαστε και εμείς αλλά και αυτοί που διαβάζουν.

Δεν χρειάζεται να εξηγούμε τη χρησιμότητα του φόρουμ τώρα...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Bρε ασε τον ογκο,εγω μπορει να ειμαι παλαβος κ να θελω να κουβαλησω 10 κιλα συσκεη ,την χρησιμοτητα του σχολιαζουμε.

galaxy Κ zoom - white

Bρε ασε τον ογκο,εγω μπορει να ειμαι παλαβος κ να θελω να κουβαλησω 10 κιλα συσκεη ,την χρησιμοτητα του σχολιαζουμε.

Ναι βρε, δεν διαφωνώ. Απλα στη χρηστικότητα συμπεριλαμβάνεται (για μένα τουλάχιστον) και η φορητοτητα. Για τον ίδιο λόγο διαφωνώ (για τα γούστα μου πάντα) με αυτούς που παίρνουν τεράστιες συσκευές για να απολαύσουν την οθόνη τους.

Υ.Γ. Είδη τα "άκουσα" κι εγώ για τον όγκο που έχει το 1020 στην πλάτη του....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σωστό το τελευταίο αλλά όλος αυτός ο όγκος για να κερδίσεις το zoom τείνει να διαγράψει το τηλέφωνο και να μείνει μόνο το ΚΑΜΕΡΟ....

Γνώμη μου.

Ναι, έτσι είναι, διότι για άλλα πράγματα εκτός της κάμερας για την κάθε συσκευή μπορούμε να γράψουμε πολλά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι σε φορητότητα το 1020 είναι σαφώς καλύτερο, αλλά τουλάχιστον στο Κ η Samsung το δούλεψε. Χαραμίζεις φορητότητα αλλά έχεις άλλα. Απο κει και πέρα είναι υποκειμενική επιλογή και μπορούμε να συζητήσουμε πολύ πάνω σε αυτό.

1) Και βέβαια είμαι σοβαρός

2) Είναι νυχτερινή φωτογραφία, αφού είναι βράδυ. Αν δεν σου αρέσει είναι άλλο θέμα, μπορείς να την κρίνεις.

3) Δεν έβγαλα ειδικά νυχτερινή φωτο, με ανάλογες ρυθμίσεις κλπ, ούτε τρίποδα κλπ χρησιμοποίησα, απλά έβγαλα μια γρήγορη για να τη δούμε βασικά για τη δυνατότητα του zoom στο σκοτάδι. Αυτό, απλά.

4) Η δική σου εστιάζει 100-200 μέτρα μακριά, ενώ εγώ εστίασα γύρω στα 8-10 χιλιόμετρα μακριά. Είναι το ίδιο;;;

5) Δεν τη σύγκρινα με τη δική σου, ούτε θα το έκανα με τον τρόπο που γράφεις, ούτε σχολίασα αρνητικά τις φωτο σου, αντίθετα έχω γράψει καλά σχόλια για κάποιες δικές σου, σε αποκαλώ με το όνομά σου, χάριν ευγενείας μιας και γράφουμε εδώ πολλές φορές.

Όπως καταλαβαίνεις φίλε, δεν είμαστε ίσα κι όμοια, αλλιώς γράφω εγώ και αλλιώς εσύ. Ας κρίνουν οι υπόλοιποι...

Είδες πουθενά οτι καυχιέμαι οτι είναι η καλύτερη;; Πως το συμπέρανες αυτό και το γράφεις ως δικαιολογία για το οτι τρελαίνεσαι;

Η έκφραση "να ανεβάσει κάτι καλό να τον παραδεχθώ" εννοώντας εμένα, σημαίνει οτι κάνουμε διαγωνισμό και δεν το έχω καταλάβει;

Το οτι δεν καυχιέμαι για τη βραδινή φωτο και γιατί την ανέβασα, εξηγώ ανωτέρω.

Έχω ανεβάσει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5511294#post5511294

μερικές δοκιμαστικές με το Κ. Δεν ξέρω αν τις είδες, πάντως δεν σχολίασες, τις ανέβασα για σχολιασμό. Και ανέβασα κι άλλες που τις σχολίασες και δεν σου άρεσαν. Δηλαδή, απο το Κzoom δεν σου άρεσε καμία;

Έτσι είναι.

Αυτά λέω κι εγώ με αρκετά προηγούμενα posts. Δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά;

Οχι, δεν είναι λογικό ο καθένας να υποστηρίζει την επιλογή του. Μεγάλα παιδιά είμαστε και μπορούμε (θεωρητικά) να ανταλλάσσουμε απόψεις και εμπειρίες για να ενημερωνόμαστε και εμείς αλλά και αυτοί που διαβάζουν.

Δεν χρειάζεται να εξηγούμε τη χρησιμότητα του φόρουμ τώρα...

"4) Η δική σου εστιάζει 100-200 μέτρα μακριά, ενώ εγώ εστίασα γύρω στα 8-10 χιλιόμετρα μακριά. Είναι το ίδιο;;;"

Ακυρο σχολιο παντελως.Δεν εξεταζουμε ποιο κινητο εχει καλυτερο zoom αλλα ποιο βγαζει την καλυτερη φωτογραφια.

Και το δικο μου εχει 41Mp καμερα...το δικο σου εχει? αμα το παρεις ετσι

Και στην τελικη ειτε βγαλεις με αναλογικο zoom ειτε οχι...η ποιοτητα σου παραμενει η ιδια.

Οταν το καταλαβετε αυτο τοτε θα ξαναμιλησουμε.

Ναι βρε, δεν διαφωνώ. Απλα στη χρηστικότητα συμπεριλαμβάνεται (για μένα τουλάχιστον) και η φορητοτητα. Για τον ίδιο λόγο διαφωνώ (για τα γούστα μου πάντα) με αυτούς που παίρνουν τεράστιες συσκευές για να απολαύσουν την οθόνη τους.

Υ.Γ. Είδη τα "άκουσα" κι εγώ για τον όγκο που έχει το 1020 στην πλάτη του....;)

χαχαχα!!! μην μασας!! και εμεις , και που μαλωνουμε, απο την τρελα μας γινεται (με την καλη εννοια):lol:

galaxy Κ zoom - white

Τότε κακώς ασχολείσαι με το θέμα εδώ. Αν είσαι τέτοιου είδους παλαβός, έχεις μαζί την dslr με τους φακούς κτλ και κάνεις πλάκα με τους υπόλοιπους ;)

Ναι, έτσι είναι, διότι για άλλα πράγματα εκτός της κάμερας για την κάθε συσκευή μπορούμε να γράψουμε πολλά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι σε φορητότητα το 1020 είναι σαφώς καλύτερο, αλλά τουλάχιστον στο Κ η Samsung το δούλεψε. Χαραμίζεις φορητότητα αλλά έχεις άλλα. Απο κει και πέρα είναι υποκειμενική επιλογή και μπορούμε να συζητήσουμε πολύ πάνω σε αυτό.

Εμένα αυτό που με "χάλασε" λίγο στη samsung είναι ότι αν βγάλουμε το ζουμ έξω, σε καθαρά θέμα φωτογραφίας διαβάζω από πολλούς ότι το s4 υπερέχει του s4 zoom και το s5 του k. Ισχύει, ξέρει κανείς? Αν ισχύει, τότε ρε samsung πρέπει να μας λανσάρεις το καλύτερο φωτοκινητό σου και να έχει τις καλύτερες φωτογραφίες από όλα, ανεξάρτητα ναυαρχίδας ή όχι. Στην τελική βάλε τους αλγόριθμους από τα s4/s5...

"4) Η δική σου εστιάζει 100-200 μέτρα μακριά, ενώ εγώ εστίασα γύρω στα 8-10 χιλιόμετρα μακριά. Είναι το ίδιο;;;"

Ακυρο σχολιο παντελως.Δεν εξεταζουμε ποιο κινητο εχει καλυτερο zoom αλλα ποιο βγαζει την καλυτερη φωτογραφια.

Και στην τελικη ειτε βγαλεις με αναλογικο zoom ειτε οχι...η ποιοτητα σου παραμενει η ιδια.

Κωστα,εδω εχω προσωπικα την διαφωνια. Πηγαινε σε παρακαλω στο #1518 post που εκανα λιγο πιο πανω που εχω 2 φωτο. Θεωρεις οτι απο αυτην την αποσταση που εχω τραβηξει το σπιτι θα σου το φερει τοσο κοντα το lumia ή καπου θα στο pixelιασει? Θεωρω το δευτερο,οσο καλη αναλυση κ αν εχει. Ασε στην ακρη χρωματα κτλ,την ποιοτητα του οπτικου σου λεω.

galaxy Κ zoom - white

Δεν χρειάζεται να έρχεστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ σας με χαρακτηρισμούς. Μείνετε στο θέμα της φωτογραφίας και αφήστε τα υπόλοιπα.

Σαφώς τα lumia κερδίζουν σε ποιότητα αλλά χάνουν σε zoom, και αντίστοιχα το zoom κερδίζει αλλά φαίνεται να χάνει αρκετά σε ποιότητα. Η νυχτερινή μακρινή φωτογραφία που είναι χωρίς ζουμ είναι με iso 1250 με αρκετό θόρυβο οπότε χάνει αρκετά και σε λεπτομέρεια. Για να γίνει πραγματική σύγκριση θα πρέπει να τραβηχτούν φωτογραφίες με τις ίδιες ρυθμίσεις.

Για την κατηγορία του πάντως στο σύνολο τραβάει ικανοποιητικές φωτογραφίες με το ζουμ να κάνει την διαφορά, μέχρι εκεί όμως. Όχι κάτι το εντυπωσιακό.

Εξαρτάται λοιπόν από τις προτεραιότητες του καθενός το τι είναι καλό και τι όχι.

Τότε κακώς ασχολείσαι με το θέμα εδώ. Αν είσαι τέτοιου είδους παλαβός, έχεις μαζί την dslr με τους φακούς κτλ και κάνεις πλάκα με τους υπόλοιπους ;)

Εμένα αυτό που με "χάλασε" λίγο στη samsung είναι ότι αν βγάλουμε το ζουμ έξω, σε καθαρά θέμα φωτογραφίας διαβάζω από πολλούς ότι το s4 υπερέχει του s4 zoom και το s5 του k. Ισχύει, ξέρει κανείς? Αν ισχύει, τότε ρε samsung πρέπει να μας λανσάρεις το καλύτερο φωτοκινητό σου και να έχει τις καλύτερες φωτογραφίες από όλα, ανεξάρτητα ναυαρχίδας ή όχι. Στην τελική βάλε τους αλγόριθμους από τα s4/s5...

Πριν απο 6-7 χρονια,το ονειρο μου ηταν να εβγαινε ενα κινητο με ενσωματωμενη καμερα με οπτικο ζουμ,το ελεγα για πλακα πιο πολυ,χωρις να πιστευω οτι θα βγει. Ε αυτο βρηκα στα zoom! + το ξενον που οκ το βρισκες πλεον κ αλλου. Φαντασου τοτε ελεγα....ας μην εχει τπτ,απλα να ειναι μια ψηφιακη καμερα που να κανει κλησεις (βεβαια πλεον θελω και τα υπολοιπα....ανθρωπος βλεπεις...καταναλωτικο ων)

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Κωστα,εδω εχω προσωπικα την διαφωνια. Πηγαινε σε παρακαλω στο #1518 post που εκανα λιγο πιο πανω που εχω 2 φωτο. Θεωρεις οτι απο αυτην την αποσταση που εχω τραβηξει το σπιτι θα σου το φερει τοσο κοντα το lumia ή καπου θα στο pixelιασει? Θεωρω το δευτερο,οσο καλη αναλυση κ αν εχει. Ασε στην ακρη χρωματα κτλ,την ποιοτητα του οπτικου σου λεω.

Εκ των πραγματων δεν μπορει να στο φερει τοσο κοντα το 1020.Στο maximum zoom ομως που θα κανει (3x ) δεν προκειται να δεις pixels.

Αντιθετως η ποιοτητα τις φωτο θα ειναι αρκετα κοντα σε αναλογικο zoom.

Στη δικιά σου φωτο ο φακός λάμβανε φως απο το αντικείμενο και απέδωσε καθαρή φωτογραφία.

Στη δικιά μου δεν είχε ικανό φωτισμό απο αντικείμενα, βασικά μικρά φωτάκια. Τι να αποδώσει...

Θα έπρεπε να είμαστε στο ίδιο σημείο με το ίδιο αντικείμενο να συγκρίνουμε, που και πάλι το 1020 θα έβγαζε καλύτερη φωτο. Απλά, αν ήθελες να εστιάσεις σε μακρινό αντικείμενο για κάποιο λόγο, το 1020 δεν θα μπορούσε αυτό που μπορεί το zoom. Απλά. Κι αν έχω λάθος, μου λέτε :)

Στη δικιά σου φωτο ο φακός λάμβανε φως απο το αντικείμενο και απέδωσε καθαρή φωτογραφία.

Στη δικιά μου δεν είχε ικανό φωτισμό απο αντικείμενα, βασικά μικρά φωτάκια. Τι να αποδώσει...

Θα έπρεπε να είμαστε στο ίδιο σημείο με το ίδιο αντικείμενο να συγκρίνουμε, που και πάλι το 1020 θα έβγαζε καλύτερη φωτο. Απλά, αν ήθελες να εστιάσεις σε μακρινό αντικείμενο για κάποιο λόγο, το 1020 δεν θα μπορούσε αυτό που μπορεί το zoom. Απλά. Κι αν έχω λάθος, μου λέτε :)

Εδω συμφωνουμε.

Εγώ νομίζω ότι εδώ και 2-3 σελίδες αυτό λέμε όλοι αλλά τέλος πάντων. Από το ένα λείπει το οπτικό ζουμ (έχει κάτι παρόμοιο μέχρι 3) από το άλλο λείπει η καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι κακή (επισημάνω γιατί ψοφάτε για παρεξήγηση).

@Moralas

Στον pixon πές τα, που ρίχνει πότε πότε δυναμιτάκια.. :lol:

Καλά, δεν μιλάω για τον Κώστα (paok), που ρίχνει μολότωφ.. :lol:

EDIT:

Και όσον αφορά την ποιότητα φωτογραφίας των zoom, σε σχέση με τις ναυαρχίδες, ναι όντως, το S4 βγάζει καλύτερες φωτο απο το S4 zoom, κάτι που δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να συμβαίνει αλλά το ένα είναι 13ΜΡ και το άλλο 16ΜΡ και φαίνεται οτι τα έχουν δουλέψει διαφορετικά στο software, που είναι πατάτα της Samsung. Πιστεύω οτι συμβαίνει το ίδιο και με τα S5-K, δεν έχω πάρει ακόμα το S5 για να το διαπιστώσω. Πάντως είναι βλακώδες αυτό να συμβαίνει.

Edited by keras

Ας ανεβάσω κάποιες φωτό! Όλες είναι από το iphone 5s, με επεξεργασία κάποιες !

IMG_0725

like a dream

IMG_0695

patras sunset

Μην δούνε την τελευταία από κανένα "ψαγμένο" site γιατί θα στην κατασχεσουν σαν απόδειξη ψεκασμων:p

Κατα τα άλλα ωραίες φωτογραφίες...

Καλά το έθεσες για να κάνουμε και λίγο ανθρώπινη συζήτηση.

Επειδή τα έχω και τα δυο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όχι, το S4 δεν βγάζει καλύτερες φωτο ακόμα και χωρίς zoom.

Στην αρχή τις 2 πρώτες μέρες με ξεγελασε το πολύ καλο processing του s4 αλλά μόνο σε ιδανικές συνθήκες, γιατί στα δύσκολα η διάφορα υπέρ του GS4 zoom ηταν εμφανής.

Το processing του S4 όταν φωτογραφίζεις πχ κτήρια ειναι φοβερό. Δίνει μεγάλη οξύτητα και παράλληλα εξαλειφει τον θόρυβο.

Αυτά όταν υπαρχει δυνατό φως ημέρας.

Στο zoom δεν υπαρχει αυτός ο αλγόριθμος, δίνει ότι βλέπει. Αν περάσω την φωτο απο το iPhoto με 2 κλικ ανεβάζω οξύτητα και ευκρίνεια και είμαι στα ίδια.

Όμως αν το πλάνο εχει πρόσωπα το S4 χάνει και πολύ μάλιστα.

Σε χαμηλό φωτισμό κλπ δεν το συζητάμε κάν. Ούτε με φλας φυσικά.

Μην ξεχνάμε και το ois.

Στα βίντεο μιλάμε για την διαφορά. Τρομερό το zoom και μακράν ο καλύτερος ήχος.

Δυστυχώς με 0,350 Mps internet upload δεν μπορώ να σου ανεβάσω δείγματα βίντεο.

Εμένα οι βραδινές του με ικανοποιούν. Δεν ειναι 1020 αλλά τα παει καλά.

Δες αυτές τις φωτο σε καλή οθόνη και με σωστή φωτεινοτητα. Κάποιες είναι με φλας.

https://www.dropbox.com/sh/kj3e94zw5i8iykv/AADf3eWU1qlIG62LYa5Iynaaa

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...