Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Η τελευταία όλα τα λεφτά

Σίγουρα αλλά ήταν υπό ιδανικές συνθήκες. Ενώ η δεύτερη δύσκολη με τόσο έντονες διάφορες φωτισμού απο τον ήλιο.

Το βράδυ θα σου ανεβάσω δυο νυχτερινές να δεις γιατί χωρίς ζουμ δεν μπορείς να έχεις παρά μόνο καλές κοντινές φωτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελα ρε φιλε!!!! Τι ειναι αυτο το πραγμα!!

Ξερεις πως φαινεται στην οθονη του ipad? απιστευτη φωτο!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Η τελευταία όλα τα λεφτά

Εδώ σου έχω πολυ πράγμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5351107#post5351107

@@Κωστα ΠΑΟΚ γιατί την πήρες με ζουμ? για το εφε του blur? η μήπως μπουκώνει αν τραβήξεις στους 6-7 πόντους?

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εδώ σου έχω πολυ πράγμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5351107#post5351107

@@Κωστα ΠΑΟΚ γιατί την πήρες με ζουμ? για το εφε του blur? η μήπως μπουκώνει αν τραβήξεις στους 6-7 πόντους?

Ηθελα να δω ποσο κοντα μπορει να εστιασει με το zoom στο maximum...και για να την κανω και πιο εντυπωσιακη.

Ας βγάλω και εγώ ένα δείγμα από το 808 μου.. Το έχω δείξει στα παιδιά στο thread των symbian φωτογραφιών.

10003847_10154045991240525_2042501616543961310_o.jpg

original file

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ειναι γεγονος ότι το S4 zoom δινει αλλη διασταση στο χομπυ "καθημερινη φωτογραφια - φωτογραφηση" που πολλοι το εξασκουν πια με το smartphone τους, αρνούμενοι να κουβαλουν φωτογραφικη.

Οποιος δεν εχει δοκιμασει το S4 zoom, δεν μπορει να το καταλαβει απολυτα...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ας βγάλω και εγώ ένα δείγμα από το 808 μου.. Το έχω δείξει στα παιδιά στο thread των symbian φωτογραφιών.

10003847_10154045991240525_2042501616543961310_o.jpg

original file

Πωωω, φανταστικά χρωματα έχει απεικονισει αυτή η φωτογραφία. Με τι ρυθμίσεις πήρες αυτό το αποτέλεσμα;

Και μια δικη μου,τραβηγμένη στα 5 mpx με την Microsoft camera .

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πωωω, φανταστικά χρωματα έχει απεικονισει αυτή η φωτογραφία. Με τι ρυθμίσεις πήρες αυτό το αποτέλεσμα;

Και μια δικη μου,τραβηγμένη στα 5 mpx με την Microsoft camera .

Καλημέρα :) , ήταν περιπετειώδης λήψη :p

Ρυθμίσεις: exposure compensation +1.0, ISO 50, Focus: Hyperfocal, Sensor Mode: PureView, Resolution 8MP, ND Filter OFF, Flash Off, JPEG Quality Superfine και χρήση τρίποδα.

Εγώ ακόμα να συνέλθω από την manual macro σου edit: μπερδεύτηκα sorry :)

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Ειναι γεγονος ότι το S4 zoom δινει αλλη διασταση στο χομπυ "καθημερινη φωτογραφια - φωτογραφηση" που πολλοι το εξασκουν πια με το smartphone τους, αρνούμενοι να κουβαλουν φωτογραφικη.

Απο το 2007 χρησιμοποιουσα μια Fuji 7.1 mp optical zoom ×10. Είχε μέγεθος DSLR και έπρεπε απαραιτήτως να κουβαλάω τσάντα. Για την εποχή της ήταν πολύ καλή αν και έπασχε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που δεν λυνόταν ούτε με manual ρυθμισεις.

Όμως με έβαλε στην φιλοσοφία του optical zoom.

Την Μεγάλη Παρασκευή ήμουν στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και προσπάθησα να πάρω ικανοποιητικες φώτο με το S4 octa και το iphone 5s. Καλές φώτο αλλά η απόσταση σε συνάρτηση με τον χαμηλό φωτισμό αλλοίωνε τις λεπτομέρειες.

Έτσι το Μ. Σάββατο αγόρασα το S4 zoom και δεν το μετάνιωσα.

Βρίσκεται πάντα στην τσάντα μου σε fly mode με διδυμη sim.

Όταν την χρειαστώ, μένει το iphone σπίτι και μ ενα κλικ εχω τα πάντα στο Zoom.

Εννοείται οτι δεν θα το παρω μαζί μου οταν παω για καφέ, αλλά σίγουρα θα το εχω στην τσεπη οταν παω την κόρη μου στον παιδότοπο και οπουδήποτε αλλού θα χρειαστώ καλή κάμερα.

Καμία ψηφιακή δεν μπορεί να μου δώσει αυτή την άνεση ώστε να μην κουβαλάω 2 συσκευές. Άσε που για να πας σε τόσο καλή ποιότητα και παράλληλα μικρό μέγεθος που να μπορείς να την μεταφέρεις παράλληλα με το κινητό σου, μονο οι Sony των 450€ αξίζουν.

Το κυριότερο είναι ότι αυτή η αγορά με απαλλάσσει απο το να επιλέγω smartphone με κριτήριο την κάμερα.

@@ SaintPetrouil

Φοβερή φωτογραφία.

Edited by Te_salat

Μάταια προσπαθείς. Και εμείς αυτά λέγαμε κάποτε.

Μάταια προσπαθείς. Και εμείς αυτά λέγαμε κάποτε.

Δεν ξερω τι ακριβώς θες να πεις αλλά απ οτι καταλαβαίνω εννοείς οτι ο πολύς κόσμος δεν ασπάζεται τέτοιες επιλογές.

Είναι λογικό. Δεν εχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις. Στους περισσότερους αρκεί μια απλη φώτο για ανέβασμα στο Facebook.

Οι υπόλοιποι αρκούνται σε μια βιντεοκάμερα για τς γενέθλια των παιδιών τους.

Τι εννοείς;

όποιος δεν είχε Ν8/808 δεν καταλάβαινε την αξία των συσκευών αυτών και γιατί τις προτιμούσαμε έναντι άλλων multicore

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

όποιος δεν είχε Ν8/808 δεν καταλάβαινε την αξία των συσκευών αυτών και γιατί τις προτιμούσαμε έναντι άλλων multicore

Εμείς δηλαδή με το 1020 δεν σας καταλαβαίνουμε????

Προφανώς ο moralas "την λέει" σε αυτούς που επιμένουν να μας βγάζουν τρελους που αρνούμαστε να κουβαλάμε μαζί μας 10 συσκευές (σχήμα λόγου). Και καλά κάνει και το επαναφέρει γιατι για κάποιους είναι σημαντικό να έχουμε ένα smartphone με πολύ ικανοποιητική φωτογραφική δυνατότητα. Και κάποιοι άλλοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν αυτη την ευκολία μόλις πιασουν στα χέρια τους μια παρόμοια συσκευή.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εμείς δηλαδή με το 1020 δεν σας καταλαβαίνουμε????

Προφανώς ο moralas "την λέει" σε αυτούς που επιμένουν να μας βγάζουν τρελους που αρνούμαστε να κουβαλάμε μαζί μας 10 συσκευές (σχήμα λόγου). Και καλά κάνει και το επαναφέρει γιατι για κάποιους είναι σημαντικό να έχουμε ένα smartphone με πολύ ικανοποιητική φωτογραφική δυνατότητα. Και κάποιοι άλλοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν αυτη την ευκολία μόλις πιασουν στα χέρια τους μια παρόμοια συσκευή.

Δεν υπάρχει συσκευή που κάνει τα πάντα τέλεια. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Απλά κανεις παραχωρήσεις συμβιβαζομενος.

Δεν θα χρησιμοποιήσεις το smartphone σου αν χρειάζεσαι GPS όλη μέρα, ούτε θα πας διακοπές χωρίς κάμερα αν σ αρέσει η φωτογραφία.

Δεν θα βγάζεις τα ματια σου σε μια οθόνη 4,5-5 ιντσών το βράδυ στον καναπέ η on the road αν το χρειάζεσαι. Υπάρχουν tablets γι αυτό.

Δεν υπάρχει συσκευή που κάνει τα πάντα τέλεια. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Απλά κανεις παραχωρήσεις συμβιβαζομενος.

Δεν θα χρησιμοποιήσεις το smartphone σου αν χρειάζεσαι GPS όλη μέρα, ούτε θα πας διακοπές χωρίς κάμερα αν σ αρέσει η φωτογραφία.

Δεν θα βγάζεις τα ματια σου σε μια οθόνη 4,5-5 ιντσών το βράδυ στον καναπέ η on the road αν το χρειάζεσαι. Υπάρχουν tablets γι αυτό.

Κωστα, τις ειδα τισ φωτο απο το zoom.Λοιπον συμπερασματικα

Η καλυτερη φωτο κατ εμε ειναι εκεινη με το κοριτσακι με φλας...εντυπωσιακη.

Οι ημερησιες ειναι αρκετα καλες...εχει πολυ καλο dynamic range. η υφη τους μοιαζει πολυ με το HDR που τραβαει το Galaxy S5.

Οι βραδινες δεν μ' αρεσαν να πω την αληθεια....κατι τους λειπει.Βασικα δεν καταλαβα τι προσπαθησες να τραβηξεις.

Κωστα, τις ειδα τισ φωτο απο το zoom.Λοιπον συμπερασματικα

Η καλυτερη φωτο κατ εμε ειναι εκεινη με το κοριτσακι με φλας...εντυπωσιακη.

Οι ημερησιες ειναι αρκετα καλες...εχει πολυ καλο dynamic range. η υφη τους μοιαζει πολυ με το HDR που τραβαει το Galaxy S5.

Οι βραδινες δεν μ' αρεσαν να πω την αληθεια....κατι τους λειπει.Βασικα δεν καταλαβα τι προσπαθησες να τραβηξεις.

Όλες οι φωτό είναι ουσιαστικά δοκιμές. Δεν είναι για έκθεση, άλλωστε το Μ. Σάββατο το πήρα.

Οι βραδινές δείχνουν ότι κάνοντας zoom σ ένα πολύ μακρινό σημείο του πλανου που φωτίζεται μόνο απο μια κολόνα, παίρνεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν μπορεί να δώσει καμία κάμερα χωρις optical zoom.

Οι φωτογραφίες του S4 zoom είναι χωρις processing σε αντίθεση με τα original galaxy.

Στο auto έχουν μια τάση να δίνουν αυξημένο exposure γιατί δουλεύουν το ISO 1 με 2 κλικ πάνω.

Στις manual δοκιμές μου πετυχαίνω καλύτερα αποτελέσματα παίζοντας με την ταχύτητα διαφράγματος που λόγο ois δεν δημιουργεί θάμπωμα.

Θα ήθελα να υπήρχε δυνατότητα επέμβασης σε μεμονωμένες ρυθμίσεις οταν είναι στο auto και λίγο πιο δυνατό ξένον.

Σκοπεύω να ακολουθήσω την σειρά αυτή γιατί για μένα κάμερα χωρις ζουμ δεν αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση.

Ήδη το νέο zoom δεν θα έχει πάνω απο 1.5 εκ πάχος και θα είναι οβάλ ώστε να γίνεται πιο λεπτό στις άκρες. Ο φακός θα είναι χωνευτός και μάλλον θα αποτελείται απο περισσότερα κομμάτια για να χωρέσει.

Με την κατάλληλη θήκη γίνεται αξιοπρεπέστατο οταν το κουβαλας.

Αυτές τις μέρες το χρησιμοποιώ σαν κύριο τηλέφωνο γιατί κάνω συνεχώς δοκιμές.

Καλημέρα :) , ήταν περιπετειώδης λήψη :p

Ρυθμίσεις: exposure compensation +1.0, ISO 50, Focus: Hyperfocal, Sensor Mode: PureView, Resolution 8MP, ND Filter OFF, Flash Off, JPEG Quality Superfine και χρήση τρίποδα.

Εγώ ακόμα να συνέλθω από την manual macro σου

Δεν ήμουνα εγω , εγώ τις μαργαρίτες ανέβασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δεν ήμουνα εγω , εγώ τις μαργαρίτες ανέβασα.

Είχα απαντήσει στον ύπνο μου... sorry :)

Oneplus 5 - 128GB

.........................................................

Με την κατάλληλη θήκη γίνεται αξιοπρεπέστατο οταν το κουβαλας.

Αυτές τις μέρες το χρησιμοποιώ σαν κύριο τηλέφωνο γιατί κάνω συνεχώς δοκιμές.

Εγώ πάντα το χρησιμοποιούσα σαν κύρια συσκευή, χωρίς πρόβλημα. Τρεις φορές το πήρα, και το ξαναζητάω πάλι να το πάρω... :p

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Εγώ πάντα το χρησιμοποιούσα σαν κύρια συσκευή, χωρίς πρόβλημα. Τρεις φορές το πήρα, και το ξαναζητάω πάλι να το πάρω... :p

Κωνσταντίνε νομίζω ότι αυτή η συσκευή είναι για να την κρατήσεις. Δεν έχει νόημα να το πουλάς.

Έχοντας το, δεν σ ενδιαφέρει το ποσο ποιοτική κάμερα έχει το κινητό σου και έτσι διευρυνεις τις επιλογές με πραγματικά smartphone κριτήρια.

Θα κρατήσω το 5s μέχρι τέλος καλοκαιριού λογο μεγέθους και μετά θα στραφώ στο HTC M8 που θα έχει πέσει η τιμή του.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...