pexths Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 λοττο λοττο, πρωτο πρωτο, επιασα και εγω εξαρι εναν αντρα κεχριμπαρι. το ακουσα σε παρακμιακο σκυλαδικο της αθηνας. δεν ξερω ποιος το τραγουδαει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoSTI Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 ο ακριτιδησ....!!!!!ο μπεκας περσι το κυκλοφορισε αν θυμαμαι καλα Ρε παιδιά έχω την εντύπωση ότι το είπε πρώτος ο στάθης αγγελόπουλος και το κομμάτι λεγεται κανονικά ''Δεν μπορω να το πιστεψω'',για ψαξτε το καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios11111 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 θα ηθελα να με βοηθησετε σας παρακαλω !! Ψαχνω ενα τραγουδι , αλλα δεν ξερω ποιος το λεει...Ξερω το ρεφρεν που λεει : ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΠΙΩ.. >> αντρας το τραγουδαει..Αν σας θυμιζει κατι, παρακαλω απαντηστε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Αυτο το ξερετε??τρελο hit.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ποιοτητα http://www.youtube.com/watch?v=gmzaJhU7LKE Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 θα ηθελα να με βοηθησετε σας παρακαλω !! Ψαχνω ενα τραγουδι , αλλα δεν ξερω ποιος το λεει...Ξερω το ρεφρεν που λεει : ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΠΙΩ.. >> αντρας το τραγουδαει..Αν σας θυμιζει κατι, παρακαλω απαντηστε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marten Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Στην υγεια του Μαλακα http://www.youtube.com/watch?v=2R0Grc7xPJg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 ντουπουρ! ντουπουρ! ντουπουρ! ντουπουρ! ντουπουρ! ντουπουρ! ντουπουρ! ντουπουρ! sex!! http://www.youtube.com/watch?v=pvxV3XENWj4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaralis Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ολα τα λεφτα ειναι τα σχολια κατω απο τα τραγουδια,για να μην πω για τα views που εχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Παιδιά καλημέρα. Ψάχνω να βρώ ένα τραγούδι που έλεγε : < Σκέφτομαι πως βρίσκεσαι κοντά μου σε θελω μην αργείς, σκέφτομαι την άστατη καρδιά μου μάθε να συγχωρείς.Τα δέχομαι τα λάθη μου για αυτό μη μ'αδικείς,τα δέχομαι τα λάθη μου μαθε να συγχωρείς.> Νομίζω ότι το έλεγε κάποια Αννα Δεληγιάννη αν δεν κάνω λάθος. Το άκουγα στο ραδιόφωνο πριν από 5-6 χρόνια. Θα σπάσω το κεφάλι μου αν δεν το βρώ !!:wacko: Όποιος ξέρει παίδες ας βοηθήσει :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. September 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Κομματάρα :) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Παιδιά καλημέρα. Ψάχνω να βρώ ένα τραγούδι που έλεγε : < Σκέφτομαι πως βρίσκεσαι κοντά μου σε θελω μην αργείς, σκέφτομαι την άστατη καρδιά μου μάθε να συγχωρείς.Τα δέχομαι τα λάθη μου για αυτό μη μ'αδικείς,τα δέχομαι τα λάθη μου μαθε να συγχωρείς.> Νομίζω ότι το έλεγε κάποια Αννα Δεληγιάννη αν δεν κάνω λάθος. Το άκουγα στο ραδιόφωνο πριν από 5-6 χρόνια. Θα σπάσω το κεφάλι μου αν δεν το βρώ !!:wacko: Όποιος ξέρει παίδες ας βοηθήσει :rolleyes: Παιδιά όποιος το βρεί θα τον παραδεχτώ !!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. September 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Αλλη μια κομματάρα :) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 γκολεμης rulezzz :lol::lol::lol::p:p ελπιζω να ειναι επιεικής οι mods μαζι μου και μη μου ριξουν κανενα ban....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Τρελο κομματι.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ntou apo pantou Γυναίκα Επανάσταση... Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. October 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ελα να κάνουμαι σε......χ :D Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5_DZvayLySQ&feature=player_embedded#! το κοριτσι μου με αφησε.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. November 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Κομματάρα :) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παιδιά ένα τραγούδι που λέει στο ρεφρέν 'ήρθες σαν μετεωρίτης,μέρα μεσημέρι τρίτης ... ' ξέρουμε τίτλο ή καλλιτέχνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. November 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Πω πω τι εχω σήμερα :D καλή ακρόαση :) :) :) Edited November 29, 2010 by VeCo Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 :D Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 :) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Παιδιά αυτό το ποντιακό μπιτάκι που παίζει σε όλη την εκπομπή 'Δέστε τους' στον Alpha μήπως το ξέρει κάποιος; Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christykrm Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ψαχνω ενα τραγουδι π λεει ''ετσι που εκανες θεε μου τη ζωη ή ξαναφτιαξε την ή παρτην παλι πισω τοσες γυναικες που λαχταρω τι να σου πω τι να σου πω την μια καρδουλα μου σε ποια να την χαρισω'' Αν ξερετε καποιο θα με υποχρεωσετε....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts