Antonio_Almeida_ Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Το ξαναεγραψα το παρακατω μαλλον σε λαθος τοπικ,ομως ισως καποιος εδω στα ''παρακμιακα'' λημερια ξερει την απαντηση στην ερωτηση μου. Ψαχνω ενα τραγουδι που εχω να το ακουσω χρονια τωρα με τους στιχους καπως ετσι: γιορταζει σημερα γιορταζει και καπου αλλου ελεγε που δεν ειμαι τωρα στο πλευρο της ομως ειμαι μεσα στο μυαλο της με κλαρινα το εν λογω τραγουδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Andreas Konstantinopoulos :) Giortazei simera giortazei kai emena troei to marazei,pou den eimai tora sto pleurotis omos eimai mesa sto mialo tis. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geox01 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 O Βασιλης Γερασιμου στον Sport FM βαζει κατι τετοια ποιοτικα τραγουδια!!! Ριχ' του ενα μηνυμα και πες του να σε βαλει και στην κληρωση για κανα μπουκαλι!!! :lol::lol::lol: Μπράβο ρε συ ! αυτός πρέπει να έκανε την εκπομπή γιατί από ότι θυμάμαι έκανε κλήρωση για κάτι μπουκαλια ! ευχαριστώ θα του στείλω κανα μηνυμα και θα επανέλθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio_Almeida_ Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Andreas Konstantinopoulos :) Giortazei simera giortazei kai emena troei to marazei,pou den eimai tora sto pleurotis omos eimai mesa sto mialo tis. σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ!!!!:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 O Βασιλης Γερασιμου στον Sport FM βαζει κατι τετοια ποιοτικα τραγουδια!!! Ριχ' του ενα μηνυμα και πες του να σε βαλει και στην κληρωση για κανα μπουκαλι!!! :lol::lol::lol: Eίσαι μες στην τρέλα την τρελή την τρελοτρέλα! loooool :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 ενα τσιφτετελι που λεει σε ψαχνωωωω σε ανατολη και δυση σε χανωωωω..........αιντε παλι ξενυχταω και δεν ξερω που να παω...........εισαι ζητημα καρδιας η καπως ετσι δεν το θυμαμαι και καλα το ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ενα τσιφτετελι που λεει σε ψαχνωωωω σε ανατολη και δυση σε χανωωωω..........αιντε παλι ξενυχταω και δεν ξερω που να παω...........εισαι ζητημα καρδιας η καπως ετσι δεν το θυμαμαι και καλα το ξερει κανεις?? και εγώ δε μπορώ να θυμηθώ ποιος το λέει..αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zigas Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 «Όταν φύγω θα σου λείψω, θα σου λείψω θα σου λείψωλείψωλείψωλείψωλείψω!» Μηπως ξέρετε ποιος το λέει????????? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 «Όταν φύγω θα σου λείψω, θα σου λείψω θα σου λείψωλείψωλείψωλείψωλείψω!» Μηπως ξέρετε ποιος το λέει????????? Ευχαριστωαυτος που ελεγε και το "ανεστησες τον πεθαμενο" μου διαφευγει ονομα αυτη την στιγμη. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 μήπως τυχαίνει να ξέρεις και αυτό που ρωτάμε παραπάνω με τον άλλο φίλο!? :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ενα τσιφτετελι που λεει σε ψαχνωωωω σε ανατολη και δυση σε χανωωωω..........αιντε παλι ξενυχταω και δεν ξερω που να παω...........εισαι ζητημα καρδιας η καπως ετσι δεν το θυμαμαι και καλα το ξερει κανεις?? Βρέθηκε ο καλλιτέχνης επιτέλους!!!! Γιώργος Γιασεμής - Άιντε!!! http://www.youtube.com/watch?v=3XJWvf5HEOE Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ναι ρε παιδια αυτο ειναι!!! εντομεταξυ το ειχα το αλμπουμ του γιασεμη στο πισι αλλα το εψαχνα με τιτλο (σε ψαχνω) και δεν το εβρισκα ενα αλλο που λεει Πρέπει να βγεις απ' το μυαλό μου να βρω τον εαυτό μου ν' αλλάξω δρόμο για να σωθώ να βγεις απ' το μυαλό μου να βρω τον εαυτό μου ειναι αυτο το τραγουδι http://www.kithara.vu/ss.php?id=MjExNzk4OTU5 αλλα δεν μπορω να το βρω σε mp3 πουθενα στο ιντερνετ ξερει κανεις που αλλου να ψαξω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganet Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 ένα, που το λέει μια ξανθιά γύρω στα 40-50: "Πόσες νύχτες θέλεις να πεθάνω όση αγάπη κι αν κερδίσω πάντα χάνω" Ξέρει κανείς πως λέγεται η τραγουδίστρια κ το τραγούδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 maria693 καλώς ήλθες...:) να σε ενημερώσω ότι τπό 1η Σεπτεμβρίου, απαγορεύονται τα greeklish στο φόρουμ και επίσης και η γραφή τύπου sms! τα ποστς που είναι γραμμένα με αυτόν τον τρόπο διαγράφονται επιτόπου. σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria693 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ......ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL M marilou693@yahoo.gr 1)ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 2)ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ..... 3)ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΒΓΑΙΝΩ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΑΛΛΙΩΣ 4)ΕΛΑ ΝΑ Σ ΔΩΣΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΙΓΗ ΣΟΚΟΛΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ...ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ 5)ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΗΡΘΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΣ Μ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 πάμε άλλη μία...! μη γράφει σε παρακαλώ και με κεφαλαίους χαρακτήρες , γιατί είναι κουραστικοί στην ανάγνωση και δηλώνουν ότι φωνάζεις!και ξανατονίζω την γραφή sms (π,τ,κ,μνμ,δλδ)...απαγορεύεται!!! ευχαριστώ και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smav Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Καλημέρα! Έχω μια πολύ δύσκολη αποστολή για εσάς:happy: Έχω εδώ έναν συνάδελφο που προσπαθεί να θυμηθεί ένα τραγούδι που άκουσε τυχαία στο ραδιόφωνο και εδώ και τρεις μέρες ψάχνουμε να βρούμε ποιο εννοεί. Λοιπόν τα μόνα στοιχεία που μας δίνει είναι ότι τραγουδούσε ένας άντρας με βαριά φωνή (λέει ότι μπορεί να ήταν ο Καρράς ) και ότι έκανε ερωτήσεις και μια γυναίκα απάνταγε μονολεκτικά! Ότι είχε μέσα τη λέξη "γιατί" και ίσως το "είμαι χάλια":lol: Έχει πολύ πλάκα. Αν σας έρχετε κανένα τραγούδι με διάλογο (όχι το κλασσικό ντουέτο) πείτε μπας και εξυπηρετήσουμε το παιδί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Kαλημέρα,για ακούστε και αυτο....http://www.youtube.com/watch?v=qvnWfHROKeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smav Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Τελικά δεν είναι ακριβώς όπως το περιέγραψα. Τα στοιχεία (σύμφωνα με τον συνάδελφο) έχουν ως εξής: Τραγουδούσε ένας άντρας με βαριά φωνή (λέει ότι μπορεί να ήταν ο Καρράς ) και ότι του έκανε μονολεκτικές ερωτήσεις μια γυναίκα με σπαστική φωνή και αυτός απάνταγε τραγουδώντας (βγάζοντας όλο του το δράμα)! Παραδείγματα ερωτήσεων "γιατί", "πώς είσαι" κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria693 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Τελικά δεν είναι ακριβώς όπως το περιέγραψα. Τα στοιχεία (σύμφωνα με τον συνάδελφο) έχουν ως εξής: Τραγουδούσε ένας άντρας με βαριά φωνή (λέει ότι μπορεί να ήταν ο Καρράς ) και ότι του έκανε μονολεκτικές ερωτήσεις μια γυναίκα με σπαστική φωνή και αυτός απάνταγε τραγουδώντας (βγάζοντας όλο του το δράμα)! Παραδείγματα ερωτήσεων "γιατί", "πώς είσαι" κλπ. χμμμ, για κοιτα αυτο....http://www.youtube.com/watch?v=HFpyisW3Ee4 .....αλλα δεν εχει βαρια φωνη.....αν και νομιζω οτι αυτο το τραγουδι πρεπει να ειναι παλιο και το εχει παρει ο μπεκασ και το εχει κανει επανεκτελεση :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria693 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Τελικά δεν είναι ακριβώς όπως το περιέγραψα. Τα στοιχεία (σύμφωνα με τον συνάδελφο) έχουν ως εξής: Τραγουδούσε ένας άντρας με βαριά φωνή (λέει ότι μπορεί να ήταν ο Καρράς ) και ότι του έκανε μονολεκτικές ερωτήσεις μια γυναίκα με σπαστική φωνή και αυτός απάνταγε τραγουδώντας (βγάζοντας όλο του το δράμα)! Παραδείγματα ερωτήσεων "γιατί", "πώς είσαι" κλπ. για ακου και αυτο ..... http://www.youtube.com/watch?v=DGLF-q1FPtI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smav Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 για ακου και αυτο ..... http://www.youtube.com/watch?v=DGLF-q1FPtI Είσαι τέλεια! Έκανες έναν άνθρωπο πραγματικό ευτυχισμένο!!! Και όλους εμάς δυστυχισμένους που θα μας το βάζει να το ακούμε συνέχεια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria693 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Είσαι τέλεια! Έκανες έναν άνθρωπο πραγματικό ευτυχισμένο!!! Και όλους εμάς δυστυχισμένους που θα μας το βάζει να το ακούμε συνέχεια:lol: χαχαχαχαχαχα ευχαριστω....ελα μωρε να δειτε που στο τελος θα αρεσει και σε εσας και θα το βαζετε ολοι μαζι να το ακουτε χαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 τελικα ποιος το λεει πρωτος ο ακριτηδης η ο μπεκας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria693 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 τελικα ποιος το λεει πρωτος ο ακριτηδης η ο μπεκας? ο ακριτιδησ....!!!!!ο μπεκας περσι το κυκλοφορισε αν θυμαμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts