kage Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 υπαρχουν κ ξεκαρφωτα πανηγυρια που συνηθως γινονται σε χωρια σχεδον καθε βδομαδα σε καθε νομο το καλοκαιρι ....ειτε απο πολιτιστικα γραφεια κοινοτητων ειτε απο ταβερνες κτλ ακουγα Blackman κ ακουσα κ για χριστοδουλοπουλο,χαρα βερα ,κωσταντινοπουλος,αγαθη,φιλιω κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amidamaru Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 "Έδωσα τα πάντα τίποτα δεν πήρα έτσι είναι των καλών η μοίρα"ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το τραγούδι ρε παιδιά και ποιός το λέει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 το κορμί σου το φιδισιο έλα να στο κάνω ίσιο και αμα δεις πως σου αρέσει θα σου φτιάξω και την μέση... :lol: μήπως ξέρετε περισσότερα (τραγουδιστή, στίχους κλπ.)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Γιώργος Σιμίδης Το Κορμί Σου Το Φιδίσιο Φέρτο να στο κάνω ίσιο, Κι άμα δείς ότι σ'αρέσει, Θα σου φτιάξω και τη μέση --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ ΜΕΣ' ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ, ΠΑΓΟΥΡΙ KΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΕΣ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΩ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ (λε-πα) ------------------------------------------------------------------------------------------ Χριστίνα Γαλάνη: "Από κορμί είμαι η best Κι από προσόντα είμαι first Μ' αυτό στους άντρες κάνω test Για να διαλέξω. Μπες όπως όλοι στη γραμμή Ασε τα μα, τα μου, τα μη Πέρνα λοιπόν τη δοκιμή Και ίσως σε επιλέξω" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KAFRILLION - Mπές-Βγές δεν μπορω να γραψω στιχους γιατι θα βγουν πολλα ********* ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αντύπας - της πουτ/άνας γίνεται Οταν πέφτεις στη καψούρα, Τα μυαλά γυρίζουν σβούρα ... Ποιός φταίει, ποιος ευθύνεται που της πουτ-άνας γίνεται.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μπαμπης Παπαδοπουλος: Μου τη δινει, μου τη δινει Ένα διμετρο πιπινι Μου τη δινει μου τη δινει Είναι λαβρα και καμινι ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Ελενα Βέντη " Τον παίρνω":lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 diavolin :respect: μα γράψε και τους στίχοι βρε παιδί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=lCsZlEFtzHY&feature=related Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amidamaru Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 "Έδωσα τα πάντα τίποτα δεν πήρα έτσι είναι των καλών η μοίρα"ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το τραγούδι ρε παιδιά και ποιός το λέει?? Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω πουθενά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 "Αχ και να βρεχε γυναικες και ας γινομουν μουσκεμα, να πλυμηριζαν οι πιστες και για ολους τους ξενυχτες να βρεχε ο Θεος 2 νυχτες" Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 diavolin :respect: μα γράψε και τους στίχοι βρε παιδί Δεν τους ξέρω...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amidamaru Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 "Έδωσα τα πάντα τίποτα δεν πήρα έτσι είναι των καλών η μοίρα"ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το τραγούδι ρε παιδιά και ποιός το λέει?? Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω πουθενά.... ακόμα τίποτα??επικαλούμαι τους απανταχού σκυλάδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 -ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΘΑ 'ΧΟΥΜΕ 11 ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ 'ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ KΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΕΣ... ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΩ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Άλλη μια τέτοια... αν μου τύχει εγώ θα γίνω Gay! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παιδιά ένα συμπαθητικό αλλα πολύ βαρύ ποιοτικά τραγούδι που λεει αλλαξε ο κολιές που γουστάρουν όλοι,τελικά τι θες τέτοιο ή βραχιόλι μωρό μου σ αρέσει ο κολιές? Το γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 αλλαξ΄ ο κολιες κι εγινε βραχιολι. τασος μπουγας ή λακης παπαδοπουλος αι θινκ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 αλλαξ΄ ο κολιες κι εγινε βραχιολι. τασος μπουγας ή λακης παπαδοπουλος αι θινκ Μπάμπης Παπαδόπουλος :p Ο Λάκης είναι άλλος... Εξαίσιο τραγούδι. thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παιδιά το εκπληκτικό τραγούδι που λέει την είχα άχτι την είχα άχτι τώρα την έχω μόνο σε στάχτη ποιος το λέει?Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε πουθενά? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Γιάννης Φλωρινιώτης Να απατάς τον άντρα σου! Ναι εάν μου πεις Time Out http://www.youtube.com/watch?v=3ZkGQGSR69M Να απατάς τον άντρα σου! ------------- Βασίλης Μητρόπουλος Μου έκανε καλό αυτός ο χωρισμός Αγάπη μου κλαις? βίντεο κλιπ ***SUPER! Μάτια γκριζοπράσινα Του έρωτα γιορτή ***SUPER! Τις θέλω κ τις 2 Αλο αλο σου τηλεφωνώ --------------- Αδελφοί Χαιτίδη Η Κάλτσα! ***SUPER! http://www.youtube.com/watch?v=ovhiGYoUMbw Αχ Έρωτα! http://www.youtube.com/watch?v=2aeq2sj8-ks Χάος! Το τσιφτετέλι του Χαιτίδη http://www.youtube.com/watch?v=QbdkT2DQlKA --------------- Πανταζής Να πεθάνουν οι Γυναίκες http://www.youtube.com/watch?v=MyW730mkvUc Βαγγέλης Ραλιος - Σε έδεσα http://www.youtube.com/watch?v=2YmSDbrC_uE Βαγγέλης Ραλιος - Ο Αετός http://www.youtube.com/watch?v=98ecOSQZoRY Κεκεμπάνος - Έλα με το φορτηγό http://www.youtube.com/watch?v=K2bN6PKIUAs Αυγερινός - Πάρε το μηδέν http://www.youtube.com/watch?v=K3p0Pb_enwo Χαλικιοπουλος Η Μπεσαμέλ http://www.youtube.com/watch?v=NqzFJ-fmpcI Ετσι για να γουστάρουμε! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. October 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 :D Popo ti exo simera :D Dimitris Kontogiannis 1978 CD Ek protis opseos laika Thee mou eftiakses ton kosmo Xilia lathoi O kathreftis Kalos mou to Ta diskadika Htan gliko to oneiro Kostas Kollias 1980 CD Ta teleutea mou tragoudia Erikses ladi sti fotia Ola ki ola Baria koubenta o xorismos Periexomeno miden Stauros Zoumpas 1979 CD An tha xaso esena An tha xaso esena Pira louloudia Mana mou ena koukli Fila me kai mi milas Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soultaker1979 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Mia akoma ektelesi einai apo Giorgo kapsali apo to cd tou 2002 me titlo Ta sirtotsiftetelia Kosta souka. Akoma apo Giota Xalkia apo to cd Mia bradia sto Lampsi (Live einai) Xara Bera apo to cd Panigiri sto Mouzaki (Live kai auto) Antonis Kiritsis apo to cd Ta xoreutika Kai apo Stamati Gonidi sto CD Viomata - 2007. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soultaker1979 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 an 8eoreitai o karamellas poiotikos tote ego eimai o superman ! Superman, καλό θα είναι να μην αδικείς τον κόσμο που ζει καταστάσεις μέσα από τον Καρρά και τον Μελλά. Το ίδιο μπορώ να σου πώ κι εγώ για ότι κι εάν ακούς γιατί οτιδήποτε εκτός από Λαικά (όχι Παρακμιακά) είναι ζωή, κι όχι λελέδικα κομματάκια των δύο ωρών. Ακόμα περισσότερο, θα πρέπει να διαχωρίσουμε τα Λαικά από τα Σκυλάδικα γιατί ακούω πολλά εδώ και πολύ καιρό και εκνευρίζομαι. Εάν η Ζήνα και η Θεοδωρίδου είναι Λαικά, τότε δεν θέλω να θεωρούμαι λαικός αλλά Σκυλάς. Και ναι, ο Καρράς, ο Μελλάς, ο Γόνίδης, ο Χαλικιόπουλος, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Τερλέγκας, ο Κρυστάλλης, ο Σαλαμπάσης, ο Ψάλτης, ο Ρήγας, ο Κωστόπουλος, η Δημητρίου, η Στανίση, η Βέρρα, ο Κωνσταντινόπουλος και πάρα πολύ άλλοι, έχουν πει κομμάτια και έχουν κάνει CD που δεν πρόκειται να τα δουν ούτε στα όνειρά τους οι απανταχού λελέδες ποπ-ροκ-rnb και έχουν ταυτίσει τα κομμάτια τους με περιόδους και καταστάσεις που δεν πρόκειται κανένας άλλος να μπορέσει να τις τραγουδίσει και να καταλάβει. Αυτά για την ποιότητα. Το μέγαρο είναι ανοικτό, όποιος γουστάρει ακούει Ξαρχάκο και μένει εκεί. Δεν νομίζω να άκουσε κανένα να γελάει με αυτό που κάνει, παρότι ξέρει ότι γίνεται αυτό. Επιλογή του και μαγκιά του, αλλά μέχρι εκεί. PS. Superman, βρες την Lois και άσε μας εμάς στην καψούρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soultaker1979 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 :D Popo ti exo simera :D Dimitris Kontogiannis 1978 CD Ek protis opseos laika Thee mou eftiakses ton kosmo Xilia lathoi O kathreftis Kalos mou to Ta diskadika Htan gliko to oneiro Kostas Kollias 1980 CD Ta teleutea mou tragoudia Erikses ladi sti fotia Ola ki ola Baria koubenta o xorismos Periexomeno miden Stauros Zoumpas 1979 CD An tha xaso esena An tha xaso esena Pira louloudia Mana mou ena koukli Fila me kai mi milas Re arxonta, pou ta thimithikes ola auta ??? Pes mou oti exeis kai ta CD.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. October 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Re arxonta, pou ta thimithikes ola auta ??? Pes mou oti exeis kai ta CD.. Oti exo postarei mexri tora ta exo se mp3 kai merika se cd :D Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soultaker1979 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Oraios!!!! Egw den ixera gia tous orous xrisis kai efaga kati svisimata sta posts pou eixa valei mp3 epanw... Em, kala na pathw... :))) Vrika ki egw ena site pou einai tis gnwsis mou kai piga na to paixw arxontas... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ναταλι- εισαι σεξυ και μ αρεσει,γουσταρω πολυ μη μου πεις ουτε μια λεξη,μιλαει το κορμι και δωστου τα κλαρινα.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts