Jump to content

Soultaker1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Soultaker1979

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Soultaker1979's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αυτο που ξέρω είναι μόνο το όνομά σου, και μια σκια της μοναξιάς στα μάτια σου τα πλάνα, μου φέρνει πάλι ο αέρας το αρωμά σου, μα δεν σε αγγίζω, καληνύχτα, Ιωάννα... 'Ακης Δείξιμος
  2. Oraios!!!! Egw den ixera gia tous orous xrisis kai efaga kati svisimata sta posts pou eixa valei mp3 epanw... Em, kala na pathw... :))) Vrika ki egw ena site pou einai tis gnwsis mou kai piga na to paixw arxontas... :)
  3. Re arxonta, pou ta thimithikes ola auta ??? Pes mou oti exeis kai ta CD..
  4. Superman, καλό θα είναι να μην αδικείς τον κόσμο που ζει καταστάσεις μέσα από τον Καρρά και τον Μελλά. Το ίδιο μπορώ να σου πώ κι εγώ για ότι κι εάν ακούς γιατί οτιδήποτε εκτός από Λαικά (όχι Παρακμιακά) είναι ζωή, κι όχι λελέδικα κομματάκια των δύο ωρών. Ακόμα περισσότερο, θα πρέπει να διαχωρίσουμε τα Λαικά από τα Σκυλάδικα γιατί ακούω πολλά εδώ και πολύ καιρό και εκνευρίζομαι. Εάν η Ζήνα και η Θεοδωρίδου είναι Λαικά, τότε δεν θέλω να θεωρούμαι λαικός αλλά Σκυλάς. Και ναι, ο Καρράς, ο Μελλάς, ο Γόνίδης, ο Χαλικιόπουλος, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Τερλέγκας, ο Κρυστάλλης, ο Σαλαμπάσης, ο Ψάλτης, ο Ρήγας, ο Κωστόπουλος, η Δημητρίου, η Στανίση, η Βέρρα, ο Κωνσταντινόπουλος και πάρα πολύ άλλοι, έχουν πει κομμάτια και έχουν κάνει CD που δεν πρόκειται να τα δουν ούτε στα όνειρά τους οι απανταχού λελέδες ποπ-ροκ-rnb και έχουν ταυτίσει τα κομμάτια τους με περιόδους και καταστάσεις που δεν πρόκειται κανένας άλλος να μπορέσει να τις τραγουδίσει και να καταλάβει. Αυτά για την ποιότητα. Το μέγαρο είναι ανοικτό, όποιος γουστάρει ακούει Ξαρχάκο και μένει εκεί. Δεν νομίζω να άκουσε κανένα να γελάει με αυτό που κάνει, παρότι ξέρει ότι γίνεται αυτό. Επιλογή του και μαγκιά του, αλλά μέχρι εκεί. PS. Superman, βρες την Lois και άσε μας εμάς στην καψούρα μας.
×
×
  • Create New...