Jump to content

Ο φορτιστής "παίζει" στην μπρίζα αυτοκινήτου

thodragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες βοήθεια.

Έχω ένα mio A701 και 2 MLS A3850.

Στο αμάξι μου, ένα seat ibiza, αλλά και σε όσα αμάξια τους έχω βάλει, οι φορτιστές λειτουργούν κανονικά. Ταιριάζουν απόλυτα στην μπρίζα (αναπτήρα) του αυτοκινήτου.

Στο astra του πατέρα μου και στο fiesta της κοπέλας μου όμως, ο φορτιστής μπαίνει, αλλά δεν ταιριάζει απόλυτα, με αποτέλεσμα να "παίζει" και να χάνει επαφή. Ταιριάζει, αλλά οχι καλά, προφανώς η τρύπα της μπρίζας είναι για λίγα χιλιοστά μεγαλύτερη απ'ότι θα έπρεπε.

Υπάρχει κάποιο εξάρτημα που μπορώ να του βάλω και πού μπορώ να το βρώ?

Σίγουρα κάποιες πατέντες θα υπάρχουν (πχ του καρφώνω μια οδοντογλυφίδα και το σφηνώνω) αλλά θα ήθελα κάτι πιο μόνιμο και σταθερό.

Ευχαριστώ.

Στο πλαι ο καθε φορτιστης εχει δυο ποδαρακια μεταλικα αν προσπαθουσες να τα τεντωσεισ λιγο για να μαγκωνουν καλυτερα δεν θα ειχεσ αναγκη τιποτα. ισωσ απο την πολυ χρηση να εχουν μαζεψει λιγο. Δοκιμασε και αν δεν κανει τοτε ρωτα σε καποιο μαγαζι με φορτιστεσ για καινουργιο καθως το εξαρτημα που λες πιθανοτατα να κανει οσο ενας καινουργιοσ φορτιστης!