Jump to content

Πρόβλημα απότομου τερματισμού του υπολογιστή

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα αλλά πριν φωνάξω τεχνικό είπα να ρωτήσω εδώ μήπως και κάποιος από εσάς έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.Έχω ένα φορητό υπολογιστή HP σχετικά καινούργιο(ούτε ενός έτους).Τις τελευταίες τρεις μέρες μου συμβαίνει το εξής πρόβλημα.Εκεί που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή κλείνει απότομα.Λες και διακόπτεται η παροχή ρεύματος ή έμεινε απο μπαταρία.Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμβαίνει αφού είναι συνεχώς στη πρίζα και η μπαταρία είναι φορτωμένη.Μόλις κλείσει όταν πατάω το κουμπί για να τον ανοίξω δεν ανοίγει με τίποτα.Ανάβουν για ένα δευτερόλεπτο τα φωτιζόμενα πλήκτρα του μενού και μετά κλείνει πάλι.Πρέπει να περιμένω να περάσουν 1-2 λεπτά για να μπορέσω να τον ανοίξω πάλι.Τι μπορεί να συμβαίνει?Παίζει να γίνεται υπερφόρτωση επειδή τον έχω όλη μέρα ανοιχτό και κατεβάζω?Το βράδυ πάντως τον κλείνω πάντα.:worry:

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα αλλά πριν φωνάξω τεχνικό είπα να ρωτήσω εδώ μήπως και κάποιος από εσάς έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.Έχω ένα φορητό υπολογιστή HP σχετικά καινούργιο(ούτε ενός έτους).Τις τελευταίες τρεις μέρες μου συμβαίνει το εξής πρόβλημα.Εκεί που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή κλείνει απότομα.Λες και διακόπτεται η παροχή ρεύματος ή έμεινε απο μπαταρία.Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμβαίνει αφού είναι συνεχώς στη πρίζα και η μπαταρία είναι φορτωμένη.Μόλις κλείσει όταν πατάω το κουμπί για να τον ανοίξω δεν ανοίγει με τίποτα.Ανάβουν για ένα δευτερόλεπτο τα φωτιζόμενα πλήκτρα του μενού και μετά κλείνει πάλι.Πρέπει να περιμένω να περάσουν 1-2 λεπτά για να μπορέσω να τον ανοίξω πάλι.Τι μπορεί να συμβαίνει?Παίζει να γίνεται υπερφόρτωση επειδή τον έχω όλη μέρα ανοιχτό και κατεβάζω?Το βράδυ πάντως τον κλείνω πάντα.:worry:

Μάλλον έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης του επεξεργαστή. Προσπάθησε να καθαρίσεις την ψύκτρα του με σπρέι αέρα.

Ότι σου είπε ο hawkpilot, μάλλον για πρόβλημα υπερθέρμανσης ακούγεται. Παρόλα αυτά δες το ανεμιστηράκι στο τροφοδοτικό σου, μήπως έχει κολλήσει και αυτό.

• 2 weeks later...
Παιδιά έλεγα μήπως έφταιγε το παιχνίδι που έπαιζα και το πάθαινε αλλά τελικά σήμερα που εγκατέστησα και έπαιξα ένα νέο παιχνίδι μου συνέβει και πάλι.Είχα απεγκαταστήσει το παλιό παιχνίδι και για ένα διάστημα χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή μόνο για να κατεβάσω και για ίντερνετ και δεν μου ξανασυνέβει μέχρι σήμερα που έπαιξα το νέο παιχνίδι.Συμπέρανα ότι συμβαίνει μόνο όταν παίζω παιχνίδια και ποτέ όταν απλώς κατεβάζω και χρησιμοποιώ το ίντερνετ.Επειδή δεν έχω ιδέα από τροφοδοτικά και ανεμιστηράκια μήπως να το στείλω στην αντιπροσωπία μιας και είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση?

Ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον ειναι θεμα υπερθερμανσης,,εχεις βαση που το ψυχει;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον ειναι θεμα υπερθερμανσης,,εχεις βαση που το ψυχει;;

Ο υπολογιστής είναι φορητός και δεν τον έχω σε ένα σταθερό σημείο.Στο γραφείο ή το κρεββάτι μου τον έχω συνήθως.

Ο υπολογιστής είναι φορητός και δεν τον έχω σε ένα σταθερό σημείο.Στο γραφείο ή το κρεββάτι μου τον έχω συνήθως.

Ekei ειναι το προβλημα τοτε,,στο κρεββατι αν τον εχεις τοτε κλεινουν οι τρυπες που παιρνει αερα απο κατω και θερμαινεται παρα πολυ...μου εχει τυχει και μενα επειδη τον ειχα ξαπλωμενος στο κρεββατι,,,γενικα να φροντιζεις να τον εχεις σε λεια επιφανεια και δες αν θα στο ξανακανει την ωρα του παιχνιδιου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ekei ειναι το προβλημα τοτε,,στο κρεββατι αν τον εχεις τοτε κλεινουν οι τρυπες που παιρνει αερα απο κατω και θερμαινεται παρα πολυ...μου εχει τυχει και μενα επειδη τον ειχα ξαπλωμενος στο κρεββατι,,,γενικα να φροντιζεις να τον εχεις σε λεια επιφανεια και δες αν θα στο ξανακανει την ωρα του παιχνιδιου...

Thanks θα το κοιτάξω:)

Thanks θα το κοιτάξω:)

Εχουν μαλλον δικιο τα παιδια που λενε για υπερθέρμανση....γιατι το ειχα και εγω το προβλημα αυτο και μολις πηρα βαση με ανεμιστηρακι σταματησε να το κανει:happy:

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.Τελικά το πρόβλημα ήταν αυτό που είπε ο Τέο που έκλειναν οι τρύπες από κάτω.Τώρα που το έχω στο γραφείο δεν μου συμβαίνει:D