WormeR Δημοσιεύτηκε March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 25, 2009 επειδή μοιράζομαι τη σύνδεση μου με ένα παιδί στο δίπλα σπίτι γίνεται να του στείλω μήνυμα (δεν έχει msn, yahoo και τα λοιπά...) μέσω δικτύου? εγώ έχω Vista και αυτός XP. Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 επειδή μοιράζομαι τη σύνδεση μου με ένα παιδί στο δίπλα σπίτι γίνεται να του στείλω μήνυμα (δεν έχει msn, yahoo και τα λοιπά...) μέσω δικτύου? εγώ έχω Vista και αυτός XP. Καλησπερα... :) Φυσικα και υπαρχει και ενα απο τα καλυτερα που εχω δουλεψει και δουλευω ειναι το VyPRESS Chat :happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 επειδή μοιράζομαι τη σύνδεση μου με ένα παιδί στο δίπλα σπίτι γίνεται να του στείλω μήνυμα (δεν έχει msn, yahoo και τα λοιπά...) μέσω δικτύου? εγώ έχω Vista και αυτός XP. το πιο απλό είναι μέσω email. σίγουρα θα έχει internet :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts