Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είχα το voyager 815 το οποίο είχε την ίδια αναμονή αλλα το πούλησα γιατί δεν μου καθόταν καλά στο αυτί,δηλαδή το μόνο πρόβλημα είναι η μικρή αναμονή?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταρχήν να ευχαριστήσω τα μέλη του φόρουμ για τις συμβουλές και τα σχόλια τους που με οδήγησαν να αγοράσω το κινητό αυτό (το πρώτο της εταιρείας)!

Έχω δύο ερωτήσεις μόνο:

1: δεν παίζει divx (π.χ. ανάλυση 352 Χ 224, 25 frames/sec, bitrate 864 kbps, 24 bit δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά και τι να κάνω) έπαιζε μόνο τον ήχο και το αντεγραψα μέσω windows (copy - paste) στην κάρτα μνήμης

2: Προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία μέσω του προγράμματος που είναι στο cd από τον υπολογιστή στην κάρτα μνήμης, αλλά κάνει αιώνες, 700 mb τα μεταφέρει εδώ και μία ώρα...και δεν έχει τελειώσει ακόμη

δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

ευχαριστώ!

εγω τις μμεταφέρω με copy-paste και παίζουν μια χαρά,εφόσον είναι κάρτα μνήμης card reader δεν έχεις?θα το μεταφέρει πιο γρήγορα απο εκεί,αλλα το οτι μέσω του usb δεν μεταφέρει γρήγορα είναι θέμα του υπολογιστή

Η αλήθεια είναι ότι το pc αυτό είναι λίγο παλιό, όπως και οι ταινίες που είχα (που πάντως είναι divx)

θα δοκιμάσω με το φορητό και μέσω του card reader και βλέπουμε

ευχαριστώ!

παιδια δοκιμασα και εγω την πρωτη ταινια και εμεινα πολυ ικανοποιημενος(η ταινια ηταν avi) το μονο θεμα ειναι οτι καθυστερει πολυ λιγο ο ηχος...

@ kianokranos ναι το μονο προβλημα ειναι η αναμονη. αν σου αρεσει παρ το. απλα το ericsson που σου προτεινω εχει καλυτερη αναμονη ειναι μικροτερο καθεται καλα στο αυτι γιατι εχει δυο γαντζακια ενα μικρο και ενα μεγαλο μεσα και κανει για ολους και ειναι φθηνοτερο. επισης ολοι οι συνομιλητες με ακουνε αισθητα καλυτερα απο πριν (ειχα δοκιμασει nοkια lg blueant ericsson και παντα ειχα παραπονα).

alx_hadji οταν το συνδεεις με το pc να επιλεγεις στο κινητο την επιλογη συσκευη αποθηκευσης για να το βλεπω σαν καρτα μνημης και να περνας τα αρχεια απο τα windows οχι απο το προγραμμα της samsung. οσο για το divx που λες μπορει να εχει γινει κατι περιεργο στην κωδικοποιηση του. εχεις γενικα προβλημα με τις ταινιες;

@ domigr δεν εχω παρατηρησει καθυστερηση ακομα στον ηχο και την εικονα (εχω δει 6 ταινιες ως τωρα - μακαρι να υπηρχε σε λογικη τιμη μια tv με την ποιοτητα οθονης του jet...).

δεν ξερω μπορει να φταιει και απο που επαιζε η ταινια και το ποσο μπαταρια ειχες.

η μπαταρια ηταν γεματη και η ταινια επαιζε απο το player του κινητου οκ τωρα εβαλα αλλη και παιζει οκ

οχι οπως σε αλλα πολυ ακριβοτερα κινητα με αθλιες οθονες που πρεπει να κανεις κωλοτουμπες για να βαλεις σπασμενο software για να δεις μερικα video.

Μια μικρη ερωτηση, οι εφαρμογες κανουν και για το Star και με ποιο τροπο μπορω να τις περασω, γινεται με το samsung studio?

Επισης το Jet έχει ορισμένα fonts με 3 επιφανειες εργασίας οπως το Star που μπορω παιδια να τα βρουμε ευκολα για να τα περασουμε στο κινητο?

Καλησπερα και Χρονια Πολλα

να ρωτησω κι εγω κατι..

με μια μετρια χρηση ποσο κραταει η μπαταρια?

ειμαι αναμεσα σε μεταχειρισμενο omnia και σ αυτο (καινουργιο)

τι λετε?

με ενδιαφερει να βλεπω και καμια ταινιουλα που και που...

(αξεσουαρ εχετε βρει? πχ θηκη , ποιοτικα ακουστικα )

ευχαριστω

θήκη έχει μέσα στη συσκευασία,ποιοτικά ακουστικά έχει μέσα στη συσκευασια αλλα δέχεται ακουστικά με 3,5mm jack οπότε βάζεις ότι ακουστικό θέλεις.απο θέμα οθόνης to jet είναι κορυφή αν σκεφτείς ότι έχει 16 εκ. χρώματα και είναι amoled.Η μπαταρία κρατάει 3 μέρες με αρκετή χρήση

θήκη έχει μέσα στη συσκευασία,ποιοτικά ακουστικά έχει μέσα στη συσκευασια αλλα δέχεται ακουστικά με 3,5mm jack οπότε βάζεις ότι ακουστικό θέλεις.απο θέμα οθόνης to jet είναι κορυφή αν σκεφτείς ότι έχει 16 εκ. χρώματα και είναι amoled.Η μπαταρία κρατάει 3 μέρες με αρκετή χρήση

ωραια... αρχιζω να ψηνομαι...

να παρω ενα jet κι ενα omnia ( απο 2 νοκια που εχω τωρα)

ακουστικα λογω 3.5mm jack καποιοι περνουν αλλα γιατι συνηθως της μαμας ντεν ειναι καλα... αλλα αφου τα εχει ολα μεσα οκ :)

εχω free2go & whats'up μπορω με καποιο προγραμμα της εκαστοτε εταιριας να εχω internet ? το εχει δοκιμασει-λειτουργησει ετσι? ή μονο μεσω wifi ?

ευχαριστω και παλι

Ρε παιδιά έχω τρεις αποριούλες αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

1. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε πιο γρήγορη πρόσβαση στη σύνταξη γραπτού μηνύματος από το να κάνουμε τέσσερα κλικ με το δάκτυλο κάθε φορά;

2. Παρομοίως για τα photo contacts μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά πιο γρήγορα ή πρέπει να πηγαίνω στο μενού κάθε φορά και να τα επιλέγω;

3. Τέλος o photo browser λειτουργεί μόνο σε landscape mode. Όσο και αν το κρατάω όρθιο το τηλέφωνο οι φωτογραφίες δε περιστρέφονται. Στον άλλο image viewer (που ειναι στο file browser) περιστρέφονται κανονικά. Είναι κάποια ρύθμιση ή έτσι πρέπει να γίνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον με βοηθήσει.

All you have to decide is what to do with the time that is given to you...

παιδια για πειτε μου τελικα,η αυτονομια του καλυπτει 2 γεματες μερες?η να το ξεχασω.

αν και δεν το χω δει ακομα διοτι δε το χω ψαξει κιολας απο τις φωτος μου αρεσει πολυ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρε παιδιά έχω τρεις αποριούλες αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

1. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε πιο γρήγορη πρόσβαση στη σύνταξη γραπτού μηνύματος από το να κάνουμε τέσσερα κλικ με το δάκτυλο κάθε φορά;

2. Παρομοίως για τα photo contacts μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά πιο γρήγορα ή πρέπει να πηγαίνω στο μενού κάθε φορά και να τα επιλέγω;

3. Τέλος o photo browser λειτουργεί μόνο σε landscape mode. Όσο και αν το κρατάω όρθιο το τηλέφωνο οι φωτογραφίες δε περιστρέφονται. Στον άλλο image viewer (που ειναι στο file browser) περιστρέφονται κανονικά. Είναι κάποια ρύθμιση ή έτσι πρέπει να γίνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον με βοηθήσει.

1.γινεται με το εξυπνο ξεκλειδωμα (δες στις ρυθμισεις) οπου σε κλειδωμενο κινητο με συγκεκριμενο αγγιγμα της οθονης ανοιγεις οποια εφαρμογη γουσταρεις.

2.το ιδιο με το 1.

3. ετσι γινεται και καλα για την κυλιση μεσω του επιταχυνσιομετρου.

παιδια για πειτε μου τελικα,η αυτονομια του καλυπτει 2 γεματες μερες?η να το ξεχασω.

αν και δεν το χω δει ακομα διοτι δε το χω ψαξει κιολας απο τις φωτος μου αρεσει πολυ.

κοιτα 2 μερες πιανει με ξεσκισμα (gps wifi divx radio)

με νορμαλ χρηση και απενεργοποιημενo το touch vibration 4 μερες σιγουρα.

μονο ομιλια και sms 5-6 σιγουρα (ολα τα παραπανω και με bluetooth ανοικτο)

απο την εικονα βλεπω οτι εχεις κατα νου το w995; πολυ ακριβο σε σχεση με το innov 8 το οποιο ειναι series 60 (θα εχεις δυνατοτητα για εφαρμογες - ειδικα αν ειχες νοκια πριν θα το εκτιμησεις). σε αυτα τα λεφτα το jet και το lg crystal ακομα και το αρενα ειναι μακραν καλυτερες επιλογες.

παιδια γιατι οταν χτυπαει το κινητο δεν εχει δονηση??

Ο συμφορουμιτης @ταξιδιωτης22 ειναι δοκιμαστης μπορω να πω...

οτι νεο βγαινει το παιρνει κι οταν θες να αγορασεις καποιο κινητο πιστευω οτι ειναι απτους top αξιολογους ανθρωπους που μπορεις να ρωτησεις και να σου πει οτι θελεις.. (αρκει να εχουν περασει απτα χερια του τα εν λογω κινητα σε περιπτωση σuγκρισεως)

δυστυχως δεν μπορει να με βοηθησει.... Omnia or jet ? ;)

omnia @250 euro ή νεο jet @400 euro?

[βεβαια συμφερει το νεο jet (λογω δοσεων)]

παιδια γιατι οταν χτυπαει το κινητο δεν εχει δονηση??

πήγαινε μέσα στις ρυθμίσεις στο προφιλ τηλεφώνου και ρύθμισε το απο εκεί

οκ το βρηκα επρεπε να βαλω μελωδια και δονηση

Γεια και χαρά σας από ένα νέο μέλος της κοινότητας!

Αγόρασα το s8000 πριν ένα μήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αν εξαιρέσεις τη διαδικτυακή πενία σε συμβαστά widgets. Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια οποιουδήποτε στα εξής δύο θέματα:

1) Η οθόνη μου αλλάζει φωτεινότητα όποτε της καπνίσει και αυτό το έχω παρατηρήσει μόνο σε δύο περιπτώσεις έως σήμερα:

α) Κατά την πλοήγηση στο ίντερνετ, κυρίως όταν φορτώνει μια σελίδα

β) Ενώ βλέπω ταινία (μια φορά το δοκίμασα και έκανε την ίδια μεταβολή της φωτεινότητας ανάμεσα σε δύο επίπεδα - χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική ένδειξη φυσικά - κατά βούληση)

Αναρωτιέμαι, αν έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι ανάλογο, πριν απευθυνθώ στο κατάστημα.

2) Έχει βρει κάποιος κάποια εφαρμογή VοIP, ώστε να μπορούμε να κάνουμε δωρεάν ή φθηνές κλήσεις, όταν υπάρχει διαθέσιμο WiFi;

Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

• The title was changed to Samsung S8000 Jet