Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι είχαν βιαστεί να προμηθευτούν τις πρώτες 16άρες που φτάσαν στην αγορά (οι οποίες ήταν class 2) αντιμετώπισαν προβλήματα. Οι επόμενες, οι οποίες είναι class 4 και 6, δεν παρουσίασαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Οπότε, προσέξτε η κάρτα που θα πάρετε τι class είναι.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ τελικά πήρα μια Sandisk 8 Gb Class 6 και πάει σφαίρα. :)

Ερώτηση: Για να βγαίνουν όλα τα χαρακτηριστικά των τραγουδιών, τη μουσική την περνάτε μέσω pc studio ή γίνεται και με drug & drop συνδέοντας το τηλέφωνο ως mass storage?

απο πού την πήρες και πόσο φίλε μου?

Πήρα αυτή απο eshop 31.9 € με εύχρηστο card reader.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135

Έχει και φθηνότερες Kingston απλά προτίμησα αυτή λόγω class 6.

Ενδιαφερόμουν για μια 16άρα αλλά τελικά κατέληξα στη παραπάνω μιας και η διαφορά τιμής δεν είναι αμελητέα... :X

Άλλωστε τα 10 Gb συνολικά καλύπτουν τις ανάγκες μου... ;)

Κάποια απάντηση για το θέμα της μουσικής;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάιζει πιο δυνατά το ηχείο του κινητού μουσική ταινίες κ. τ.λ. ;

είχαν κάποτε class 6 με 19 ευρω στο e-shop.κάτι άλλο έχει πάρει κανένας ακουστικό bluetooth samsung?η μήπως έχει προτιμίσει κάποιος καμιά απο τις φτηνές λύσεις που προτίνουν τα διάφορα καταστήματα για bluetooth?έχω το clip vibrate και θέλω κ ένα φθηνό χωρίς καλώδιο

για καρτα μνημης προτιμησα kingston (class 4) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553975

οσο για bluetooth κλασσικα sony ericsson για την ποιοτητα ηχου το πολυ μικρο μεγεθος και την κορυφαια μπαταρια (700 ωρες αναμονη - περιπου 3 βδομαδες με μετρια χρηση στο jet, ομως σε κινητο sony ericsson που εχει λειτουργια χαμηλης καταναλωσης κραταει ακομα περισσοτερο).

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003974 στην φωτο ειναι χωρις μανταλακι για το αυτι αλλα στην συσκευασια εχει 2 μεσα ενα μικρο και ενα μεγαλο.

είχα το voyager 815 το οποίο είχε την ίδια αναμονή αλλα το πούλησα γιατί δεν μου καθόταν καλά στο αυτί,δηλαδή το μόνο πρόβλημα είναι η μικρή αναμονή?

Καταρχήν να ευχαριστήσω τα μέλη του φόρουμ για τις συμβουλές και τα σχόλια τους που με οδήγησαν να αγοράσω το κινητό αυτό (το πρώτο της εταιρείας)!

Έχω δύο ερωτήσεις μόνο:

1: δεν παίζει divx (π.χ. ανάλυση 352 Χ 224, 25 frames/sec, bitrate 864 kbps, 24 bit δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά και τι να κάνω) έπαιζε μόνο τον ήχο και το αντεγραψα μέσω windows (copy - paste) στην κάρτα μνήμης

2: Προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία μέσω του προγράμματος που είναι στο cd από τον υπολογιστή στην κάρτα μνήμης, αλλά κάνει αιώνες, 700 mb τα μεταφέρει εδώ και μία ώρα...και δεν έχει τελειώσει ακόμη

δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

ευχαριστώ!

εγω τις μμεταφέρω με copy-paste και παίζουν μια χαρά,εφόσον είναι κάρτα μνήμης card reader δεν έχεις?θα το μεταφέρει πιο γρήγορα απο εκεί,αλλα το οτι μέσω του usb δεν μεταφέρει γρήγορα είναι θέμα του υπολογιστή

Η αλήθεια είναι ότι το pc αυτό είναι λίγο παλιό, όπως και οι ταινίες που είχα (που πάντως είναι divx)

θα δοκιμάσω με το φορητό και μέσω του card reader και βλέπουμε

ευχαριστώ!

παιδια δοκιμασα και εγω την πρωτη ταινια και εμεινα πολυ ικανοποιημενος(η ταινια ηταν avi) το μονο θεμα ειναι οτι καθυστερει πολυ λιγο ο ηχος...

@ kianokranos ναι το μονο προβλημα ειναι η αναμονη. αν σου αρεσει παρ το. απλα το ericsson που σου προτεινω εχει καλυτερη αναμονη ειναι μικροτερο καθεται καλα στο αυτι γιατι εχει δυο γαντζακια ενα μικρο και ενα μεγαλο μεσα και κανει για ολους και ειναι φθηνοτερο. επισης ολοι οι συνομιλητες με ακουνε αισθητα καλυτερα απο πριν (ειχα δοκιμασει nοkια lg blueant ericsson και παντα ειχα παραπονα).

alx_hadji οταν το συνδεεις με το pc να επιλεγεις στο κινητο την επιλογη συσκευη αποθηκευσης για να το βλεπω σαν καρτα μνημης και να περνας τα αρχεια απο τα windows οχι απο το προγραμμα της samsung. οσο για το divx που λες μπορει να εχει γινει κατι περιεργο στην κωδικοποιηση του. εχεις γενικα προβλημα με τις ταινιες;

@ domigr δεν εχω παρατηρησει καθυστερηση ακομα στον ηχο και την εικονα (εχω δει 6 ταινιες ως τωρα - μακαρι να υπηρχε σε λογικη τιμη μια tv με την ποιοτητα οθονης του jet...).

δεν ξερω μπορει να φταιει και απο που επαιζε η ταινια και το ποσο μπαταρια ειχες.

η μπαταρια ηταν γεματη και η ταινια επαιζε απο το player του κινητου οκ τωρα εβαλα αλλη και παιζει οκ

οχι οπως σε αλλα πολυ ακριβοτερα κινητα με αθλιες οθονες που πρεπει να κανεις κωλοτουμπες για να βαλεις σπασμενο software για να δεις μερικα video.

Μια μικρη ερωτηση, οι εφαρμογες κανουν και για το Star και με ποιο τροπο μπορω να τις περασω, γινεται με το samsung studio?

Επισης το Jet έχει ορισμένα fonts με 3 επιφανειες εργασίας οπως το Star που μπορω παιδια να τα βρουμε ευκολα για να τα περασουμε στο κινητο?

Καλησπερα και Χρονια Πολλα

να ρωτησω κι εγω κατι..

με μια μετρια χρηση ποσο κραταει η μπαταρια?

ειμαι αναμεσα σε μεταχειρισμενο omnia και σ αυτο (καινουργιο)

τι λετε?

με ενδιαφερει να βλεπω και καμια ταινιουλα που και που...

(αξεσουαρ εχετε βρει? πχ θηκη , ποιοτικα ακουστικα )

ευχαριστω

θήκη έχει μέσα στη συσκευασία,ποιοτικά ακουστικά έχει μέσα στη συσκευασια αλλα δέχεται ακουστικά με 3,5mm jack οπότε βάζεις ότι ακουστικό θέλεις.απο θέμα οθόνης to jet είναι κορυφή αν σκεφτείς ότι έχει 16 εκ. χρώματα και είναι amoled.Η μπαταρία κρατάει 3 μέρες με αρκετή χρήση

θήκη έχει μέσα στη συσκευασία,ποιοτικά ακουστικά έχει μέσα στη συσκευασια αλλα δέχεται ακουστικά με 3,5mm jack οπότε βάζεις ότι ακουστικό θέλεις.απο θέμα οθόνης to jet είναι κορυφή αν σκεφτείς ότι έχει 16 εκ. χρώματα και είναι amoled.Η μπαταρία κρατάει 3 μέρες με αρκετή χρήση

ωραια... αρχιζω να ψηνομαι...

να παρω ενα jet κι ενα omnia ( απο 2 νοκια που εχω τωρα)

ακουστικα λογω 3.5mm jack καποιοι περνουν αλλα γιατι συνηθως της μαμας ντεν ειναι καλα... αλλα αφου τα εχει ολα μεσα οκ :)

εχω free2go & whats'up μπορω με καποιο προγραμμα της εκαστοτε εταιριας να εχω internet ? το εχει δοκιμασει-λειτουργησει ετσι? ή μονο μεσω wifi ?

ευχαριστω και παλι

• The title was changed to Samsung S8000 Jet