Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για messenger? Είστε ευχαριστημένοι από τη λειτουργία της...? Αναγνωρίζει και εμφανίζει τις επαφές που έχετε στον messenger του υπολογιστή αυτόματα..?

Παρακαλώ, αναφέρετε τυχόν προβλήματα που έχετε συναντήσει...

:)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και κατι αλλο που παρατηρησα γιατι οταν βαζω μια εικονα σαν φοντο η εναν ηχο μου δημιουργειται αντιγραφο?και το ξυπμητηρι δεν χτυπαει αμα το κινητο ειναι κλειστο...

Μια χαρά χτυπάει όταν είναι κλειστό. Απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή Auto Power On στο μενού για το ξυπνητηρι...
All you have to decide is what to do with the time that is given to you...

ok ειχες δικιο!και οσον αφορα το αλλο που ρωτησα με τα αντιγραφα που κανει...??

Γενικότερα, θα σου έλεγα να προτιμήσεις κάρτα μνήμης μόνο της Sandisk. Όλες οι άλλες εταιρίες, και κυρίως αυτές που δίνουν οι εταιρίες με τις συσκευές τους, δημιουργούν ποικίλα προβλήματα. Οι Sandisk συνεργάζονται απροβλημάτιστα.

Θα σου πρότεινα την 3η και όχι την 2η για η 2η φαίνεται πως είναι class 2 και ίσως υπάρξει πρόβλημα. Γενικά, να προτιμήσεις Sandisk από class 4 και πάνω.

Γιατί ρε φίλε, οι Kingston δεν είναι καλές??

Μην τρελαθούμε κιόλας...Από τις κορυφαίες μάρκες μνημών στον κόσμο!!!

Και είναι και πάντα φθηνότερες από τις κάρτες και τα USB Flashes της Sandisk!

;);)

Εξήγησέ το μου λίγο καλύτερα να καταλάβω για να δω αν μπορώ να βοηθήσω. Όταν βάζεις φόντο μια εικόνα σου δημιουργεί αντίγραφο; Που;
All you have to decide is what to do with the time that is given to you...

αυτο ειναι οπως με τα pc με windows που κραταει ενα αντιγραφο της φωτογραφιας σε αλλο φακελο σε περιπτωση που την σβησεις να εχει διαθεσιμη την εικονα. στο jet την εχει χυμα στο φακελο εικονες αλλα αποθηκευμενη στην μνημη της συσκευης

για storage οι kingston ειναι καλυτερες οι sandisk εχουν ενα θεμα με την ζεστη και αν της αφησεις πολυ ωρα στο pc να γραφουν. ειχα αλλαξει εντος εγγυησης 3 SDHC class 6 της sandisk και της transcend γιατι δεν την παλευανε με τις πολλες εγγραφες και την ζεστη.

οκ καταλαβα..και αμα αλλαξω φωτο η ηχο διαγραφονται αυτοματα τα αντιγραφα??και ακομα γινεται να μην γινονται αντιγραφα?

οκ καταλαβα..και αμα αλλαξω φωτο η ηχο διαγραφονται αυτοματα τα αντιγραφα??και ακομα γινεται να μην γινονται αντιγραφα?

Απο οσο ξερω πρεπει εσυ να τα διαγραψεις... Απο οτι φαινεται παντα γινονται αντιγραφα γιατι ετσι λειτουργουν τα samsung..Αποθηκευουν τα αρχεια που ειναι "εν χρηση" στην μνημη τηλεφωνου..

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

σωστή την βρίσκω την samsung γιατι μπορεί ας πούμε εγώ να ξεχάσω να αποθηκεύσω στο τηλ. την εικόνα που έχω για φόντο και μια μέρα έτσι απλά να χαλάσει η κάρτα μνήμης

ναι αλλα με τον ηχο εχω βαλει εναν ηχο 4 φορες και εχω γεμισει αντιγραφα του ελεος δηλαδη και αμα τα διαγραψω και ολας νομιζω φευγουν απο τον ηχο κλησης που τα ειχα βαλει

Έχει καταφέρει να συνδέσει κανείς το κινητό με το ********* που το λένε samsung pc studio 7;

Έχω φάει 2 ώρες τώρα να το συνδέσω για να κάνω firmaware update και δεν μπορεί να δεί το κινητό. Με το samsung new pc studio (άλλο ********* και αυτό) βλέπει το κινητό αλλά δεν μπορείς να κάνεις update.

Να χαρώ έξυπνα κινητά και software την samsung μου μέσα.

Υ.Γ. Ειλικρινά μετά απο 2 μέρες άρχισε να μου λείπει αυτή η ευκολία σύνδεσης με όλα τα sony ericsson που είχα. Και ας ήταν χαζά κινητά.

Εγώ δεν διαπίστωσα να σώζει το κινητό μόνο του εικόνα. Όταν επιλέγει κανείς μια εικόνα π.χ. μικρότερη μπορεί να την ζουμάρει και να την "αποθηκεύσει" από την επιλογή στην οθόνη ζουμ για να ταιρίαζει η εικόνα στις διαστάσεις οθόνης ως φόντο εν τούτοις αν αλλάξει το φόντο δεν θα σωθεί το παλιό στη μεγέθυνση που είχαμε κάνει αλλά θα παραμείνει στις παλιές διαστάσεις της εικόνας. Κοινώς κάτι πατάτε και σώζονται πολλαπλά αντίγραφα. :ninja:

Σε ότι αφορά αναβάθμιση firmware: Προσωπικά εμένα συνδέεται η σουίτα και μου λέει ότι έχω το τελευταίο firmware. Γενικά συνιστώ αναβάθμιση firmware μόνο απευθείας από την αντιπροσωπεία. Επίσης να υπενθημίσω πως με την αναβάθμιση αυτή σβήνονται ΟΛΑ τα αρχεία/τηλέφωνα/mp3/video κτπ κτπ.

Και μια συμβουλή για την μπαταρία διότι πολύς κόσμος το παρατήρησε:

Αν βγάλετε τελείως τη δόνηση και "ρίξετε" τη φωτεινότητα οθόνης στο 2 από 3 που είναι το default τότε αυτομάτως έχετε κερδίσει +2 μέρες αντοχή μπαταρίας.

Με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και full εργασία με το κινητό (blue tooth/wifi ανοιχτά mp3 να παίζει και λήψεις με κάμερα η μπαταρία πάει γύρω στη 1.5 μέρα.

Χωρίς δόνηση και με φωτεινότητα στο 2 (με ίδια πίεση στις λειτουργίες) κέρδισα διπλάσιο χρόνο περίπου 3 μέρες και κάτι.

Σε συνθήκες απλής αναμονής και λίγες κλήσεις νομίζω τουλάχιστον 5-6 μέρες πάει η μπαταρία.

Αυτά τα λίγα ελπίζω να βοήθησα.

Καλημέρα σε όλους παιδιά!Είμαι νέος στο φόρουμ και φυσικά κάτοχος κι εγώ(εδώ και λίγες μέρες) του Jet.Έχω ένα πρόβλημα όμως που ψάχνει λύση!!!:)

Έχω συγχρονίσει το παλιό μου κινητό(G900) με το outlook(επαφές).Μπορεί κάποιος να μου πεί την διαδικασια για να περάσω τις επαφές μου στον τηλεφωνικό κατάλογο του Jet?Έχω φάει πάνω απο 3 ώρες αλλα τίποτα...:wacko:

διεγραψα ολα τα αντιγραφα των ηχων που ειχε κανει τα ξαναεβαλα απο την αρχη και τωρα δεν εκανε αντιγραφα.... :)

στείλε με bluetooth κατευθείαν τις επαφές απο το g900 στο jet και όλα μια χαρά

Φίλε kianokrane σ'ευχαριστώ για την απάντηση!

Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλα μου στέλνει μόνο το 1/5 των επαφών.

Και για να είμαι πιο συγκεκριμμένος απο τις 600 επαφές μου,στέλνει μόνο τις 130 περίπου.

Υπάρχει κάποιο limit στο bluetooth (στο θέμα επαφών)?

ΣΧετικα με τις επαφες μετάεφερα στο star ολες τις επφαες απο ενα Νοκια Ε51 μεσω ΒΤ κανονικοτατα χωρις να χαθει τιποτα, προηγουμενως το Ε51 μετέτρεψε τις επαφες και στς έστειλε ολες...

καλησπερα παιδια και εγω περιμενω να μου ερθει σε λιγες μερες

εχει παρει κανεις τη 16αρα καρτα? εχει παρατηρησει καθολου κοληματα η να τη παρω αφοβα?

καλησπερα παιδια και εγω περιμενω να μου ερθει σε λιγες μερες

εχει παρει κανεις τη 16αρα καρτα? εχει παρατηρησει καθολου κοληματα η να τη παρω αφοβα?

δες εδω

http://www.megamobilecontent.com/specifications/Samsung-Jet/

για να μην σου καθυστερει το κινητο τα περιεχομενα της καρτας μνημης να τα βαζεις μεσα σε φακελους και σε καθε φακελο μην βαζεις πανω απο 200 αρχεια.

το εψαξα λιγο και ειδα οτι αρκετοι ειχανε προβλημα με τις 16gb(συγκεκριμενα της sandisk) και κλαταρανε ξερει κανεις κατι επ΄αυτου? μηπως οι 8gb ειναι πιο αξιοπιστες?

• The title was changed to Samsung S8000 Jet