mourtzman Δημοσιεύτηκε March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2009 Καλησπέρα! Εδω και μερικές μέρες ανοίγοντας το " Ο υπολογιστής μου" δεν εμφανίζει το DVD και το DVD-RW. Στη διαχειριση συσκευών μου τις εμφανίζει με θαυμαστικό. Από αναβάθμιση των Windows είμαι ΟΚ. καμμιά ιδέα κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspil34 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 κανε κανα ελενχο στα καλωδια μηπως εχει ξεκουμπουσει καμια φυσα απο την Motherboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 τις συσκευές τις βλέπει στο BIOS αρα δεν έχω τέτοιο θέμα. Και στη διαχειριση συσκευών τις βλέπει. Κάτι με τους οδηγούς πρέπει να παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 σβήστα απο την διαχείριση συσκευών και κάνε ένα restart τον υπολογιστή ώστε να τα ξαναβρεί απο την αρχή. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Μπααααα!!! Τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 μιας και υπαρχει αναλογο θεμα ας κανω και γω την ερωτηση μου. εκανα εγκατασταση μια διανομη xp (την micro xp, αν την εχετε ακουστα...) και δεν μου εμφανιζει την δισκετα. την εχει με θαυμαστικο στην διαχειριση συσκευων. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Για το θεμα που δεν βλεπει τα dvd,κατεβασε drivers, πηγαινε προσθηκε hardware, μετα οταν σου ζητησει αυτόματα ή απο δισκετα, πατα το 2ο, και διαλεξε το μονοπατι που εχεις αποθηκευσει τους drivers.Επισης αν εχεις κανει προσφατα καποια αλλαγη στις μοναδες των dvd και εχεις 2 συσκευες, κοιτα αν εχεις βαλει σωστα τα slave και master στο καθενα, ή κοιτα και στο bios να ειναι σωστα slave και master.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Τα windows εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν χρειάζονται drivers για cd/dvd drives. Για να πάθει κάτι τέτοιο μάλλον εγκαταστάθηκε κάποιο software που βάζει κάτι σχετικό. Ίσως κάποιο παιχνίδι με περίεργη προστασία (Starforce). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ναι επειδη κολλησε και δεν τα βλεπουν τα windows τουπα να ψαξει κανα driver μπας και βοηθησει να τα δουν...Εχεις δικιο οτι το βαζεις και παιζει..Αλλα οταν κολλαει...ετσι μπας και γινει κατι, ας δει τα cd ακια που ειχε μαζει η συσκευη μπας και βοηθησει..ο πνιγμενος απτα μαλλια πιανεται!!λολ!!! Οσο για καποιο παιχνιδι δεν ξερω, δεν μουχει τυχει όυτε τοχω ακουσει ποτε..Αλλα στα windows, ολα ειναι πιθανα!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Ναι επειδη κολλησε και δεν τα βλεπουν τα windows τουπα να ψαξει κανα driver μπας και βοηθησει να τα δουν...Εχεις δικιο οτι το βαζεις και παιζει..Αλλα οταν κολλαει...ετσι μπας και γινει κατι, ας δει τα cd ακια που ειχε μαζει η συσκευη μπας και βοηθησει..ο πνιγμενος απτα μαλλια πιανεται!!λολ!!! Οσο για καποιο παιχνιδι δεν ξερω, δεν μουχει τυχει όυτε τοχω ακουσει ποτε..Αλλα στα windows, ολα ειναι πιθανα!!!!!!! Μήπως τα jumpers των drives δεν είναι σε σωστές θέσεις (πχ μήπως είναι και τα δύο master ή το ένα master και το άλλο cable select)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletiadis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 δεν τα δοκιμάζεις σε άλλο σύστημα μπας και χάλασαν? Παράθεση πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts